Коментари - Еврокомисията: Поне 16 000 украински деца са засегнати от насилствено отвеждане в Русия | Днес.dir.bg

Коментари - Еврокомисията: Поне 16 000 украински деца са засегнати от насилствено отвеждане в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Ако циркон удари ЕП цялата измет отива при свети Петър и няма кои да плаче . Българите ще перуват само една час от чакалите Щесе покрият

ЕП е апсолютен кенеф скоро няма даго има Сащ и НАТО което сътвориха ще има последици Русия ще отмъсти. Украйна няма да има Полша Словения Чехия Германия Великобритания дупе Дави е яко несе знае кои ще останат

Русия ЛЕКУВАЛА и СПАСИЛА 16 000 деца. БРАВО! И 5 МЛН. украинци, ЕМИГРИРАЛИ в Русия, ли са НАСИЛСТВЕНО ОТВЕДЕНИ?!

Изверги

А в Ирак колко са?

европедерасите да не се месят в дела,които не ги засягат.

На някой евродепутат минали му през ума, че тези деца са отведени в Русия, за да бъдат спасени от зеления наркоман, за да не ги ползва за жив щит. Но ако на тях им пукаше за украинските деца, просто щяха да изкажат благодарности на Путин, че се е погрижил ги е спасил . Те първо са безмозъчни и второ безсърдечни индивиди.

Според мен са около милиард и половина. Поне. Другите 2 милиарда, Слава Богу, са ок.

Това ми напомня на една друга статия в която обясняваха колко броя Т-Рекс динозавъра са са населявали земята/живеели… Аз лично искам да се запозная с човекът или нещото което ги е преброило. ТЪ същата ситуация и тук, бих искал да се запозная с човекът които е отишъл в Русия и е попитал и броил всяко дете…

Това не са украински деца, а деца на руски семейства живеещи в размирните сепаратиски раьони, Донецка и Луганска! За да не бъдат избити от бандеровци, руснаците си ги прибират!

Демек, поне 16 000 украински деца са спасени от убийство от страна на украинските нацистки престъпници!

Лъжец N 1. Вече се чудя, има ли българин, който да се радва, че сме в този съюз. За нас само забрани, глоби, наказания и АБСОЛЮТНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ В МЕДИИТЕ!

Е, който получава субсидии или си мисли че получава някаква облага... Все пак основната нова ценност са парите.

зад....ка, мислиш ли че който е платил няма да го стърже

Защо всички от ЕК и ЕП изглеждат като идиоти?

Това са тези, които са имали "късмет" да не ги избият Вагнеровите, както разказва вагнеровецът от Саратов Азамат Улямов

Затова ли укрофашистите не са ги евакуирали, та дано ги избият за да си прави Зеления пияр?

Кой е урода на снимката?

Ако си непълнолетен по украинските закони нямаш право да си смениш паспорта. Та нека покажат от тези 16000 колко от техните родители са сменили паспортите. Не им изнася. Водят ги всички украинци. Айде стига с тези залъгалки.

Бившият от ЧВК Вагнер Азамат Улямов разказа, че е имал заповед да избие всички над 15 години. Какво ще кажеш?

Ще кажа че си т.ъ.п.а.к.....някой си бил казал..дали е вярно никой не знае....освен теб.Бе ти да не си платен трол? Само те по платежни причини пишат такива простотии

Не само ги водят украинци, но НАСИЛСТВЕНО СА ПОУКРАИНЧЕНИ!

Интересно защо хората от освободените от Русия територии, веднага бягат в посока Русия и всички казват, че са били държани без тяхно желание от украинските сили. Казвали са им, че ако тръгнат към Русия, ще ги приемат за врагове на Украйна .. и последствията са ясни. В същото време тези деца не са били умишлено евакулирани към безопасни региони в западна Украйна. Та явно за евро-фашистката комисия е по-добре тези деца да останат на място където се стреля, вместо да бъдат отведени на безопасност.

Поне 60000 деца от Украйна са станали жертва на трафик на органи или плът в посока ЗАПАД...!!!!

