17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от малкото безплатни подарьци от нашите братя- евроатлантически партньори. Демокрация и покече свобода. Ама пусти му като нямат време все отгоре от борбардировачите ги пускат.

Начало на необявените руски бомбардировки на България! Бомбардирани са С т Загора, Г Оряховица, Добрич и тн.

Фалшива новина, журналистиечска раздувка-килограмите спаднаха на 200......

Фалшива новина, журналистиечска раздувка-килограмите спаднаха на 200......

Фалшива новина, журналистиечска раздувка-килограмите спаднаха на 200......

По телевизиите съобщиха, че 250-килограмовата бомба е от нападенията на американските крепости, съвместно с английски самолети над София през Втората световна война. А ние, бомбардираните от тях българи, издигнахме паметник за същите тия летци, които опустошиха нашата столица. И, достопочетно го охраняваме. И правим посещения на английската кралица от най-високо място. Мили Боже, а къде е нашата чест и достойнство? А къде оставихме БЪЛГАРЩИНАТА?

Така е. Нямаме памет. Сума народ хукнаха да ближат задниците на американците. Кой платено, кой не. А не знаят нищо за тези бомбардировки. Важното е да падат парета и да сме интересни. Нищо че сме неграмотни за историята. Всички говорят за демокрация а никой не знае какво означава. Най-малко демокрация има в САЩ. Казват го самите американци. Не е моя измислица.

Не ме включвай в твоето "ние". Нито съм правил паметника на американските летци, нито го подкрепям. Група българи-предатели в парламента и водещите политически партии (Герб, БСП, ДПС, и умрялото СДС) колко да са 100-тина човека са - американски агенти в България, подмазвачи, хора без чест, без политически убеждения. На царя-фашист също издигнаха паментник в Борисовата. Нищо, че църквата му пази гроба. БПС греши, доста често.

А всички "български" евро гей ски медии забравиха да кажат чия е бомбата, хвърлена върху БЪЛГРСКАТА ВОЕННА АКАДЕМИЯ. Честито на новата джендър, но не българска армия !

Не си прав. Максимума до който се осмелиха да стигнат е с половин уста да споменат, че бомбата била съюзническа. Може би са я пуснали Китайците? И един въпрос... Къде е сега улица "Списаревски" И какъв паметник какво има в края и?

В държавата на абсурдите: няма армия, но има Военна Академия и генерали и даже Спортен клуб, при това Централен и даже не български, а негърски, наемнически. Няма наука, но има Академия на Науките с хиляди професори, член-кореспонденти и академици.. Няма правосъдие, но има хиляди съдии, прокурори, адвокати... Няма държава, но има половин милион паразити на държавно хрантутене.....

На плувеца у гъзеца!...

"Вижте всички снимки тук" и .... нема никой. Поне не ни пускайте по пързалката.

Има "намерена"бомба, Колега. Потвърдено. ...въпросът е че Отново в Ясно #Кой "стил" - Дир.бегейское виа "коментари" Целево тиражира АнтиЕС, АнтиНАТО проКремъл Хибриди&ТроянскоКония.

Колега, на вашето дърво, ясно и отчетливо кука кукувица.

Какво НАТО бе кретен?

поздрав от Чърчил, той много е обичал балканските крадци на овце и е смятал че София трябва да бъде превърната в картофена нива )))))

По - здрав на чърчо. Ние сме добре, ами да му мисли той в катрана.

И сега толкова години по-късно - Вън от Европейския съюз за наследниците на алкохолика и наркоман Чърчил, а София си е пак град от ЕС

..и от кочината задунайска миризлива --> Пак "литна" Вонята Хибридлива .

хехе …. подарък от НАТО

Април, 4,1949 . Дата основаване НАТО. --> С "конкурс" по Ретардентство ли Ви "селектират" Вси"наште" ?

