ЕС започва преговори с африкански страни за създаване на мигрантски центрове

Едно европейско споразумение за създаването на такива центрове изисква партньорско споразумение със страните от Северна Африка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И коя разумна африканска държава ще приеме бежанци от Африка. Това е един добър метод да ги откажат да тръгват.

Защо от няколко дни в България пристихат"бежанци"от Германия?Настаняват ги в Харманли и идеята е да бъдат заселени на малки групи от 50-80 човека в Странджанският край

"Никоя северноафриканска страна не е дала сигнал, че би желала да приеме на територията си необходимата инфраструктура. Няколко страни, включително Египет, Либия и Мароко, отхвърлиха идеята." Абе как така няма да сте съгласни? Ние нали решихме след като заседавахме цели 10 часа! Ядохме, пихме и гласувахме, а сега вие не искате да помогнете на собствените си жители? Ама то и ислямските държави не искат да помагат на ислямските си нуждаещи се, а за САЩ да не говорим. Те и без да са се събирали да решават 10 часа са решили, че Европа ЕДИНСТВЕНА е длъжна да дава пари и да отглежда всеки, който каже, че не може да се издържа сам.

Вместо да ги събират с кораби, да пунат 10 лодки.... други няма да посмеят ако смърността е 100%

Докато "преговорите" завършат, половин Африка ще се е изсипала в Европа.

Защото това крият от онази договорка, която трябва да спаси задника на Меркал! Ей за това! И за това ни казват, че имаме много жилища. За да ни ги вземат и да ги дадат на тези човекоподобни. Не само това, но ще им плщаме да живеят в нашата страна, в нашите домове!

Представяте ли си лагер в Либия. По принцип реално такава държава няма. Има формално правителство, но армията не е поднегово ръководство и ген. Хавтар си е отделил част от страната, други части са под диктата на разни племена. Първо парите ще потънат, второ не искам да съм на мястото на тия бежанци - представяте ли си няколко десетки хиляди роби в условията на бандитизъм.

Да му мислят тези с по повече от едно годно за живеене място!

Първи ден австрия европредседател и веднага промениха великите приоритети на портиера. Толкова са тъпи всички че едни приоритети не могат да измислят нормални

Аз искам да знам какво е обещал мутрата. За Гърция и Испания попрочетох, че ще има як кеш. За Гърция 15 милиарда плюс разсрочване на дълговете и редукция на лихвите. За Испания не можах да открия параметрите, но няма да е нещо по-различно. Предполагам нашия ще се подложи за без нищо.

Никой няма да иска лагери. По-скоро ще искат колкото се може повече мигранти да се изнесат в богата Европа. Пък и знаят, какво става в такива центрове, за какво са им тогава. Най-добро и гостоприемно място е Германия.

Поредната лудост,Европа помагаше на САЩ да съсипе арабския свят с преврати и революции и затова хората побегнаха на сам и се получи кризата,а сега ще прави лагери в съсипаните и ограбени страни!?

Не вярвам да е толкова тъп, да се съгласи за без пари. Сигурно ще клекне за много евра. Ние да му мислим, ако ни цъфнат нови съседи.

България получава потупване по рамото,привилегията да ги обгрижваме с наши пари,а вожда ни да продължава да управлява докато "началника"не го свали.

Да, бе, в съседната статия се вижда как от Кайро до Варшава умират да полегнат в краката на ЕС/Меркел...

В България и в този момент се превозват орки от Германия.

