Евгений Дайнов пред Dir.bg: Това са най-успешните 6 месеца за български кабинет от 90-а г. насам

"Президентът лансира и инициира идеологията на тези, които свалиха правителството", заяви политологът

Обратно в новината

Коментари - Евгений Дайнов пред Dir.bg: Това са най-успешните 6 месеца за български кабинет от 90-а г. насам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя определено улази у църния тефтер. Драс, драс.

Тоя журналист, сляп ли е или неграмотен. По тъпо и не компетентно правителство не сме имали. Дечурлига с дипломи от американски университети незнай о как взети, без практичен опит в политика и бизнес не става.

Няма да станем скоро европейска държава... щом толкова много (може би платени, но не само!) харесват простака Борисов и плюят интелигентните хора които се борят за справедливост...

Този козел Продайнов у ред ли е? Киро Петков безапелационно печели приза за най-тъп, слаб и продажен български премиер на всички времена!

Дайнов или Лайнов това е въпросът?

Ебах твойта мама. Педерас.

И тоя е американска подлога.

Хвали другите сороски Лайна! С "Качулки- Ода За Лайното.wmv" https://youtu.be/Y4aB9Lx4CAY Или със стихотворение на Дора Габе https://youtu.be/PgDn_gHcaV4 Сери, сери , сери, ако щеш газа си съдери, сери блажно, сери постно, сери суджук, сери напук, сери какъвто щеш боклук. Спокойно брой си ти лайната, които като тънка прежда газа ти къдраво нарежда, но едно помни на тирбушон да не сереш защото газа си ти ще набодеш. Сери така че дявола да сплашиш и от завист да ти кажат господа тез лайна са ваши, а отидеш ли на ски на пухкав сняг се изсери. Сери с весело сърце, сери в собствените си ръце. И така завърши таз поема с кръв и лайна по корема. Дора Габе

Тази е болен!

Обикновен седесар....!!!

Никакъв политолог не може да бъде тази платена циганка, хвалеща всяка поредна власт! Нямаше ли изискване на всяка платена реклама да се слага предупредителен надпис: ВНИМАНИЕ РЕКЛАМАТА СЪДЪРЖА ГРУБО ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ! Интересно, каква ли е тарифата му, за да се само-опозорява така?

Сигурно не е в рубли за разлика от твойте

Валутата е без значение, важното е да е повече, много повече и още повече!!!

май е пропуснал кавичките за "най-успешните"

Някои пишат , че е комунист, той не е никакъв. И той не знае какъв е. Но не е българин. А за да си комунист истински, трябват много качества, а те са далече със светлинни години. Срещал съм нагаждащи, но истински не съм. Вероятно са ликвидирани.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Тоя или е пиян или е напушен... И в двата случая - НЕАДЕКВАТЕН!

И ГНУСЕН ПЛЪХ! (но добре напомпан ренегат)

Путлерома подлога.Рашия ще рухне.

макар че не посочва и половината от успехите на правителството. За полугодието имаме + 4,5% ръст на БВП (за сравнение - миналата година Борисов ни докара спад - 1,8%), +18% ръст на индустриалното производство (втори след Дания, при спад - 2% на еврозоната), износът е рекорден за цялата история на България, за 6 месеца средната заплата нарасна с 12%, а с отчитането на инфлацията за периода - с 6%, пенсиите нараснаха повече, отколкото за 12 години при Борисов.

Успехи??? Даа, съсипаха България с високи цени! Огромен успех!

Само ограничено умен може да каже тази глупост. При двуцифрена инфлация, БВП нарастнал с 5%. И като извадиш първото от второто получаваш пак близо двуцифрено число, но със знак минус, което показва обедняване на българина като цяло.

Тоя не е нормален .

Този активен борец против фашизма и капитализма по голяма глупост не можа да изръси.Боклук си Дайнов ,голям продажен боклук.

За 12 години не увеличава ха по закон пенсий те.Унижтожиха дребния бизнес. И ред други.

