Коментари - Кунева видя отмъщение в скандала с европарите в МОН | dnes.dir.bg
назад

Кунева видя отмъщение в скандала с европарите в МОН

Бившият образователен министър Меглена Кунева видя в скандала със спрените европари в МОН отмъщение и желание да бъде уязвена.

Обратно в новината

Коментари - Кунева видя отмъщение в скандала с европарите в МОН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми харесва КУНЕВА. Отдалече лъха на възпитан, еродиран, чел книги човек. В БГ се ценят нагаждачи, простаци, глупави, алкохолици, бездарници. Лично мое мнение. ОПАШКИ ЩЕ ИМА ЗА НЕЯ НА ЗАПАД. ХАРЕСВАТ Я МЛАДИТЕ ЗАВЪРШИЛИ ЕЛИТНИ УНИВЕРСИТЕТИ - в Германия, Великобритания и пр. - лекари, адвокати, архитекти.....

Дано тези, които я харесват, да знаят как се пише "ерОдиран", ама надали.

Кунева не иска да е Бг-депутат , ........................................................, ТЯ ИСКА ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ .

Кунева е крадяла , само с едната ръка . Тая уфтсъ , докога ще работи против България ?

Голяма бяла птицоооо...

Тая "буфосинхронистка" да се скрие в миша дупка. В какво ли не е компетентна, на каква ли не се прави, само и само да е на власт, и по медиите! Баста!

РЕАНИМАТОРСКАТА УНИВЕРСАЛНА УПРАВЛЕНКА НАЙ-ДОБРЕ ДА МЪЛЧИ,ЧЕ ОЩЕ ЩЕ И СЕ ИЗКРИВИ УСТАТА,И ЩЕ РАЗВАЛИ ЕВРЕЙСКАТА ЛИНИЯ В ЕС...

Явно целият програмен период 2014 - 2020 г. няма да стигне на МОН да си подкара оперативната програма. Отстрани изглежда, че всичко досега се изчерпва с политически/икономически/криминални борби и като цяло административна немощ.

Много хора критикуват Меглена Кунева заради комунистическия й брак, но не са прави. Тя си гледа перфектно работата.

Да не си на заплата при нея?

КУКАВИЦА КУНЕВА ЩЕ НАПУСНЕ И ПАРТИЯТА - ЗА ДА Е ГОТОВА С ГЕРГАНА ПАСИ ДА ОТИДЕ В ЕС

Да бе кукувице, само че ЕС не спира парите защото ти си спряла парите на НПО, а поради явно неспазване на правилата! Тъй-че да плямпаш наляво и надясно, че видиш ли заради спрените пари на НПО се случва всичко това, е меко казано лъжа! Само глупаци и и наивници могат да се вържат на празните ти приказки, след като ясно е записано, че парите се спират заради кашата която си забъркала при контрола и отпускането на парите!

е извършила умишлено престъпление. В счетоводството или си касиер или си директор, с цел да няма злоупотреби, а тя е искала да е и двете. Това доказва, че евреите се считат над закона , а за простите гои строги наказания само ако си и помислят да нарушат закона.

Мафиотските семейства Денкови и Спасови няма да ти простят че им застраши милионите.

Няма истински политици в България, има само едни алчни псевдополитици.

Добре е възприела маниера на ББ - най-добрата защита е нападението ! И така те преизбират, ти си ставаш милиардер, благодарение на опростяването на народа.

ЩОМ Е ВЪВ ВЛАСТТА И ЩОМ ОЩЕ Я ПРОБУТВАТ ТАМ ЗНАЧИ СМЕ ЖЕРТВА НА ЗАГОВОР

УГЛАВНА ПРЕСТЪПНИЦА

тая да нема две сливи ?

Това е едно от най-гадните същества на прехода. Единствената и мисъл е лично облагодетелстване , и стоенето на запад и е Европарламента я шлифова достатъчно - че голяма част от хората да не могат да я определят - що за същество е. На това нещо трябва да бъдат забранени всички държавни постове и да я натирят някъде - където няма да я виждаме поне следващите 20 г. !!!

Един от политическата гмеж скоро се бе изказал за нея за Кунева че била най-подготвена и дори за оджа ставала. Къде сте бе комунофоби да кажете нещо по проблема Кунева?

