Евродепутатът Ева Майдел: България трябва да създаде “регулаторен пясъчник” за контролирано тестване на иновации

Нужно е значително увеличение на публичните инвестиции и регулаторни стимули за дигитализация на бизнеса, включително и повишаване на дигиталните умения на персонала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от акула на едро от млади клюсета.

Дига с тоя " регулаторен пясъчник " и английски не знаете !!! Никога няма да сте на една маса е англосаксите !!! Никога !!! Обслужващ персонал Да но наравно никога !!! Разберете не ни е там мястото ! Нашето място е с естествените ни съюзници !!! Иначе съдбата на Украйна - пушечно месо и експериментален полигон !!! Това е именно значението а не регулаторен пясъчник !!!

Ева Габриел, Мария Майдел...как беше? Някой успява ли да ги различи една от друга? Още по - тежко питане - някой може ли да направи разлика между изговорените от едната клишета с изговорените от другата?

Жалка глупачка и клишарка, същий дебил, като жирафското вратле.

На някои иноваторки някой трябва да им обясни кратко, точно и ясно, че в основата на изкуствения интелект стои Естествения интелект. За изкуствен интелект се говори отпреди 1984 г.

мали откъде цъфна това същество???

...

порасна му работата на боко тъпата тиква - навремето разнасяше дрога и носеше рекета на мутрите,, а сега глеѝ какви пи4ки праща на началнициитте

Съжалявам, но това е безумие. Не виждат ли, че царят е гол??? И двете с Мария Габриел са еднакви нули и празнодумци. Светът край тях гори, те си блеят!!!!

...трябва това, трябва онова..и дотам, с калинки като тази еВа нищо няма да се случи...

...как излизат такива слова от тази малка главица...

Не може даже да преведе текста свястно.

Сещам се за ефектите от износа на " бяла плът"

всяка прилика с котешка тоалетна не е случайна отнася се за изолирана тестова среда, в която можеш спокойно да се оакаш честито на печелившите! Сега и иновационната мафия ще иска да експериментира за ваша сметка От тяхна гледна точка са прави - колкото по-малък е риска при провал на тестовете, толкоз по-добре за тестващите. Зле е само за подопитните животинки, ама те и без това няма къде да бягат.

...израства в Дупница.[1][2][3] През 2005 година завършва Частна езикова гимназия „Професор доктор Васил Златарски“.[4] Същата година става управител на „Транс уърлд бизнес“ ООД.[5]... Македонски окупатор! Вън македонците от България!

Сега разбирам защо някой ги избива на лудост, а други на агресия! човек не може да остане със здрав разум гледайки това нискочело и явно тъпо създание, което получава огромна заплата за да дрънка явни глупости и да нанася явни вреди на целия български народ! е това е европата - тъпа, нагла, алчна, разрушителна, неподсъдна!

Тя е лолитката на Цвъ Цвъ, Ако не греша той я беше лансирал, дори по едно време раздухваха някакви снимки как ходела при него на посещения ( партийни , разбира се) - цвъто е примерен семеен човек

Още от заглавието се вижда , че поредната евро -фекалница не казва нищо...ред от думи, не свързани в никакъв смисъл.. И т,ва малоумното и грозно управлява нас европейските граждани. Да бягаме от ес-есовския концлагер, нищо добро не ни чака...

Още една ТСП, от комсомола на ЕС, която развява лозунги! Легенда: ТСП (Т - ъпа, С - елска, П - утка)

"Когато говорим за дигитален бизнес все по-често задължително става въпрос и за изкуствен интелект." Няма ли кой да разстреля тези калинки с странни имена, поне да не се мъчат ?

Ева Пърдел е духала на правилното място.

Taзи Ева да я ева.

ПИПО

Ъъъ...кво да създадеме???

И аз това щях да питам! Нали съм си дърт. Щото на времето в пясъчника пикахме и после си правехме колибки.

А ние си правехме панички.

