Френски сенатори: София и Букурещ изпуснаха влака

Преходният процес в Румъния "далеч не е завършил", докато в България се движи с "бавни темпове", гласи докладът на френски сенатори.

Обратно в новината

Коментари - Френски сенатори: София и Букурещ изпуснаха влака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под достойнството е на властта в България да се вози на влак - българската власт само на самолети и луксозни автомобили се вози. Дори, за да иде и порита мач.

И сега накъде ? лево,десно,лево, десно и ха в ла.ното пресно ...

в булгаря има всички мерзости,законите са в угода на престапността,а истинскя балгарин се тупче и мачка безогледно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Безвъзвратно !!!!!!!!!!!!!

Е, най-после някой да го каже.

Неее, влака не го изпуснаха, а го спряха, заради съкращения в БДЖ. Това ще икономиса средства, ще ни държи бедни и без възможност да пътуваме и им се пречкаме в развитите страни. Бедни, прости, болнави и страхливи - това са целите на политиката у нас. А на звездните ни политици едва ли им пука, какво мислят в ЕС и говорят зад гърба им.

С ГЕРБ на бунището.

Честито Шенеген! Честито Еврозона! Като проект на лъжеца и крадеца Сакса НДСВ-2 си отивате от политическата сцена Дано не успее НДСВ-3 на Кунева, че ще има да теглим още 4 години.

Група Френски сенатори изнасилиха публично група големоустати Български политици

Ще е хубаво да се намали %-а съфинансиране. Това си е проблем, особенно в по бедните общини, за да участват трябва да се теглят кредити. А програмата колкото и да е хубава, ако не е жизнено важна, парите вървят за кредите после и това съвсем затруднява бюджетите. Да не говорим че няма и читави специалисти които да подготвят проектите, ама то с тези мижави заплати, кой читав ще ти работи. А ако все пак се усвоят пари по някой проект, се почват проблемите с изпълнителите и многото нарушения. Няма заинтересовани които да работят за облагородяването на тази държава. Кандидатства се за някой проект само ако от изпълнението му със сигурност ще спечели лично някой. Какво излиза че не сме дорасли дори и пари да ни дават за да се облагородим. А уж затова драпахме да влезем в ЕС, обаче то и пари като хората не можем да вземем, дотук обираме главно негативи от членството си.

Тези пенсионирани капиталисти , нестига че са дърти с памперси и миришат на пръст ,ами седнали акъл да дават как да се краде по легално .Омръзна ми да слушам някакви изперкали лилипути да ни казват какво да правим, айде сектир...

Французите пак не са разбрали, какво реално се случва у нас. Комунистическата диктатура пожертва две от общо трите живи поколения. А третото, заедно с гражданското общество са жертва на ЕС-диктатурата.

е, излязоха цифрите: от 2007 до 2012 сме платили 600 милиона х 6 години = 3.6 милиарда евро членски внос за "участието"си в Евросъюза, а сме усвоили 19 % от "дадени" от тях 6.9 милиард т.е. близо 1.4 милиарда евро сме "усвоили". И къде ни е сметката, нека да я каже счетоводителят Дянков? Ами сринатата икономика от масовото нахлуване на чуждите монополисти - там сигурно източването на Бг-то да е надхвърлило таже и "дадените", но не получени 6.9 милиарда евро... Тъпаци управляващи, а вие, овце, пак си ги избирайте "щото те все пак правели нещо"...

deant

по принцип са прави. обаче като гледам, не ние сме изпуснали влака, а там където те отиват в момента, ние от там се връщаме. колкото искате ме плюйте, евробюрократите ще направят повече щети и от нашите комуняги.

Видях учредяването на т.н. партия ГЕРБ. Бяха паркирали джиповете си върху тротоарите край сградата на учредителното събрание. Отдалеч си личеше, че са се събрали мутри-хора които никога не са имали намерение да спазват законите. Нищо европейско няма в ГЕРБ и никога не са си мислили да има. Освен да крадат от европейските фондове и данъците на българите. Горко на България с такива управници.

