Камерън: Еврото виси на косъм

Бившият министър-председател на Великобритания Дейвид Камерън предупреди, че съществуването на единната европейска валута виси на косъм.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Еврото виси на косъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВЕТЛА И ПАМЕТ НА БАБА ВАНГА!!!С БРЕКЗИТА,СЕ ИЗПЪЛНИ ЧАСТ ОТ ПРЕДСКАЗАНИЕТО И ЗА РАЗПАДА НА ЕС!!!ОСТАВА И ИСПАНИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ И РАЙХА СЕ РАЗПАДА!!!ЧОВЕК Е СЪТВОРЕН ОТ БОГ,ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ,НО НЕ Е БОГ!!!ЩЕ СЕ РАЗВИВАМЕ ПО БОЖИИТЕ ЖЕЛАНИЯ!!!ФАКТ!!!

този наглец е един от виновниците за разрухата на идеята за ЕС !!такива като него унищожават света !!

Вие нали не сте приели еврото. Що не сте вързали за тия 14 години вече. Ако се вярва на приказките ти, то сте изпреварвали растежа е еврозоната и би трябвало един паунд да е 4-5 евро за толкова време. Вместо това паундЪТ само пада - от 1.6 до 1.1

Русия фалира, а еврото виси на косъм. Путин бомбардира в Сирия, в Европа афганистански "бежанци" изнасилват и убиват. Ще взема да отключа някоя шизофрения най-накрая и да стана протестър;-).

Този така се изложи с Брекзита, че може само да служи за развлечение на публиката.

someone

целия европеиски съюз е пред разпад, което на мен ми радва душата.

И на мен душата ми се топли като гледам как изправя снага и никой не може да го спре Евразийския съюз. Ето чака се и Киргизстан да се присъедини към него.След него може и Таджикистан!! Докато страните бягат панически от разпадащия се ЕС!!!

Така е, всички бягат от Европа в Евразийския съюз за да получават минимална заплата има, няма цели 100 евро!

Затова ли от радост си "пусна душата"? Радвай се, щото скоро идва Жан и заплатата ти отново ще е 5 долара!

Периодично някой от англосаксонските боклуци се опитва да всее страх в Европа.

Лирата виси закачена за еврото. Еврото виси закачено за долара. Долара виси закачен на тънък срамен китайски косъм. А познайте, ако китаеца реши да си го изтърси, какъв ще го ядем всички??

Тоя глупак не се изказваше когато беше премиер, сега решил да говори за неща от които не разбира!

косъма

Две, три държави в ЕС бяха и са узурпирали властта. Дърпан чергата само към себе си. С откровен диктат унищожиха целенасочено малките държави за да ги превърнат във васални територии имащи само задължения. Една от тези държави е именно Велика британия. Така че Камеран да не се прави на ущипана мома, тъй като той е центъра на събитията. Негова лична е голяма част от вината и самите британски поданици да са отвратени от Ес. Не така Камеран. Хората може да са безправни, но все още имат право да мислят. Поне това.

След като банките от любимото ви Сити се изнесат в Германия и Франция, тогава пък ще видим паунда на какво виси ...

Чудесно!

да си обърне еврото и стерлингите в рубли. Дано се успокои.

Бе ,че в рубли няма да ги обърне-няма. Но на Лондон все по-често ще му се налага да поглежда към курса на китайския Юан, индийската Рупия и Катарските и ОАЕ динари. Сити-то се е напълнило с банки и инвестиционни фондове от тези страни. Само чакат да се изнесат големите играчи в посока Франкфурт, Париж и Дъблин. За еврото е прав донякъде. Не може един работник получаващ заплата в една и съща валута на едно място да се пенсионира на 50г и да не плаща данък и на друго място да се пенсионира на 65 и да плаща 45%.По същия начин и с банките. Едни да дават заеми с лихва 8-10% на юг ,а други с 2% по северните ширини:-))).....а пък тия на юг да опрощават заемите:-)))....Има нещо много сбъркано!!

Защо не си гледа паунда и мълчи виновно в ъгъла, а припява с братята си зад океана...

Хубаво е всеки малоумен български папагал да слуша добре, какво казват далеч по- умните и по- малко да коментира.

Еврото може да виси на косъм но паудът виси на оръжейна продажба и кражба на петрол от Либия, Ирак и Сирия. Пакистанците са най-крадливите говеда в целият свят.

Камерън, от твойта уста в божиите уши!

Камерън: Еврото виси на косъм А паундът на какво виси?

на същия косъм...И баба Меркел веднъж още да се почеше и ...край!!

Не разбрах оплаква ли се албионеца или се хвали?

Оплаква се от Путито за дето му заменя лирата с рубла, а се хвали, че не се е набутал с евро!

еврото не "работи", щото няма икономически растеж. Криза е! САЩ дърпа всички надолу, след като ги срина през 2009 г., а сега се мъчи да изплува за тяхна сметка.

що плачиш на чужд гроб бе хюмне

Ами то само това му остана.