Нов шамар от Брюксел, но още имаме шанс

21 ноември е крайният срок, в който страната ни трябва да получи положителна оценка за съответствие по оперативните програми, обясни пред БНР Меглена Плугчиева, депутат от Коалиция за България, зам.-председател на Парламентарната комисия по европейските въпроси и усвояване на еврофондовете.

Обратно в новината

Коментари - Нов шамар от Брюксел, но още имаме шанс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти изрод ли си, бе?!

България далеч не е най-лошият ученик в европейския клас и при това сега знае какво трябва да прави, за да бъде още по-добър ученик, заяви за БТА Денис Абът, говорител по въпросите на регионалната политика в Европейската комисия.

Ти пък си виж вожда Б.Б. какви ги плещи, без всякакъв смисъл и съдържание. Парлама да има само. Плугчиева е читав човек. Той да не назначава само Наши хора, щото не всички са наясно на кой свят са изобщо.

Какво спрягате името на Бойко, бе слепци? Да не би допреди месец той да беше начело на държавата? Първо си вижте червените любимци и /ако можете изобщо да мислите/ направете една проста сметка - кой и какво направи, за да се отнасят така с нас. Ега ти и дървените глави. Затънали сме не до шия, а до челото, а те пак не виждат какво ставаше досега. Направо бяс ме хваща от такива хора.

какъв ти шамар бе, това си е направо ритник в ташаците.

Zaschto da zaobikaliame saschtinata na novinata ?! Vsaschtnost, ot EU kazvat na tzelia balgarski narod neschto mnogo novo i mnogo tzenno: - ''Vaschite ex-upravnitzi i tehnite spodvijnitzi ne samo kradoha kato mahlenski schmekeri i ot naschite danakoplatzi i ot vas samite...ne samo gi hvanahme poimenno i go pokazahme .... no imat (izberete dumata) da praviat saschto taka mahlenski schmenti-kapeli otzenki za rabotata si'' Za koeto triabva da blagodarim na Bruxelles pone v dva aspekta: ->> pomogna da lasnat neschtata (do oslepitelna iasnota); ->> pokaza nedvusmisleno, che dobre sa razbrali - Bulgaria (naroda) i upravlenieto na darjavata niamat nischto obschto (e, pone za sega de ).

Не става само с ядене,ТРЯБВА и АКЪЛ,и РАБОТА!!Така че да спре фанфарите Борисов и да събира де що има читави хора и компетентни,че иначе лошо ни се пише на всички!

Е що ни шамарят тия и как смеят като бат Бойко е зад кормилото? Те знаят ли с кой си имат работа? :-))) Иситната е,че некомпетентността на новото правителство лъсна за има няма месец в Европа. В България всички некъдърници си намериха едно лесно оправдание: за всичко са виновни комунистите. Интересно как кадърните хора не се оплакват, а се борят и постигат нещо а некадърните само лаят.

Другарю Бойко, прояви малко поне разум и се вслушай в Плугчиева. Не бъди ренде, използвай хората, които са наясно и могат да работят, макар да не са от твоята сегашна партия. Да не стане така, че да се докараме да станем от най-бедните на света и после и марсианците да са ни виновни.

Pisnalo mi e ot prikazki, koi kakvo bil svurshil. Delata sa na litse. Vijdame vsichki BG v kakvo sustoyanie e. Ne e nujno da se hvalim. 20 godini sled prehoda, oshte se lutame i se tutkame.

Тази Европа взех да си я представям като някаква домина-с камшик и високи лачени ботуши.Ние си плащаме за да ни бият и то доста скъпичко.

Борисов да млъкне най-сетне и да не си прави реклама за чужда сметка. Провал! Причини да се пращат разни комисии и после да се каже, ето свършихме работа, а въобще не е имало нищо за вършене, всичко е било въпрос на рутина! Срам!

но нема да стане! Триглавите никога не са работили в полза на Родината си, та сега ли ще почнат! Поздрав най-сърдечен!

Ама те европейците са най-големите крадци бе. Тях изобщо не ги интересува дали ние тук крадем или не. Тях ги интересува да наемем с тези пари техни фирми за да крадат те. Затова не ги дават.

