Еврокомисар: България е стълб, подпира основите на Европа

Еврокомисарят по миграция Димитрис Аврамопулос заяви в София, че трябва да се засили охраната на външните граници на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар: България е стълб, подпира основите на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ни обижда на дърво. Но то си е вярно тъй че...

Разбира се ,че ще хвали България , особедно за малодушието и., за това ,че за близо 70 год. нито един български политик , не направи протестно изказване по повод избитите ,асимилирани ,изклани и изселени българи от северна Гърция .Разбира се ,че ще ни хвали и то още дълго време най-вероатно!

Европа ще падне ....щом се опира на гнилия "стълб" в лицето на България ! Така както всеки един пияница би се прекатурил от стола на който е седнал с един калпав крак !!!

" България е стълб, подпира основите на Европа." Е така, де. То затова цяла Европа ни се е качила на главата, а ние си траем...

КАКВОТО И ДА НИ ГОВОРЯТ,СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ СИ ИМАМЕ БОРИСОВ А НЕ ОРБАН!!!

Абе и аз така , преди да ги натаковам ги опипвам и им правя комплименти.

Четете в гугъл - България която загубихме! За да видите какви гниди ни управляват

Само да не се появи някое свлачище... отиде стълба.. Хаха

Щом на България се крепи целия ви съюз, пиши го бегал ;)

Явно ни има за идиоти.

Какъвто подпиращият стълб, такава и Европа. Гниещи и разпадащи се. Тези живеят в друго измерение.

Какви партньори, какви съседи бълнува тази министърка. Те са най-вероломната и коварна нация в Европа. Тези им византийски нрави и прослувутата им подлост винаги са били насочени главно към България. Това е исторически факт. Към тях само твърдост и непреклонност!

Не пародия а подигравка. За еврокомисар по имиграцията сложен грък. На държавата която по Шенген е гласувано доверието да пази границите на ЕС, а която не само не си мърда пръста да ограничи пълчищата варвари, а ги транспортира организирано през територията си, й дали комисарски ресор точно по имиграцията. Да се пукнеш от смях.

Голям сейр ще падне ако се наведе стълбът да целува подметките на бабичката....................

що за стълб, що за чудо??! Да се чуди човек кой път да хване!

Стълб на които всички европейци пикаят!

Тия двамата, както "любовно" се гледат, така и глупости говорят, а май и нищо не вършат! Какъв стълб, какво чудо??? Сутринта по една от телевизиите изтече информация, че мигрантите си купували у нас вече и цигански булки!!!!!! Само такива комбинации до сега нямахме........Господи, опази България!!!

Тъкмо да заминат с тях в ЕС циганските булки , та да намалеят опложданията. Да ги купуват всичките.

"Трябва да подкрепяме Гърция, защото те са наши партньори и съседи, отбеляза Бъчварова." Браво! Не съм очаквал че нашите безгръбначни политици могат и да покажат и далновидност.

Поредния виц за мислещите и поредното гъделичкане по егото на боко. България НЕ е и тояжка за подпиране на голяма част от населението тоя я изкара някакъв ''стълб'' дето подпирал Европата...Ами тогаз защо меркелката командва а не наш боко бе:)))))Да беше го казал БЕЗ дипломатичност - кенефа на Европа,

"Еврокомисар: България е стълб, подпира основите на Европа" :))) Вече 10 минути минаха и още не мога да спра да се смея :) Пак излезохме по католици и от Папата:)))

"Дир", благодаря Ви! Разсмяхте ме от сърце! :)))))))))))))))

България е стълб, който всяко европейско куче би препикало с гордост!

Тия двамата май се договарят за поне едно кафе с райбер.

Номенклатурата на ЕС бие по безмисленост на лозунги дори БКП-то от близкото минало....

Вервайте ми. Ние до 2-3 год. свършваме ! Този мазен грък ни качва на шейната. КТБ, заеми, 760 000 бюджетни хрантутници.

Тц, не съм съгласен. След 2-3 години, точно преди да свършим, некойдруг Боко тегли 32 милярда заем и закърпва бюджета за още няколко години. Виж след 10-15 години вече обявяваме фалит и разпродаваме каквото е останало от държавата...

