ЕС иска миграционни центрове и граничен контрол

Министрите на външните работи на страните от ЕС са за създаване в трети страни на безопасни зони за бежанците и центрове за техния прием.

Обратно в новината

Коментари - ЕС иска миграционни центрове и граничен контрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грешка. може и русна4ите да ни баламосват

честито на всички .центровете у нас трябва да са готови до ноември месец.отворете /вести.ру/ в чичко гугал и прочетете новините-нецензурирани

Като се очакваше не само политическа подкрепа, в смисъл на натиск, шантаж и заплахи, но и пари се намират веднага щом е за етно-религиозното отмиване на Европа, по подобие на натиска, шантажа и финансиранията от толкова време в България на самозаселванията или образуването на обръчите на Доган. То е почти толкова надеждно и навременно, колкото и финансирането войни в Европа, като е в Украйна. Да преваряването и отмиването е политика и то трайна, системна, базова. Толкова фундаментна, че въпреки всичко декларирано, може да се счита сред основополагащите причини за формирането на ЕС, като важен инструмент на провеждането ѝ. Затова и сганта в Брюксел би трябвало яростно да я отстоява независимо от всичко, добре съзнавайки въпреки не декларирането, че по този начин обосновава необходимостта от наличието си. А трагичните войни в Близкия изток и Африка, са само един епизод от тази политика, но преди всичко камуфлаж на НАТО и масдезка на спецслужбите организиращи бежанския наплив. Сами по себе си тези войни не са въобще детерминираща причина, да абсолютно никакво достатъчно условие, за миграционния прилив. Те се използват за вселяването на някакво чувство на вина сред потърпевшите европейци, които не са виновни за нищо, за да се подави съпротивата им в оперативния стадий, а след това, когато е твърде късно ще има редовните доуточнения, че не всичко е така като е представяно. Потвърждения, че войните сами по-себе си не са достатъчни за преселването на част от населението на Азия и Африка в Европа има в изобилие: в Европа идват много бежанци, които не са от тези страни; бежанци не отиват в много от страните непосредствени участници в тези войни, като Саудитска арабия, Израел, Катар, ОАЕ и т.н.. А в самата Европа, както и след войната срещу Сърбия, няма шантаж, финансиране на настанявания, организиране и насочване на бежански вълни към вече ислямизирани страни като Албания или Босна и Херцеговина.

Това е вече съвсем откровена тирания и иго. Тези квоти, като и признаването на валидността на някакви универсални, космополитни документи за бежански статуси, по същество означават право на някакви чуждестранни администратори да заселват когото си поискат в България, като по този начин раздават парче по парче българската земя и определят чии внуци в съвсем близко бъдеще ще я населяват и господстват над значителна част от територията ѝ. Това е абсолютно несъвместимо с каквато и да било идея за суверенитет и действието на подобни робовладелски актове трябва незабавно да бъде преустановено от българското правителство, ако в София въобще има такова. Като в този контекст е време се обсъди въведената отмяна на жителството от Желев. Този квоти и универсални бежански документи се явяват екстраполация на действието на тази отмяна извън България, по територията на Азия, Африка и по принцип по целия свят. Абсолютизираната до абсурд отмяна на това да можеш да живееш постоянно там където имаш някакви законни основания за това, не доведе до някаква дългожданна свобода, просперитет и респект сред демократичната общност, както се обещаваше, а до разруха, масови самонастанявания на цигански банди и кланове, обосноваващи правото си на заселване и собственост по европейски предписания просто със сурии деца; бягство на българското население от тиранията и престъпността на етническите банди; дехристиянизация; икономическа и по всеки друг показател пълна деградация.

ЕС и страните членки трябва да подкрепят тези общи усилия с предоставяне на персонал и техническа помощ. Европейският съюз (съкратено ЕС, Евросъюз) нещо различно ли е от страните членки...помощник-държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Виктория Нюланд май беше права: Fuck the European Union. Нюланд май беше права за Евр(оп)ейския съюз !

Миграционните центрове в Гаремания, Англия, Франция и Швейцария.

Външните министри на Словакия, Литва и другите страни изказват мнението си на срещата, а Митов се святка пред БНР.

