Коментари - Мария Габриел е номинирана за еврокомисар | dnes.dir.bg
назад

Мария Габриел е номинирана за еврокомисар

Мария Габриел е българската номинация за еврокомисар. Решението беше съобщено от външния министър Екатерина Захариева, след края на правителственото заседание.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел е номинирана за еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не работи анкетата. Защо ли? 1% одобрение събра ли тази?

Тя ще даде и на нея ще й дадат - до гърлото.Нема лошо, дай Боже всекиму - но къде е в целата работа България !?

нали дъртия пръч Юнкер искаше жена на този пост и я получи, ето сега млада коза за дърт пръч,не можем благодарим на пръча Юнкер,щото бе цинично искането му - ЖЕНА, първо е дискриминационно, недопустимо и безкрайно вулгарно и цинично, въпрос на достойнство и чест е ДА НЕ СА КАНДИДАТИРА ЖЕНА, СРАМ И ПОЗОР СА МЕРАЦИТЕ НА ДЪРТИЯ ПРЪЧ, ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ" НА НЕНАСИТНИ ИДИОТИ, А ПОСЛУШАНИЕТО НИ Е ТРАГИКОМИЧНО И НЕДОПУСТИМО НЕУВАЕЖАМИ БАЙ Х-Й

????????

A на България какво ще даде???!!!,... един по-голям хй, ...за Hас Мария Габриел е нелигитимна за да представлява България като неграмотна(не може да говори изразително на балгарски и не може да пише на български!!! Eдна неолибералка избрана от нелигитимния и престъпен неолиберален клуб на злодеи, крадци, паразити и търтеи, така наречените "Eвропейски парлмент" и "Eвропейски комитет"!!!,...само на Боко Tъпото пак му се разтвориха задните бузи от кеф, че пак ще слугува на "големите" "началници"!!! O Господи, ако не слезеш за друго, то слез да си събереш версиите,... за да ни отървеш от това тегло.

Абе стига с тези простотии ...тази млада жена няма грам ръководен опит и ти я предлагаш на ръководна длъжност в ЕК. Дори не искам да споменавам за някакво професионално познание. Има хора в БГ били или са министри, зам.министри, шефове на агенции, институции и др. От тях и езици владеят ...Тази минала тихомълком през изборите за ЕП, омъжила се там , фамилията си сменила дори и за еврокомисар се предлга , че била най-добрата кандидатура, разбираш ли!

ГЕРБ продължават да предлагат все послушни марионетки манекени, които изглеждат добре, но пък нямат никакъв опит и качества! Само когато искат да загубят, само тогава предлагат такива като баба Цеца! Но можеше и да е по-зле, можеше да е Гергана Паси!

аман от шурабаджанащина в тая държава! тая нито има ценз, нито има опит, нито образование! докога тая скрита проституция?оставка, мръсни герберски подлоги!троловете ви да се ориват надълбоко!

На червен боклук и майка му да предложат и нея курва ще изкара. Комунист е диагноза!

Калинка,в случая-роднинка на високопоставен чиновник в ЕК. "Габриел"...по съпруг.Иначе-прозаичното Неделчева.Има син-френско име.

Така, прочетохме официалната информация. Сега някой ако може да каже КОЯ Е Мария Габриел??? Мъж, баща, вуйчо, чичо, леля, стринка, ..... калинка???

Съпругън й Франсоа е бил политически съветник на Председателя на ЕНП Жозел Дол.Който пък им е кум.Ето ти кой-кой е.

им спуснаха от рашисткото пасольство нова опорна точак - за Европа без ЕС, но начело с великото жуже путлер, чиито въоръжени до зъби орди ще я защитават от Лисабон до владивосток.

Женицата сериозно НЕ Е добре. Всички, които я познават са се сблъсквали с налудничавите и твърдения, че е месия, че е избрана, че чува гласове, които и казвали неща, които "вие" не знаете и виждала "картини" от които научавала онова, което никой друг човек не знае добре. Габриел определено НЕ Е ДОБРЕ и е за психиатър

Това гарантирате ли го ? Заставате ли с името си, а не анонимно зад думите си, защото ако е вярно, направо е страшно и опасно ?

Не само с мойте думи заставам. заставам с нейните собствени думи, има записи с налудничавите и изблици.

с това си решение ГЕРБ показаха, че не са достойно и независимо българско правителство, а са едни слагачи, които допуска тотална намеса пряка във вътрешните ни работи. Юнкер каза че следващия евокомисар трябало да е жена и по възможност член на ЕП, направо да и беше казал името баси. Направо сме толкова мижави и нещастни че няма на къде, това яко смазва самочувствието ни на българи...

х ха ха ха, гоите са изключително тъпи,нали !

Некомпетентна, еврофашистка.

