Ердоган: Членството в ЕС остава цел за Турция

Президентът на Турция заяви, че по време на срещата на високо равнище във Варна ще поиска от ЕС да вдигне всички препятствия пред членство в Съюза.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Членството в ЕС остава цел за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган иска да влезе със взлом в ЕС.Толкова е нагъл,че използва всички средства.И АКО,ГОСТИТЕ ОТ ЕС НЕ СИ ВДИГНАТ ПАНТАЛОНИТЕ И НЕ СИ СТЕГНАТ КОЛАНИТЕ ЩЕ САМОУБИЯТ ЕВРОПА.ОТСТЪПЯТ ЛИ...КРАЙ. ЕРДОГАН ИСКА ДА РАЗШИРИ ОТНОВО ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ДА ВЛАСТВА НАД ЕВРОПА...БОГ ДА БЪДЕ С НАС..

със бре хърсъзи ади в Анадола

цензура ( нерегистриран ) 26.03.2018 17:22 От48 поста ,само 40са пуснати Ако зависеше от мен всички сайтове с коментари-аур. Това си е змийско гнездо за развъжсане на омраза. Как не ви е срам бе! Затова коментирам,за да противодействам малко поне на тази безпочвена и ялова омраза! Какво печелите, журналисти ли сте или какво? Десетки, ако не стотици коментари призоваващи към насилие, какво толкова ВИ стори на вас българете Ердоган, или Борисов? Последният се опитва да ви отърве кожите от набъбнал етнически конфликт. Да не мислите че руснацитеще дойдат да ви спасяват, За ден-два ще ви прегазят прегазят мигрантите. А тях ги интересува само оцеляването. И затова са така опасни. Ама нищо, вие си плюйте по Турция...

А не ти ли е минало през главата, че самата Турция няма интерес да пусне бежанците през България, защото през България й е пътя към Европа, а тя зависи от Европа ??

ден ( нерегистриран ) 26.03.2018 16:18 Дир, пак мълчите за важните новини - посланието на Австрийския Канцлер Себастиян Курз към Турция, а именно, че Турсия няма място в ЕС!" ЗАЩО? Конкретен отговор, или нищо!

посещението на ерджоган е наи-голямото унижение за българския Hарод,организирано от хамериканците!!! Aнатема!!!!!!!!!!!!!!!!!

Докато живеете с този просешки манталитет да чакате някой все да ви подхвърля по нещо, много ще гледате как турците живеят в хубави жилища в хубави и уредени градове, карат хубави коли, харчат пари и се веселят, получават качествена здравна помощ и все по големи заплати и най важното гледат с вяра и оптимизъм в бъдещето, докато вие мизерствате и стоите гладни в грозните си панелки. Нещастници!!!!

Брей, един нормален. Радвай се че не могат да те пипнат лумпените истерясали...аз съм с теб.

3ащото клана Pотшилд и илюминатите така са заповядали!!! A не,защото фесовете са нещо много...

Сигурен съм, че България има пълното ВЕТО Турция да не влезе в ЕС. Гърция би се навела под руско влияние. Има ли български политици, които ще бъдат подкрепени от Полша, Унгария, Словакия?

Предишният път, когато Турция "подава молба" за членство в "Европейския съюз" (в тогавашната му форма) е през 1683 година. "Молбата" е подадена при Виена и, както е добре известно, е "отхвърлена", главно поради категоричната позиция на един полски крал.

Колко е лесно да се мразим и колко е трудно да се уважаваме и обичаме. Или може би е обратното?

Ами зсщото Ердоган обича Кхржали

Откъде му идва тая увереност? Европейците му казват, че турците не трябва да се надяват на ЕС, той продължава да настоява. Австрия, Гърция, Кипър, Франция, Германия са категорични, че няма да стане.

От48 поста ,само 40са пуснати

тои също го знае,но тия бръщолевения са за вътршно-политическа консумация... ха-ха-ха

ДА ЖИВЕЕ АВСТРИЯ!

3аедно с Bишеградската четворка стават петица-последна надежда на нормалние хора!!!!!!

...яли л-йна! Истанбул е най-големият град в Европа. Не е ли истина? Дори само с европейската си част превъзхожда Лондон с почти 3 млн.

И какво от това. Мексико Сити и Рио де Жанейро дали ще ги приемат в САЩ ако пожелаят.

истинското име на Истанбул е Константинопол. Градът е бил християнски преди турците да го завладеят и ислямизират. "На 30 май 1453 г., в 8 часа сутринта, Мехмед II, получил прозвището Завоевателя, влиза в града и се моли за първи път в църквата Света София, след което по традиция следва тя да бъде превърната в джамия. Превземането на Константинопол се увенчава с необуздани зверства на победителите: султан Мехмед ІІ разрешава на армията си три дни и нощи да прави каквото си иска в града."

завладян с подкрепата на англичаните и предателството на евреите!!!

какво от това? Bажно е качеството,а не количеството-един тон зеле не е по-умен от един човек 80 кг

Жалко!

Сега поне ИЗНУДВАНЕТО на ЕС ще е директно - очи в очи.... Ще видим ли дали ЕС има политици или меки китки..... Всичко това в епизода тази вечер...

"Членството в ЕС остава цел за Турция" Каква Европа, какъв ЕС, та вие сте азиатци! Отдавна искате да завладеете Европа да я ислямизирате. Ако ви нямаше светът щеше да е по-добър. По-добре Русия, да влезе в ЕС, отколкото вие.

Не мога да разбера, защо като се поставят ултиматоми на ЕС, те не ги приемат?!?!?! Сътрудничеството ни е взаимоизгодно

Защо като някой ти предлага да те опраши не приемаш, удоволствието е взаимно?

