Проверяват и малката дъщеря на Пейчев за европари

Образувано е досъдебно производство срещу малката дъщеря на бившия зам.-министър на земеделието Димитър Пейчев.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват и малката дъщеря на Пейчев за европари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде са гледали,като са го назначавали,или ние винаги се усещаме след като ни прекарат.

Не дъщерите той е за затвора.

Съдът се задръсти от дела на мошенници, но жалкото е че парите няма да бъдат върнати в държавата.

Тук пак са намесени крадците от Корпоративна банда,но Роман Василев им е другарче и не ги закача.

Пейчев, защо ния дъщеря от квартала не успя да получи такива помощи или субсидии, както твоята цяла рода граби с шепи?! ДАНС и МАНС да си гипсират меките китки и ти забият два яки шута към Майор Векилски, защото отвсякъде мирише на конфликт на интереси. А да не говорим за чутото оттук и оттам, за огромните рушвети дето си вземал от всички които са опирали до теб по САПАРД и други земеделски програми. Дежурните ти приказки: "Нали знаеш как стават тия работи, за да мине проекта!!!" Все някой ще проговори, свиня ненаядна и дебелоока.

Таткото екс зам.-министър - в затвора, щерките - на Околовръстното да работят без пари. На майката да и се разкатае майката. Имуществото на цялото семейство да се конфискува.

задигнал със крадливите щерки!!! Ами министрите, де изчезнаха??? Извъртяха се 2-3 ДПС-ри и още БСП-ри...

Проверете и родата!!

Хвала на тези родолюбиви българи, че обработват земите ни и усвояват европарите! Който може го може!

Този нагъл, жена, щерки.... и тъп и алчен, не му се дава комисион на приятел или кръг от фирми на приятели. Боко тиквата, в затвора поне един няма ли да вкара от тези.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

d4

в уважаемия и независим български съд присъди не се произнасят. там се сключват сделки. вие какво искате. а чичо Митко ще умре или от инфаркт или от преяждане. боклука си е боклук.

стига сте ми пускали реклами и тиъ двамата с пицта ми омразнаха в тази шибана даргава живеът само крадци и затова за нормалните хора нъма пари какви са тези земи какви са тези пари на този които има вразки по скапана даргава няма

при новята зам-министирка на мж,светла боянова има явен конфликт на интереси,отговаря за европарите,а сипруглт работи в ра! 1987

тоя по външния му вид е само за арест от Роман Василев

Tази малка дашеря какво знае - никои не знае.... хитрушата......

Мръсник с физиономия на шопар.

Стига сте ни замазвали очите с такива новини.Новина е,ако успеете да вкарате някои в затвора.Или накарате да върнат откраднатите милиони.Циркаджии.Вече съжалявам,че гласувах за вас.

Абе тикво този беше от квотата на НДСВ.Прочети архивите и тогава пиши.след това искаше да стане от сегашните тъпунгери но нещо се размина.Много лапа и затова е кръгъл като варел.

Пичове, молете се да има досъдебно производство срещу вас. Срещу, който има досъдебно производство не влиза на топло. Ако някой мисли, че не е така нека се опита да направи статистика. От 100 досъдебни производства... вероятно 0.2 % завървшат с осъдителна присъда. Или иначе казано - ако има досъдебно производство срещу вас е по - малко вероятно да влезете в затвора, отколкото ако има...

Ето коя е главната причина- масово тези досъдебни производства се извършват по повод на някакъв донос. Ако някой сега например напише, че ти си еди какъв си или си направил еди какво си, срещу тебе най-вероятно ще се образува такова. При проверката ще ти се разкаже играта, ще те направят луд и ще се чудиш как да доказваш, че не си камила. След като нищо не се открие срещу тебе, даже няма да получиш и извинение. А пък оня, който е написал "сигнала" няма да можеш да съдиш за клеветничество даже. А болни хора, които се занимават с писане на такива "сигнали" колкото щеш. Един такъв е например е Тренчев. Току се появи по телевизията и с важен тон съобщи, че еди къде си имало невероятни безобразия и че той имал сведения в папката си, които щял да даде на прокуратурата. А в папката - само един донос. Занимават прокуратурата с щуротии, за да могат да си вършата далаверите безнаказано. В същото време обвиняват прокурорите, че не си вършели работата.

Не разчитай много на статистиката. Ако тебе те осъдят, значи 100% завършват с осъдителна присъда.

идея си нямате този колко е нагъл. точно толкова, колкото изглежда. това са трошички в сметката му. и още нещо-не е сам.единственото нещо,което е направил на пост си е лично /и на близки/ облагодетелстване!!!

тоя сигурно си настапва гушата....

Не мога да се примеря с демагогията на царските подлоги и други подобни от сорта на министър Пейчев , как сме ги търпяли

Ей това са законите на БСП - виновен е, но не могат да му търсят отговорност. Страхотия! Шапка им свалям на тези - нямат равни. После червените бабички да ми плямпат как им липсвал Станишката... "По влезлия в сила от началото на миналата година Закон за предотвратяване и разкриване на конфликта на интереси обаче на Пейчев не може да му бъде търсена наказателна отговорност, а само административна санкция за нарушение и то докато е бил на поста си. "

Време е крадците да си получат заслуженото.Нека всички на които не им е все едно,всички които искат да живеят достойно като българи във България, да подкрепят една кампания против буклуците които ограбиха държавата!http://www.facebook.com/profile.php?id1484731209#!/group.php?gid116964215007128&vinfo&refmf

Долна комунисти4еска сган , крадяхте като за световно , явно сте на принципа- след нас и потоп...

Толкова е драстично и нагло, че...защо не вземете да им ги отпуснете на цялото семейство?! А ние ще им ги изгладуваме и изплатим чинно - нали сме /според дядо Славейков/ не народ, а...нещо друго, по-миризливо?!......