Есмаил Гаани - новият командващ на елитните ирански сили Ал Кудс

Може да се очаква, че една от първите му задачи ще бъде да организира отмъщението на Иран за убийството на неговия дългогодишен приятел ген. Солеймани

Обратно в новината

Коментари - Есмаил Гаани - новият командващ на елитните ирански сили Ал Кудс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много приказка за маса.

Първата му работа е да благодари на Алаха, Аятолаха и Доналда за повишението. Втората му работа е да си премести оная работа от левия в десния крачол на шалварите и да се наслаждава на девиците приживе че гаранция за после няма. Третата му работа е да не ядоса много последните двама от тримата отговорни за повишението да не му се налага да ходи преждевременно при първият.

Колкото и да е смел, като сънува как са изпепелили предшевственика му с едно щракане на пръсти, между два удара на стик за голф, все ще се замисли какви да ги върши занапред. То повече от това не е и нужно - малко мисъл да вложат и да си дадат трезва сметка за реалностите. А реалностите ясно показват какво се случва, просто явно бързо се забравя и се налага припомняне, което никому не е приятно всъщност.

А за американците важи поговорката- ЕДИН ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА, ДВА ПЪТИ, НО НА ТРЕТИЯТ ПЪТ ДРЪЖКАТА- УХОТО- СЕ ЧУПИ.

Днес съм нахлузил чалмата и искам всички да разберат, колко съм предан на Иран - спонсора на Хизбулла, които взривяват автобуси по българските летища (и не само). Готов съм да продам майка си за мизерните копейки, които ми дават да плюя по държавата си и хората в нея по заповед от Русия. Само ми е трудно днес да определя Ердоган наш ли е или не, че на маймуни ни направиха.

Колко си тъп - бедна ти е фантазията. Затова се мислиш за, ама ноу умен и отворен.

Проблема е че сега Ислямска Държава ще е с отвързани ръце. Америте им направиха страхотен подарък убивайки генерала, а те съответно побързаха да им благодарят атакувайки базата им в Кения където вчера думнали трима. От друга страна, Иран е по-обединен от всякога заедно с всички шиити в региона. Кой е можел да си представи, че Иран и Ирак един ден ще са рамо до рамо срещу общ враг? Сега най-вероятно ще гърмят рафинериите в СА и цената на петрола ще излети в открития космос. Тя и без това вече набира скорост. Иначе цели за иранците много. Дори не са нужни реципрочни действия. Само да зацикли добива на нефт в региона и световната икономика умира.

..тъпи американците? Нормално е да знаят,че Иран има много генерали и убийството на Солеймани има по-скоро провокативен характер и че веднага ще бъде заместен от друг генерал,изпълняващ същите задачи!

обзалагам се че ънкъл Доналд има ракета за всеки ирански генерал

Малко извън темата, ама тоя да не е роднина на Жулияна Гаани, че и тя малко сиганка, като него!!!

При новия световен "ред", вече вместо върховенство на закона, ще имаме върховенство на дрона.

Да внимава като се качва в автомобил...

Внимавай като ходи. Не говори, да можеш да пазиш равновесие.

В последните 4 дена, всички станаха специалисти по Иран и проблемите на Близкия изток

Нещо искаш да кажеш и ти, ама не знаеш какво!?

Ко? Не! Нищо не искам да кажа - направо си го написах! Страшни специалисти. Тез имали дронове, ама онез щели да си отмъстят незнайно как и къде. Това било трета световна война, ама изглежда само между 2 страни. Няма човек без мнение. Все едно сме в детската градина и си избираме Левски или ЦСКА. Смях...

Да де.

За глупаците които говорят само за американските дрони, да ви светна нещо! И иранците имат дронове въоръжени с ракети и бомби и са една от малкото страни които ги произвеждат масово! Четете вестници хора! Така че и иранците може да почнат да взривят който си искат наляво надясно.

Ами значи ще видим в скоро време новина във въпросните вестници, които не четем? Това ли ни казваш?

Аааа, тъй ли, не знаех. Тия ще взривят Интернета и Планета с тия дронове. Ама ти голям специалист по Иран се извъди. Я кажи сега, тоя новия тероряга кога очакваш да отиде при Аллах? Горе-долу?

Хайде, давайте да чуем новите хвалебствия за "невероятните" ирански войни!

Чичо Сам си има нова електронна мишена. Ще уплашат гаргите.

В случая дроновете.

Дронове падат, след като иранците ги гръмнат или свалят.