пред наглостта и безпардонното поведение на нелегалните чужденци са собствените й закони и други правни норми! Та нима не могат силите на НАТО в международни води да блокират крайбрежието на Севрна Африка така че никакво плавателно средство с мигранти да не може да напусне териториалните води на която и да е държава?! Нима тези сили не могат да блокират и цалата сухопътна граница на Турция и прилежащите й държави така, че и пиле да не може да прехвръкне камо ли бежанец да мине?! Може, всичко може и има сили и възможности това да стане, но явно на някои не им изнася и затова е такова положението, а ще става и още по-лошо!

Много моля министрите от ЕС да поискат от Швейцария, Люксембург, Монако и прочее проспериращи да пуснат някой и друг емигрант, ей така на добра воля и от състрадание. А може и бежански центрове да създадат там, по близо ще са до запада и по-лесно ще си ги разпределят и издържат.

Миграционните центрове трябва да бъдат построени в Германия, Англия и Франция.

да,.. ама, не усещаш ли, че точно тези трите искат в "периферията",...тоест у нас??!

да ги спреш,ако искаш.в морето да ги събира воѝската,да им потапя лодките и да ги закарва откъдето са дошли.или да кажем в гърция да им направят бежански лагер на един остров и да няма мърдане от там.или на всеки работодател на нелегални да му затварят бизнеса,а работника да отива да полежи в затвор няколко години.има начини,ама се страхуват да не им кажат,че са расисти.ако искат да им помогнат да дават средства в страните им и да им направят живота възможен и поносим там.заедно е изключено да живеем мирно,много сме различни.

Еврогейския съюз с меката лява китка, омекна под натиска на арабите. Сега разбира се остава да се завърти с Д-то към тях и да усети ефекта напълно.

варвете народе възродени, и не се спираите! напред и нагоре! рамо до рамо с арабите!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нелегалните навлеци заобикаляли БГ, НО друг НЕКАНЕН гост тези дни не заобиколи ами направо се натресе в Благоевград.Шарена птица -Зам директорът на Световната Банка. Дошъл по САМОПОКАНА.Под ръка с ресьорния министер инспектира как са похарчени парите отпуснати от Свет банка за саниране. А? к'во стана ве? Ало?Нали беше безплатно това саниране и парите са от Еврофондовете които се попълват от вноските вкл. и на БГ? ЕС досега Дал 4 млд /взел 5 и съди БГ за 15 + 19 млд!!!/ Киро тука ли е , или е на Кирия/Значи ли това ,че БГ Правителство е взело заем Тайно от обществото и сега всички ще го изплащат Явно? И защо ще плащаме за нещо което не го искаме ? Санирането с нищо не помага на вътрешните връзки и тези блокове ще станат гробници скоро и за да не се случи това трябва да се съборят овреме!!?.Освен това част от заема ще се изгуби по трасето както в БГ става винаги. То не бяха врътки и въртележки колко ще е безплатно и колко ще е полезно и ефективно и за топло и за студено и за сметките ток/ парно и екоглупости.

Това е баси скандала...

А САЩ какво правят? Нещо мълчат по европейската криза с "бежанците", иначе редовно по всеки въпрос имат мнение!

питай чейни кво праят:)

Чейни е дик:)

сагледвачите.ми като трагне авангарда кво правим?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В това време еврокомисарката Сталинка си брои месечната заплата от 25000 евро за нищоправене. Всъщност бе казала, че нямало лошо ислямистите да ни пердашат, щото така щяли да ни оправят демографската криза...

Понеже Митов пак нищо не е казал, да ви светна аз - гейзерите в Брюксел ще въведат термина "сигурни страни", в който ще нарочат балканските измекяри - т.е. нас, Сърбия, Македония и Гърция - да приемаме и обгрижваме стотиците хиляди ислямисти. Шенген ще бъде преработен в Шенген2 - т.е. възстановен граничен контрол и право на свободно движение само на граждани на ЕС или членове на семейства на граждани на ЕС, а не и на притежателите на шенгенска виза. Накратко - ПРЕЦАКАНИ СМЕ

ок - ограда - веднага заден двор нямам намерения да сме на никого

Според мен целта е да се подберат подходящите имигранти, да се обучат в Западна Европа в зависимост от образованието си. След това ще се завърнат в страните си едни като бъдещи куневици и чехльовци, други като ,,освободители,, на Сирия, трети като лобисти на американски интереси в арабския свят и Африка. За останалите...алах ще каже, ама да са по-далеч от Западна Европа, най-добре на балканите.