ГМО Дайнов най- накрая реши да отреагира по селски ! Толкова му е интелекта ! Нали е от АУНСО ! На този шмекер- алкохолик,довереник на фондация А за Б ,ДД на САЩ му плащат тлъст хонорар, който той раздава на медии като ДИРа за да ръси параноични излияния ! 90 % от кометарите под тъпотиите му са против него лично ! И са абсолютно безплатни !

Към руските курви от този форум-да го ду..хате.Жалки подобия на хора.А и руските ботове- Гомна..ти.

Много си тъп

освен, че е тъп е и жалък, с тон и изказ, типичен за всвеки проЗд кравар...

Гмо ли си педал ли си педофил ли си.Майка ти те изсра гнусно същество

Скрий се! Стига си говорил глупости! Отивай си в Миндя...

Ето до това докарва продължителното стоене на силно слънце.

По скоро от след Аспарух, това са най-успешните години: създадохме Македония и предадохме паметта на българите жертвали живота си и езика, и историята си. Всичко хубаво е застроено, няма наше земеделие подкрепяме други икономики, ядем недобра храна, разболяваме се и във реформата ни трябват шамани, защото е скъпо, също като братята му се изнасяме по на Запад!

аз съм съгласен с Дайнов, ето да веземем например температурите, когато дойдоха на власт бяха около 15 градуса, а сега са 35 градуса!!!

ТОЯ за какви успехи говори бе,пълен банкрут

А този същият използван капут!

Като гледам цените в магазина в случая е голям неуспех и срам за правителството.

Комунистическо чадо хавали комунистучески чада.

Сит на гладния не вярва. Цял народ изпищя от това правителство, нормално беше да слезе от кормилото, преди да ни е закопало съвсем. Дайнов и Нинова могат да се гушнат и да направят нова партия на поамериканчения бивш БСП елит и ЛГТБ чедата им-

Дано са повече българите, които споделяме изказването на Евгени Дайнов!

Тъй като гледам колко минуси си събрал, ами не сте! И това е много добре, което значи че продажните копеленца силно намалят!!! Най-добре с Дайнов отивайте на фронта в Украйна,а е се хабете тука с "чесана на клавиатурите"!

Жалко, много и незначително сте малко !

Тоя смешник е гледал някой друг филм

Тъпак!

Тоя с какво и колко се е надрусал, че да говори врели и некипели? За шест месеца този кабинет и един закон не гласува и една промяна не направи. Единственото с което се занимаваха беше Русия и УКрайна, ветото и тегли кредит заради поредният протест. Чак в оставка започнаха с някаква реална работа, като днес последният им ден в НС е денят в която най-много неща са внесли и гласували от както съществува кабинета! Единственото историческо нещо е че за един ден внасят и гласуват на два пъти нови предложения на ред. А колкото до президента, него какво го намесват? В прав текст им каза, че завещават енергийна криза след като и едно решение няма за ограничаването на тази криза! Мораториума януари месец за цените от миналата година с какво помогна? А този обърна това изказване на едва ли не дългогодишен конфликт между радев и Нинова!?!? А ама и той критикувал постоянно Нинова и кабинета им? Нима в демократична България това е незаконно? нима президента или който и да било да няма това право? "Искам тук да цитирам Асен Василев отпреди известно време - това е позорна позиция на президента Радев" Но е реалността! Както и да го захаросваш, това СИ ОСТАВА РЕАЛНОСТ И Факт!!! Започна кабинета във време на криза и си тръгна без дори една промяна да въведе с което да подобри нещата. Само компенсации и компенсации, които накрая все някой трябва да плаща с намалено и премахното ДДС на туй и онуй ще мине дълго време. "Тръгвайки от него, те бяха поети от истинските врагове на това управление и превърнати в пропагандна вълна" Как падна кабинета? КАК?! ИТН си тръгна и заедно с опозицията гласуваха вота на недоверие. Радев къде е бил в цялата тази работа, че да има пръст? Отговор: Никъде! Тия въображаеми врагове как бутнаха кабинета?

