Лидерите на ЕС се срещат с Ердоган във Варна през март

Лидерите на ЕС потвърдиха, че ще се срещнат с турския президент Реджеп Ердоган във Варна на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕС се срещат с Ердоган във Варна през март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А срещата с Ким Чен Ун къде ще се проведе, в Банкя ли???

Нищо не зависи от вашият министър председател .въпросът е решен от Германия Австрия Франция и. Др.

Да си го приемат в Германия, Франция и т.н тук е нежелан ДИКТАТОРА Ердоган.......ще бъде посрешнат с Псувни и Ругатни!

Борисов Акбар !!!

И тези като Меркел, покани бежанците да дойдат в Германия, а трябва да ги посреща цяла Европа. Лидерите на ЕС канят турския президент Реджеп Ердоган във Варна на 26 март, а не в Брюксел.

Не омърсявайте града ни с този убиец ,кръволок гниди...

защо точно във варна защо кажи ми

Всички русофоби вече могат да се успокоят.Вместо Путин през месец март ще ни гостува Ердоган.

погнуса

Абе ние от какъв зор застъпничим за Турция? Понеже си нямаме проблеми и дай с Турция да се занимаваме. Няма ли нещо по-съществено, за което да пита Бойко. Страшен абсурд. Всеки ден някой тъмнозелен извършва зверско убийство, но ние се занимаваме с Турция и организираме срещи със ЕС.

Споко ве, това само да не скършат хатъра на дебелия от Банкя. Нищо нема да получи симидчията.

Махнете тази предателска тъпа, престъпна мутра и стига ни го показвахте! Драйфа ни се от него и шайката му, от гнусотиите му! Но и неговият край скоро ще дойде! Нека не забравя, че всички управляващи предатели платиха с живота на първородните си рожби! Господ забавя, но не забравя!

Все едно да преговаряш с терорист или с Хитлер...разбирате се нещо ама той може да си прави каквото си иска и когато поиска....

и пак клекнаха ,ес иска да се срешне с султана,еми нали него искате султана,ама видяхте ше без турсия ес ще свıрши,траъбва ви излас на 3 морета.

Махнете тази предателска тъпа, престъпна мутра и стига ни го показвахте! Драйфа ни се от него и шайката му, от гнусотиите му! Но и неговият край скоро ще дойде! Нека не забравя, че всички управляващи предатели платиха с живота на първородните си рожби! Господ забавя, но не забравя!

Ми нека да се срещат, нали за туй сме ги избрали. Ще редят лакардии, ще се надлъгват, ще хапнат и пийнат и ще се разделят без да свършат нищо - хахахах

Ердоган, най-нагло и брутално шантажира ЕС, а пък сме реално застрашени с тези 3 милиона бежанци, които държи засега на турска територия.

Ако на Ердоган не му харесат резултатите от срещата ние ли ще го отнесем ?

русолюбецо, недей ревнува! когато ердоган се срещна с путин, ти ликуваше!! когато се среща с борисов страдаш! що тъй, продажнико??

Съфорумец пита за последиците за България по долу. За България не знам, но съм сигурен, че последиците за Украйна и полша ще са плачевни откъм приходи за транзит на газ. Глупака си остава такъв, дори и полвината свят да се опитва да го вразуми. Това ще е и нагледен урок за протестърското кръжоче у нас. Повечко мислене, никакво плюене и пак мислене, щото големия от плюнки не му пука, минава и назад не се обръща.

Жалка картинка е след шест века България отново да преговаря за ново нашествие на Турция в Европа.

мозъкът ти е промит, брат. Чел си една социалистическа история като дете, и никога не си преосмислил детските си заблуди... дали турците са нашествали в европа или не, има значение за управляващите. Не за теб и предците ти крепостни селяни. За крепостния селянин, от турското нашествие се сменя само управляващия. Няма друга разлика. И шешман е събирал данъци, и турчина е събирал данъци. Все едно да ми кажеш че ти пука че правецчани (тодор живков) са сменени от банкченчани (баце) ... хайде чети историята с мозък де

чиба бе,фес смръдлив!!!

по добре ердоган от колкото путин, макар сега да са дружки!

премери си температурата

Какви ли ще бъдат последиците за България от тази среща?

Pesh0

лидерите на европа с Ердоган ....чак звучи страшно . Нали българската авмия е от 33 000 като половинатта са жевни секретарки за ползване другата половина офицери .... или бъркам

Да са срещнат в двореца в БАЛЧИК (на Румънската кралица-бахайка сектантка по вяра) там има мюсилманско минаре Грузинския черкез Ердоган да опъне молитвено килимче .Или Боко да Покане Султане в новия хотел на Вальо Златев ЛУКОЙЛски м-у Слънчака и Св.Влас тамън мяза на азерски САРАЙ с куполи

Умба, лумба, шикалка!!!

