Коментари - Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин | Днес.dir.bg

Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин

Прогнозите на сеизмолозите насочиха жителите на мегаполиса към търсене на алтернативни места за заселване

Обратно в новината

Коментари - Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин | Днес.dir.bg

Коментари

Ма що

Изселва,размества,заличава,създава хаос...

Евакуират жилищни сгради?Е.

Кое не ти е ясно ?! Местят сградите при други хора !

Направо да се завърнат в матушка България ! Турците не са ни врагове ! Без друго циганите се плодят като мишки и ни заличават !

Да си стоят там, тука културата, езика и религията ни е друга. Видяха се мигрантите от Сирия и другите, какви мизерии правят, като нямат нищо общо със съответната държава. Ако ти липсват, иди ти при братовчедите ти в Турция.

В България има близо 800 хил.турци .Нямаме проблем с тях , даже напротив ! По-свестни са и по-работливи от българите !

Хммм, ето как Ердоган ще размести кюрдите от картата на Турция. С 1 куршум 2 заека. Ще обезсели югоизточната част по границата на Сирия от кюрди, и ще ги засели по Одринско, където е пълно с бг-турци. Да ги по умеша малко! Този "земетръс", много добре му се получи. Ще се види какъв е плана му!

Земята в Турция се успокои, те тогава тръгнаха да бягат.

Браво, много архитекти заминават в затвора

Цените на панелките в кърджали , бургас и филибето ще хвръкнат нагоре. Учете турски език за да се разбирате.

Турция....

Най добре е да идат в Германия при техните братовчеди. Там няма земетресения. България е опасно място

"истанбулчани" - това кой български умник успя да го измисли ?! Нещо подобно на нашето "столичани", термин дето само в просташка пРоссия го има - "московчани" …

Да идват във Видин, Враца, Монтана Да живне района Спокойно могат да дойдат 1,5млн души Демографията и бизнеса ще тръгнат Района от най беден в Европа ще стане най-проспериращ Земеделието ще тръгне и берекет ще има

Ако ще идват кюрди в Бг, то моля само християнни! И без това Ердоган се чуди как да се отърве и от тях.

В Истанбул няма 1.5млн. сгради. В цяла Турция едвам се събират и то с административните постройки. Не пишете глупости или проверявайте какво пишете!

Най-интересно е, че пише , че ще ги местят. Интересно как. По-скоро става въпрос за 1.5 млн. души. То това да мислиш не е лесна работа.

При следващото земетресение ще се търсят жилища в България, но не за покупка а за свободно нанасяне. После ще има нова смяна на имената, този път на цялата държава, Булгаристан.

След мирния договор от 1944 г., когато на България й е било отнето Беломорието Във връзка с това П. Дънов казва следното: "Българите да не жалят за него, защото морето ще дойде до Родопите."

От 1913 до 1919 г. Беломорска Тракия е била законна територия на България /не окупирана чужда територия/. Някои наши съседни страни пишат, че Беломорска Тракия била окупирана територия от 1913 до 1919 г., което не отговаря на истината. Беломорието е отнето от България още след Първата световна война. През 1941 г. Германия предоставя за управление на България Беломорска Тракия /без една ивица по десния бряг на Марица, която остава под германска окупация до 1944 г./ и района на т.н. Източна Македония, която всъщност е източната част на гръцка Македония. В периода от 1941 до 1944 г. тези земи са били под българска администрация, но не са били предадени на България по силата на договор. Докато Южна Добруджа /отнета от България през 1913 г./ е върната от Румъния на България по силата на договор през 1940 г. и остава в България и след войната

до нашите земи,прекалено много хора се струпват... Бог да пази Отечеството от новите заплахи!

явно качеството на строежите там не е по-добро от нашто

Земетръсни и никой не знае точно къде ще удари земетресението. Нефт и газ трябва да се вДят от малко населени райони като Сибир, а не от рЙони като Нидерландия и Турция.