Да приемем, че се навият няколко страни да се изградят лагери. Първо, планини от пари се изливат от ЕС бюджет-защо и откъде накъде да сме длъжни да хвърляме тези пари в пустинята? Второ-лагера е построен-какво следва от това? Какво ще стане с тези лагери-ще се напълнят моментално, после нови лагери и нови и нови. Можем ли да заселим всички нещастни души от Африка в лагери? Какво като се заселят там, ще ги храни еврооейския данъкоплатец доживот ли? Това е равносилно на построяване на нови африкански градове, за чиято издръжка има грижата ЕС. Откъде накъде? Ако ще отглеждаме хора в нови зоологически градини, тъй като са неспособни да се отглеждат сами, защо да им строим този нов зоопарк-те и сега си имат градове и села. По тази логика да се раздадат по една дебитна карта на всеки африканец и аз и ти, балъците, лишавайки децата си и майките си, да имаме грижата да захранваме тези карти с по 700€ на месец, отглеждайки чужди и далечни майки и деца, както и техните заплождачи. И не е само Африка. Всички арабски страни и половината азиатски са нещастни и бедни, милиарди хора. А Южна Америка защо не нахраним? Там също е мизерия. Аз също съм беден и нещастен, мен кой да ме храни, па и некой лев за харч да ми дава. Не разбирам тази логика. Ако съм африканец, моментално ще се излегна в някой такъв лагер и ще се заема с ядене и спане. Защото тъпите бели стават рано, бачкат, плащат кредити, треперят върху правила и умеят да стискат зъби. ЕС се ръководи от напълно ялови и безпомощни хора. Да попитат Путин като не могат, сигурен съм че той би намерил сто работещи начина.

Аз не съм съгласен!. Мен никой не ме е питал и ще протестирам!

В Африканското градче Харманли , започнаха да пристигат автобуси с първите бежанци , депортирани от Германия

Меркел: Постигнахме споразумение с 14 държавио за откриване на бежански центрове.. Сетете се от три пъти едната от 14-те държави коя е. Помагам: Започва с Б, завършава на Я и се управлява от тъпа мутра-гъзолизец, която не отказва нищо , което е вредно за държавата и му носи дивиденти пред началниците му в чужбина

Е, то това се очакваше! Само правителтството ще се брави на ударено, че нищо не се случва. Очаквам даже да прати БТВ да направи репортаж и да ни покажат празни спални от Харманли. За достоверност все пак!

Типичен западняшки цивилизован и ценностен подход съм проблема , като се ус...еш да прехвърляш изпражненията в чужд двор , в случая друг континент , за да си спасиш задника.

Близко до турскоафриканската граница започват да строят голям център с много молове,да има къде харчат парите новите Афроевропейци. Недалече от Е-лх-о-во

Тъп си като г.ъз:) Чети , бе чугун! Чети! АФРИКАНСКИ страни! задачата ти на трол е ясна - да плюеш и квичиш за всичко, ама малко се съобразявай...другите четат все пак:) Кретен прост:)

Изпражненията са си от там...не са от тук. Там си им е мястото, дебиле!

А Кадафи искаше само едни 5 млрд. А тия лицемери го убиха. А неговото пророчество се сбъдна.

е то ти личи, че си беден цървул...иначе едва ли щеше да плещиш такива тъпотии няма да ти се промени живота никога...

И Афганистан и той е в Африка и Пакистан и Сирия , се африкански бе.

В Русия като страна с африкански стандарт ще има няколко

И не само. Има информационно було и какво става в Безмер.

проблема е с 4ифитските фамилийки койито командват света и икономиката 9рокфелер ротшилд сорос шиф.

Дават на Турция 3 милиарда евро,на страни от Северна Африка -500 милиона евро.От това следва ,че Турция не трябва да допуска бежанци,Северна Африка също и ако допуснат ,логично е те да се връщат в Турция или в Северна Африка.За това и получават пари.

Ами в момента има такива лагери,ако не се лъжа единия беше в Кения ,с бежанци предимно от Сомалия ,200 000 -300 000. Храни ги ООНето и Червения кръст( със сигурност и фондации помагат допълнително) В такъв лагер работа няма да намериш. Ама иначе бебета има,не скучаят. Става въпрос за лагер над 20 години . Смятай цяло поколение,което нищо не прави ,нищо не е направило и нищо няма да направи. Извинявам се, предполагам ще направи няколко бебета.

Какви мигрантски центрове,бе. Да разкарат тези скакалци,откъдето са дошли. Опоскаха Европа.

Харманлии са си завряли главите в зад... ците и мълчат? РобЕто се страхува.Ееее. ПРЕДАДОХМЕ СЕ БЕЗ БОЙ.

