17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето поредният пример,че в България не съществува справедливост. Всички много добре знаем,че той е виновен и не само за това, но вероятно и за други злоупотреби, защото на тези места така се действа и всеки взима пари. Обаче живеем в България и законите и хората, които ги прилагат са подкупни така,че той просто се е простил с някаква сума от "печалбата" и е свободен.

И сега кой ще носи отговорността за всички тези неприятности на този млад човек

.

Евгени Крусев е супер готин!

Интересно работи каскетурата. Значи преди видяха щети и образуваха дело, сега се отказват от обвинението. Сиреч щети има, ама виновен няма?! Или каскетурата е излъгала, че има щети? Кое е вярно?!

Или си прост, или пишеш тенденциозно? Прокуратурата не издава присъди, кучето е заровено в комунистическият съд.

А главният проектант (който забрави да си вдига телефона), и неговата фирмичка?

Не си наясно! Проектантът проектира нещо, което е добро и съответно скъпо. Проекта е приет от Комисията и гл.Архитркт на Столична община!!!Житенски и Крусев решават, че ще направят далаверата по време на строителството и поставят по евтини "боклуци" и прибират разликата. "Боклуците" съответно се скапват скоропостижно и зада бъдат сменени е нужно да се направи ремонт в пъти по-скъп от сумата на далаверата им. Трябват виновни за това! СЕГА ВИНОВНИ НЯМА! А, за главният проектант са ти мили мозъка. Той е с научна степен по ЖП транспорт и няма по знаеш от него в сферата.

И сега някой да ми каже къв е тоз г,е,й от снимката и за какво се бори? Световно неизвестен ми е, от х0м0 дружинка "Калинка - Малинка" ли е ?? И лошите батковци са му взели близалката ??

България трябва да е офшорната зона на Европа . Кака Ружа ви показа !

Крусев беше леке, но тук Бонев го наклевети без причина.

На всички е ясно Сигурно е бутнал няколко милиончета на Съда ! Прокуратурата е най-продажната Организация в България и това се Очакваше , нищо ново ! Дано Бог ги накаже !

Защо прокуратурата да е виновна, след като съда го оправдава?За злобарите явно няма разлика между двете институции Важното е да се плюе Гешев. Деградирали мозъци .

Отново виновни няма, а от ремонта до днесса правени поне още пет ремонта на ремонта. Гешев ли, не само тоя трябва да си тръгва, а и 2/3 от изгнилата и отровена отвътре съдебна система. Как в най-бедната страна на Европа за 33 години преход не успяха да вкарат ефективно и за дълго в затвора поне един прокурор, съдия, политик, министър или председател на агенция, един митничар или един данъчен. Нито един. Оня с лилавите пачки и Глока под възглавницата пак иска да пипне баничката, а мястото му е в затвора. Но уви такива са ни прокурорите - корумпирани и некадърни, но това рано или късно ще доведе до ситуацията в която на народа ще му писне и стрелбите в Тексас ще ни се видят като анимационен филм.

Отиде си още една опорка на това леке Бонев и дружките му от "Спаси София". Няма такива лекенца като тези. Сега Крусев трябва да ги съди до дупка.

Защо като споменеш на троловете дето раздават присъди наляво и надясно думата доказателства и започват да пръскат пяна? Вие още ли не сте разбрали че в съда не се ходи с препечатки от интернет и в съда не взимат под внимание хилядите поръчкови коментари??? Още ли не сте разбрали, че не прокуратурата а съдът издава присъдите? Още ли не сте разбрали, че доказателствата се събират от съответните служби-от една година и повече подчинени изцяло на вашите нови честни и почтени.

Все още ли не си разбрал, че прокуратурата изготвя обвинението и го внася пред съда? И съответно се отказва от него, както е направил Гешефта за пореден път, че да не вземе да се разплита кошницата...

Много по-интересно е как няма виновен, но има причинени вреди. Излиза, че екипът заложил проектното решение, не носи отговорност, че то е "непригодно". Също така е много интересно, как Емил Крусев може да променя редица изисквания, заложени в проектната документация, със защитата, че има експертизи, като това се случва след приключване на търга и ощетяват Възложителя (нас). Щета има. Виновни няма. Да влезе убития.

Накой да е очаквал дрего. Калпав ремонт без виновни. Затова и положението с магистралите е същото. Без виновни с ремонт на ремонта.

И нашият съд ни пази...

опорка срещу ГЕРБ се срути

Абсолютно и ние не сме виновни, че не искаме да му повдигнем обвинение. Все пак е наше и честно момче.

Само дето ако беше прочел статията, а не беше преписвал само опрките щеше да разбереш, че са го оправдали, защото прокурорите на последна инстанция са решили да не го преследват. Толкова сте жалки това троловете.

Престъпник, след престъпник остават извън решетките. Пълен провал на “промяната”.

За съжаление това не е промяната. Това показва, че прокуратура и съд все още са под управлението на биби и компания.

Какво ти е виновна Промянана. На всички ни е ясно, че Полиция, юсъд Прокуратура, Главен прокурор, всички зависят от ББ.

Смесваш изпълнителна и съдебна власт. ПП нямат нищо общо в този казус.

Я какво хубаво левентче, естествено, че Кокорчо ще го използва за други цели, а не да търка норовете. Ще му търка вълшебната ламба.

трябва спешно да се зашие. Иначе ако го дръпнеш, то не е от стомана, гъвкаво е така, и цялото тъкмо и плетмо ще се разплете... c(8-D Той ли не е знаел какво подписва? Той ли не се е разходил по "Графа"?

Човека, просто си е вършил работата :ддд

Я, на туй бушонче му се размина.....

хипи

Машалахххххх ,хвала на такива хора!!!!!

Геньо кухия му викахме в унирвеситета , партиен кадър на ГЕРБ от 2009г. , агитираше още тогава да гласуваме за герп

Каскета си знае работата.

съм...

Има си хас. То затова Каскета Гешев го карат да стои на поста до последно. Да може всички дела и проверки срещу представители на шайката да се провалят по тоя начин

МА РАЗБИРСЕ ЧЕ НЯМА ВИНОВНИ... НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.. НЯМА И ДА ИМА.... ЕВРОПА ОБИЧАЙ МЕ.. ЕВРОПА СЪБЛИЧАЙ МЕ.. АЗ ЩЕ СЕ НАВЕДА.. ЧАКАМ СИ ЛЮБОВТА........

.... За милиони няма закони....

Свободата на словото отново е на почит в дир-а! Помиярите пак трият наред коментарите неудобни за техните хора!

Партията се грижи за децата си.

В България няма осъдени, така че това не е изненада.

Еваларка! да си ги харчиш със здраве на слънчево място, с палми, яхта и знойни девойки!!

П.П какво са виновни, че брат Геш се е погрижил за всичко ? Или си пишеш, за да не заспиш ?

Не издава присъди. Прокуратурата сама по себе си не събира доказателства. Прокуратурата възлага събирането на доказателства на службите подчинени на вашите нови честни и почтени. Не е лошо да научите законите.