Господин Борисов и всички вие в новото управление, помолете госпожа Плугчиева да работи с ЕС комисиите както до сега, независимо, че е от БСП! Генерал Борисов, Плугчиева струва колкото 5 пъти вашите министри, защото си знае работата и има доверието на ЕС! Това ще е една добра стъпка за България, пък и за Вашето управление! Направете този жест в полза на Родината си! Благодаря!

dobre de za vtori pat vra6tat za propuski ,no vse pak vsi4ko e super ,ami za6to vzimate strahotni komisionni za da imate 2 godini propuski i sega vsi4ko e nared e otkade tazi naglost

Ясно, добре Плугчиева! Ще чакаме до 21 да получим освен непрекъснатите шамари и прощален ритник от Брюксел!!! Каквато е и целта на Триглавите мошеници: Като от ЕС не ни дават да ги крадем, за какво ни са???!! Я, да се махаме от Европата! Туй тъпо робско племе ще го действаме както си знаем по комунистическо-турск

Леле колко злоба от поддържниците на премиера. Всеки за тях е комунист... Едва ли тези хора знаят значението на тази дума... Без да съзнават, по този начин обиждат и самия премиер... А иначе с всеки изминал ден се убеждавам, че желание като че ли има да се свърши работа, но все още не се знае как. Мигар сегашните управляващи не са знаели за този наистина двегодишен срок. Когато искаш да дойдеш на власт поне трябва да знаеш и с какви отговорности се натоварваш... Продължавайки по този начин, ще си заслужат наистина прозвището мнозинството на некомпетентните

Точно Миглена Плугчиева има право да говори, защото е наясно с нещата! Тя много усилия положи да идват европейските пари, но сегашните решиха, че няма нужда от министерство по европрограмите. И това е грешка, защото с молби няма как да убедим ЕС.Представям си какви обещания и унижения ще направи Борисов в Брюксел. Боже, боже, като не можеш и не знаеш защо се натискаш, бе ББ? Тежко на народа, този жесток самовлюбен в себе си нарцис ще ни хвърли в пропастта.

Като чета всичко, написано до тук, лошо ми става.. Тук всъщност е и отговорът на въпроса - защо сме на това дередже. Ами много просто - зощото нищо не правим, за да си подобрим положението. Ние още чакаме някой да ни оправи.. още тичаме по партиите, защото ги считаме за дойни крави и се опитваме и ние да бознем нещичко чрез тях.. Не е вярно ли? Ами нека някой ми каже - къде отидоха онези 1 000 000 партийни членове на БКП от 1989 год? А къде отидоха ония над 2 млн гласоподаватели на СДС? А тези на НДСВ?.... Да - отговорът е очеваден - те /ние/ са /сме/ си все същите - само сменяме цветовете и се надяваме да припечелим нещичко покрай поредния месия. Някой дали ще ми отговори по какво се различават партиите една от друга днес - по идеологията си ли - хайде да не ставаме смешни.. Различават се единствено по потенциала си за докопване до властта и от там до разпределението на обществените блага - по нищо друго. И винаги плюем само победените, но въртим дупета пред победителя. НИЕ ПРОСТО НЯМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ДОСТОЙНСТВО И КАТО НАРОД ДА ТРОПНЕМ И ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАДРУЖНО ЗА СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОДЕНСТВИЕ. .. За съжаление...

След като от Брюксел й отхвърлиха папирите, като й дадоха отрицателна оценка на делата, тя сега обикаля медиите и надълго и нашироко жонглира с термини, за да ни обяснява колко добре е работила с великия си екип и какви велики неща са свършили, много добра работа! И Станишев постоянно се самооценява пред червените баби по поляните на селото Жабокрек и други села, какви пенсии и програми имал за тях през четирите си години, и Доган се самоописва като началник на депутатите и главния разпределител на благата и парите в частност в държавата - пък то какво излиза - че са големи, големи, най-големите крадци и лъжци - и тримата, и останалите бивши министри, и всичките им кохорти от 8:5:3 заместници и заместнички и евроинтегратори, които са получавали двойни заплати само защото са забатачвали нещата и крали от еврофондовете! Трябва да се съдят и разследват всички ония стотици чиновници, както и техните фамилии, които са крали като за световно от първите траншове, и са осрали всичко, а основната им дейност беше спирането на всеки здрав и читав проект от не свой човек, от който те самите не биха могли да се облажат много дебело!!! Чувала съм за конкурсите за тези позиции - въпросите са едва ли не кажете какво имам на бюрото от лявата страна или какво пише в шеста точка от еди кой си документ, който е закрит за обществото и трябва да си наистина седнал на неговото бюро, за да си го чел ... и се вземат, ако не батко и братко, то техните сестри, за странични хора нямаше достъп ни близо до тези еврофондове! Целият екип на тази - да се разследва, защото за тяхната много добра работа - само по нейно и на хамстера мнение, спряха парите за цялата държава насред кризата!