["умба" вместо "тумба", тъй като думата "тумба" поне има някакъв смисъл (кълбо) ] И така за срещата във Варна: Умба-лумба шикалка. Няма сватба никаква.

Тумба на гръцки е могила, също и надгробна могила. Вероятно произлиза от старогръцката дума ΤΥΜΒΟΣ.

Това си е успех за Боко, че се промъкна в сфери досега недостъпни по мащаб на българските политици...Е това да говориш за България и политици е все едно да твърдиш за Русия и производство на леки автомобили.

Вече виждам как Боче вади картата на България и дава акъл. А след срещата го виждам как дава интервю и е със съсредоточен поглед към някаква триъгълна точка ,долу вляво на екрана.

да , уважаема Анна М. следващият път вместо да ме занимаваш с твоята лична "трупа" за ръвчене и унощожаване на обзавеждането и оборудването на апартаментите , да си измислите в "шоуто на канала " нещичко по усъвършенствено , отколкото страрият приюм-хватка "борбо за севастопол 42" . да , уважаемите ни силови структури , гост в РезПублика БГ Вие ли сте ? да сте сигурни , че А. гостувате , и Б. става въпрос за РезПублика БГ , а не за някоя чиния намираща се на връх едикъде си в тоз или онзи свят ли ? така нататък , Варна , или по-точно Евскиноград , намери ли се в Варна ? По-задълбочено , Барутните Погреби да се реактивират заради посещенията ? Къде ще се локализира , подвизава , нашуми "тимът" , отбор , съпоставка на Г-жо Анна Михайлова с разпочупените апартаментите по-край събитието посещение на едно-друго в Варна ? Снимачна площадка , къде ли ? Театър (Hey Joe), часовникът (All along the Watchtower), или по-надолу пред старото градско управлението (GoGo Girls ) ? в РБ бих си помислил не заради да помисля , а заради каквото оттам нататък. но , какво пиша тука : нали ще има и тази събота Анна М. на Херойн-Щрих около връстният маршрутен път големият град . Така че , ало Анна , ало щрихи и шрици ... поздрав , черпих .

защо във варна защо не е в софия защо точно във варна защо трябва да ходи там тц

Щото в София са кратуни, а във Варна е цивилизацията! Отпреди 10 000 години, веднага след Потопа и до ден днешен!

това какво общо има със срещата

Владислав Варненчик сигурно ще се обърне в гроба. Нищо че е бил джендър.

Срещата ще се проведе на тайно място в празният МУ ХЪБ. Ще го пълнят с газ!!!

прав си

Самият факт, че се водят разговори с една ислямска диктатура е повод за срам. Даже не срам. Това е позор. Една държава, която нахлу и окупира една трета от кипър, нахлува и си прави каквото си иска в сирия, ирак. Ежедневно нарушава въздушното пространство на гърция и прави провокаци. Отправя заплахи наляво и надясно. Султана е пълен побърканяк и се държи като див селянин. Спонсорира терористи, партии и мюфтийства във всичките съседни държави. И на фона на всичко това европа води разговори с тези средновековни козелюбци и налива милярди в икономиката им. Е извинете, ама аз като бял европеец изпитвам СРАМ от това безпрецедентно падение. Съжалявам да го кажа, но тая раса и цивилизация е напълно обречена. По добре да идват китайците.

Абе, с какъв акъл ще се срещат във Варна? Знаете ли какво представлява този окаян град сега? Разкопан, кален, невероятно хаотичен, презастроен, с унищожена инфраструктура, със заграбена и напълнена с кичозни богаташки дворци Морска градина, с огромно циганско гето почти в центъра, с чудовищна приватизация в курортите, където дори плажната ивица е вече заградена с огради и пазачи... Е, там ли ще е срещата? И да ги скрият в Евксиноград, нали трябва да ги прекарат някак си до там? Жалка картина...

Pesh0

Варна е последния град в претенциите на турция . Зад Варна не смята че ил принадлежи

Гьотверен, злобата ти е замъглила ума ти в шопската тъпа кратуна! Банкянската ви мутра се усети, че беше крайно време да хвърли малко кинти във Варна за инфраструктура, щото иначе щеше да стане много лошо за плужеците в София! След като позлатихте овчето си село с ресурсите на цяла България, Боко реши да тушира напрежението във Варна с някой лев. Щото Варна не е Видин! За разлика от спеченото ви безплодно шопско поле, във Варна има много какво да се покаже на света! От тука е тръгнала цивилизацията на света, калтак! Тук и Аспарух е подписал договора за признаването на държавата България! Съсипахте града ни, копелета, за да ми говориш сега, че е разкопан, кален, с унищожена инфраструктура!Цяла България трябва да ви отсвири и ще видите тогава кон боб яде ли!Визи за вас и си стойте в Софийска област като Лесото в ЮАР! София - нещастието на България!

