ЕС засега не планира да спре издаването на туристически визи на обикновените руснаци

Въпросът вече е повдигнат на европейско равнище и се очаква да бъде обсъден официално на следващата среща на върха на ЕС през октомври

Обратно в новината

Коментари - ЕС засега не планира да спре издаването на туристически визи на обикновените руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умници и демократи се навъдиха! А когато баба Меркел покани джихадистите в нашите страни мълчаха като мушнати гайди... Разходете се в центъра на повечето европейски градове, включително и София и се огледайте... Ама за руснаците сте готови да заработитеняколко сребърника от САЩ!

Тъпи продажни еврогейци на които скоро ще набият канчетата собствените им народи

Сега си изпих транквилантите

Боже с какви простотии се занимават тия, едно след друго все по неадекватни решения на този съюз.

Никой не е казал, че се отказваме от свинското, добре дошло е.

Време е Червената армия пак да се разходи до Берлин.

тука има едно Шило-трол... майка му е рускиня.. пише против България да се изгони немедлено " от еврогейския съюз" както нарича двоя втори дом който го е приютил.

Питай баба ти дали дядо ти не е руснак? От ония за които има паметник в Софето?

Рашките като цяло са боклуци,но в България има прост народ,който е готов да им слугува!

Абе спирайте ги тези пияндурници и отрепки. РУСНАЦИТЕ СА САМО КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ - ние поне ги знаем!

Всички тези напъни са на Еврея Зеленски , той иска да направи разни мръсотй на Руснаците , а ЕС се ръководи от проста Акушерка и го слуша ! Този еврей Зеленски прекалява и време е да го откраднат от Бункера и да му бъде отрязана Главата пред паметника на АНГЕЛИТЕ в Донец , децата убити по заповед на еврея Зеленски 478 деца !

и българите не искаме орки в България защото утре може да ни спретнат Руска народна република.. докато не е станало- ВЪТ в Сибир.

Спрете им ги бе,нали ебават Европа. Да вървят на майка им в потката! Да си седят в Русия нали е убаво,на червения плащат! И украинци и руснаци,да знаете един дол дренки са тия мърши! В Европа такива нахалници като тях не съм виждал. И вечно гладни тия руси!

Какви уникални туристически цели има Европа, които останалия свят не предлага? Плажове има навсякъде. Планини има навсякъде. А това са 95% от всички туристи.

нямат право да си обменят рубли в друга валута.

след като имат най-добрата валута - рублата, защо да сменят? Но ако не мислят така, най-добре направо да сменят державата.

е пред разпадане,после се очаква съкращаване на щатове из прериите та затова никой вече не може да спре славянската вълна която почва да залива света,а ние като най умните и красиви пак сме със тия дето не даваха 500 години на турците да ни освободят

Няма нужда да ги спират напълно но могат да вдигнат цените на визите многократно и част от сумата да се дава на Украина . Така Руснаците които пътуват ще знаят че плащат за избиването на своите и сами няма да пътуват в ЕС 500 Евро звучи като добра цена .

си роден тъп не го показвай публично

Това е добра идея