Гръцкият еврокомисар по най- безсрамен начин забравя блокадата на нашата граница и ни задава нови задължения! Първо, ние не сме в неговия Шенген, който трябва Гърция да си го опазва! Второ, да бъде така добър да накара своите селяни да се махнат от граничните пунктове! Трето, нека тази вицепремиерка да бъде така добра да не се хвърля на шията на гърка, че ми се повръща! Те ни ебават с границата, а тя готова да го прегърне и се целува! Що за морал! След разкритията за КТБ определено е необходима огромна чистка в българската държавна власт! Емемем ви скапаняци безогледни! Нашите стоят на границата гладни, а тия се прегръщат!

За да е по як темела трябва спешно един АЕЦ - Кърджали . Хем ще сме енергийно независими от изток , хем и оградата ще е по-надеждна . Хайде няма ли кои да предложи иновацията , по енергийна ефективност .

изгнил стълб !

Явно еврокомисарят деликатно ни съобщава новината за предстоящата кончина на Обединена Европа... щом ние сме им подпиращия стълб. Централните сили сме подпирали преди 100 години, рухнали, Тройствения съюз преди 75 и те не прокопсали. После СИВ и Варшавския договор... и тях ги няма.

Същото е казвал и в Румъния, и в Унгария, и в Чехия... подпиращ основите...хахаха

България ще подкрепя всички във всичко, а кога ще гледа своите си интереси и кога ще затвори границите? Няма друг изход за недопускане на новите орди, ама кой ще го разбере?

Какви са тия "основи", които се налага да бъдат подпирани??!

Ба, нали американците "си преместват" къщите от един щат в друг!? Такива ще да са основите!

В тази Европа, в която Евровизията се печели от брадати жени, защо да не трябва да се подпират основите със стълбове?

Браво! Тоя шебек ни пуска леко по пързалката, а нашата лелка е готова да му пусне език (виж снимката)... Майтап и резил, както обикновено!

Да бе, особено с тази министърка. Нищо не разбирате от куртоазия.

О,боже защо не ни отървеш от това недоразумение.Вече полицаите ги наричаме бъчварчета.Ходят на "работа "за стаж и за ранна пенсия.Дават го пълно уволнение.Коли нямаме,бензин нямаме,само заплати имаме.Но тях сме си ги "заработили"Подпирайки се и правейки стъкмистика.УРА.......Да живее бъчвата най добрия министър.

Такъв дирек са ни набили отзад, че е опрял в сливиците.

Елвис е жив!

Голем дирек. Нема лабаво!

че както ще се разиват събитията в Европа с незаконо идващите африканци, започне ли Германия да не ги допуска и ТЕ ще се върнат в Гърция и от там в БЪЛГАРИЯ! Те няма да се върнат в Африка ! Пазете се!

Cамо, да я подсетя, тази кака "Mинистърката": Oт нелегалните емигранти по странджа, изплашиха и дивите прасета и заиците,... хич не е за лов вече там, защото може да объркаш някои "емигрант" с диво прасе и да го,.. Oпраскаш!! ;))

България била стълб подпирал Европа?!?! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаха ха ха ха ха ха ха............

по Хоризонт...как било "износено"гръцкото население... Инервюто е за стачката в Гърция. А българското население бе? То направо си мре.

Дали пък не подпира нещо друго ??!

няма да се затваря границата защото меркел каза ,,хот-спот-ове,, в гърция и при нас!!! ,,канцлерът казва, ние изпълняваме,,: -боико борисов!!!

Този звучи изключително фалшиво. Ако беше откровен, щеше повече да симпатизира, но празните му приказки не струват.

"На практика България има 100-процентов контрол на границата с Турция..., каза Бъчварова. " На практика, лельо, НЯМАТЕ такъв контрол и най-сигурното доказателство за това са орките, които ежедневно нахлуват през нея на талази, осраха Странджа до уши и стряскат местните по всяко време ! НЕАДЕКВАТНА СИ!

бг,е дупката , на еу кенефа....отходно място,са мусулмани.....