Международният ред, основан на правила. Които правила не важат за всички и се прилагат избирателно. А с онези от МНС какво стана, арестуваха ли Путин или още го търсят? Дева дебили, подчинени на рептили:))

Ауу, съсипаха децата от водене на театър, спортни занимания, концерти и обучение! Прекъснаха им ЛГБТ образованието в Усрайна. Не знам за какво лаят, след като украинците избягали в Русия са в пъти повече от тези в Полша и Европа!

Първо дефинирайте понятието "украински" деца. ДЕБИЛИ. Скоро историята ще ви измете и комисията и съюза.

Искат да приличат на норвежците, дето масово крадяха българчета... ама нямат пари, затова първо бомбят, после "спасяват"

По-добре осиновени в Русия, отколкото транспортирани в Турция за органи. Нещо по темата?!?!?!

Не е ясно дали е по-добре

Искат деца за да ги подготвят за бъдещо пушечно месо.

ТИ ДА ВИДИШ КАКВА БАНДА КАТИЛИ !

смешна снимка .... тази все едно на ум ги брои тези 16000 ...

ОСЕМ години ЕК не видя ялалеята на ангелите в Донбас.. А сега говори за отвлечени, а не СПАСЕНИ от ужасите на войната деца.. Ако не бяха евакуирани в Русия, Путин невинен ли щеше да бъде? И как тогава съда в Хага щеше да му издаде заповед за арест? Щото не ги е спасил ли? Както и да суче сега ЕК.. Ако искат - евентуално де, преговори за мир мястото е едно. Москва.. А в дипломацията на гости ходи този който е на зор. Видно от посещението на фон Лайненка и отвсякъде зелената Бербок в Китай.

Спасени насилствено малко на кръвен данък прилича... еничари сигурно ще ги правят

Туй, че си се цанил сам за еничар на Кравария си е твой проблем..

Търговията с органи е явление, знаково за съвременната Западна цивилизация. Преди няколко десетилетия то беше показано във филма "Месо". Главното медицинско лице, участващо в този "бизнес" беше "лекарката" д-р Джексън. При толкова жени в Еврокомисията, като тази на снимката, човек не може да не се сети не само за този филм, но и за заглушените от медийно мълчание признания на бившата прокурорка Карла дел Понте за търговията с органи, провеждана от борците за свобода в Косово, при което потърпевши са били сърби на различна възраст, включително, деца.

А като се сетиш борците за свобода от Сърбия колко органи похабиха, като ги ровеха в общи гробове...

тия така и не разбират, че вече няма начин да очакват зачитане и признание на лицемерните им "международни" правила - примера е техен и на сащ.

ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕЦА СА ЗАСЕГНАТИ ОТ НАСИЛСТВЕНОТО НАЛАГАНЕ НА ЛГБТИ В УЧИЛИЩАТА , И ТОВА ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ЕК !! ВИЕ СТЕ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ САТАНИ , ПРИКРИВАЙКИ СЕ ЗАД НЯКАКВА ЖЕНСКА ИНДИВИДУАЛНОСТ , НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗРОДЩИНАТА ВИ !!

Детство в окопите: какво е да си в руско военно училищеЗастава, "Вимпел", "Искам да стана десантчик" - такива имена носят военно-патриотичните лагери за деца, които стават все по-популярни в Русия. Дори министри изпращат там синовете си. За какво говори тази нова мода? Младите не са помирисвали барут и не са проливали кръв - и затова им се е приискала война. А виновни са онези, които им набиват в главите черно-бяла картина за света, твърди известният руски педагог Евгений Ямбург. Повод за този разговор с него са все по-популярните в Русия военно-патриотични лагери. Ето какво казва експертът в интервю за Дойче Веле: Ямбург: От медиите научавам, че в Подмосковието има такива лагери, където учат децата да взривяват мостове. Кому е необходимо това - не разбирам... ДВ: Е, все пак има разлика между подготовката за реална война и игрите на война… Ямбург: Вярно е. Навремето момченцата ходеха нощем по гробищата, за да подложат смелостта си на изпитание, днес пък се мятат в движение по стъпенките на вагоните - и това понякога завършва трагично. По принцип възможността да се използва романтическият риск позволява да се решат много проблеми на възпитанието и педагогиката. По този начин подрастващите могат да бъдат възпитани като революционери, авантюристи, престъпници или - колкото и да е странно - като следователи. Всичко зависи от педагозите. ДВ: А какво се случва, когато във военно-патриотичните лагери се добави и такъв допълнителен елемент като историята? Евгений ЯмбургЕвгений Ямбург Евгений Ямбург Снимка: DW/E. Ibragimowa Ямбург: Чувството за историчност е същностен елемент от всяка култура. Всеки народ има спомени както за триумфи, така и за травми. За мен патриотизмът е чувство както на гордост, така и на срам. Трябва не да се надуваме, а да извличаме поуки от историята. У нас обаче инерцията непрекъснато ни дърпа към постоянния триумф. ДВ: Министърът на културата Мединский също изпратил сина си в един от военно-патриотичните лагери…