Нещо гнило има в Брюксел.На Черните от Африка ще правят мигрански центрове/лагери/ в Африка.Кой им даде на Брюкселските еврочиновници тази тъпа идея.? Да не е наш Бойко?Черните искат да са във Франция,Германия и Англия.Решението е само една ,за да спре инвазията от Африка към Европа. Качват ги на кораби или самолети и откъдето са ,там пак да ги закарат.Хем по-ефтино и хем урок за тези ,които ще си купуват със стотици евра или долари маршута до Англия,Германия и Франция.Тези мигрански центрове в Африка , може да измисли и приложи само пълен тъпанар и глупак от класа.

Ама тия центрове предиодично трябва да се изпразват, че в африка има 1 милиард детоискат да дойдат в ЕС и да живеят на аванта. Това просто трябва да са центрове, къдетода ги събират и да ги връщат. А не да ги возят на територията на ЕС и после да се чудят какво да ги правят.

Елемантарно Уотсън. Тиквата усеща "всенародната любов" и подготвя почвата да измете преди да го окошарят в БГ, което ще е първо задължение на слевдващото правителство. С други думи : услуга за услуга. Сега приемаме гостите на Танте, които тя и ги покани, но й дойдоха в повече, спасява Танте от гнева на германците, който знаем не е мног здравословен за опонента, а след това , когато дойде време за призовката, Танте ще си го прибере като заслужил за стабилността в Германия.... Проста игра за прости хора ...

две статии...едната в Дневник за мигрантската криза,другата в 24 часа ..за това че Меркел не изключва вот на доверие.....не ставам по-голям оптимист.

Искахме да сме в Евросъюза, сега ще си носим отговорността. Някои ще кажат:никой не ни е питал политиците са виновни. Тези политици кой ги избра? А тези които не гласуват са също толкова отговорни.

Те не си искат своите, пък Европа ги събира. :(((

Най добре да обявят цяла Африка за мигрантски център и цялото и население да мине на европейска издръжка, от шебеците се иска само да си лежат и да се плодят за да получават по големи помощи. Ако плана проработи може да включат и дивашките части на Азия.

А ти от тролене ли забогатя? От хвърляне на говна ден и нощ. Мизерна отрепко буахаха муахаха.

Комисарите от Съвета за последно проявяват краен дебилизъм. В Африка и Азия има свръхраждаемост, войни, страдания, бедност и изоставалост. Комисарите не могат да решат тези проблеми с някакви попикани евра, голяма част ще бъдат надлежно окрадени от самите комсомолски активисти.

Току що в немските телевиз. медии изтече новината, че Меркел на европейско ниво е намерила разрешение, което обаче не удовлетворява сестринската християндемократична партия. Представители на партията на Зеехофер изрично посочват, че техните изисквания са били съвсем други, а именно 1. контрол по немската граница, 2. лагери , където новопристигналите пребивават до получаване на бежански статут и 3. връщане на всички лица без право на статут. Натискът върху Меркел продължава да е голям, този път вътре в страната. Баце да си опича акъла, на кого прави услуга. Бабата до половин година може и да е наритана.

Ура!Хакуна матата!Рефюджис уелкъм!

мили модерни, енпаурнъти, борбени, еманципирани жени. драги всичко друго, но не и майки. затрихте ни. заради това, че допуснахте да е СРАМНО да имаш деца, особено повече от 1-2. дам, доказахте, че въртите нещата. огледайте се, и кажете: добре ли го правите...

за харманлии не знам, ама ако го побарам това гейче (писал е и прогейски неща) дето спрейва 'солидарност с 22мата (незаконни паките изгонени от съда) от Харманли', ще му покажа как и колко. ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ИДИОТИ.

през Африка минават. и не е нужно да наричаш дебил всеки, който се ориентира в географията по-добре от теб.

забележка: 95% от тях не са африканци, а пакистанци и афганистанци, минали през Африка. почти 100% мюсулмани. и ги карат с водни таксита.