грешка 2.5 млн българи са зад граница и никой не ще и да си помисли за обратния път кого ще подбереш,кого ще обучиш и да е това целта е мисията невъзможно по близко до истината по простичко африка и арабия мегрира в по добри теретории за живеене дали това става със тайното съгласие на обама можем само да се досещаме добре че имат скоро избори

Какво от това че са се съврали външните министри? Как ще накара ЕС страни нечленки да изпълняват желанията на съюза? Не са решили ,,как да се спрат войните в Либия и Сирия". Като имам впредвид опита им с Украйна, и това си остава пожелателна мярка. Не знаят как, а и за океана няма да им позволят.

bira_more

Бомбократирайки несыгласните. Както бяха бомбократирани и страните от които трыгват емигрантите днес. Разликата - едните бяха бомбокраитрани в името на цивилизацията, демокрацията и общочовешките ценности, другите ще ги бомбократират щото нещат имигранти.

митов кво точно каза абе теб не са ли те светнали каква вълна се чака в бъдеще за кво връщане плямпаш ти въобще наясно ли си какво е бъдещето живееш в миналото братчед в илюзиите - събуди се или бойко да те сменя

"5 въпроса пред ЕС поставиха министрите, без да намерят отговори за тях: .... - в дългосрочен план как да се спрат войните в Либия и Сирия, които са корена на проблема." А кой започна тези войни, този въпрос поставиха ли го ? Щото отговорът даже и човек са акъл на евроминистър може да го каже.

срещата е пълен крах 5-те най важни въпроса без отговор ес е станал разграден двор без собствени интереси когато трябваше да подкрепят оакването на барозу пълно единодушие когато трябва да играят за собствените си народи - пълно бездушие нека направим ограда за месец иначе ще сме един от приемните пунктове извън шенген - хихихи и ще получаваме техническа помощ подигравка ес или трябва да си измете предателите на европейските интереси или трябва да се саморазпусне

Само раздумки, софри и наливане от пусто в празно. А ние продължаваме да им плащаме заплатите.

"...Люксембург ще организира в началото на октомври извънредно съвместно заседание..." Предлагам да е в началото на декември. Октомври е мнооого рано.

Съгласен! И не е нужно да се уточнява годината, защото предварително знаем резултата.

Да се справи с тая паплач е по силите на една организация- НКВД!!!

Не знам дали е релевантно да го кажа тук, но откакто следя темата и коментарите по нея, за първи път от много време започнах да се гордея с народа си. Излиза, че ние българите, сме един от най-будните и интелигентни народи в Европа! За съжаление няма как да стисна ръцете на всички ви, скъпи сънародници, но наистина всичко написано от вас ме изпълва с гордост! Благодаря ви!

1.Българин се пише с ГОЛЯМО Б! 2.жалко, че чак сега проглеждате!

сабудете се ! сте баде касно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Австрийският политик и бъдещ кмет на Виена, Ханс-Кристиян Щрахе: "Със своите бомби, ракети и военни намеси САЩ и НАТО унищожиха Ирак и Либия. Те подкрепяха финансово, логистично и военно опозицията на сирийския президент Башар Асад и по този начин позволиха в региона да се създаде унищожителен хаос, страдания и поява на радикален ислям, на ИД. В продължение на десетилетия САЩ създават огнища в Близкия изток, а след това безсрамно твърдят, че отговорността за бежанското наводнение трябва да се носи от Европа".

Господа от ЕС, събудете се! Вижте какво става и вземете мерки да върнете всички обратно, защото след няколко години Вас няма да Ви има, а от нас кой как се добрал до Америка, Канада или Австралия, ще се наложи Европа да се ислямизира! Б.Б. да стопля отношенията с Русия, че май ще ни се налага натам да емигрираме. Така ги виждам нещата, ако не се вземат веднага мерки за връщането им.

ето пак на нас искат да ни ги натресат-и по възможност в съседни балкански страни-откъде накъде бе балканските страни не са съседи на сирия нито на някоя друга страна от близкия изток долни използвачи лицемери и лъжци-дръжте си ги при вас нали много ги искахте и ги подмамихте да тръгнат на поход към вас а сега искате да ни ги стоварите на нас ааааама не така ние няма да го позволим -тая земя с кръв сме я пазили 13 века

Членовете на Вишеградската четворка се обявиха категорично против квоти!

ЕС иска миграционни центрове и граничен контрол Това трябваше да стане преди 3 години и сега нямаше да има тези проблеми. За пореден път се убеждавам , че световния политически елит са изключително ограничени и прости хора. Всички те бягат след събитията.