А дали и колко български турци (турски българи) биха се върнали/дошли в по-безопасната в това отношение България и как това би се отразило на мястото на ДПС в изборите. Дали това няма да бъда началото на неизбежното в рамките на 50 години пълно турцизиране/циганизиране на България и превръщането й в Булгаристан (в най-добрия случай). Просто си размишлявам. Нали съм песнсионер - кво друг ода правя.

1.5 мил. сгради или 1.5 мил жители. Ай са уточнете, щото това е цял Истамбул. Загубени в превода.

Не само пише сгради, но и се коментират сгради. Истанбул е два пъти по-голям от населението на България.

Аз искам да ме заселят в ДУБАЙ..., ако може на плажа в една колиба...... Ммммм

Да ни е страх. От земетресения, от болести, от война, от бедност, от катастрофи по пътя и т. Н. Така ще ни манипулират и управляват безропотно. Аз пък чувам, че в София ще има голямо земетресение. Да се проверят Кражбите на строителите.

Баси маси, как се евакуират 1 500 000 заселени сгради в други заселени сгради? Казах, че земетръсните зони ще се обезлюдът, но никой не ми повярва!

И несигурност у хората. Дали ще има земетресение в Истанбул или в София само един господ знае. Но големите градове са най уязвими защото са гъсто населени. Давай народе, само в Истанбул и София се живее.

вярвах, когато четях как българските пророци съветват: Не жалете за Бяло море, един ден то само ще дойде при нас!

Очаквайте изселниците да се върнат масово по родните си места и да променят завинаги демографията на юго-западна България и не непременно за добро...

Това може да стане и то заради проспаните 30 години. Двойното гражданство трябваше да се премахне. Това е в интерес на България, но кой от политиците мисли за България, всички обслужват интересите на други страни срещу потупване по рамото или срещу 40 сребърника

Иван Костов!

Тия тръгнат ли да бягат, определено няма да бягат на изток! За България няма друго спасение освен да сме в същз с Русия, единствено това ни гарантира неповтаряне на 500-годишния гнет!

Дпс на тези избори ще се представи по слабо. Съмнявам се на турците да им е до избори след тези земетресения. Но файда няма да има, защото имаме Възраждане, а те са май по-зле и от Дпсето. Нямат намерение да управляват, само избори им трябват. Така че пак ще изтървем момента!

Европумията и земетресенията са им изкуствени и манипулативни! САЩ ИМАТ ТЕХНОРОГИЯ ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,ПРОСТО ГЛУПАЦИТЕ И ИТ ДЖЕНДЪРИТЕ,КОИТО ПИШАТ ТУК СА ДЕЗИНФОРМИРАНИ ПОНЕЖЕ СА НАУЧИЛИ АМЕРИКАНСКАТА 200ГОДИШНА ИСТОРИЯ,КОЯТО СА Я УЧИЛИ В ПРЕСТИЖНИТЕ ИМ КОЛЕЖИ ИДВА ТУК ВЕЧЕ ГОЛЕМИЯТ АМЕРИКАНЕЦ.ВИЕ СТЕ ПРОСТИ,ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ,ВИЕ СТЕ ЕДИ КВИ СИ ,АМАН ОТ БЪЛГАРИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ДА ОБИЖДАТ ХОРА МОЖЕ И ДА НЕ СА С ВСШЕ ОБР.НО С АКЪЛА СИ.ТОВА Е НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НА САЩ ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ!

Добре си, ама ще се оправиш ;)

Очакваме и турска бежанска вълна

Да пази Бог!

Много хора тук се упражняват, а никога не са държали тухла и вар, и пишат глупости. Строил съм две къщи от по 100 кв.м. на по два етажа - 1975 г. и 2016 г. За първата вложих 26 кум.м. бетон по план  за цялата къща. За втората вложих 70. За желязото да не говорим, ще ви стане лошо. Като малки казвахме, разликата е от земята до небето!

Няма страшно, като влезе Турция в ЕС ще се заселят в обезлюдените райони на България.

Президентът да покани 10 милиона турски бездомници да се заселят в Булгаристан,така ще решим демографските проблеми. Аллах е с нас .