В ЛИЦЕТО НА КОЕТО СЕ ПРИЦЕЛВА С ЕХИДНА УСМИДКА АЗОВСКИ КАТИЛ !!! ЕЕЕЙ, КОПЕЛЕНЦААААА!!!!

Ъъ, искаш да кажеш Вагнер? Колко нещо спасиха, даже няколко църкви спасиха от съществуването им по Великден... светци!

това не ли ви прилича на кръвния данък в Османската империя. ..русия е изостанала технически ,икономически и умствено с 70г от останалия свят. Всички руснаци живеят още във ВСВ 1944г. Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Боклук,още ли си жив?

Кръга около Дж, Епстийн си скубе косите от яд. Които "инцидентно" още не са се споминали. Щото измират един след друг при "случайни" обстоятелства.

Е да ги бяха оставили да ги бомбят освен ... щеше да е далеч по човечно явно.

Или пък да спрат да ги бомбят?

"Юрова отбеляза, че всички държави от ЕС и останалите, приели Римския статут, са длъжни да изпълнят заповедите на МНС за задържане." Ама нали Русия не го е приела? И укрите не са. Па и фащ не са! "Русия ясно показа незачитането на международния ред, основан на правила, с реакцията на издадените заповеди от МНС" Ами не са го признали бе Юрова. Затова не ги зачитат.

Коментари - Еврокомисията: Поне 16 000 украински деца са засегнати от насилствено отвеждане в Русия | Днес.dir.bg

Коментари - Еврокомисията: Поне 16 000 украински деца са засегнати от насилствено отвеждане в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Ако циркон удари ЕП цялата измет отива при свети Петър и няма кои да плаче . Българите ще перуват само една час от чакалите Щесе покрият

ЕП е апсолютен кенеф скоро няма даго има Сащ и НАТО което сътвориха ще има последици Русия ще отмъсти. Украйна няма да има Полша Словения Чехия Германия Великобритания дупе Дави е яко несе знае кои ще останат

Русия ЛЕКУВАЛА и СПАСИЛА 16 000 деца. БРАВО! И 5 МЛН. украинци, ЕМИГРИРАЛИ в Русия, ли са НАСИЛСТВЕНО ОТВЕДЕНИ?!

Изверги

А в Ирак колко са?

европедерасите да не се месят в дела,които не ги засягат.

На някой евродепутат минали му през ума, че тези деца са отведени в Русия, за да бъдат спасени от зеления наркоман, за да не ги ползва за жив щит. Но ако на тях им пукаше за украинските деца, просто щяха да изкажат благодарности на Путин, че се е погрижил ги е спасил . Те първо са безмозъчни и второ безсърдечни индивиди.

Според мен са около милиард и половина. Поне. Другите 2 милиарда, Слава Богу, са ок.

Това ми напомня на една друга статия в която обясняваха колко броя Т-Рекс динозавъра са са населявали земята/живеели… Аз лично искам да се запозная с човекът или нещото което ги е преброило. ТЪ същата ситуация и тук, бих искал да се запозная с човекът които е отишъл в Русия и е попитал и броил всяко дете…

Това не са украински деца, а деца на руски семейства живеещи в размирните сепаратиски раьони, Донецка и Луганска! За да не бъдат избити от бандеровци, руснаците си ги прибират!

Демек, поне 16 000 украински деца са спасени от убийство от страна на украинските нацистки престъпници!