Разбирай: я да ги натресем пак на ония идиоти на Балканите! Преди някое друго столетие така ни изпратиха циганите си (е, забравили са затова)! Ей, писна ми от тия интересчии бе, писна ми!

много си прав-15 и 16 век германците са ловували циганите в горите и затова ония са избягали към нас

"Европейската комисия и страните членки на ЕС трябва оперативно да учредят в приграничните страни на ЕС и по възможност в съседни балкански страни центрове по прием на мигрантите,..." Интересно кои са тези балкански страни. Дали пак не ни го набутват дебелия на нас ?? И тъй като управниците ни са и продажници, нищо чудно да осъмнем с такива центрове!

че бежанците нямало да се задържат в България, а щели да преминат нататък, в другите богати държави е меко казано, скудоумно! Някой представя ли си движение на няколко милиона бежанци през една обрулена държава, като нашата! С неадекватна полиция и без никаква армия?

Баце вчера каза, че се справяме напълно адекватно с "чужденците"!Интересно как ще реагира сега, като му наредят да отвори 10 лагера за по 15-20 холяди души на турската ни граница между Резово и К.Андреево и го задължат да приема бежанци до "уреждане на статута им"? А те решат, че няма да чакат документите (като в Унгария) и хукнат напреки по ж.п. линиите през България... или по магистралите, все тая...?!С каква сила ще ги задържим в лагерите докато им се разглеждат молбите??

Това не са бежанци, а агресори! Рязани пищови с промити мозъци.

Къде са ви прословутите евроатлантически ценности? Аз съм за това на всеки влезнал в България, веднага да му се издава документ, че може да си ходи където иска в ЕС и да се пуска, няма какво да се правим. Нали такова, евроатлантизъм, такова права, а, защо сега мрънкате? Или ние трябва да се оправяме, ама когато дойде при вас и веднага става друго, подли двуличници.

ето пак на нас искат да ни ги натресат-и по възможност в съседни балкански страни-откъде накъде бе балканските страни не са съседи на сирия нито на някоя друга страна от близкия изток долни използвачи лицемери и лъжци-дръжте си ги при вас нали много ги искахте и ги подмамихте да тръгнат на поход към вас а сега искате да ни ги стоварите на нас ааааама не така ние няма да го позволим -тая земя с кръв сме я пазили 13 века

Няма място за паника! Те и да ни ги натресат, НИЩО няма да е в състояние да ги задържи тук :) В Македония, Гърция, Унгария, Австрия се видя, че дори полицията е безсилна срещу пълчищата. Как смятате, нашата ще се справи ли да ги държи тук насила? А и дали ще иска? :))) Искат си хората в Германия и още няколко западни държави и това е. Любов необяснима!

А. бил прост американецът. Натресе навлеците, които хем ще ги храним, хем ще ни бият и най-накрая ще превърнат Европа в кочина и бойно поле между мюслюман и христиан. Няма по-жестока война от верската. И когато едните започнат да надвиват САЩ ще помага на другите и обратно. И най-накрая ще спасяват редник Райън, като сметката ще бъде платена от европУйците. Това прави Амер през ВСВ по указания на считащия се за справедлив Чичо Тру. Амер води за носа Европа и да видим докъде ще я закара.

Само кюрдите си защитават родината, другите бягат, където дават по-големи социални помощи.

И свободно преминаване на роми от една страна в друга

знае ли някой как стой въпроса с престоя на бежанците след като конфликта в родната им страна приключи ? ако им се издават временни разрешителни за ес само докато има конфликт то може да се приемат бежанци но такива да се приемат и от всички страни в оон . ако обаче им се гарантира , че разрешителните ги уреждат за постоянно в ес тогава трябват референдуми дали европейците искат такива съграждани

Щом получат разрешителни, статут и каквото се сетите, никой няма да се върне, никой няма да се откаже от пари, които глупаците им дават. Няма как, насила ли ще ги товарят на влакове и връщат по пътя, по който са дошли?

статута им , ако не им издават разрешителни за работа а помощите им вървят само докато има конфликт дали биха останали за постоянно ? например настаняват ги в тези лагери, не им дават кеш а само ги хранят и обличат е резонно . но да им се предоставят големи права е престъпление срещу бъдещите поколения защото никой не ги е питал

Цитат от текста:"Европейската комисия и страните членки на ЕС трябва оперативно да учредят в приграничните страни на ЕС и по възможност в съседни балкански страни центрове по прием на мигрантите, за да бъдат те идентифицирани и регистрирани до разглеждане на заявленията за предоставяне на убежище." Честито братя българи!Сега всеки ден броя на хрантутниците у нас ще расте по 1000 души на ден за да стегнат някъде около 300000,така както е казало ЕС!На следващите избори ще гласувам з Атака и Волен Сидеров-само в това е спасението на България!