Не е възможно. 1,5 милиона сгради по 15 живущи средно е над 22,5 милиона жители , колкото цял Истанбул.

В Турция имало инфлация,но в България тя е два пъти по-висока.Там храната е много евтина и горивата са под 1,50 лева.

Ама не дръж на тия работи.

колко пък да са ниски, като минималната пенсия е 600 лева и е по-висока от БГ

Скоро и в България. Но както винаги се чака да паднат хиляди панелни блокове и тогава ще се изнесат . Който може да продава,да дава под наем и да бяга от панелните блокове. Да застрахова срещу земетресение,да вземе някой лев. После да няма сърдити. Не е шега работа.

Ердото нали каза, че някоя нощ ще отидат в Гърция всички.

Сигурно и на тях не им се ще да остават пред заплаха от 7+ земетресение след като последното такова взе 100 хиляди жертви

Само добри новини идват от новата империя.

Ефектите на диктатурата. Апропо колко турски компании строиха у нас, че са евтини

С инфлация четири пъти над българската само тая екстра остава. Това са приказки за пред изборите. Желанието е много добро но с без пари не става.

Да се заселват в Азербайджан, Ирак и Сирия.

1,5 млн сгради или жилища? Така излиза че 20% от всички сгради са крайно опасни? Реално ли е това? И за София какъв е процентът?

Като евакуират сградите, хората ще си останат ли на мястото на сградите, или ще ги съборят и на тяхно място ще сложат други хора?

Колко ли сгради има в Истанбулщол, щом 1.5 милиона са проблемни?

Държава ли му викаш,сега разбирам ромите защо нямат държава а са катунари

Хохохо АРХИТЕКТИ МОШЕННИЦИ ЗДРАВО

Как една слабост в държавата за контрол в строителството може да я срути за нула време.

Турчин ли е - или се мисли за такъв - не става за строител!

Май ще си върнат Крим.

Коментари - Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин | Днес.dir.bg

Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин

Прогнозите на сеизмолозите насочиха жителите на мегаполиса към търсене на алтернативни места за заселване

Обратно в новината

Коментари - Евакуират 1,5 млн. жилищни сгради в Истанбул, хората търсят спасение в Одрин | Днес.dir.bg

Коментари

Ма що

Изселва,размества,заличава,създава хаос...

Евакуират жилищни сгради?Е.

Кое не ти е ясно ?! Местят сградите при други хора !

Направо да се завърнат в матушка България ! Турците не са ни врагове ! Без друго циганите се плодят като мишки и ни заличават !

Да си стоят там, тука културата, езика и религията ни е друга. Видяха се мигрантите от Сирия и другите, какви мизерии правят, като нямат нищо общо със съответната държава. Ако ти липсват, иди ти при братовчедите ти в Турция.

В България има близо 800 хил.турци .Нямаме проблем с тях , даже напротив ! По-свестни са и по-работливи от българите !

Хммм, ето как Ердоган ще размести кюрдите от картата на Турция. С 1 куршум 2 заека. Ще обезсели югоизточната част по границата на Сирия от кюрди, и ще ги засели по Одринско, където е пълно с бг-турци. Да ги по умеша малко! Този "земетръс", много добре му се получи. Ще се види какъв е плана му!

Земята в Турция се успокои, те тогава тръгнаха да бягат.

Браво, много архитекти заминават в затвора

Цените на панелките в кърджали , бургас и филибето ще хвръкнат нагоре. Учете турски език за да се разбирате.

Турция....

Най добре е да идат в Германия при техните братовчеди. Там няма земетресения. България е опасно място

"истанбулчани" - това кой български умник успя да го измисли ?! Нещо подобно на нашето "столичани", термин дето само в просташка пРоссия го има - "московчани" …

Да идват във Видин, Враца, Монтана Да живне района Спокойно могат да дойдат 1,5млн души Демографията и бизнеса ще тръгнат Района от най беден в Европа ще стане най-проспериращ Земеделието ще тръгне и берекет ще има

Ако ще идват кюрди в Бг, то моля само християнни! И без това Ердоган се чуди как да се отърве и от тях.