САЩ и АНГЛИЯ = НАТО (пояснение за малоумния буквояд който се направи на интересен)

Сте ли Крум ил Имате Шит курикулум - Все тая ! --> Свинства и Хибриди - Забравете .

Прав си 1949-април нато не е имало,САЩ и Англия да.Сега има нато и кой ги кмандари?Тъпа нация сме,тогава сме решили да се правим на бабаити и да обявим война на Русия Англия и Сащ до като съм жив ще се питам,от къде са се пръкнали тези умници?Дебелия алкохолик,много ни е обичал още от боевете в Гръцко.САЩ пък им е бил нужен имидж и са започнали едно зверско бомбандиране на картофената нива-България,мечтата на алкохолната британска свиня.Самолетите са излитали от Италия.И само намесата на Сталин е прекратило зверството от така обичаните сега демократи-джендъри.Радвам се че болшинството българи все още знаят за случилото се и са обективни.Преди много години си купих една книга,казва се„Ние бранехме тебе, София“ автор е Стоян Стоянов.Тази книга трябва и да се издаде и на дигитален носител-за по мързеливите,тези които не обичат да четат,за да се знае истината и да не се позволява да се подменя от разни УЖ патрЕоте.И за да разберете как са отивали на смърт млади хора,в името на България.

Абе комуняга изпаднала. Какво ни пробутваш разни съчинения на някой бкп функционер. Знаем ви номерата и няма да им се вържем повече.

...та Казвате, Домакини/Дир.бг - Ще Продължавате да ЕскалиратеЦелево АнтиЕС, АнтиНАТО проКремъл Хибридите&ТроянскоКонията... - при НЕповече от 100-200К Едри Доказани задунайШитове у Нас + НЕповече от 10-15К от Същите по ЦялСвят И ! - при ИзграденатаВече ГлобалнаЛогистика ЗА гепсване Вагабонти ---> Се ли усещате че Е "въпрос" отДнес-заУтреЗаран Да бъдат гепсани ВсичкитеНаред ?!

Г-н Дървосекач, ако ни предоставите и шифъра, чак тогава ще можем да разшифроваме текста на Вашия коментар.

...и Продължавате ?! ...есен 2018та ?! --> ЧакТолкова ли Сте де'Ментал ?

Ако предадем бомбата на руснаците, един ден има шанс да я върнат там откъдето е дошла.

Да Ви пИка Човек на ЖивотинскотоЕго !

в жопата на вова

Путин е виновен! Лично!

Добре че не са я открили на територията на АМ Ембаси Путин щеше да е виновен А за ингилизкото ЛЕЛЕ МАЛЕ

Още на времето Скобелев е заповядал да се хвърли една бомба над София, ба!

При Третия щурм..да всеки случай!?

Да се занесе у парламента и да се активира

Американският или английският.. Че си е тяхна де

вземете и я занесете в Народното Събрание и там я обезвредете...

Радвам се че мислим еднакво. Глас народен глас божи

Кажете ни английска или американска? Трябва да знаем на кого да благодарим!

Точно! И аз това исках да отбележа . ,,Върнете,, на хората бомбата!?

Караме я пред посолството!

Чукнете Яко-наДърво да НЕ се Окаже от онея Отчетените за "гръмнали"/"изчезнали" в Арсенал, ЧерниЛом (и т.н. от Вси"наште") --> че Тогава къде Ще ДъСъ скриете бре, С. Коте !

Мутрагеньо да напуска властта ,не ни занимавайте сега 10 дена с тази бомба! Интересно е чие производство е само! Ако е made in USA, да я обезвредят ПАСИ и ал. йорданов!!! Ако е на СССР - Сидеров и В. Василев /от заводите "МРАЗ"/!

Поне не е атомна...

всъщност това е много хубава находка.....Напомня ни миналото което от 30 години новите господари се опитват да скрият даже паметници на своите летци си направиха..... Да това е истината Америкаците и англичаните са убивали цивилни хора.....Неща които са правили на много други места . Те НИКОГА не са ценяли чуждият живот. Кокото и да се крият зад лъжливите си ценности.