Ами прав е Дайнов -такива са нещата.

Платен проамерикански боклук!? Нагъл тип, успехи имало, Гъзолизец!

Тоя на какъв газ е?

На Райски е

Нищо чудно че сме на тоя хал, тогава....как изобщо все още има какво да се яде, та даже електричество, течаща вода в домовете, както и други постижения на цивилизацията.

Ето такива като този за 30 години направиха България от 9 милиона на 6 милиона. Съсипаха българското земеделие и индустрия и ни направиха за посмешище дори зя Македония. Дано никога ама никога повече, отрочетата на БКП да не се доберат дори на километър от власта. Пълна декомунизация на страната и народен съд за предателите.

Ти не разбираш мъката на художника. До 89-та всички бяхме комунисти. Няма начин да направиш декомунизация. Всичко почва и свършва с нпо-тата. Там е заровено кучето. Виж кои са там и сам си отговори кой мъти водата. Има едни мижитурки, които са си продали душиците на дявола.

Я намери се една циганка да хвали правителството, мислех че всички са умрели.... Сигурно не се гледа в огледалото, че го е гнус от този срещу него.

давам на-градата на всички времена за най-слузест потомък на командягите, партийни слуги на компартията на коминтерна нааааа... лузъра дайнов - миндила от миндя. дето от смирен абпфк роб на партията -бкп, стана върл демократ и риспиктивли" репресиран от режима на бай тошката- селяндура от правец, щото бил слушал "смоук он дъ уотър" на дълбоко лилявите по ченичеки панталонки без дънки... и ... лилява мъгла се плъзна над "територията". получена от медийнитем димни завеси на "сини" и "червени"... а в същото време ин дъ уотърът се ловяха най-едрите и тлъсти шарани на света, които биват замествани с наши, по-мустакати шарани и шаран-ки! и които шарани и шаранки се откупиха, бидеха пуснати да си плуват лежерно из водите на териториялното пространство. макар и без вода... ако командягите беха разрешили педерастията, то социализма им, нямаше да е едно недоношче, каквото се оказа и миндила от миндя - миндя. поздрави с "тъндър" на аце-деце! педи! Природата с нас Бог с нас

Вярно, но за едно е прав- досега всички крадоха и разсипваха Булгаристан, но тези, най-много за най-кратко време !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН !!!

Ниска топка, прави се на рок звезда и той като Киро лъжливото овчарче. С Корнелия са си лика прилика

И гледам страхотни успехи на правителството

Като получава долари,ще е най- успешното в света

Този явно не си е пил хапчетата през последните 6 месеца!

Или обратното - бил е на хапчета последните 6 месеца. Кой знае? Но вс не е на добре!

Този е на райски газ

Да пълниш главите на хората с глупости е много трудна и не лека задача. Много мангизи трябва да си смъкнал за това. Ама много мангизи. Много смърди, Дайнов, не ти прави чест. Разбирам, на всеки му трябват. Помисли обаче, за цената.

Глупости пише Дайнов.

Не знам какви успехи вижда тоя, но аз като влезна в който и да било магазин виждам високи и все по-високи цени на всичко. Газ може и да дойде евентуално от някъде, но забележете, че никой не говори за неговата цена,което всъщност е най-важното. Та ако това са "успехи" според Дайнов, хах нека да видим резултата от тези успехи и зимата.

Някой може ли да посочи поне три неща в полза на България направени от това правителство? Лично аз чувах декларации за туй и онуй, но нищо не е изпълнено. Ареста на Б. Б. беше пълна пародия. Същото беше и изборът на шеф на КЕВР. И нищо друго не е изпълнено, освен тегленията на все повече борчове.

е прав- досега всички крадоха и разсипваха България, но тези, най-много за най-кратко време