Европа расте по-бързо от САЩ, заяви Марио Драги

Икономическият подем е по-силен в Европейския съюз, отколкото в САЩ, но Европейската централна банка е още далеч от вдигане на лихвите.

Обратно в новината

Коментари - Европа расте по-бързо от САЩ, заяви Марио Драги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

драги ми Драги, ти си един от най големите мафиоти в еуропата

А защо обеднява мнозинството, а малцинство става все по-богато ? Ще има нови революции май, ама много кървави.

както казах евреите са цигани, а циганите са евреи. те обичат да крадат и цензурират! факт!!! марио да прави пици!

Ако Европа расте, това означава само едно - тя има невероятно добри статистици, които правят чудеса с цифрите. Те дори могат да ти докажат, че краставиците са вредни.

ако марио се прекръсти на мария драганова ще има qk успех в поредния чалга big brother! европа- чалготеката на света. марио, добре, че си ти, инак как да се смеем и на "цоциалистите"...без сърдце.

мигрантите вече оказват влияние върху растежа на иконимиката.браво

Няма как, консумират, пият, акат.

а на марио драги може да му се верва толкова, колкото на рейтингова агенция свързана с голдмън сакс. марио иска да каже, че европа печати повече банкови белеШки от уса. благодарение на супер марио бедните стават супер бедни, а богатите супер богати. но и това спада към "ценностите" на неолиберастията на толерастната общност от асоциали.

СВЕТОВНИЯ РЕД НА ЗАПАД : - ШЕФА - САЩ ( И ДЕТРОЙТА:))) - СЕКРЕТАРКТАТА - ЕС - ЧИСТАЧКАТА КАКА ПЕНА = МУТРЕТО БОЧКО - ХХХ ОРГАНИТЕ НА КАКА ПЕНА = МАНГАЛИ СИМЕОНОВ И ВОЛЕН ПАВИАН

Тези термини нищо не означават вече. Ако трябва да преведем Драги за нашите драги правомислещи сънародници: Европа се обира по-добре от САЩ напоследък. Предполага се, особено след 2008-та криза на 'деривативи' и 'сложни финансови инструменти' оказали се собственост на 'простите хора' .... няма повече за обиране там. Тук, например източен ЕС или нови територии (Украйна) има бая за крадене и сега му е времето.

хм Драги:) откога ецб отговаря за растежа бе брат? това да не ти е федералния резерв щела да вдига лихвите не щела кой туй:)инфлация ли има?

Между другото - речта на Драги свали еврото от 1.86 на 1.776 към момента. Пазарът му верва :)

Расте - дръжки! Прогнозите за паритет (1:1 евро-долар) от 2019 се изместиха за 2018! Едно е да говориш, друго е да е реалност. Само погледни лихвите - 0.00% срещу вече 1.5%... Растеж... на баба ти фърчилото!

и тоя е от рода на ония сбръчканите, прости си прави операции

Може ли някой да ми каже един модел с технологични новости, който да е направен в Европа и да няма стока от същия вид в САЩ? Да започнем с Нокия 8 , която има същите показатели, че и малко отгоре, както "десятката" на айфона, а дали работи като него? Европейците са назад поради трупани през вековете предразсъдъци и много трудно изобретяват. Преди векове хора като Кперник, Джорадно Бруно, Галилей , Нютон, Циолковски са били пионери, но днес пионерите са в Америка, а те правят разликата. Достатъчо е да кажем Илън Мъск или Върджин и нещата с ръста са по дяволите. И то не заради съмнителните успехи и големите слухове, а заради космическата програма "спейс екс", която е немислима за Европа, Русия и Китай взети заедно. Не , че нямат, просто в мисленето са век назад. И този век принадлежи на Америка.

ХАХАХАХАХХХАХАХ спейс екс ХАХАХАХАХХАХАХАХ

Да те попитам оня изрусения дъртак с конските зъби кво точно е измислил?

Днес всичко се прави в комунистически Китай. Калифорния, водещ щат пред всички останали, е пълна 50% с хиспаник, отделно чернилки и тарамбуки, които нямат потенциала да измислят даже паста за зъби.

точно онзи от Върджин не е никакъв изобретател, а на всичкото отгоре е и англичанин. Специално в Англия, Фермания, Швейцария, Холандия, Гранция се правят много изобретения в сфери като медицина, роботика, енергиийни източници, но какво да ти обяснявам, като май хич не си запознат

да споменем ли вернер фон браун? чист американец. трябваше да споменеш и напредъка в генно педифицираните храни, благодарение на които дисплеите на умните фони стават все по-големи, заради все по-дебелите пръсти на безмозъчните мутатнти, които "умеят" да "работят" с тях...

Не трий истината

Този що се издава!?.. Сега ще види кон боб яде ли

на реигън канадеца все русия му е в устата ... мира не му дава че в москва няма геи парад и че петковците често ядат бои ... ха ха

А как е икономическия подем на Водколандия ??? Колко минуса има пред него :))))

Че откога говедарника мина на водка??

Нещо да кажеш за Алабама- такава беднотия там каквато ФН не е виждала в никоя западна държава, а Детроит и още мнооого други? Набиха ви канчето в Алабама с избора на друг сенатор, май не ще са само те. Май много си се вживял в ролята на драс- дрис кач.

Тъй ли ти казаха по РТ? В Алабама се правят Мерцедес, Хонда, Тойота и Хюндай + сериозна военна индустрия и дори централа на НАСА, тр0льо см0тан.

Два минуса са, които правят един плюс. Други въпроси? Вместо да пишеш глупости тук, вземи отвори сайта на Световната Банка и виж техните данни. Ще останеш доста неприятно изненадан.

"Икономическият подем е по-силен в Европа, отколкото в Съединените щати" Точно това не се харесва на САЩ. Затова заливат Европа с бежанци от държавите които демократизираха.

Европа може да стане моторът на света ЕДИНСТВЕНО ако не е проститутка на задокеанските говеда. Иначе няма шанс и ще бъде изядена от Азия.

Вече нищо не може да стане освен туристическа дестинация за руснаците и китайците.

Мозъкът ти е така добре излъскан, че направо заслепява..

по приказките ти личи, че си червен комсомолец, а пък си се боядисал в черно та чак майка ти се плаши от тебе......

само на щата Калифорния БВП е 2,5 трилиона долара на година...само на този щат...смятайте вие нататък;)...за каква държава иде реч.

Да бе затова още Обща махна тавана на държавния дълг, който още 2016г. надхвърли 36 трилиона долара, иначе САЩ официално биха фалирали. Печатницата на долари без покритие работи на пълни обороти, но до кога ! Всеки нормален човек сам може да прецени, що за глинен колос са. Добре, че Китай имат огромна финансова инжекция за САЩ.

в какъв размер са сащ-ските държавни ценни книжа които китай държи?

нещо си в грешка. САЩ не печатат пари от няколко години, Европа печата. Прочети какво казва Драги и какво значи ''количествени облекчения''. Дтеба в тиквата проста.