Свирка с костюм- поредната

Идентично като при Националсоциалистите в Германия, колкото по високо и енергично вдигаш ръката за поздрав и викаш "хайл Хитлер" толкова си по надежден и растеш в кариерата, последствията бяха катастрофални...

АРХАНГЕЛ ГАБРИЕЛ Габриел е Господарят на Луната, владетелят на вътрешните приливи и пазителят на съкровищницата на душите и образите. Тъй като работи основно посредством етерното и астралното ниво, този ангел е от фундаментално значение за повечето магии. Габриел наставлява главно с помощта на подсъзнанието, където той действа като пратеник на Висшия Аз. Към него освен това се отправят и молитви за развитието на повечето психически способности, тъй като тяхното разгръщане е свързано с финото астроетерно тяло, както и за увеличаване или развитие на въображението. Габриел управлява урожайния сезон на есента. Нощите по време на новолуние и пълнолуние са посветени на архангел Габриел, както и всеки понеделник - лунния ден - от седмицата. Всички домашни въпроси са под негова власт, от покъщнината до домашните уреди. Ако се нуждаете от ново обзавеждане, но не можете да си го позволите, Габриел е ангелът, който трябва да призовете. Габриел освен това е ангел, който се Призовава за намирането на нов дом, но се уверете, че търсите "добър и щастлив дом". "Времевата орбита" на архангел Габриел настъпва като кратно на три: три седмици, три месеца или девет месеца.

Щото се омъжиламалка за пенионер от ЕНП.

Нов български - ковачница на идиоти!

И какво толкова много ще даде тази Габриел на ЕС, бе бай Борисов? Та нали Сталинка беше български финансов "титан" в ЕС, ама се изниза като мокра връв, щото заплатата в Брюксел е "нищожна", в сравнение със СБ. Тази поне има ли някаква истинска професия или е завършила за калинка в Нов български?

А защо за еврокомисар в Еу да не предложим някоя от нашите специалстки - например дрогарките шаренкова,нона йотова,буруджиева,пиргова и особенно дърева!

Много тъпи комунисти и "демократи" се навъдиха в тази България!

Колко злоба и завист от червените тролове и некадърните българи. Най-сетне една интелигентна българка ще стане еврокомисар.

Толкова интелигентна, че за 8 години не е сколасала са завърши една магистратура. Провери и биографията и ще се убедиш

Ти пък как разбра колко е интелигентна? Прочете нещо написано от нея ли?

Познавам хора, които са работили с нея, зубри написанот от други на изуст и го представя за свое. Плагиатства, дори е била пред изгонване от университета за плагиатство и само креватните и изпълнения са я спасили от позорно изхвърляне.

Аз пък мислех,че тези калинки само вземат.

всички, които я познават са се сблъсквали с налудничавите и твърдения, че е месия, че е избрана, че чува гласове, които и казвали неща, които "вие" не знаете и виждала "картини" от които научавала онова, което никой друг човек не знае

Поредната калинка, на която ЕС ще даде много, ако слуша. А тая е послушна, колкото си искаш.

Предложете в цумашаренкова или дърева ,дрогаре!

все едни дашни ги намираш, ама няма и един път да избереш кадърна?

И отново евреи. Българския еврокомисар е с еврейски произход. Това вече става практика. Първо Кристалина Георгиева сега Мария Габриел. Защо ли не делегират право на Исраел да представлява България в Еврейския съюз.

Третополов индивид, със СИГУРНОСТ НЕбългарин/ка....

НЕбългари сте единствено вие русоробите и рублофилите.

Жената си е добре, Усмихната, не е вторачена, изглежда като човек, истинска българка, отдадена на идеята за запазване на Българското, сигурно говори и езика, приветлива, лъчезарна , светла и с чувство за хумор, сигурен съм , че обича своята родина.

Отявлена лесбийка, бивша любовница на Фидосова, тя я лансира в герб

И тази е една ...или втора кристалинка-калинчици, булчици. Ама ресор са измислили да и дадат! Просто да се премята там някаква лелка.

Боко, на кой завой, кръстопът, магистрала я срещна тая мадама и как реши че тя ще е поредната калинка, която ще ни представлява?!?

jingiby

Симпатяга е. Има интелигентно излъчване. Младичка е. Такива са рядкост при ГЕРБ. Припомнете си за кандидатката за президент - баба Цецка и да не продължавам нататък по списъка. Успех...

абе бате ние ги пращаме у европарламента да работят , я не да ги работят

Че щом това ще е критерия, да сложат някоя МИС ПЛЕЙМЕЙТ. Доста са по -младички и хубавички от въпросната кака на снимката. Пък и са все дипломирани ВИШИСКИ .