Защото за "старите господари" животът е бил най-висшата ценност и не са избивали хора, насилвали, крали и тнт в Българи ?!? Въобще не говорим за другите страни, начело с тяхната собствена ...

За Англичани&Американци да СА убивали Целево Цивилни Българ(к)и - Никой НЕ е ни чувал ни виждал по ТазиПланета, Скоте Задунайшкин ! НО ! - че ЧервенатаЧума която Ни "осигури" Кремъл&Вси"наште" - Изкла Цвета на Нацията-Ни и Продължава да го Коли&Напъжда И доДенДнешен --> знае ЦялСвят.

Цвета на нацията Тоя цвят вкарал ни в две национални катастрофи..............М да безспорно......са го унищожили....... Тези са бомбили ЦИВЛИНИ нищо не подозиращи хора

Историята се опитва да ни напомни за съюзниците ни Ако поразровим мозъците на управляващите ни какви ли БОМБИ цъкат

Пой ! Пой, Галубок Задунайшкин ! ...ама ТолковаМногоОще Ще "изпеете" !, и то СъвсемСкоро.

Беееее

В случая по точно е Муууу

Да пратят членовете на Америка за България да я обезврежда.....

Тов. Бариславава уи уа, Т.Ъ. Пигьозкин ?! ...м'чи она си Е Баш задунайШит зер !

Меки членове са, само ги веят-безсрамно и тъпо.

Комунягите, подлоги на руските мужици, ни докараха до най голямата национална катастрофа в нашата история и още ни заповядват какво да правим и как да живеем под дулото на съветския шмайзер от МОЧА

Ама верно ли бре!!?

...и Така ! : - След Доказано Манипулираните +/-, Домакини/Дир.бг + Доказано Неправомерните "изчезвания" Коментари ++ Доказано Толерираните "коментари" +++ Доказано Недопустимия език в "коментарите" на Доказани проКремъл "коментари" - Днес - Вече "въведохте" И Незабавно ре"адресиране" към Други материали при ДоказаноНеутрално Коментиране ! ...абре, Серсеми задунайШитски ! --> абе вие Сте ЗА НовияНюрнбергски бре, ЕЙ !

ФАЩ +АНГЛИЯ!

Си Набихте злобарка уи уа ?! ...м'чи Недейте ЧакТакаПублично де !

Който ни бомби, после но става приятел! Ама, де тояга за управниците де ?

Понеже Козяците явно не не са разбрали да просължим Виетнам 2 000 000 убити Ирак,Либия,Афганситан,Сирия.........само Ирак близо 1 000 000 с другите държави поне 1 500 000 поне и това само последните 20 г

Да припомним малко колко са демократични окупаторите ни англосаксонци: Хиришима и Нагсаки Дрезден София Жуков при вида на Дрезден е онемял....... дори германците не са били толкова жестоки..... Който иска разказ от първо лице за Дрезден нека чете Кланица 5 на великият Ку(ъ)рт Вонегът.

"незабравяме" колко е тъпа жалката ви пропаганда

15 цента вече имате....... Кажете че путин яде бебета и отколотете темата.... с липсата на банани

15 цента само можеш да сънувате вие путинофилските отрепки.

В София американски бомби, във Варна руски. Кой където е бомбил.

Там боНби няма открити,няма открити.

Всъщност в Дрезден даже са загинали повече хора отколкото в Хирошима от една бомбардировка. Улиците са били плътно заети от емигранти от Източна Прусия, Померания и Силезия. Някои изчисляват жертвите на 400 000. Най-голямото клане в историята. Умишлено днес замъгляват немците, да не вземат да се обидят на англичаните.

От опит знам, че соц. строителство се взривява трудно.

Хайде сега - америка за България, отворените (откъде ли) общества и подобните им да ходят да си събират боклуците. Който ръси, той мете!

