Ето как сметките на Тръмп се провалят

"Харли Дейвидсън" изнася част от продукцията си в чужбина. Ето, че сметките на Тръмп се провалят: вместо да създава, той закрива работни места в САЩ. Кога ли ще разбере, че търговските войни не се печелят толкова лесно?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече вярвате ли, че Дони е назначен от Путин ?! Забележете,, това е материал от Дойче Веле !

Пълни глупости. Харлей са имали планове да изнасят производството си много преди да бъдат въведени тези мита. Внушения, манипулацийки, либералболшевики сър.

Пълни глупости САЩ определя пазара! И прави каквото си иска. С тази икономика няма кой да я спре.

Стига тъпотии с това назначаване. Американците вече са толкова оядени, че сами си го натресоха.

И ние живеем в САЩ. Виждаме, че кризата се задава. Ще я усетим 2019 Юли. Държим си парите кеш в сейф в банка. Може би краят на 2019 ще е удобен за покупки. Сега е крайно неизгодно. Сега е време за спестяване, не за харчене.

Според Хилари Клинтън и екипът и в последните избори на САЩ има вмешателство от Русия и Доналд Тръмп е спечелил благодарение на манимулациите от вън. Има пусната жалба също. Нормално е да им вярваме.

Мнее... определено американците вече не определят световния пазар.

ти мислиш така, ама ЦРУ и ФБР мислят, че президентът на Юнайтед Стейтс е назначен от Владимир Путин !

Харли Дейвидсън, символът на американския рокер, гордоста на нацията, мейд ин Чайна !! Ще падна от стола от смях !!

рекордно нисък % безработност в щатите :))))) поредният фейк нюз, ама защо не са ви спрели още???

смятат само в болната ти глава :) лекувай се :))

Става ясно, че само статии написани от хора в ДВ, са горе долу балансирани. ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ПРОДАЖНИЦИ НА СВОЯТА РОДИНА(БЪЛГАРИ, ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ................), Е ПОШЛО, ЛЪЖЛИВО И НАПИСАНО ПО ПОРЪЧКА!!!!:)

Не виждаш ли „е това са бълнувания на немската радиоточка дойчеселе? Ало, редактора, сложи го това отгоре да го прескачаме като... ти си знаеш като какво! Аман от платени дойчесеровци!

Недей така... Доче Веле да дойче зеле и соросоиди. Питай каПутинчетата тука.

4.1% са си 4.1% колкото и да ти е гадно от това. Споко. И в тероРусия е малко - 5% падна. Сигурно щото загинаха бая вагнерчета в Сирия.

че къде се прави Хамър, АЕГ и т.н.?

само 19 000 000 000 000 $

3.8% е в щатите, и хич не ми е кофти да ти кажа... кофти им е на зомбираните цървули, които още си мислят, че тръмп е избран от путкин или пък расист...

Американски комисии казват, че Дони е избран от Владимир Путин. Кой знае по добре, те или ти, ХА ХА ХА!

Абе верно ли президента ви бил избран от некъв путкин ? Ако е верно ще е голям резил

Абе верно ли президента ви бил избран от некъв путкин ? Ако е верно ще е голям резил

Харли отдавна обявиха плановете си за изнасяне на производството, много преди митата.

Щатите са длъжници на кредиторите си десетки трилиони долари - първи са Китай - трилион и нещо, Япония - също трилион и много други)...Не разбирам защо се почва икономическата война срещу тези, които ти създават охолната зона на комфорт, защото освен ЕС в тази война попадат и те ?! Шалтера на този малоумен клоун със зализания перчем могат да изключат само с едно щракване на пръсти - просто изритват щатския долар от пазарите си и ...И за жалост кризата световна ще стане неуправляема !! Ето това е причината да жалят краварите все още !!

Тръмп не работи за американския народ. Тръмп работи за Путин. Путин го е гепил за топките и го държи здраво.

Искат да се изнесат в Русия

няма нужда от вяра.. тя започва там където свършват фактите. А фактите, че Тръмп е там благодарение на руснаците са толкова много, че специален съветник Мълър може и да не ги събере всичките преди края на мандата на високият рус мъж с малките ръце.

Като се има предвид липсата на източник, значи информацията идва от руски сайт. По техни сметки Америка фалира поне по три пъти дневно. Само дето пустата му амрика още не го е научила.