В Истанбул няма 1.5млн. сгради. В цяла Турция едвам се събират и то с административните постройки. Не пишете глупости или проверявайте какво пишете!

Най-интересно е, че пише , че ще ги местят. Интересно как. По-скоро става въпрос за 1.5 млн. души. То това да мислиш не е лесна работа.

При следващото земетресение ще се търсят жилища в България, но не за покупка а за свободно нанасяне. После ще има нова смяна на имената, този път на цялата държава, Булгаристан.

След мирния договор от 1944 г., когато на България й е било отнето Беломорието Във връзка с това П. Дънов казва следното: "Българите да не жалят за него, защото морето ще дойде до Родопите."

От 1913 до 1919 г. Беломорска Тракия е била законна територия на България /не окупирана чужда територия/. Някои наши съседни страни пишат, че Беломорска Тракия била окупирана територия от 1913 до 1919 г., което не отговаря на истината. Беломорието е отнето от България още след Първата световна война. През 1941 г. Германия предоставя за управление на България Беломорска Тракия /без една ивица по десния бряг на Марица, която остава под германска окупация до 1944 г./ и района на т.н. Източна Македония, която всъщност е източната част на гръцка Македония. В периода от 1941 до 1944 г. тези земи са били под българска администрация, но не са били предадени на България по силата на договор. Докато Южна Добруджа /отнета от България през 1913 г./ е върната от Румъния на България по силата на договор през 1940 г. и остава в България и след войната

до нашите земи,прекалено много хора се струпват... Бог да пази Отечеството от новите заплахи!

явно качеството на строежите там не е по-добро от нашто

Земетръсни и никой не знае точно къде ще удари земетресението. Нефт и газ трябва да се вДят от малко населени райони като Сибир, а не от рЙони като Нидерландия и Турция.

А дали и колко български турци (турски българи) биха се върнали/дошли в по-безопасната в това отношение България и как това би се отразило на мястото на ДПС в изборите. Дали това няма да бъда началото на неизбежното в рамките на 50 години пълно турцизиране/циганизиране на България и превръщането й в Булгаристан (в най-добрия случай). Просто си размишлявам. Нали съм песнсионер - кво друг ода правя.

1.5 мил. сгради или 1.5 мил жители. Ай са уточнете, щото това е цял Истамбул. Загубени в превода.

Не само пише сгради, но и се коментират сгради. Истанбул е два пъти по-голям от населението на България.

Аз искам да ме заселят в ДУБАЙ..., ако може на плажа в една колиба...... Ммммм

Да ни е страх. От земетресения, от болести, от война, от бедност, от катастрофи по пътя и т. Н. Така ще ни манипулират и управляват безропотно. Аз пък чувам, че в София ще има голямо земетресение. Да се проверят Кражбите на строителите.

Баси маси, как се евакуират 1 500 000 заселени сгради в други заселени сгради? Казах, че земетръсните зони ще се обезлюдът, но никой не ми повярва!

И несигурност у хората. Дали ще има земетресение в Истанбул или в София само един господ знае. Но големите градове са най уязвими защото са гъсто населени. Давай народе, само в Истанбул и София се живее.

вярвах, когато четях как българските пророци съветват: Не жалете за Бяло море, един ден то само ще дойде при нас!

Очаквайте изселниците да се върнат масово по родните си места и да променят завинаги демографията на юго-западна България и не непременно за добро...

Това може да стане и то заради проспаните 30 години. Двойното гражданство трябваше да се премахне. Това е в интерес на България, но кой от политиците мисли за България, всички обслужват интересите на други страни срещу потупване по рамото или срещу 40 сребърника

Иван Костов!

Тия тръгнат ли да бягат, определено няма да бягат на изток! За България няма друго спасение освен да сме в същз с Русия, единствено това ни гарантира неповтаряне на 500-годишния гнет!