Колкото разбира от "пясъчник" толкова и от "иновации" ! А кога и от кой в БГ е упълномощена да и плащаме заплата за намаляване 15% употребата на газ??? А може да не искаме ? А може да нямаме газ изобщо у дома , а само за отопление на болници и училища ??? Защо да намаляваме ?

да си овца и да живееш в друга, овча реалност?

"Лицевото разпознаване чрез ИИ е изключително важно за малките бизнеси"......и как точно ще помогне .....като хванат крадеца дето ми е обрал черешите ,а прокурора кава че няма да заведе дело щото щетата е под Мин.работна заплата .

Избрали са чудесна тема на разговор - за изкуствения интелект, с представителката на ГЕРБ, която, както и целият ГЕРБ, барабар с двете томета и деса, има отчайваща нужда от естествен такъв!

Ми, дечица, какво да ги правиш? На тях пясъчник им трябва, да си играйкат. Просто, с възрастта им се иска все по-скъп пясъчник.

Батенце, я си трай по-добре, като не разбираш. най-вероятно е преведено от английски, и термина sandbox си е съвсем на място в контекста на това, което говори.

Момко, ако беше си обогатил общата култура, вместо превеждаш термини, измислени от интелекти, като теб, вероятно щеше да знаеш значението на думата "сарказъм". Айде сега, пак да си играеш на "пясъчника". Ама, парички чакаш от мен, нали?

Да си го е казала на английски. И койразброл, разбрал. И без това всичко е ясно - празнодумие и празнодействие. 15 %.

И тая празноглава калинка подобно на Габриел се изживява като "дялан камък" из европейската бюрокрация. Но на практитка нула познания по това, за което отговаря! BTW: Преди да плямпаме за иновации, дай да оправим "the basics" - като на пример прави и чисти тротуари.

Не позна, България трябва да създаде "неокастрена гьостерица" за контролирано налагане на таквиз като теб.

Регулаторен пясъчник? Много ми е забавно когато на роден език се прави някакъв измислен превод на чуждестранни технически думи вместо да се опише най-просто какво представлява. Регулаторен пясъчник или както е думата на английски "Sandbox" най-просто значи "тестова зона". Зона в която имаш пълната свобода да тестваш каквото си поискаш без да се притесняваш от липса на ресурси и провали. Почакай! Това не звучи много хубаво за реалният живот като някакъв механизъм. Защото може с лекота да се превърне в бездънна яма в която да наливаш средства без резултати и без да ти се търси сметка за това. "Всяка държава има свобода сама да определя енергийния си микс" И всички избраха еднолично Русия. Дори и сега въпреки ситуацията в Украйна и репликите "как ще се откажем" все още всички основно разчитат на руският газ. А за алтернативните източници на газ все още нищо не се предприема!? Това приказките как азерският газ ще покрие нуждите за газ на всяка нация в Европа няма как да стане! С изключение на нас, като най-простите които сериозно се отказахме от руският газ. "В разговорите ми с хора от сектора остава усещането, че най-голямото предизвикателство пред финтех компаниите у нас е липсващата иновационна инфраструктура" Вече си нямам понятие какво въобще представляват иновациите и по точно тези които такива като тази визират. Само ти повтарят иновации та иновации и иновационни нещо си и иновационни не знам какво си!?!? В какво се изразява това, как ще изглежда? Много важно, не е от значение! Но знай че е от изключителна важност да се прави това. "Нужна е и стратегическа подкрепа за квалификация на професионалисти, които да завършват в България и да привличат чуждестранни инвеститори, както и модернизиране на правилата и стимулиране на развитието на капиталовия пазар у нас." А защо не се приемат иновации за насърчаване на родно производство/развитие? Защо непременно трябва да са все чуждестранни инвеститури? Защо не се прави държавни иновации за отваряне на родни предприятия и прочие. Вместо да се насърчава чуждестранни фирми и лица да извличат най-голяма полза от това! От които държавата получава на практика огризки.

Терминът е връх на иновациите. Сега поне терминологично, милионите, които ще се изсипват в пясъчника, регулирано ще се насочват в правилните безсмислени посоки. Много шум за нищо. Поредната гъска.