Хайде бе! Ами в Китай колко живи поколения пожертва комунизма, като им дишат във врата на сенаторите?

Е да, ама по икономически напредък капиталистическата и влязла в ЕС България може само да си мечтае за комунистическия Китай! Не сравнявай Китай с нас, това е нация на 5000 години!

Тогава пускаме циганите :) аз лично бих платил билетите до Париж за самолета на едно циганско семейство :) Не не е скъпо ! Ако повече хора направим това ще си възвърнем инвестицията много бързо !

аззз

от цялата статия ето това е разковничето "Те също отбелязват, че в балканските държави комунистическата "диктатура" е "пожертвала две от общо трите живи поколения" и е унищожила гражданското общество.". На това се дължи липсата на напредък. За това са виновни другарите от ляво в парламента. И това да си го напомнят кухите форумни ленти, когато ми опонират казвайки стига с този комунизъм, Няма стига, трябва да е ясно - от където мине червената чума няма оправяне векове наред. А като си помисля, че още има милиони, които гласуват за комунистите лошо ми става......

Френските сенатори имат едно право-да го ----! Това е техно неотменимо право и никой не е в състояние да им попречи да се възползват от него! А в скоро време може да се окаже, че на Франция ще се задават въпроси относно пригодността й за тази или онази евродиректива... Няма да е далече това време! И вместо да се занимават с глупости, да се замислят за собствените си кривици...

Що непрекъснато ни обърквате с такава информация. Сега на кого да вярвам, на тия франсета ли или на премиера слънце наш. Ма, заобикаляйте ги тия новини. Пускайте само какво ни казва тиквата, така няма да има заблудени.

doncho

Тиква име на раменете ти. За 2г и половина от 2007 до средата на 2009 г при БСП усвоени 0%. За следващите две години и половина усвоени 19% и три пъти по толкова договорени. До края на периода ще усвоят още повече. Очевидно тиквите са в БСП, а не в ГЕРБ. Това го знаеш но си тук за да плюеш.

При капитала емоциите не играят никаква роля. Капиталът иска резултати, а не кухи герберски глупости и лъжи. С ментарджийски псевдопатриотични въпли стандарт на живота не се прави. Това тъпи и неграмотни десни катили не са съгласни, защото не съвпадат с крадливите им теории. Затова ликовете на Тато все повече ще се появяват в селата и исканията за социализъм ще се увеличават. Не щем такаъв капитализъм, имали сме го вече-ралото и кравата. Върнете ни атомната енергетика и силната сържава на хората!

Кой генерира престъпността? Не се правете на ущипани госпожици. БКП/БСП пищи най-много, дори ни клевети навсякъде. Нейни са и всичките милионери.

И при тройната коалиция беше усвояемостта тоест кражбите от еврофондовете като в Румъния сега. Така че е успех тпи пъти по високата усвояемост и движението макар и мъчително напред и нагоре. Наистина при тази яростна съпротива на цялата назадничава соц-пасмина е нужен поне още един мандат за да бъдат заловени престъпниците на БКП в БСП.

Ти да не си миньор... ? Ако ти за тези 3 години му викаш напредък... За едни напред е назад за други.

А по-го.емите престъпниците от БКП в ГЕРБ?!

никой не е искал да хваща този влак.нали се сещате!

До като влака в България го кара Бойко винаги ще сме го изпуснали

стига сте ревали вижте как Бойко поразчисти България , разреши човека ,кой на къде му гледат очите да хваща пътя, той е човека

Прекалено скоро идва тая новина след онази за циганските лагери във Франция, можеха да поизчакат за да не е толкова очевидно.

Сега трябва да очакваме от устата на ББ да излезнат "реки от похвали" колко много са направели и как ги хвалят непрекъснато...

При тези потресаващи факти, защо министър Томислав Дончев продължава да получава заплата?! Той си е наясно, че европейските фондове и в БГ и в Румъния не се усвояват защото не може да се краде. Срамно е господа управляващи!

Аз съм свидетел, че жертва не на комунистическата диктатура, а на т.н. Преход, стана поколението което построи огромна икономическа база по време на социализма.