Лети си една бомба, пусната от "летящата крепост" и се чуди: -Да се взривя ли или да не се взривя? Ако се взривя до военната академия няма да изпълня заръката на Чърчил-щетите да са максимално насочени към цивилни обекти. Ако се взривя в някое училище е по-добре, ама знам, че при въздушна тревога децата се крият. Ами ако някога тия с потурите ни станат съюзници, след разпределението? Край! Реших-няма да се взривявам, а ще изчакам когато никнат тиквите и тогава ще се взривя, та да пробвам дали жертви от приятелски огън са различни от жертвите на врага и ще ни се разсърдят. Пръъъъц...заринах се в калта-даже да бях решила да се взривя нямаше да стане!

Тцъ, изпълнява заръката на Чърчил за софийската картофена нива.

кога ще избухте? кога да очакваме взрива и ударната вълна?

"мирна, демократична евро-атлантическа" бомба ! Веднага още един паметник на летците, които са я пуснали над София!

Бомбата е съветско производство и е заложена по време на окупацията на България от СССР.Ако не вярвате, питайте бояджийте на паметника на съветската армия!

Хванаха ги у Хирошима

Да ходят русофилите с уста и г..з да я обезвреждат... И без тва цял ден гледат военни паради и филмо за войната по останкино, докато ние евроатлантиците им изработваме социалните помощи...

пак ли да ти набиваме дръжката в дупката разлабена бе евроатлантика

То верно само дръжката на теслата ви стои изправена... Всичко друго мери отвеса след годините консумация на фалшив алкохол....

Там военен парад а тук Пародия на Военни Нещо и Тръмп щял да прави Верно ли е

Бомбата бе обезвредена чрез управляем взрив на територията на Козяк Образувал се е кратер от десет метра Няма пострадали български граждани

Това е демократична американо-английска бомба всеки убит от нея е благословен от "демократичните" ценности. Такива са били над 3000 Българи . Да обезвреждат на Козяк.....

Други епохи други войни Сегашните им са умни Ако не гръмне започва да скача и вика И аз съм тук Като либераст на ПРОТЕСТ

Рублофилите къртите от простотия, Това което СССР ни причини, поколения ще страдат

курнелия да ходи да я обезвреди

Вероятно, е от бомбардировките на английските педали на София!!?? Да я сложат в музея, като израз на братското отношение на Енгланд и НАТО към БГ-то!!!;))

Написали са го все едно е в академията. Би било странно във военна такава да няма бомба. ;) Какво учат тогава!

Точно близко до нужното място, да я прекарат внимателно до МОЧА и там, в основата му да я гръмнат, хем ще се избавим от бомбата, хем от МОЧА, с една бомба - два заека.

моча макя ти, ама си се родил! ФАщЩ+ НАГЛИЯ!!! ХАХ!!! ПУКНИ СЕ ОТ ЯДДДДДД!

Айде на амбразурата. Ваш'те "..." и "ха" се наакват от зор, ама издъхват. Слаб резултат.... то един с раздвоение кво да направи...

Дира знае, нали старият им офис беше в училището отсреща.

Да оставят на съхранение в Народното събрание.

ТЯ ХУБАВО Е АМЕРИКАНСКА БОМБАТА, МА НЕ МОЖАХА ЛИ ТЕ ПЪРВИ ДА НИ ОКУПИРАТ, МИ НИ ОСТАВИХА НА МУЖИЦИТЕ, ДА КРЕТАМЕ ОЩЕ 500 Г...

Дира знае, нали старият им офис беше в училището отсреща.

ГОРО ПЕДЕГРАМ ИЛИ ДЕБЕЛИО ФЪНКИ?

Правят и караминьол.

нема страшнооо тва е американска авио бомба съюзническа нема да гръмне споко

МИ АЙДЕ ДА ТЕ ПРАТИМ ТЕБЕ ТАМ ДА Я ОБЕЗВРЕДИШ, А? СМОТАНЯК!