Дпс на тези избори ще се представи по слабо. Съмнявам се на турците да им е до избори след тези земетресения. Но файда няма да има, защото имаме Възраждане, а те са май по-зле и от Дпсето. Нямат намерение да управляват, само избори им трябват. Така че пак ще изтървем момента!

Европумията и земетресенията са им изкуствени и манипулативни! САЩ ИМАТ ТЕХНОРОГИЯ ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,ПРОСТО ГЛУПАЦИТЕ И ИТ ДЖЕНДЪРИТЕ,КОИТО ПИШАТ ТУК СА ДЕЗИНФОРМИРАНИ ПОНЕЖЕ СА НАУЧИЛИ АМЕРИКАНСКАТА 200ГОДИШНА ИСТОРИЯ,КОЯТО СА Я УЧИЛИ В ПРЕСТИЖНИТЕ ИМ КОЛЕЖИ ИДВА ТУК ВЕЧЕ ГОЛЕМИЯТ АМЕРИКАНЕЦ.ВИЕ СТЕ ПРОСТИ,ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ,ВИЕ СТЕ ЕДИ КВИ СИ ,АМАН ОТ БЪЛГАРИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ДА ОБИЖДАТ ХОРА МОЖЕ И ДА НЕ СА С ВСШЕ ОБР.НО С АКЪЛА СИ.ТОВА Е НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НА САЩ ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ!

Добре си, ама ще се оправиш ;)

Очакваме и турска бежанска вълна

Да пази Бог!

Много хора тук се упражняват, а никога не са държали тухла и вар, и пишат глупости. Строил съм две къщи от по 100 кв.м. на по два етажа - 1975 г. и 2016 г. За първата вложих 26 кум.м. бетон по план  за цялата къща. За втората вложих 70. За желязото да не говорим, ще ви стане лошо. Като малки казвахме, разликата е от земята до небето!

Няма страшно, като влезе Турция в ЕС ще се заселят в обезлюдените райони на България.

Президентът да покани 10 милиона турски бездомници да се заселят в Булгаристан,така ще решим демографските проблеми. Аллах е с нас .

Не е възможно. 1,5 милиона сгради по 15 живущи средно е над 22,5 милиона жители , колкото цял Истанбул.

В Турция имало инфлация,но в България тя е два пъти по-висока.Там храната е много евтина и горивата са под 1,50 лева.

Ама не дръж на тия работи.

колко пък да са ниски, като минималната пенсия е 600 лева и е по-висока от БГ

Скоро и в България. Но както винаги се чака да паднат хиляди панелни блокове и тогава ще се изнесат . Който може да продава,да дава под наем и да бяга от панелните блокове. Да застрахова срещу земетресение,да вземе някой лев. После да няма сърдити. Не е шега работа.

Ердото нали каза, че някоя нощ ще отидат в Гърция всички.

Сигурно и на тях не им се ще да остават пред заплаха от 7+ земетресение след като последното такова взе 100 хиляди жертви

Само добри новини идват от новата империя.

Ефектите на диктатурата. Апропо колко турски компании строиха у нас, че са евтини

С инфлация четири пъти над българската само тая екстра остава. Това са приказки за пред изборите. Желанието е много добро но с без пари не става.

Да се заселват в Азербайджан, Ирак и Сирия.

1,5 млн сгради или жилища? Така излиза че 20% от всички сгради са крайно опасни? Реално ли е това? И за София какъв е процентът?

Като евакуират сградите, хората ще си останат ли на мястото на сградите, или ще ги съборят и на тяхно място ще сложат други хора?

Колко ли сгради има в Истанбулщол, щом 1.5 милиона са проблемни?

Държава ли му викаш,сега разбирам ромите защо нямат държава а са катунари

Хохохо АРХИТЕКТИ МОШЕННИЦИ ЗДРАВО

Как една слабост в държавата за контрол в строителството може да я срути за нула време.

Турчин ли е - или се мисли за такъв - не става за строител!

Май ще си върнат Крим.