Лъжец N 1. Вече се чудя, има ли българин, който да се радва, че сме в този съюз. За нас само забрани, глоби, наказания и АБСОЛЮТНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ В МЕДИИТЕ!

Е, който получава субсидии или си мисли че получава някаква облага... Все пак основната нова ценност са парите.

зад....ка, мислиш ли че който е платил няма да го стърже

Защо всички от ЕК и ЕП изглеждат като идиоти?

Това са тези, които са имали "късмет" да не ги избият Вагнеровите, както разказва вагнеровецът от Саратов Азамат Улямов

Затова ли укрофашистите не са ги евакуирали, та дано ги избият за да си прави Зеления пияр?

Кой е урода на снимката?

Ако си непълнолетен по украинските закони нямаш право да си смениш паспорта. Та нека покажат от тези 16000 колко от техните родители са сменили паспортите. Не им изнася. Водят ги всички украинци. Айде стига с тези залъгалки.

Бившият от ЧВК Вагнер Азамат Улямов разказа, че е имал заповед да избие всички над 15 години. Какво ще кажеш?

Ще кажа че си т.ъ.п.а.к.....някой си бил казал..дали е вярно никой не знае....освен теб.Бе ти да не си платен трол? Само те по платежни причини пишат такива простотии

Не само ги водят украинци, но НАСИЛСТВЕНО СА ПОУКРАИНЧЕНИ!

Интересно защо хората от освободените от Русия територии, веднага бягат в посока Русия и всички казват, че са били държани без тяхно желание от украинските сили. Казвали са им, че ако тръгнат към Русия, ще ги приемат за врагове на Украйна .. и последствията са ясни. В същото време тези деца не са били умишлено евакулирани към безопасни региони в западна Украйна. Та явно за евро-фашистката комисия е по-добре тези деца да останат на място където се стреля, вместо да бъдат отведени на безопасност.

Поне 60000 деца от Украйна са станали жертва на трафик на органи или плът в посока ЗАПАД...!!!!

Международният ред, основан на правила. Които правила не важат за всички и се прилагат избирателно. А с онези от МНС какво стана, арестуваха ли Путин или още го търсят? Дева дебили, подчинени на рептили:))

Ауу, съсипаха децата от водене на театър, спортни занимания, концерти и обучение! Прекъснаха им ЛГБТ образованието в Усрайна. Не знам за какво лаят, след като украинците избягали в Русия са в пъти повече от тези в Полша и Европа!

Първо дефинирайте понятието "украински" деца. ДЕБИЛИ. Скоро историята ще ви измете и комисията и съюза.

Искат да приличат на норвежците, дето масово крадяха българчета... ама нямат пари, затова първо бомбят, после "спасяват"

По-добре осиновени в Русия, отколкото транспортирани в Турция за органи. Нещо по темата?!?!?!

Не е ясно дали е по-добре

Искат деца за да ги подготвят за бъдещо пушечно месо.

ТИ ДА ВИДИШ КАКВА БАНДА КАТИЛИ !

смешна снимка .... тази все едно на ум ги брои тези 16000 ...

ОСЕМ години ЕК не видя ялалеята на ангелите в Донбас.. А сега говори за отвлечени, а не СПАСЕНИ от ужасите на войната деца.. Ако не бяха евакуирани в Русия, Путин невинен ли щеше да бъде? И как тогава съда в Хага щеше да му издаде заповед за арест? Щото не ги е спасил ли? Както и да суче сега ЕК.. Ако искат - евентуално де, преговори за мир мястото е едно. Москва.. А в дипломацията на гости ходи този който е на зор. Видно от посещението на фон Лайненка и отвсякъде зелената Бербок в Китай.

Спасени насилствено малко на кръвен данък прилича... еничари сигурно ще ги правят

Туй, че си се цанил сам за еничар на Кравария си е твой проблем..

Търговията с органи е явление, знаково за съвременната Западна цивилизация. Преди няколко десетилетия то беше показано във филма "Месо". Главното медицинско лице, участващо в този "бизнес" беше "лекарката" д-р Джексън. При толкова жени в Еврокомисията, като тази на снимката, човек не може да не се сети не само за този филм, но и за заглушените от медийно мълчание признания на бившата прокурорка Карла дел Понте за търговията с органи, провеждана от борците за свобода в Косово, при което потърпевши са били сърби на различна възраст, включително, деца.