дронове падат коли излитат всякакви неща се случват близкия изток

Тия дебили кравите, пак вкараха света в нова война! Не че си няма достатъчно проблеми света!

Да бе в 2 нови войни ни вкараха! Ами хайде да я видим тази нова война. Нещо ми се струва, че повече ще мрънкането и малко ще са реалните действия. И ти си едно на всяко гърне мерудия.

Скоро ще има айн,цвай ..дронннн...

са отново на амбразурата!

Че ти си на дулото на топа за няколко цента.

Така де - кой не скача от радост, че американците бандитстват по света и у нас, е "костякопейкин". Пък соросоидта сте "борци за демокрация", "безсребърници" и "безцентници". Нъл тъй.

А,пръстен ...има ли?!

не..само обици

Иран е пуснал Тръм за издирване от Интерпол.

Що? Не знаят къде е ли?

Защото искат всичко да си е по законен ред. Ще го съди шариатски съд. За тероризъм.

американците да имат поече дронове с ракети,отколкото резаците-генерали.

Че нямат толкова ракети, колкото китайски генерали има.

Дори да нямат скоро ще имат, може да си сигурен.

Щом казваш, няма да лъже я.

Иранската държавна телевизия обяви награда от 80 милиона долара за главата на президента на САЩ Доналд Тръмп, пише „Мирър“.

За тъпите дебили които повтарят като мантра че ще свитнат и този генерал. Абе вие малоумници ли сте вече! И дори да го убият, какво от това.. та на негово място веднага ще дойде някой друг който още по-брутален и по голям фанатик и ще бъде още по решен да ползва всички възможни средства за да си отмъсти!

То поне способни генерали под път и над път

Кадърни офицери имат. Щом успяха да направят кравите луди в Ирак и Афганистан и Пакистан... Йемен и т.н

Е колко луди да ги направят? Дрончето, ракетката и при Аллах. Значи е имало защо.

"САЩ и Израел са прекалено малки, че да си мислят, че могат да устоят на военната мощ на Иран." Поредния ислямски психопат. И поредния абонат на американските дронове.

Има милион неща които не знаем и никога няма да узнаем. Как се отнасят военните разузнавания на Русия и Китай към ситуацията? Какви ползи имат двете страни от ситуацията и какви негативи? Ако решат да подкрепят Иран с информация и технологии, САЩ имат много голям проблем. Всяко отслабване на САЩ ще е от полза на двете сили. В същото време САЩ имат ли пари за поредната свръх скъпа война? Имат ли общество, готово да приема ковчези в големи количества? Армията на САЩ реално способна ли е на истинска война? Сегашен Иран дали е същото нещо като Ирак през 2003? Сегашна Русия същата ли е като онази през 2003? А Турция? А Израел дали гори от нетърпение за истински опасни авантюри?

Добре бе козаци, тъпи ли сте? Изобщо гледате ли краварските новини а? Защото аз ги гледам! СНН, НБС, ББС, ФОКС и т.н...и едно мога да ви кажа...по всички канали всичките водещи и интервюираните независимо дали са политици или военни, ВСИЧКИ повтарям за тъпите, ВСИЧКИ изглежда ПРИТЕСНЕНИ!!!! И всички повтарят едно! Иран не е Ирак!! По време на Ирано Иракската война целия свят снабдяваше Ирак с модерни оръжия, дори лудите говедари дадоха на Саддам Хюсеин химически оръжия, и пак едва едва успяха да спрат Иран. Е да само дете днешен Иран не е този отпреди 50 години , нито целият свят е против него! А са само ФАЩ , срещу Иран и голяма част от Близкият Изток! Който не вярва, да провери!

Бате тия лакърдии винаги ги слушаме

Момче, я вземи да посетиш личния си лекар и да ти даде едно направление за психиатър, докато не са свършили. Ей тъй - профилактично. Не за психолог, за психиатър, нали разбра? Щото психолозите не дават хапчета.

Ето, същия като убитият. Че и по лош.

Според всички налични в интернет за Гаани, новият шеф на тези Кудс , изглежда многократно по опасен за враговете на Иран . Сащ под натиска на израел направиха огромна поредна простотия . Сащ забиха пореден пирон в ковчега си...каквото и да се случи от тук нататък.

Ни думъййййй въъъ.

Спокойно, дроновете имат думата.

