Коментари - Етнически пакистанец е най-младият лидер и бъдещ премиер на Шотландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остави, че е паки! Тоя ги е набоцкал с неизпитани ваксини, заради което са се качили 200% смъртността на новородени и 30% сърдечно съдовите заболявания! Даже пуснаха проучване на неонаталната смъртност и го прикриха с обяснението, че ще съсипят психиката на бременните, които са загубили живота на децата си, защото са повярвали на пропагандата да се ваксинират. И при това сега избират именно чвек от статуквото, което съсипва Запада! Щом така са решили - тяхна е воята да се съсипят! лупостта човешка по хората ходи.

Съгласен с мнението! Браво!

Индия и Пакистан си назначиха губернатори на острова, едните на Англия, другите на Шотландия. Само Уелсе се нещо дърпа, но итам скоро ще им назначат някой губернатор.

Колко мразят Шотландците държавата си че слагат премиер, който твърди че има прекалено много бели в държавата.

Отвратително.

Ами..закривай.

постояно слушам от Евреи и техните огранизации как Българите сме били проститутки, мутри, най смотаните даже това се води за интлектулащина, и повлича глуаци, като Радев да припяват, а ако някой каже, че Евреите харесват индииците щото са добри за бизнеса и подменят наслението в Европа, щото и го презират наслението на Европа, и използват глупостта на западно Европеиците да унищожат Източно европеиците ме трият.

отмъщението на колониите

Той не е избран, а назначен! От 50 продажни парапета+ 20 зелени американски агенти... Изненада? Същата ситуация като навсякъде, американците са тъпи и не могат да измислят хитри или различни сценарии, само копи-пейст до откат

Изобщо не са тъпи, ами прилагат доказано работеща схема на принципа "докато печеля, ще играя".

Нидерландия мароканци, Германия турци, Великобритания пакистанци и индийци, Франция африканци. Абе, къде са европейците?

Вашият вожд Костя Копейкин като циганин вие ще го искате за премиер ??

Преди 10 000 години европейците сме дошли от Азия. Историята се повтаря.

Ми източна Европа какво ти е?

така им се пада на колонизаторите извратени !!!

Става все по-забавно на запад!

Дори и след 1000 години няма да има дори един политик в Пакистан който да е роден в Британия, да не говорим за член на парламента или министър председател. Шотландците отдавна нямат нямат топки под полите. Там джендарството е превзело цялата държава. Разбира се, тези които са фундаментално против, се възползват от простотията на масите. Искам да ги видя тези със 100-те пола, как ще изглеждат в бурка.

И бих искал света да няма граници.!

Това ще е краят на Света.

ами посочен като МП, не е избра, но до 10 г ше ги й избират на етнически принцип. пакитата реално вече превзеха острова

Ирландия също се управлява от индиец остана само уелс

А България от ДПС

мързела обзел британците от десетилетия особено след Втората световна война. Първо ги мързеше да работят и се наводниха с работници от колониите да работят на полето и фабриките. Тъкмо започнаха да се задъхват от недостиг на работна ръка да им осигурява високия стандарт на живот дойде новата вълна от работници след разпада на соц блока. но тази работна ръка започна да се възпроизвежда със собствен прираст но вече като британски граждани с изборни права. И сега дойде резултата защото мързелът на битанците е толкова голям, че ги мързи дори да гласуват.

най вече ги мързи да мислят, но не им пука, лошото е че ние сме същите боклуци

Етносите от бившите англйски колонии превземат бавно острова преди да е потънал окончателно.

Доста бързо бих казал не е бавно и то превземат евроча, докато се бореха да унищожат източна европа и русия и се прави целенасоченно

Да не сбият пакистанската колония Шотландия, с индийската колония Англия. Но пакистанците имат агент начело на Лондон.

западът продължава да забърква отровен миш-маш! вън европата и натуту от балкканите! да избегнем европейски разделителни стени!