Кунева е опитното зайче на бате- сега ни подготвят за сценария, че ако не е бате - всички фондове спират. Батката ясно го каза- докладите за наблюдението са морфично резонансни- сакън да не влияели на изборите, но с кинтите- там прошка няма. Не е ли бате на власт - няма пари от фондове. Бият по всички куневици на бате- тези самоотвержени "десни" кукли та да се сеща Нинова какво я чака

математическите гимназии немогат да имат паралелки по приложно програмиране! Неможе ! Хаааахаааа уникално, дори в соца подобни тъпни не се допускаха!

??? Увеличение на учителските заплати? Нц ??? Спрени пътни разходи на учителите, преподаващи в по-големи от 5000 жители населени места? ??? Три месеца от началото на занятията по програма "Твоят час", а хонорари - никакви? Идилия в образованието... и "икономии", респективно - за сметка на безсмислените МУЦ, ЦУНТТ и училища в големите градова с има-няма двеста ученици? Ех, голяма икономиКА на мизерията! Голям иновативен напредък и наука и образование за интелигентен макияж!

В държава в която няма ред, всяко действие или бездействие може да бъде тълкувано както е удобно. Затова трябва ред!

Рано или късно всеки носи последствията от свойте действия! Рано или късно тоз родоотстъпник ще бъде наказан!

Тази прокоба трябва да бъде съдена за злините, които нанесе на страната ни при преговорите с ЕС, особено за енергетиката ни.Г-жата от габонската афера си помисли, че може да присвои и от субсидиите, които се предвиждаха за науката и затова се натисна да стане министър на образованието , от което няма и понятие.Добре, че Борисов си даде оставката, което доведе до известното му отрезвяване, че и тази алчница се изфиряса.сега се натиска за еврокомисар, което ще бъде най-голямата грешка , ако я предложим.това е една озлобена на света и на себеси жена.

кур(н)ева видя отмъщение... ние видяхме БЕЗДЕЙСТВИЕ и КРАДЕНЕ...

Пръмова ли си ,но се махай и не се показвай,защото си много мразена.Не спираш да буфосинхронизираш,това ти е закодирано и е вредно за България.

Да си вземе със себе си и Деян Стаматов - зам.министър.Това недоразумение разби сам цялата система на образованието и изцяло под нейна закрила.Няма оценки,има точки,т.е.всеки неграмотник с 3 точки влиза в т.н.елитни паралелки.Боже,пази България от такива като тези двамата!!!

А процедурите за учените са тотално сгрешени, главно от Модев и екипа му... А сега за "награда" проф. денков пък си го е взел за Н-к Кабинет...?!? Например за ЦВП и ЦК не се изискват Технически проекти с Разрешения за строеж - И ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ПАРИ СЕ ПРЕДВИЖДАТ ЗА ТОВА...??? Пълна простотия Модева и Денкова...!!!!!! И злобен реваншизъм...

Устата на тази тутурутка се е изкривила от свирки на комунисти, царисти, социалисти, барозовисти, герберасти, педерасти и типове с най долни страсти.

Те е поела своята отговорност - и в крайна сметка ЕК ни санкционира - т.е. издънила се е "точка" !!! - Едва ли ЕК иска да и отмъщава!!!

Простия те предаде ,ти предаде Царя,долни комунистически отрепки и тиквата да се спомине!

и да ми е неприятна Кунева, в случая е казала истината. Не може НПО да са подизпълнители на държавни и европейски програми, след като се водят средства отпуснати за държавата. А относно Денков има право. Освен това и хора свързани с МОН твърдят, че има разчистване на сметки в момента, така, че съпоставяйки информации от различни източници, се натрапва гореизложения извод.

Оооххх...маллеей ..тая освен свирки да прави за другао не става ... даже муцаната и е с професионално изкривяване ... свиркаджийка долна

.........................................................

Ако обществото не беше се вдигнало тези "проекти" вече щяха да са факт. Тя , тогава просто бе принудена да ги спре, защото родителите на българските деца протестираха. Толкова по въпроса за отговорността.

................................................

...................................................

Боко, Цецо, Москов, Кунева...един дол "герберски" дренки.

Увеличете фотото.Вижте муцуната и след като грешно е свиркала при Бойко Борисов.Още е в готовност.

Тя се има за безгрешна. Няма да си признае грешка. Заплатата в Брюксел и се полага по произход. Та всичко, което я отдалечава оттам е атентат срещу нея.

хирурга, или фотографа се е изгаврил с устните на тази 60 годишна баба!

ДА

Добра е добра е .за орал е супер женицата-добре са и направили лифтайла на устенцата.Само цената е неизвестна , но нищо де-хора сме ще се договорим .