Коментари - Еврокомисията дава 250 милиона евро помощ на Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че урсула лайнен бе посрещната с протести в Кишинев и виковете : урсула, взимай със себе си мая санду и се махайте!!!

ДОБРЕ-ДЕ…ТАЯ-“ЕВРО-КОМИСИЯ”,КАК,ОТКЪДЕ ГИ-“ДАВА”!??? НЕ МИ Е ЯСНО! ЩОТО,АЗ НЕ ИСКАМ ДА ДАВАМ-“ПОМОЩ ЗА МОЛДОВА”,А ЗА-КОМШИЯТА!!! КАК ТАКА МЕ-ЗАДЪЛЖАВАТ С ПОМОЩИ,ЗА ДЪРЖАВИ,КОИТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ,НЕ ЗНАМ,И НЕ ИСКАМ-КЪДЕ СЕ НАМИРАТ!!!

любчо, това, че си неук и не искаш да се учиш не е повод за гордост, още по малко за хвалба, бе любчо! а това, че душа даваш да броиш чужди пари, и къде ги дава тоя чиито са тия пари, идва да покаже, че си русолюбски маргинал! а дето пишеш тия простотии с големи буквички, издава, че си и тъпак!

Аз мисля че ти си голям тъпак

Сега им харизват 100 милиона, като ги вкарат в ЕС ще им вземат 10 милиарда, морковчето е изпитано и винаги работи безотказно, само колко балами го захапаха до сега, направо не е истина.

Ако аз не плащам и ми спрат тока изнудване ли е ,защото Молдова има огромни неплатени сметки за газ към Русия и казва че ако си искаш парите е изнудване.

а маджарина орбан не е ли против??

Има собствено мнение, не е предател

Sm3hurk0

Тая да вземе да даде малко парици и на САЩ - да си имат, да си харчат... Деееба майка ѝ смотана, непоръбена.

Дали са на САЩ авансово към три милиарда уж за самолети и катери, които я произведат, я не, след 2-3 години? Нека да е лято, 5 години безлихвен кредит от мощна България за мизерна Америка с над 2,5 милиарда долара. Балами, продажни предатели на народа си.

Как е Майдан на молдовски?

Както е на румънски ;)

както и да е, след година -две приднестровието ще си е в молдова, а рассияните няма да ги има там!

Сега като ЕС даде кинтите,ще го потушат с тях.

Подкуп ли отново?

Печатете пари. Не се притеснявайте. После, обвинявайте Путин, че ви е обезценено еврото, което неизбежно се стреми към стойноста на хартията, която в вложена в него.

После като ги изюркат на фронта срещу руснаците, барабар с украинците, да няма, ама що така бе, Урси.

От кога Молдова е в ЕС, че да раздават пари И там?

Те на африканците що пари раздадоха, че...

От същата дата, от която и Украйна.

Укропия НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС

Е, те сега видехте ли... който не е член го вали манна европейска, който е член само го членуват;)

страх лозе пази.... тая дьрта кофа е страх че молдова може да се метне на страната на Русия

Говореха на руски и казаха че са били добре когато са били в СССР, а сега нямат пари за хляб.

Боже, боже а нашите ''умници, честни почтении'' бая работа му хвърлиха по тоя ''план за възстановяване'' толкова години за да се похвалят че и на тях щели да им отписнат 50 милиона отгорена това що на Молдова европейските граждани пак дават без някой да ги е питал.

Ама кой каза, че ще им отпуснат 50 милиона?? Туй е лъжа бе! 50то милиона са само за помощи на украинците в страната ! Наще да връщат краденото и да се възстановяват! Това каза ЕС! :))

Тая много раздава, кой точно й е делегирал такива права дейва

Братята на дъгата.

Тая Урсула много дашна.... накрая ще остани само шундата ин миризлива за ЕС

И аз искам помощ защото страдам от конфликта, от руското нашествие и от ретроградния Меркурий! Споко само 1% от помощите за Молдова искам - 2.5 милиона евро ... до края на годината после още защото ще страдам пак. Мола та Урсулке!!!

Едва ще дочакам изборите 2024, за да пенсионирам лично с гласа си тази u3кyфялa бaбyшkepa!

Тази патка докога ще раздава парите на европейците без да пита никого.

Абе до кога ще ЕС ще дава парите на европейците за издръжка на страни извън съюза? На Украйна им даваме по 1.5 млиарда всеки месец, на тези им плащаме газа ... Що не отиват тези пари за европейските страни, дето всичко хвърчи нагоре и хората не насмогват?! На Молдова, на Украйна, на Африка, на Азия ... На когото и да било, само на страните от ЕС - не! Бахти и съюза! Някакво сурогатно жалко копие на СИВ.

Дъртата карантия Хер Фон ЛаЙнянен и младата калинка... Идилия! Ето ви го Евро съюза... ЕБАТИ ПАРОДИЯТА, ПОТЪВАЩ КОРАБ, поне печатница за пари да имаха като краварите

Браво, одобрявам, те и без това туй не са пари а копири. Обзценена валута

Започнаха антиевропейски бунтове заради глада и студа в Молдова, и вуйна Урсула развърза европейската кесия без да ни пита?

На Украйна къс, на Молдова къс, а на нази гол гъз !

Странно е какви политици са начело тези дни: просещи помощи и заеми, вместо да водят правителствата към стратегии за икономически напредък. Вижте какви разлики има между изявленията на президента на Русия и президента на Китай от една страна и на председателя на ЕК или на Бундесканцлера или Президента на Франция, от друга. Едните говорят за икономически проекти, докато другите се бълтаят с инфлацията, хахаха...

То много леасно така. Ще дам на този 12 милярда, на рези 250 милона! Няма ли някаква спирачк за тази жена, че много дашна? Няма ли някакви регулации? То така може всичко да раздаде.

Ам нали ги знаеш жените, жена с банкова карта е като террист с картечница. До де н опука и последната стотинка няма спиране

Заделили са от закуските си? Или са спрели джобните на децата си? С чужди пари и аз мога да "давам'...

Не се заричай, не си такъв човек !

Дават, но стигат и до хората, а у нас, се крадат между две заседания на Министерски съвет.

че тази зима ще я закърпят с тези пари...А по-нататък-заем след заем видяхме до какво води...Или докато може да се печатат пари,цената не е проблем;)

Дават щедри , дават баце юруш на маслините! А после на фронта за Европа !

Първият подкуп е получен от Молдова. Когато не могат да управляват без подкупи ще им видят сметката. Туй да си мислят че Германия ще помогна на Молдова е само признак за склероза със загуба на паметта.

ковренска! Аз не съм съгласен от моите данъци скапания ЕС да харчи пари за още една лелка в Молдова!

Русия намали доставките, защото не си плащат - просто нямат пари на фона на безумните цени, които ЕС предизвика със свободния пазар. Просто да сме коректни.

По скоро тръбата е тясна за толкова клиенти сново на печатани пари. Нищо чудно точно Германия да изкупува тази газ, която е била за Молдова.

се съгласи да им платят по-късно... нищо че руснаците бяха заявили че докато не видят парите Молдова газ няма да види.

Що не дадат по един принтер за евро на всички? Хем ще има парички за пазаруване, хем хартия за горене.

Е седнала на принтера и вика -тука има тука нема!

Ами щото вече става по Интернет. Даже няма напечатана хартия срещу тези пари. Парите ти са едно число записано някъде в един компютър.