не разбирам защо се нервират някои- простата истина е , че с мтра-наркотрафикант начело на държавата ни- никои не ни иска дори в европеиския съюз -камо ли в шенген ... простичко е- ...= е истина е че засега мутрата държи само евтините дроги под контрол(метамфетамини и хероина)- но знае ли човек кога ще му скимне да посегне върху контрола и на коката... - но маи тогава от европа направо ще му режат ръцете от раменете....

doncho

Глупости и клевети. Долна работа.

Я марш обратно в франция! Само знаят да критикуват, само налагатразни глупости.Западът е завзел цялата ни държава, пък после ни подхвърлят някакви 6-7 млрд. за амнайсе години.Вземайте си мижавите пари и си ни върнете Държавата обратно в БГ ръце.

Ами то това е целта завземат всичко и те оставят на тяхно подаяние и а си гъкнал оставаш и без него !!!

какви са тези тъпи коментари за нашия велик напредък от някакви си субектеи от западна европа.тези изказвания въобще не кореспондират с казаното от б.б. и ц. и не трябва да им се лови дикиш. вервайте ми.

Казани в лицето истини, които никак няма да се харесат на ''обещавалите да свършат нещо'' политици. Пропилян мандат в лутане, страх, прикриване на ''удобната'' корупция, флиртуване с ''добре облечени'' престъпници, негласно съдружие с криминалната клика на прехода, реабилитация на ДС кликата и наследниците им.

Да, България е на Балканите. Опитала е от комунистическата диктатура. Какво от това!? Какво демократично има в това, че френската сенатската Комисия по външна политика обикаля и оценява растежа и демокрацията в други държави? На моят изтънчен нос му мирише на европейска диктатура, а не на френски парфюм! Впрочем, как българското общество да се бори за върховенство на закона?! Когато младежите протестираха за неспазване на законите по повод на убийството в Катуница, първо от Франция се провикнаха възмутени политици и поискаха арести и наказания, нарекоха протестиращите хулигани.

Соклада на Френските сенатори много ясно каза причината за това какво се случва с България....Социализма унищожи 2 от 3те живи поколения и разби гражданското общество....Нали това беше планът на Държавна сигурност ръководена от КГБ?????

Подкрепям те 10000000000 пъти!!!!!!

и последвата чинно от герб- наи-червената партия в историята на бг.

+1

Е, щом и френските сенатори го Казаха -- ха дано Ме Чуете, Хора . (какво Ви/ви Казвам от сума Време) ========= Накратко : (една свръх-скромна/кратка Аварийна План-Програма) 1.Властта у Нас - в Пълен Аут (импийчмънт ли му казват ?! ) Цялата! От А до Я !!! 2.Сформиране на Работна Група (за Работа по Всички Неотложни Въпроси у Нас; в тясно Адекватно и Ефективно Сътрудничество с ЕС/ЕК/ЕП и Световните Структури за Глобално Управление. Про-боно/без заплащане в Началото) Сега и Веднага, Хора. Утре е Късно.

Т.е. да им го преведем на местните лидери, които ни решават съдбините - бившото ДС и полицията, трябва да направи така, че бизнесът да не е в ръцете само на бившето ДС и полицаи + спортисти. Абсурдно е и затова също толкова абсурдно е да се оправи нещо в България. Безидейността и безпомощността им стига до там, че да се търси връщане към миналото, но без да връщат финансовото състояние на ''националните капиталисти" - те доказаха какво могат и им видяхме способностите.

Главни виновници за нещастието на българите са БКП/БСП!Тази партия трябва да бъде забранена като крайно престъпна,та България да стане нормална евро държава.

Съгласен !!!! Но добави и ГРОБ, тъй като те са производни на БСП/БКП, начело с комуноидния си вожд от винетуиден тип другаря бойко борисов !!!

Малката далаверка е важна. Синя зона, камерки по пътищата, някой и друг данък или проверчица с актче. На кой му трябват еврофондове бе? "Ние" вече сме се оправили, да му мисли народа.