Лондон падна преди години, миналата падна Англия. Ето сега гледаме и Шотландия. Превзеха империята отвътре.

Не съм съгласен, англичаните са расисти и в кралското семейство няма афроамериканцки, индийци, пакистанци и китайци. Правят се само за пред хората на толерантни.

афроси има вече, меган каква е, полунегърка

Тая Европа е приключила !

Същи шотландец.Само килта и гайдата му липсват.Европа на практика е приключила.....

Хитро,индиец срещу пакистанец!И за крал Камила и Чарлз!WOW!

След Англия и Шотландия следващата е Норвегия.И там вече има доста Pakis в политическият живот на високо ниво-министър на културата и заместник лидери на партии а най използваното мъжко име в Осло- АЛИ

наш'та кочина бе да ви ЕПМ въртоглава , че тя не ли е пълна руски свине та сте тръгна ли да одумвате кой и какъв бил ??? Вижте в президенството какъв кабан имаме :)

Какъв УПАДЪК на Англия. НЕ може да изберат един англичанин.

Нацитата на Стърдж нещо си промотират Пакистанец? Край! Скараха се с Англия окйончателно! Невъзожно е пакистанцки крал и индийси крал да имат добросъседство!

Чарлз III да се прекръсти на Мехмед III ида стане Велика британо-ислямска монархия.

Индийския им премиер не понася мюзслмани. Семейството му е бягало през 2 континента от тях...

Същото като Германия нашествие на араби.

Честито. Ред е на Ирландия.

жабетата Смелото сърце?

и тези удариха дъното

Сега остава само и ние да турим Азис за премиер,.

Понякога се питам, трябваше ли да допускаме жените да могат да гласуват?!

Тъпак

Индиец на Англия,пакистанец на Шотландия???? Има възмездие!

Че до 5 години ще си обявят война

И в Англети циганр си имат

готвят тук..... Вън от тая англо-саксонтска суспензия от транснякакви,лилави,зелени,черни....Въъъън!

кой беше казал преди години на англичаните, че ще им докара индийци и пакистанци и те ще ги управляват, еми то така и стана

Ясно е, че британците дегенерират и не стават за нищо! Индийците и пакистанците ще ги управляват, поляците ще им подгъзуват, българите ще им прибират реколтата, а руснаците ще ги бият! А они само ще ядат и ще серат!!!!

Може би няма етнос пакистанец това е нация съставена от етноси пенджабци,синдхи,балочи,пущуни и други .Няма югославски,белгийски и швейцарски етноси .Няма етиопски етнос ,няма и нигерийски и индонезийски етнос и така нататък .

Индийско-пакистански конфликт на британска територия.

Салам малам а са леко.

Да не се смеем много, че скоро и ние ще си изберем поредния мангал -втори наближава...

Явно ще спечели но ти гарантирам че ния няма да сме го избрали.

Все пак, не е ли малко унизително за империята?

"Великия" Запад, към който все ни карат да бягаме. Пълен с патладжани, печки и чалми. Не, благодарим, не щем да ходим там, да носим рикшите на патладжаните.

Отново зелените подпират най-вредния елемент. Нищо де, хората ще се научат защо едно време са гонели зелените и лгбт като нелечимо болни

Много са прости албионците . Няма връщане назад ,започва масов прием на бежанци и се обръща демографията за десетилетие . Белите обичат да се забавляват ,пийват и угаждат с култра,храна и представления .Мангустите имат барове но не пият само продават на белите . За едно поколение и край .

Шотландия явно не се дели от англия, и те с премиер-индиец.

Пакистанец - още по зле

Трябва ли Шотландски боец вече да се нарече Пакистански боец?

Обърнахте ли внимание за каква добра служба е назначен този човек? - ваксанационна кампания по повод Ковид 19, това казва всичко.

Горд Шотландец!

Индустанци до пакистанци, бъдещето на ЕС!