А като се сетиш борците за свобода от Сърбия колко органи похабиха, като ги ровеха в общи гробове...

тия така и не разбират, че вече няма начин да очакват зачитане и признание на лицемерните им "международни" правила - примера е техен и на сащ.

ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕЦА СА ЗАСЕГНАТИ ОТ НАСИЛСТВЕНОТО НАЛАГАНЕ НА ЛГБТИ В УЧИЛИЩАТА , И ТОВА ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ЕК !! ВИЕ СТЕ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ САТАНИ , ПРИКРИВАЙКИ СЕ ЗАД НЯКАКВА ЖЕНСКА ИНДИВИДУАЛНОСТ , НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗРОДЩИНАТА ВИ !!

Детство в окопите: какво е да си в руско военно училищеЗастава, "Вимпел", "Искам да стана десантчик" - такива имена носят военно-патриотичните лагери за деца, които стават все по-популярни в Русия. Дори министри изпращат там синовете си. За какво говори тази нова мода? Младите не са помирисвали барут и не са проливали кръв - и затова им се е приискала война. А виновни са онези, които им набиват в главите черно-бяла картина за света, твърди известният руски педагог Евгений Ямбург. Повод за този разговор с него са все по-популярните в Русия военно-патриотични лагери. Ето какво казва експертът в интервю за Дойче Веле: Ямбург: От медиите научавам, че в Подмосковието има такива лагери, където учат децата да взривяват мостове. Кому е необходимо това - не разбирам... ДВ: Е, все пак има разлика между подготовката за реална война и игрите на война… Ямбург: Вярно е. Навремето момченцата ходеха нощем по гробищата, за да подложат смелостта си на изпитание, днес пък се мятат в движение по стъпенките на вагоните - и това понякога завършва трагично. По принцип възможността да се използва романтическият риск позволява да се решат много проблеми на възпитанието и педагогиката. По този начин подрастващите могат да бъдат възпитани като революционери, авантюристи, престъпници или - колкото и да е странно - като следователи. Всичко зависи от педагозите. ДВ: А какво се случва, когато във военно-патриотичните лагери се добави и такъв допълнителен елемент като историята? Евгений ЯмбургЕвгений Ямбург Евгений Ямбург Снимка: DW/E. Ibragimowa Ямбург: Чувството за историчност е същностен елемент от всяка култура. Всеки народ има спомени както за триумфи, така и за травми. За мен патриотизмът е чувство както на гордост, така и на срам. Трябва не да се надуваме, а да извличаме поуки от историята. У нас обаче инерцията непрекъснато ни дърпа към постоянния триумф. ДВ: Министърът на културата Мединский също изпратил сина си в един от военно-патриотичните лагери…

В ЛИЦЕТО НА КОЕТО СЕ ПРИЦЕЛВА С ЕХИДНА УСМИДКА АЗОВСКИ КАТИЛ !!! ЕЕЕЙ, КОПЕЛЕНЦААААА!!!!

Ъъ, искаш да кажеш Вагнер? Колко нещо спасиха, даже няколко църкви спасиха от съществуването им по Великден... светци!

това не ли ви прилича на кръвния данък в Османската империя. ..русия е изостанала технически ,икономически и умствено с 70г от останалия свят. Всички руснаци живеят още във ВСВ 1944г. Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Боклук,още ли си жив?

Кръга около Дж, Епстийн си скубе косите от яд. Които "инцидентно" още не са се споминали. Щото измират един след друг при "случайни" обстоятелства.

Е да ги бяха оставили да ги бомбят освен ... щеше да е далеч по човечно явно.

Или пък да спрат да ги бомбят?

"Юрова отбеляза, че всички държави от ЕС и останалите, приели Римския статут, са длъжни да изпълнят заповедите на МНС за задържане." Ама нали Русия не го е приела? И укрите не са. Па и фащ не са! "Русия ясно показа незачитането на международния ред, основан на правила, с реакцията на издадените заповеди от МНС" Ами не са го признали бе Юрова. Затова не ги зачитат.