издигна на власт дпс та не знам за какво спасение говориш ....по-скоро набързо да ни довърши

Подготвиха ни,че ще е топло до ноември,дори зимата ще е топла това означава,че потока орки няма да спре. Източна Европа да правим коалиция и да се пазим,а запада да ходи да си ги кара със самолети като ги иска. Орбан лидер на Източна Европа.

При арабите жените и децата са камикадзета с бомби. Не ни трябват. Утре ще решат,че сме ги обидили защото не ги храним обилно и буум.

За жалост сценарият по Оруел,описан още преди години за зомбиране и лишаване на хората от ЧОВЕШКА ВОЛЯ,вече в голяма степен е РЕАЛНОСТ!!!- ще седиш пред гнусна лигня,,а ще вярваш,че ядеш деликатесно!?! ястие.Ще славиш ЕС и евроатлантическите "приятели"дето гледат на тебе вечно изкосо, под подозрение и с отвращение,което не им пречи да те ограбват и унищожават,защото си българин,но ще плюеш Русия,която с кръвта на войниците си ти е осигурила НАЦИОНАЛНАТА свобода и ще хулиш ведно с телевизионните и останалите журналя и пачи АТАКА,която е единствената ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ей така,защото "по телевизията казаха,нали!",мързи те или даже НЕ можеш да мислиш! с оскъдното вещество в собствената глава или безумно си предан на евроГпейското благополучие,безмерна хуманност,вечна правота и българска /българска,аааа?,дори не собствена вина/,защото си различен,а, дори не съвсем българин.Не, слава БОГУ не съвсем всички БЪЛГАРИ са такива и затова има и ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКА партия като АТАКА, но жалкото е, че голямото заспало и зомбирано българско общество тъне в пасивност и податливост на злокобни манипулации и безмерна търпимост,заради което за срам, позор и безмерна вина пред героичните ни предшественици България в недалечно време ще престане да бъде ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ!!!

Ще цитирам 10-те точки Гуардиан, как да се реши кризата: 1. Да се въведе единна процедура за признаване на бежанците в Европа; 2. Обезпечаване на бежанците безопасна алтернатива - гаранция за приемане в ЕС, контролирано предвижване на бежанците; 3. Да се прекрати войната в Сирия; 4. Турция да се задължи да дава разрешение за работа на бежанците. Тя ги приема, но от 1951г действа закон не разрешаващ на бежанците право да работят в Турция; 5. Страните от Персийския залив да се задължат да приемат бежанци; 6. Съкращаване контрабандата с хора, унищожаване на лодки, плават. средства; 7. Прекратяване на войната в Либия; 8. Прекратяване репресиите в Еритрея и Афганистан; 9. Икономическо развитие на Западна Африка; 10. Използване на натрупан опит. Те това е демокрация, но такива еретични неща нашата преса НЕ ПИШЕ, за нея все и са виновни - фиби фоли и т.н, соросоидите, либералните стратегии, изследване на демокрацията са изключение

противоречиви статии по този въпрос за последните три дни!ТА какво по точно иска ЕС ??? Да ги пускаме или арестуваме!Какво по точно искат!!!

Явно да ги хващат бг граничари като влизат и да им дават бг статут,защото ако се правим,че не ги виждаме те ще получат западен статут. Западно лицемерие,повръща ми се от тези.

Вие питате: Кога ще приключи войната срещу ИД? Кога ще спре потокът от бежанци? Ние отговаряме: Никога. Защото американските оръжейни концерни печелят по 10 милиона долара на ден от тази война.

Американците бомбардират Сирия и създават бежанци. Които се спасяват от бомбардировките. Европа прибира бежанците и не критикува Щатите. На това му казват атлантическа солидарност.

Ами Европа е изтривалката на САЩ. И Европа дотолкова е свикнала с тази роля, че ГО поема с усмивка и ентусиазъм.

Вече го писах в друга тема. Европа ще бъде в състояние да овладее имиграционната криза, само когато се осъзнае като независим играч на международната сцена и престане да действа в интерес на САЩ.