Ако имах възможност, бих го посъветвал да не мисли за отмъщение. Всички войни на американците са започнати след провокации. Мисля ,че и сега случаят е такъв. Американците са промити мозъци .Те сега подкрепят това покушение и го смята за оправдано ,пък не знам какво ще се случи ако иранците предприемат нещо срещу тях. В щатите ще се надигне вълна от шовинистичен подем и всякаква война срещу Иран ще бъде подкрепена безусловно.. Американците са царе на такива мискинлъци.

Козацките глупаци едно не могат да разберат, дори кравите да свитнат и този генерал, на неговото място ще застане друг! И друг, и друг, и друг..а кравите ще умират, умират, умират. Персите са древна цивилизация с хилядолетна история, а не кат дебилните крави с техните жалки има няма 200 години. И персите знаят как да чакат и кога да ударят, за тях вендетата е нещо нормално. И когато ударят на краварите света ще им се стори тесен.

Въххххххх, чи нъ уплашиииииии.

Днес определено излизаш на първа позиция сред дебилите във форума. Дерзай, щото и другите не спят.

Скоро - алах да го прости.

Гаани заедно с цялата иранска гвардия дружно ще извиката Аллах Акбар и ще се взривят преяли с боб,защото друго не могат да направят освен да викат - смърт за Америка...

Саудитска петролна индустрия, защита на която бяха хамериканските боклуци Пейтриът.

непоколебимата вяра на нашите козяшки тролове в скорошното ликвидиране на Гаани. Даже са готови лично да го гръмнат, седейки пред клавиатурките.

И този може да не изкара до пенсия.

Вече е вкаран в програмата на дроновете.

Най много сега и този Гаани да го отнесе някой дрон някъде,друго няма да се случи...

PEYTSCH

Да си даде ДНК още сега.

Янките са свили долните гащи и на тоя. ДНК е осигурено.

ще му намерят само пръстена,май?!

Собственото си погребение,ли?!

Това на кравите.

Интересен материал. В него се разказват само лошите неща за Гаани и за Ал Кудс. И дума няма, че иранците са воювали в Сирия и Ирак срещу ИДИЛ, Ал-Кайда и сирийския клон "Ан Нусра", които пък бяха подкрепяни с оръжие и обучавани от САЩ и НАТО. Демек за врага само лошо. Това е "обективна" статия. Веднага ти става ясно от кого е писана.

Защо си се надявал въобще да е обективна статията... Аз в ДИР- а влизам само да се смея на глупости и то само от време на време.

А тоя ще го бавят ли много....?

Предлагам Альошата в Пловдив да се преработи в паметник на бригаден генерал Касем Солеймани

С една дума предлагаш Альоша да бъде взривен?! Не е ли по-добре да го пратим на южната граница да плаши мигрантите.

PEYTSCH

Ако оживее...

PEYTSCH

исках да кажа „ако доживее“...

Боко тиквата ще да е или в краен случай Дони или Обонго

Сигурно чак сега е успял да се скрие някъде където да не могат да му видят сметката с дрон, че да прави такива изказвания. А като му гледам заслугите и приказките му(най-вече тези за доброволците) си е директно за списъка на дроновете.

Пак ще мирише на опърлени ирански бради май

Написаното звучи много пропагандно. Но ако е вярно, значи Сюлеймани е заменен със значително по-радикален човек.

Тоест, Кудс наподобява ли SS, войските на НКВД, за да остана в миналото - правоверните въоръжени сили, верни на партията и гарат за верността на класическата армия?

По-скоро наподобява Националната гвардия на САЩ.

Първата му работа е да отмъсти на лудите говеда за смъртта на своя приятел! Ми човека има задачка закачка, и скоро време ще видим как ще я изпълни. Най вероятно ще удави в кръв лудите говеда! Факт!

Най вероятно... пък после завършваш с "Факт" Да ти имам и алогичните разсъждения в тая луда путинска дебело-кратуна да ти имам

Аве козакия дебил, ако си толкова тъп кат гъз и си мислиш че ще се размине на твойте господари кравите, че убиха държавен деец в чужда страна..много се лъжеш и си безкрайно тъп. Ирак вече си каза: марш краварски мърши от независими Ирак! А сега и ще гледаме как гърмят кравите по целия свят.

Няма незаменими хора ви казах оня ден.

Докато Китай не излезе от сянката, неа стане работата. С отмъщението.

Млад джихадист води стадо муджахиниди ........

Ако персите бахнат семитските си брадчеди ще е върха на сладоледа. А дано!

Сигурно нещо е объркал щом го дават курбан .......