Евакуираха Белия дом заради мъж, прескочил оградата

Мъж прескочи оградата на Белия дом и тича в продължение на няколко секунди към президентската резиденция, което доведе до евакуация на персонала.

Обратно в новината

Коментари - Евакуираха Белия дом заради мъж, прескочил оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странното е, че не са го застреляли. Обикновенно така действат американците.

Ха Рамбовците умират от страх

Това е бил Пъстър свят, ходил за надница от обамка

А какво ще стане , ако РУСКА РАКЕТА прескочи океана .

Ще стане, че ще бъде прихваната от противоядрения щит. И доста американски ракети ще се стоварят върху дрисливия гъз на Путкин. Ей това ще стане.

"Мъжът е бил задържан от охраната и откаран в болница." Да питам ли дали второто е следствие от първото?

Шашава работа! Хамериканска!

Страхът е голямо шубе шъ знайш.

за съжаление са онези, които избират и се подчиняват на семейство маймуни

Евакуираха Президенството и президента Плевнелиев заради мъж, прескочил оградата.

този черния глупак,можеха лесно да го гръмнат в лондон преди няколко седмици...

ВЕЧЕ СЕ ПЛАШИТЕ И ОТ СЯНКАТА СИ ,МАМИЦАТА ВИ АМЕРИКАНСКА-ТРЕПЕРЕТЕ,ВИЕ РАЗРОВИХТЕ НОРМАЛНИЯ СВЯТ,ВИЕ-НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ??? ТРЕПЕРЕТЕ!

Треперят яко от народната любов!

щом не са го смъкнали снайперистите е добре, да почерпи...

Може да е бил благодарен българин! Все пак в български учебник за трети клас пише че: САЩ са подкрепили Априлското въстание ,а българите живеели щастливо като роби! Може да е бил благодарен българин, които се радва за уникалните условия на Американските бази в България: Безплатни, без право за глас относно действията в тях, без юрисдикция! То си е за благодарност! Със сигурност е благодарен българин, които вижда колко много САЩ помагат за зомбирането, опростяването и унищожаването на българите! Има много българи, които се радват на това! Четем ги всеки ден в този и други форуми. Имат си блогове , като примерно Иво Инджев и вместо да ги......, ние ги....

Всъщност, може и да влезеш там да разгледаш! Купуваш си билетче и гледаш катедралите Успение Богородично, Благовещение и Архангел Михаил, Цар Топ, Цар Камбана, Оръжейната палата! Служебните помещения се охраняват и просто няма да те пуснат вътре! В Белия дом има четири маймунки, но в Smithsonian's National Zoo има и по интересни животинки!

Параноята ги дръсти яко

американците така са стресирани, че някой само да се изкашля и те се насират.

това да му е била детската мечта на човека - да потича по моравата на Белия дом!

охраната го задържала и откарала в болница??!! Пак като не е в моргата!

пак александер велики при една от обиколките си срещнал персииски воиници,бил слязал от коня си и ходил пеша,като ги видял тръгнал към коня си,персите му се присмяли че хукнал да бяга.алехандер се обърнал и им казал : "александер не бяга от никого" взел меча които бил закачен на коня му и ги убил...

Да го бяха свалили снайперистите. За мен е още по-учудващо, че в момента строят близо до Белия дом, някъде срещу обелиска, музей на афроамериканците. Да, правилно сте прочели - музей на негрите. Явно ще има и още президенти с по-специфичен цвят.

сега разбрах къде са снимали "Планетата на маймуните"!

Още 10 метра спринт и идват самолети и армия с танкове

Хаххх :)))))) Най-голямото наказание е да живееш във вечен страх и параноя.Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.

Туй от народната любофф бре! Що такава паника, не вдявам.

черният дом - чичо томовата колиба

Пуснаха два филма, че Бялата барака е превзета от терористи и параноята стигна до Сикрет сървиз! Смях в залата!

Ако заради един луд, който просто е прескочил оградата и тичал по тревата, се стига до евакуация, задействане на тревога и скупчване на армия охранители, то какво трябва да се направи при по-сериозни ситуации. Май е добре, ако хората от службите на Белия дом преминат подготовка при Путин и неговите горили - там ще се научат как да действат бързо и безпроблемно. Или, както казваше Йосиф Висарионович "има човек, има проблем, няма човек, няма проблем". Та и в този случай...

Ако влязат 5 ма, ще евакуират целият град? :))

зароди собствената си агресия, янките се превърнаха в параноици.. на остров Тамбукту пръднат-янките се насират от страх!

Тепърва ще започват проблемите за американците, с тяхната войнствена политика, доникъде няма да стигнат, ще ги колят като прасета и то хора на които преди са им продавали оръжие и са ги толерирали!

сИкрет сървис..оооох да ви изсъхнат ръцете дано задържан и..в болница хахахаха здраво са го задържали

Малийййй по-страхливо племе от американците нямата чак и евакуация и на персонала . Мене даже ми е чудно как не са евакуирали и Пентагона ичленовете на Конгреса . Гузен негонен се евакуира . Ама иначе са много ербап , мъка ми е за ония отусраниякораб ма поне видяхме ЩИКА или ЩИТА дето не работи в действие . Ама ни пазят де ще имаме кризисен център и ще си плащаме всяка година ег така по 1 милион лева , то Путин каза ,че за колко часа не знам до къде ще стигне та въпроса ми е някакви бързи набухватели за хляб имам ли нали ще го посрещаме на Орлов Мост като Царя едно време .

кви са тия маймуни

Тия са тежко болни умствено и живеят в полицейска държава!

Човекът търсил избягалото си черно куче, а то било отпрашило към Кеимп Дейвид! Като няма новини и тава е новина!

Барак сеа сочи ли ни с пръст или ни стреля? А малката барака защо е намусена, нали няма да учи, а ще се излежава на гърба на народа си? А човекът от оградата да го пуснат - може да е хърделист за следващата олимпиада и да тренира, но сигурно жена му го е гонела след хващане на калъп. А може и да е някоя бясна нашенка, правеща се на студентка в свободния свят. Знае ли човек, смее ли да пита, а казва ли ти някой? Боже, колко мъка имало по този свят, божке-ей. Във всеки случай, новината е върхът. Я проверете, да не би да им се е свършила вътре тоалетната хартия, ако ползват, и ни напишете статия утре..........

егати страхливците и параноици, от един невъоръжен човек умират от страх, не е въоръжен, но след залавянето му е откаран в болница, вероятно за лечение с психотропни и подобни лайняни лекове, докато си признае, че е шпионин от Русия например....

Това да не ти е комунистическа Русия или света на Оруел...

Е, не е. По-зле е. И ти даже много добре го знаеш...

След няколко години ще четем заглавия от вида: "Евакуираха Белия дом заради мъж, погледнал към оградата"

... "арестуваха човек, погледнал към Белия Дом"...

Бил е преоблечен Путин!