Окаян град е София бе, смотльо! Всеки ден плачете, че ви е мръсен въздуха, язовир Искър си мислете, че е Черно море, а Витоша, че е Алпите! Нещастници!

Кратък диалог между салам банкянски и Макрон: - Парле ву франсе - пита суджук бандеролски. - No - отговаря Макрон. .....................

И Костов ритна Син поток в Трабзон. ББ ритна Ю.Поток, който стана Турски поток, а нашите газопроводи станаха въздухопроводи.Ритна Белен в Ак Кую, 100% Руска собственост. Но турчина е умен за разлика от гяурите. Той знае ,че руснака не може да си я закара в Москва.Знае още, че руснака няма да го напада. ББ ритна и Бургас-Александропулос и така Ердоган спечели такси, мита и пр. и пр. за минаването през Босфора. А срещу Св.Стефан в Истанбул която плати, ще изтъпани най-голямата джамия на Балканите срещу НДК Така, че ББ и ИК ще получат най-високите ордени от Ердоган. Отлично служат на Турция.

Така трябва. Ние сме братя с турците! Руснаците да го духат!

Бойко организира срещи , а прецендента ни забива нож в гърба. Заедно с травестита му обикаля Европа на нашу разноски и плюе срещу България. Този най-вредния прецедент, подкрепян оъ най-голямата измет. Всичко що-годе мислещи хора са против него. Срамувам се от смотания фатмак льотчик, държи се з полата на Нинова и изпълнява заповедите ѝ за вето след вето. Комунистически гладни въшки.

В ръководството на БСП - 0 членове на БКП В ръководството на герб - 2/3 от членовете бивши комунисти...

Да, бе,особено Стефан Збогома не е никакъв комунист.:) Г-жа Лъжа може да излъже само утайката на обществото. А тя в България явно не е никак малко.

Баба ми имаше една приказка за такива като теб - Един чиляк като няма акъл и не знае какво да прави, току ходи при магарето да му рече Чуш. Играта в тази среща е съвсем друга ама де толкова акъл у соросоид.

Брей, много умно бабе. Ами да бяхме сложили бабушкерата ти за прецедент, по-добре щеше да се оправя от прецедента овенен. :)

чиба бе,гноен соросоид!!!!!!!!!!!

Умен е султана, умен е. Сега ще си подготви договорите за транзит на газ към европа. А приказките за еврочленство на Турция са само за парлама пред оглупялото европедско стадо. И евролидерите разбира се знаят това. Сега тихичко и без шум ще си подготвят договорчетата. А наш тиквун по време на преговорите ще носи баклава и кафе и ще върти кючек за да забавлява височайшите гости.

Ама и шахматиста от изток си изигра ходовете безгрешно. На това му казвам аз красива партия. И одъртяла оглупяла и лакома Европа падна в капанчето.

Гладна и бедна Украйна на тепсийка и с морковче отзад за украса.

Те(турците) са от всякъде готови за ЕС. Свобода на личноста и словото, законодателство, добросъседски отношения с всички съседи и най-вече с Кипър и Сирия, свобода на вероизповеданието.... От където и да ги погледнеш кандидат та дрънка, ама няма кой да ги оцени.

Боцко ни вкара в Шенген и ще използва авторитета СИ, за да вкара Турция в ЕС...

Ши пробва ХЛЪЗГАВО през ЗАДНИЯ вход ама ЙОК

А Тиквун какъв ще го играе на срещата? Вариант1 - Кючекчийката от кафе паузата, която ще забавлява султана като върти дебелия си дирник. Вариант2- Ибрика в султанската тоалетна. Вариант3-Слугата, който ще носи баклава и кафе. Вариант4- Пощенския гълъб, който ще пренася любовната кореспонденция на султана към евролидерите. вариант5- Всичко заедно.

Вариант 6-преводач След блестящата изява пред Макрон, няма съмнение, че тази роля е точно за него.

Ще ги пази да не се сбият.

Капо ди тути капи привиква лидерите на враждуващите фамилии да се помирят пред неговия одобрителен поглед :)

САмо ще загубим времето на Доналнд Туск и Жан-Клод Юнкер !

9. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9