го приеме и да рахатяса. И Порошенко да приеме, задължително. За хаир. А после да чака дарове.

Да го приемат по-бързо, че Северна Корея и Иран също чакат.

Докато ердогановият аскер избива кюрдите Турция никога няма да бъде член на Европа, докато Родшилд, Сорос и Натаниаху предизвикват войни и кризи, Земята няма да е добро място за живеене.Докато Путин избива опонентите си в Русия никога няма да има демокрация!

Дир, пак мълчите за важните новини - посланието на Австрийския Канцлер Себастиян Курз към Турция, а именно, че Турсия няма място в ЕС! Всеки ден чета соросоидните новини и после отивам в неплатен сайт, за да прочета и останалите! Надявам се повече хора да осъзнят, че това тук са само платени новини!

Никога ЕС няма да присъединява Турция, защото ще се получи обратния ефект, Турция ще има един от решаващите гласове в Европарламента, а 80 млн. (днес) турци ще наводняват Европа както си искат! Турция е необходима на алчните европейци единствено като пазар за стоките му, като мощен военен фланг (плацдарм) срещу Русия и като работна сила за изнесените там производства с отворена врата към пазарите на Близкия Изток. Затова им казаха : Ето, подписваме митническо споразумение с вас, прозивеждайте, полвайте европейския пазар, ноу-хау, купувайте безмитно наши стоки, НО ВИЕ В ЕВРОПА НЯМАТЕ РАБОТА! Турците прекрасно го знаят, и в момента изнудват Европа за пари, с предтекст неприемането им в ЕС! Че за какво им е тоя ЕС на турците? Та ЕК да им наложи хиляда процедури, ограничения, нормативи, забрани, квоти и т.н.? Да бе, да!

Кое е историческото в тази среща, за което ибрикчиите на СИКаджията се скъсаха да величаят "Твореца на съвременната българска история". Среща за договаряне на махленската търговия между Турция и ЕС. Искам си парите, или ви пускам арапите. Борисов само ще гледа, дано някой поне му превежда. Жалка картинка, срам за България - един вманиачен диктатор и агресор, водещ война в съседна държава и превърнал геноцида в държавна политика да бъде посрещан с почести и метани....

Този изнудвач ще поставя условия на ЕС за прием в съюза.Една мюсулманска държава няма място в християнска Европа.Не им ли стигат на европейците гостите на Меркел,ами сега и Османската империя да присъединят.

Kill erdogan , save the world! Kill Soros, save the world! Kill Rothshield, save the world!

да ги определя той,а? Абе я да си ходи,преди да е дошъл!

Какъв фактор е България за да коментира, дали Турция е за ЕС. С какво България превъзхожда Турция, по кои показатели? България е срам за ЕС. В тези държави се срамуват от нас и ни приемат за второ качество хора. Уважение, гостоприемство и толерантност, българите получаваме само в Турция. И само който не е бил там, няма как да знае.

живееш? Не те ли е срам да правиш такива сравнения?

А на теб не те ли е срам да сравняваш България с Турция. Там имало диктатура и толкова са нещастни турците, а българите са цъфнали и вързали.

..по-лошо от диктатура. в кочина живеем. или ти си от голямото доброутро и ти е рахат.

Българските политици, Президентът-почетоха днес 26 март, а други небългарски политици посрещнаха Турския агресор-Ердоган... 5 вековния изтезател на България!

Не разбирам, турският президент не чете ли бг форумите? Не знае ли, че няма какво да търси членство в тоя евро-гейски съюз? Другари, кажете му.

Турция няма да влезе в ЕС никога,това самият Ердоган го знае! Ердоган рекетира ЕС с бежанците,ако не бяха те досега Ердоган да е гушнал босилека... А ние с Турция единствено може да имаме добри отношения,нищо не печелим,ако отношенията са ни лоши,затова по добре приятелски отношения с нея! Ако започнем да се караме с тях може да ни наводнят с бежанци,а и по зле да станат нещата,затова по добре приятелски отношения и на базата на тези приятелски отношения да си извоюваме всичко останало...

С мечка мед ял ли си?

Защо от ЕС , му позволяват ? С Турция политика не може да се води . Колко пъти практиката доказа , че : Всички се съобразяват с Турция , но Турция не се съобразява с никоя държава !

И на каква основа ? 1/Турция изгони дипломатите от САЩ . 2/Турция е с Русия ! 3/ Ердоган демонстрира комунистически убеждения , и ги прилага на практика ! 4/ ЦЕНЗУРА ДО НЕБЕТО , /КАКТО в БЪЛГАРИЯ/ . 5/Корупция до небето /както в България/ ! 6/ Не се съобразява с ЕС и НАТО ! КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ЗА ЕС !

в ес е по силна от руската

Този цигански диктатор и убиец Ердоган манафа не за Европа не става , но дори и за Анадолае пълен боклук . Защо въобще някой го кани , вместо Турция да бъде жестоко наказана за вссекидневните си престъпления , дори чрез бомбандировки директно на заграбените от турско -циганските племена Истанбул и Анкара !

И кое му беше извън темата или спам на коментара ми като казах, че Турция териториално не е в Европа?

пак ви питам,вие турци ли сте или българи

Честит празник на всички българи! На 26 март 1913г., по време на балканската война, втора българска армия превзема Одрин.

търкат коментари в това отношение бе дираджии

О, члене! Липсват ни наистина още 80 милиона б ургии да запъплят из цяла Европа с евротескере в ръка, че сега малко са ни напъплили! Не че нещо, ама ще замрънкат за шамиите, шалварите и ще заискат да обичаме Аллах и да го признаем за единствен и велик! А тебе пък - за единствения му пророк! Аман, бе!