Евродепутати недоволстват от Борел: Да конфискуваме всички замразени руски активи, не само приходите от тях

Дипломат №1 на ЕС говори пред Европейския парламент за възможностите за налагане на финансовата санкция срещу Москва, като отбеляза, че те са законово ограничени

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати недоволстват от Борел: Да конфискуваме всички замразени руски активи, не само приходите от тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-смело и със самите активи - вземайте и ги ползвайте срещу самата русия - победителите не ги съдят. За китай да не ви дреме - и без това скоро започва и неговото оттичане в канала...

Ама ха да видим как ще измъкнете лихвите и парите от банкерите и да ги дадете според вашите желания.

много от еуродупетатите биои недоволни- латвия и литва.... джуджаците смешни се мислчт за фактор... ББААХАХА

Не разбрах как "това е подкрепено от международните закони"? Кой международен закон позволява да вземате лихвите от парите на друга държава?

международни закони. Тъй като актива е блокиран и не можеш да го ползваш, следователно и лихви не можеш да получаваш за това време. Блокиране не значи отговорно пазене, тъпа кукумявке :)

е същото червено говно и кремълски келеш какъвто е и Виктор Стефанов.

Глупав мавър,на теб ти позволявам да ми го подържиш докато се облекчавам.

Това доказва каква глупава сбирщина са евродепутатите!

а с активите на Евро-парламентарната мафия какво ?

О какви войнолюбци имало в България. Отивайте и се бийте здраво за Зеленски/ англосакса или за Путин. Все тая. Да ама не. Само пишете и се дървите олигофрени недни. Толкова ви е капацитета. Който е врял в битки ще ви каже, че живият си е жив. Идиоти. Сами се затривате. Май че така е по добре

Абе, всичките подлоги по-долу, защо не коментирате какво прави вашия путник в Украйна, а сте се закахърили каква е европа... Ай да ви ЕПМ....

е у крайна???;)Звучи като нещо съвсем в края...;)

за неграмотните и незнаещите! А ти от кой край си неграмотнико, кой е родният ти край, от коя страна си, тролчо?

да вържат звънец на котката:))))))))))))И най-върлите ястреби са....евродепутати от държави-джуджета,от които,ако ги изтърсиш с главата надолу,няма да изпаднат и 2 лева:)))))))))))))Всички много обичат да се крият зад колективната безотговорност и тогава са много смели,но на никой не му стиска да изработи такова предложение и да го внесе с името си;)Да не говорим за такова действие на държавно ниво:)))))И нормално,най-гласовити са тези,които нямат какво да загубят...даже печелят бонус точки пред господаря с такива изцепки:))))))))))))

Какво означава да се "приеме закон за конфискуване на активи"?! По тази логика всеки може да приеме закони и да краде "законно". Например идват БСП на власт и приемат "Закон за отнемане на имуществото на висшето ръководство на ГЕРБ". След това идва отново ГЕРБ и приемат "Закон за отнемане на имуществото на БСП". Къде е върховенството на закона и на правото?! Светът се превръща в някаква абсолютна джунгла...

Да не забравяме, че полша е върху заграбена земя от Руската ии Германската мперии, та подляците да не с изказват много за това, кой каква земя е заграбил, ще ги питам когато заграбят западната част на украйна с лвов.

Идиоти, тотално неадекватни идиоти!!!

А на Израел кога ще национализират актива заради масовите убийства на цивилни и най-вече деца в Газа и изобщо на палестинци?

Явно ЕС е вече изцяло фалирала икономическа организация. Щом разчита на това "легално" да открадне пари от друга държата.

не е икономическа,а политическа организация....и това е основният проблем,всичко друго е следствие на това...

Евроджендери от всички страни. Гответе се за четвъртата индустриална революция. Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Ако не сме ви утрепали с пландемия, глад и ваксинация. Някой и с война. Да ви е честито Соломоновото царство.

Явно да се унищожи икономически в името на кенефа САЩ. Супер. Нито армия имате, нито оръжеен комплекс, деиндустриализация и тотален хаос. Всичко за да оцелее задлъжнялата кочина на ционистките хазарчета зад океана. Ми добре. Щом гоите ви са съгласни. Ще ядат синтетичното месце на Гейтс Ротшилдов, хлебарки вместо тесто, ще рупат синтетични домати и краставици и ще славят евроджендерията без да имат идея кой е мъж и жена. Винаги има изход. Господарите ви са създали пътека да си спрете мъката с капсулите за самоубийство. Всичко е легално и демократично.

След като ненормалните роботи гъзолизачи приемат конфискуване на руските активи в Европа, куцо и сакато ще си премести парите от Европа някъде другаде. И тогава Европа я очаква страховита немотия от която изхода ще бъде един единствен - ядрена война с Русия за да излязат от тази ситуация. Ама сещате се - после ще е още по-зле за всички. Няма какво да се жалваме - натам сме тръгнали - поне да се подготвим - тези с мазета и целогодишна зимнина ще са превилегировани през 2025-та.

Тотални идиоти. Чакам с нетърпение да послушат Борел и после да им гледаме сеира :-). Само да споменем, че РФ имат 400 млрд. външен дълг и ако това което предлага Борел стане, плащанията по този дълг ще бъдат преустановени, тоест Руснаците пак са едно +100 млрд. напред. Отделно няма да коментирам възможните конфискации на материални активи на Западнали компании в РФ.

Идиот ! Този май не схваща какво е казал ! А уж бил дипломат ! Такива Де Гол с удоволствие би ритан по задника из цялото Шансе Лизе !

Навлизате в сериозно нарушение на закона с тези действия и дори мисли. Такова едно посегателство върху движима и недвижима собственост на друга страна неминуемо ще доведе върху обществени последици. Законът трябва да се спазва стриктно. Недвижимата собственост е неприкосновенна. Дори нямате право и лихвите да им пипате. Планът на Естония за обаче социално само подпомагане на украинския народ (като това обаче включва стриктно следене на парите за тях как се изразходват защото те имат множество чисто военни престъпления така че престъпни техни структури не могат да се подпомагат ) е добър и достатъчен. Ако се реши отделяне на 0.2 % от бюджета на всяка ЕУ страна за украинския народ е вече закона помощ.

Орбан им го каза отдавна-ние сме против да се раздават безогледно и безотчетно общи пари,но не сме против всяка държава да дава от собствения си бюджет,щом иска да спонсорира окраината...И държавите,които го направиха,са...нула;)Нито един фен на окраината не даде и цент от държавния си бюджет:))))))))))))))))

е един вид полезен идиот, само още не знам за кого