Взе ми думите от устата!

ще се кланяме ако трябва задници ще целуваме но парите които ни дават Европата трябва да дойдат при нас..абе хора европейците ни дават пари така без пари бе..я се опомнете и ние няма да им ги изхарчим за това за което са прадназначени..който мисли обратното и иска да краде от тези пари на ешафода и да му резнем тиквата....стига това крадене бе...спрете се...нека да направим пътищата , пречиствателните станции и подземните комуникации и тогава ако остане някой лев за нас да си го вземем..еййй нямат наяждане крадците бе....само тикви да се режат иначе няма спасение..ама те казват -аз няма да правя такаVVV аааа не така той пак ще краде после ..затова резни му тиквата да ти е мирна твоята тиква ......тъп народ и лош народ сме ....нямаме съвест

Днес - 25.08. сутринта т.н. Българското? НАЦИОНАЛНО?!? Радио свободно, без водещата да я прекъсва, даде национален ефир, който се плаща от всички нас, на въпросната уж дама. То не бе сричане, то не бе оправдание колко добре са работили, колко са компетентни, знаещи и можещи и колко НЕ стават новите и как нямало да се справят. Добре, и осъденият има право на последнот слово, но тая госпожа просто няма никакво право да ни харчи парите чрез социалистическото си словоблудстване. И друга тенденция - водещата, дето се праска бир парче журналист, един неудобен, компрометиращ въпрос не й зададе! До кога?!? То впрочем е традиция в БНР да се мазнят на социалистите, но защо не разбират основната същност на радиото - да информира хората, а не да защитава престъпниците като им дава национална трибуна. Брюксел ще ни наказва, ама не били виновни те, то новите не знаят и не могат, само социалистите са пичове. То и за това ни вкараха в поредната икономическа дупка. Наглостта, безочието, безчовечието сред соц.елит просто са безгранични. Побъркани хора ...

kakvi gi govori tazi i ima li oshte njakoi koito ja slusha?

много, много слабо интелигентна. Доволна била от едната година работа като бивш вицепремиер по еврофондовете - за това, че е натрупала много, много опит. Какво самопризнание, че прди това е била много, много зле.

Г-жо Плугчиева, при цялото ми уважение....затворет си устата, не бълвайте глупости! Нищо не сте свършили, дори сте поуплели конците! Тези сладки приказки ги говорете на електората си, все още някой ви вярва и ръкопляска! Марш на Жабокрек, основете си партизанско движение (не, че не сте обрали мандрите и фермерите де) ...ама дерзайте там...в гората! Там и животните ще ви научат.

ГЛАВИТЕ НА ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ - СТАНИШЕВ, ДОГАН, ЦАРЯ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД В ХАГА! САМО ТАКА В ЕВРОПА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ЕВРОПЕЙСКИ!!!!!

Докога тая отвратителна, грозна и некомпетентна комунистка ще се появява от телевизора и по вестници да сее тъпота? Не я показвайте повече тая овца!

Елементарно Уотсън ! Сега казваче как всичко и страхотно зле и провалено. Отива делегация там и прави чудеса. Връщат се и казват,че благодарение на тях нещата са се оправили и сме вече много добре. Фанфари,цветя и посрещане. Нали ? Навремето така посрещаха Бакърджиев със златните договори за газта от Русия. Дежаву.

Po goliama korupcia ot malkite gradowe niama.Tuka wsi4ko se opredelia na moi twoi.Dokato se opredelia rabota na wrazkari i na stari ku4eta i nam kakwi si po dobre da ne stoi waw ewrosaiuza.Za kakwo da go sramim smisal nikakaw

Porednite lyjlivi opravdanij ot BSP.E taka sthte byde.....njama kak!!!

Като не стане нали знаете-щом не му става се търси друг на който става, а този с мек...характер си заминава, откъдето е дошел-под полата на майка си! Приятен път!

Всичко е в червени фекалии. И в чата намирисва от някокло субекта.

НЕ ЗНАМ КОЙ КОЛКО Е ГРАМОТЕН, НО ЯВНО И ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ СА - НЕ СЕ ПИШЕ КОМИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ, А КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. ОСЕН ТОВА МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ЦЯЛАТА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ПРОВАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ.