Унгарският Върховен съд разреши референдум за мигрантите

Унгарският Върховен съд официално разреши на правителството да организира референдум за европейския план за разпределяне на бежанци в страните от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Унгарският Върховен съд разреши референдум за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекланям се пред унгарците и чехите. Едните през1956, а другите през 1968 г. въстанаха срещу комунистите и съветските агенти. Дадоха и човешки жертви. Българските комунисти останаха верни сателити на СССР. Сега те и техните деца и внуци пък са най верните сателити на САЩ.

БОРИСОВ СЕ СРЕЩА С ТОЗИ ДОБЪР ПОЛИТИК,И НИЩО ЛИ НЕ НАУЧИ ОТ НЕГО???

Най-върлите демокрадци се страхуват от референдуми, като дявол от тамян. И защо така? Ти как мислиш? :-). Очевидно бъркат "демокрация" с "плутокрация".

А , у нас _ избираме съдиика за регистрацията на четвърта турска партия . Е , те затова боко ІІ българоубиец НЕ ни присъедини към вишеградската четворка. Орбан дойде на крака да го моли , но не , ние сме меркелица да ни гали по главица.

И папата, и папата го гали по главица :)

И тук се намериха соросоидчета - критици на Орбан. Ами те просто не знаят какво е отстояваш националната си идентичност, доколкото това може да си позволи малка страна, хваната в клещите на т.н. "Европейски съюз".

Ще клекнат. Парлами са това. Само фактът, че ще има референдум, е вече лош знак колкото и парадоксално да ви звучи това.

А у нас ще има референдум за аптеките... Понеже той ще включва и въпрос за намаляването на депутатите наполовина, отсега предричам че ще го обявят за невалиден.

Ао се чудите защо пиша пълни глупости, то е защото имах трудно детство. Баща ми е травестит а майка ми работи на магистралата

Ало, Щерев, ти наистина изперка. Пак си забравил хапчетата.

а мъШ, с главно Ш!

Популизъм в действие! Този референдум очаквам да е с 99% одобрение! Поне това би трябвало да подскаже на унгарците, че не са на правилната писта! Равносилно е да бъдан питани, желаят ли висок жизнен стандарт или висока сигурност в страната!

Какъв подтекст влагаш в думата популизъм? Защото медиите налагат негативен смисъл на това понятие.

На това не му ли се викаше "демокрация", а не "популизъм"? А и ако можеш да ми дадеш определение за популизъм те черпя. Няма такова животно. Левичарска псевдолиберална думичка като "ислямофоб" и "ксенофоб" с която да се плашат политкоректните. Всеки политик е по дефиниция популист и в това няма нищо лошо.

Интересно е дали ще се съберат над 50%, за да бъде валиден референдумът? Защото на българските референдуми не се явява необходимият брой гласуващи.

високa aктивност,въпреки,че Нюлaнд сигурно ще рaздaвa понички нa неглaсувaлите,a Мaкейн с помощa нa нaш Роско ще ги рaзнaсят по къщите с велосипеди !

85% от унгaрците сa aгенти нa Путин,вербувaни лично от него,но ние гейовете тук ще нaпрaвим грaндиозен гей пaрaд в подкрепa,рaзселвaнето нa мюсюлмaни в Европaтa !

ico_all

Браво Щерева, аз пръв ще хвърлям презервативи на твоя гей-парад. / може и използвани /

Не бяха ли 160хил. за разпределение? Никой не може да обвини унгарците, че са ксенофоби, щом приеха най-много имигранти. Идеята за референдум е правилна, нека и населението да се изкаже, иска ли да приеме още готованци, които ще издържа вечно, защото те няма да работят, отгоре на всичко ще стават все повече и повече, претенциите им - също. Пък и е сигурно, че сред такава маса има и терористи. Унгарците действат най-адекватно, похвално.

А унас управляващите се канят да купят телешки салам за още няколко стотин хиляди нашественици...

Абе имат си хората водачи и това си е! А нашите бият токовете пред евротиквите и правят каквото им "разпоредят".

Сигурен съм за изхода от референдума.И в България такъв референдум би бил ясен. Интересно ще е другото, там ще изпълнят волята на народа ,а тук-не. Ще има да ни разтягат лакърдии за солидарност, евроатлантически ценности и тем подобни...

ТАКА Е - КОЙТО ИСКА /ОРБАН / ДЕЙСТВА , А КОЙТО НЕ ИСКА /БОЙКО / СЕ ОСЛУШВА !!!!!!!

Ако Орбан искаше да действа, просто щеше да приеме това, което подлага на референдум. Целта на референдума е да си осигури гръб срещу цветна революция. Но да видим дали няма да е поредната орбанова пушилка, защото на думи е много силен, но делата му не са чак толкова много - не че това пречи да идолопоклонничестваме.

Като искаш да направиш нещо - намираш начин , като не искаш - намираш причини !

У нас и референдумите се фалшифицират в угода на куклводите.

Нали затова искат електронно гласуване - за да може по-лесно да се поправят резултатите. Дойде ерата на добре платените хакери.

ico_all

Готов съм да се хвана на бас със всички соросоидиотчета че резултата от референдума ще е 85 на 15 процента против разселването на орки Унгария. Хайде щерева, оззи, ъхъй и другата гмеж, готови ли сте да заложите.

Орбан мисли за суверинитета на страната си, а ЕК иска силово да ги разпределя "бежанците.Баба Меркел ги канеше, да си ги дундурка там сега с ЕК.НОстанем ли в ЕС нищо добро не ни чака, от ден на ден все по големи простоии мислят еврозелките в ущърб на страните членки.Днес се мярна информация че искали да наказват страните членки при отказ да приемат "бежанци" с около 240 000 евро на калпак !!!!Ха да видим Баце ще напарави ли референдум както Орбан, ха дано, но надали !!!

Че кой е решил да се заселва в Унгария? С този калпав език и сиромашка социална политика сирийците ще се чувстват по-добре у дома си.

Прави му чест на Виктор Орбан,че защити интересите на страната си,а не като някои български политици...Г-да управляващи вземете пример от политик,който мисли за народа си,а не само за баноквата си сметка !!!

ето така се прави! Допитваш се до народа и каквото той реши, особено по въпроси, касаещи неадекватната европейска политика! Не всичко, което идва от ЕС е правилно и добро, колкото повече хора го осъзнаят, толкова по-добре!

Проблемът е, че се вкарват диваци, на които се дават права като на местното население и при едно гласуване "искате ли да живеете с диваци", очевидно диваците ще гласуват с "да" и заедно с лумпенизираните индивиди ще надделеят над разумните хора! Ето ти "демократична диктатура"!!!

на това-туше, май?! Имате право, длъжна съм да го призная! Остава ми да се надявам, че "диваците" и лумпенизираните винаги ще бъдат малцинство!