жената не е у ред, предписвам и да си пиете редовно хапчетата

Вярно е всички, които я познават са се сблъсквали с налудничавите и твърдения, че е месия, че е избрана, че чува гласове, които и казвали неща, които "вие" не знаете и виждала "картини" от които научавала онова, което никой друг човек не знае.

Юнкер ще е много доволен. Още една голяма бяла птица в харема му. Ох на Цецерон пиленцето, как му ходеше по петичките в Брюксел дока беше вътрешен министър.

Жената е интелигентна, с подходящо образование и среда.

Габриел е шизофреничка

Тази приказка, че можела много да даде на ЕК, ми прилича много на онзи виц за Айшето, където станала регулировчик. Минало цигането и я питало, "Како, к'о праиш ма?". "Не виждаш ли, работя." троснала се Айшето. "Е, какво работиш?" - питало пак цигането. "Ами давам път". "Чи дай и на мен един път тогава." Та така и с тази "кака".

щом ти не я харесваш, значи е подходяща

Имам право на мнение, нали така? Демокрация, 'дет се вика.

Защо избраха тази кифла, тя е много тъпа и ограничена, аз съм много по-умен и кадърен от нея!!!

Тая първо не е българка!!! Второ-щом я лансира крадеца и предателя, българоубиеца-означава че много ще краде за него!!!Нищо няма да направи за хората в България и Европа!!!

Страхотна новина! Сякаш не се досещахме, че най-вероятно точно нея ще посочат. Хубава българска фамилия! И като й свърши европейският мандат, непременно ще доведе семейството си да живее в България. Колко ще направи за ЕК ми е все едно, но че нашата незавидна позиция на "трета глуха" ще си остане в сила, е факт. Най-много да тръгне за оправя света като КрГ, после да оправи себе си на още по-хубаво и добре платено място. Гарантирано от ГЕРБ! Дори в Шенген не ни искат, а това беше приоритет на Цветанов, за който той вече не говори.

Бракосъчетана от Фандъкова с гости на сватбата Б.Б. ЦВ.ЦВ Ц.Ц. Дами и господа и вие ако имата такава сватба от вас ще стане идеален еврокомисар.

Мария Габриел Дейност в ЕС ПРЕПОРЪКА относно проекта на решение за сключването от името на Съюза на Споразумението между Европейския съюз и Федеративните щати Микронезия, Република Маршалови острови, Демократична република Източен Тимор, Тувалу, Република Палау, Република Кирибати и Соломоновите острови за премахване на визите за краткосрочно пребиваване Предложение за обща резолюция относно положението в Бурунди Предложение за обща резолюция относно положението на лицата, страдащи от албинизъм в Африка, по-специално в Малави Въпроси относно Актуално състояние на пилотния многофункционален център в Нигер и пр. бюрократични тъпизми

Омъжила се за човек в ръководството на ЕНП. Иначе само злите руснаци предавали властта по такъв начин.

Много ми прилича на голяма бяла птица.

но не е лебед нали?

Българският комисар не трябва ли да е българин. Ей, така, за лице ?

Каква трудова биография има предложената? Ако има изобщо.

Тази е всеизвестна уруспия, не отказва нищо на никой, с предмети и без предмети, групово и по отделно така се и издигна до този пост в лягане, чекнене и свирене.

От вън изглежда като калинка. Неясно защо попаднала в европарламента. Там омъжила се за западняк. Неясно какво изобщо е направила за България? Този въпрос трябва да се задава на много кандидати. Много неочаквано би било да спазва българският интерес там.

"Българският интерес" са само думи за пред простолюдието...Истинските й задачи няма да са свързани с българския интерес,ами с интересът на международната финансова олигархия...Ето за чии интереси ще работи (впрочем всички други са така,не само тя). Само лъжат европейците,че някой "ще следва техните интереси" -:) Това е прах в очите!

Май имаше някакъв Ангел Джамбазки, дето по говорено ми приличаше, че вероятно защитава позиция. Другите сигурно са Yes-men-ове - господин ДА, както ни кръстиха американците.

Провинциална кариеристка. В ПУ беше едно нищо, но амбициозно. От Гоцето до Брюксел.

така говорят комплексарите и неудачниците. като не можеш нищо ти остава само да хвърляш кал по другите.

Така говорят тези, които познават Мария Габриел и не се страхуват да кажат истината за нея. Подла, алчна, злобна това е Мара

Без значение дали си прав. Какво е направила тази за България? Ако не може да отговориш на този въпрос, следващите са: Защо се предлага за еврокомисар? Защо изобщо е издигната за европарламента? Аз лично не съм чул нищо направено от нея за България, но може и да не съм информиран достатъчно. Освен това да отиде там и да се ожени за западняк, точно прилича на кариеристическо. Това би трябвало да го оспорва с действия. Както и какъв интерес ще спазва.