Русия спря ударите в Алепо, 8500 души евакуирани

Близо 8500 жители на Алепо са напуснали през последното денонощие райони в източната част на града, контролирани от бунтовниците.

Обратно в новината

Коментари - Русия спря ударите в Алепо, 8500 души евакуирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАТУШКИТЕ СИ ЗНАЯТ И РАБОТЯТ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА СИРИЯ ОТ НАЕМНАТА,НЕЛЕГАЛНА АРМИЯ НА САЩ!!!

Не вярвам да се е вслушал в думите на Меркел, спира бомбите защото усеща че е време, и че тряба, това е.

Защо бе дирник бг защо се излагате??!!?!?!? БУНТОВНИЦИ??!?!?!?!?!!? Вие малоумни ли сте бе какви бунтовници къде ги видяхте. Как ми се иска да можех да ви пратя в Алепо при вашите бунтовници. Как ще ми къркате и къкънижите с докато ви режат тъпите кратуни. Това са ГЛАВОРЕЗИ НЕ БУНТОВНИЦИ, УБИЙЦИ НА ДЕЦА ПО НАЙ - ЖЕСТОК НАЧИН.

"Базираният в Лондон Сирийският център за наблюдение " Не беше ли този "център" едно малко английско ла*но на 18г дето работеше от кухнята на майка си с лаптоп?

Всичко е горе долу така, но не е на 18 години, а малко повече. Дисидент бил, борец срещу Асад... Всеки може да е на неговото място. Трябва компютър, интернет и да знаеш английски и арабски и си готов. Стига да има кой да ти плаща и да ти разпространява глупостите.:)

Sibirski

По също време САЩ вдигнали ограниченията върху доставките на оръжие за нейните съюзници в Сирия, а някой дали се сеща, кои са съюзници на САЩ в Сирия?

Браво! Никой друг не направи нищо за мирните хора......

Едно питане. Чий го търси Русия в Алепо? Ислямска държава е на други места. Нали беше обявила, че отива в Сирия да се бори срещу "Ислямска държава"?

Питането не трябва да ти е едно а доста повече. Що не питаш примерно. Кво праи Америка в Украйна? Кво праят бежанците в България? Защо в Йемен няма нито руснаци нито американци и не се говори за този конфликт по новините? Защо България няма икономика? Защо не се прави нищо по демографския срив в БГ? Въпроси много!

единствено руснаци постигат успех срещу ИД,САЩ си пазят джихадистите-техни рожби

Малко оф-топик - Spiritus malum да заминава за Мосул. Вреден е за България и за себе си, а там са му идолите и приятелчетата по ясла. Да вземе и никовете, под които пише и си отговаря сам, в Мосул ще му влезнат ... в работа, де. И

Джихадистите загубиха битката за Алепо. Но защо станаха така сговорчиви и пускат цивилните? Най-вероятно това е част от договореност и може би скоро ще ги евакуират и тях.

Dimi

Заедно с цивилните се евакуират и те...

Неее, евакуираните цивилни отиват при правителството. А там има строга филтрация - кой какъв е . Малки са шансовете да се скрият между цивилните. За тях шанса е да се спазарят да ги извозят към Идлиб или Турция и от отиват при "мама в Европа. Тук са топло и сигурно и могат спокойно да пребиват и изнасилват неверниците.

Изпотрошила им се е техниката :)

Не плачи на чужди гробища, имат предостатъчно.

Да бе... веднъж даваха по телевизията - снимано от хеликоптер. Лети хеликоптерът, а танкове до края на хоризонта - все ръждиви!

Шило

Договорка- чуждите съветници да се изнесат, че да не става чак толкова очевадно това, кой обучава терористите.

То и Левски е бил екстремист, а Ботев джихадист, ама ние ги наричаме революционери и всяка година им ставаме на крака.

започна офанзивата по освобождавнето на Алепо все чета за броя на спасените и смятам, но както и да се смята, 250 000 души както твърдяха западните смита няма в това източно Алепо. даже не се събират и 100 000, а остават под 15 % неосвободена от терористите площ. Сега какво излиза, че пак са лъгали и мазали и там не е имало повече от 50 хил мирно население. А по интересното е кого ще си заловят сирийците в Алепо, като ги сплескат главорезите докрай.

Колко пъти руснаците спира огъня колко пъти? Е, атглосаксонците какво чакат Путин ли да им каже-абе хора вадете ги вашите зайчета от чувала че ще има як пердах и козина ще хвърчи а те не та не ! А ако те не искат зайчетата ще ги извадят я руснаците я войските на Асад.Но тогава конфуза ще е доста голям и света ще види кой кое то не че сега не се знае.

Който е успял да се чупи Господ му е дал дни.

Затова пък САЩ бомбандираха болница в Мосул и избиха доста мирни хора.

Защо спамиш? Нерде Алепу, където пускат обкръжени хора , които са и заложници, нерде Мосул?

ами щото все го"забравяте" Мосул, а там има много повече цивилни - жени, деца, старци! Ама, ааа, забравих - вие ги обявихте, че подкрепят джихадистите и сега си ги трепате на воля!

Dimi

За Мосул тактично се мълчи... там цивилни жертви няма, няма бомбардирани болници... а да и до изборите в САЩ беше превзет града...