Мелони се присъедини към новия политически проект "Братята на Италия", за който са се застъпили и няколко потомци на Мусолини. Нейната програма е доста светска, фокусирана върху въпроси като миграцията и ЛГБТ, което не е кой знае колко различно от политиците в Американската републиканска партия, което според нея е страхотно. От февруари 2021 г. Мелони е член на Aspen Institute, международен мозъчен тръст със седалище във Вашингтон, окръг Колумбия. Институтът Аспен до голяма степен се финансира от фондации като Корпорация Карнеги, Фондация на братята Рокфелер, Фондация Гейтс, Фондация Лумина и Фондация Форд.

На тази мамкай доставя ваксината на Астра Зенека за Корона вируса .Заради тая далавера Тиквата създаде НОЩ да ни плаши със черни чували и ни затвори парковете в София .Копелетата на корумпетата сега ще ни учат как да сме европейци .

Майка ѝ колко пари прибра за изхвърлените вакси на Астра Зенека, не е истина. Ето, че идва ред малката да краде от иновации.

Ева Майдел: Education: Harvard Kennedy School 2012–2012 John Cabot University Guarini Campus 2005–2008 Zlatarski International School 2005 Изучила се е.

абе моме ,що една година в Харвард .....да не се развалиш ли .....или щото ти видяха селска същност ....или мама свърши париците за такса

Егати безумията. Тия в ЕУ са побъркани.

обичам те, говори ми още за иновации и други романтични ации

Поради резкият спад на IQ-то през последните 20 години, днешните хора с IQ80 се мислят за много умни и разбиращи света който Гугъл им е представил и по този начин се явяват лидери определящи посоката ни на развитие. В действителност до преди едно поколение тези хора бяха чистачи на клозети.

50+

Абе хубавка е Да я Ева.

За еване става.

ти как мислиш как е стигнала до това да е евродеПУТатКА????

След неделчева и пауова изпълзя да ни обяснява за иновации. Тя първо да каже какво стана с парите за ваксините на мама, които изпапка.

На онези български жени, които са се установили трайно в чужбина след сключване на брак там бих препоръчал, ако искат да се ползват с някакво уважение в България, да не се отказват от фамилините си имена по рождение, а при голяма необходимост да добавят с тиренце и фамилните имена на съпрузите си.

Sandbox е тестове среда... За експерименти.... С нашите пари Друг ще експерименти та? Аз бих казал, че нинтрвес нова конституция с ограничен на 2г мандат на главния прокурор!

Ева Майдел: иновативни подходи като регулаторен пясъчник, където могат да се тестват контролирано иновации... То не само името и е чуждо, но и българският език нещо и е чужд. И самото мислене като цяло...

Глупостта,некадърността,липсата на познания в каквато и да било област са насърчавани и стимулирани в ръководните етажи от йерархията на ЕС ! Целта е пълна разруха ! Затова започнаха да слагат в европейските държави жени за военни министри,неуки за министри на образованието,горски за министри на спорта и т.н. Хора ,които заемат позиции за които няма нито познания ,нито необходимия ценз ! Никой не си е на мястото и затова резултата е хаос и пълна разруха ! Целенасочено ....

По слушането е най-цененото качество в Брюксел.

Така и не разбрах ти от къде се взе, на кого плати, за да станеш депутат и как е възможно само и единствено да празнословиш?

от ГЕрП е ...на Тиквата от червенотиквенчковчетата е .т.е. Младежко ГЕрП

какво празнословие. тези хора живеят на луната и отдавна са загубили връзка с реалноста

Просто си играят на политическите пясъчници, създадени специално за тях.

Е, щом трябва. Особено ако пуска в дупето може да ни подкуркуроса много лесно. Да ни подхлъзне така да се каже.

Ако до тая калинка сме опряли, най-добре е да закриваме тая кочина!

Трябва да осъждат на затвор тези които ни докарват такива депутати и уравници! Това е по-лошо от сериозно и нагло хулиганство!

Дори иновацията да е под носа и тя няма да го разбере ! Тъпа крава !