Ако си съгласен ще допълня и гражданската отговорност,винетките,хазартът без данък.............

Целия този европейски съюз е един голям параграф 22. Като не го искате идете протестирайте и искайте референдум а не само да плещите глупости по форумите.

кви пет лева, тук никой не гони влака, секи се бута да гризне асфалта, и беж за морето !А до Европа можем със самолети да стигнем с автобуси, или кораби с по два-три тона кокаин .

французи - те толкова се бориха за демокрацията в България и Румъния, така помагаха и работиха тези две държави за 20+г. да стигнат западноевропейските стандарти, както и целия ЕС впрочем и останаха толкова излъгани ! Лоши, лоши балканци ! Не им харесва, че техните по-големи компании бяха изпреварени и не взеха почти нищо у нас и с малко повече в Румъния. Села ви, както казват. Видяха и няколко хиляди от балканските бразилци с деца и купичка в ръка по улиците, няколко хиляди работещи основно нощем момичета и съвсем се разочароваха. А глупостите има ли значение дали ГЕРБ, БСП, ЦК на БКП или Евророма ще управляват България скоро съвсем ще избледнеят и за най-простия ни сънародник.

Защо господата сравняват показатели от 2007 г. преди кризата и сега. То да не би Гърция, Италия, Португалия и др. да имат съшите икономически резултати през 2007 и през 2011г.

Сефте комендантски! Тия работи се виждаха много отдавна от всички нормални и некрадящи хора. Такава ни е ориста- да ядем дървото, защото сме много честни, умни, работливи и най важното - предани и роболепни!

До 2007 г - по време на управлението на БСП -фондовете се усвоявали добре. Оттогава насам при ГЕРБ или се крадат, или се управляват от Калинки, или се връщат поради това, че не мога да бъдат взети големи части от тях в частни сметки на шуробаджанаците на милиционерите и мутрите ни. Съдът не ги пипа, страх е сковал органите, вилнее мафия, убийства заплашват непокорните и недоволните. И този кошмар искат отново да продължи нови 4 години! Нови 4 години грабеж, палежи, разгул и беззаконие. Страната е поле на извратеняци, на неуки идиоти, на нагли типове, готови да нахлуят през нощта и да ви избият, за да ви вземат онова, което цял живот сте градили. Ще го допуснете ли или затъпели от политика ще дадете простор на новия тип фашизъм?

От комунистическата, скочихме в демократичната, а накрая в европейската диктатура. Тези французи, наистина ли не знаят, че България не беше приета в ЕС, за да има растеж!? А напротив! Франция не би допуснала да се отнеме и милиметър от пазара на вина, затова от ЕС спуснаха квота и българските лозя ги изкорениха. Зап. Европа има нужда от евтини, бели прислуги с висше образование. Ако страната ни има растеж, нали учител по български не би сервирал във френски хотел?! Така ми е писнал този ЕС с неговите "демокрация", преходен процес(?), квоти, директиви, препоръки, политическа коректност, толерантност към циганите! А те, още ми говорят за Шенген!

Право в десятката си оцелил.

ЕХООО, БОЙЧЕ, КЪДЯ СИ БРЕ? КЪДЯ СА СКРИ БЕ,МАЗЕН ПЕЛИВАНИНО? НАЛИ САМО ПРЕДИ ДЕН-ДВА СЕ ПРЕГРЪЩАШЕ В МЕТРОТО С БАРОЗУ БЕ АЛАНКООЛУ!!!!! А КЪДЕ ТИ Е ВИЦЕТО- ГЛАВНИОТ МИЛИЦИОНЕРИН ДА ОБЯСНЯВА КАК Е ИЗМАЗАЛ 2-3 СТЕНИ НА ЕДНО КПП И ВСИЧКОТО БИЛО ГОТОВО БЕ? ДА СТАВАТЕ И ДА ИЗЧЕЗВАТЕ ЕЙ,.......................... ВИ МРЪСНИЧКА ПРОДАЖНА!

напуснаха навреме влака летящ към пропаста