Ердоган: Срам за ЕС. Долу вашите европейски ценности

По повод решението на съда в ЕС, че забраната за забрадки на работното място е допустима, Ердоган обвини ЕС в започването на „кръстоносен поход“.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Срам за ЕС. Долу вашите европейски ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъркат се. Черпят в ресторанта, черпят навсякъде. Те знаят какъв е българинът, знаят слабото му място. Лошото свърши , идва по-лошото, дано да е само за изборите. До сега винаги е било така и след изборите всичко утихва... герб в кърджали работи и с дпс и с дост, наясно сме, но всички партии са едно и затова мисля, че всичко ще свърши както винаги след изборите. Няма страшно. Тук борбата е бойко и местан, а някои мюслита говорят че ще са бойко и доган. вторият абзац само един човек е казал, мнозинсвото споделя първото, но тук имат думата , но са нахъсани за дост, снимайте, уверете се, всеки знае къде се намира ресторанта във възрожденци, който и да спечели народа е губещ, раята си остава роб завинаги. да се оправят. проблем нямаме, който и да е

Тоя, руснаците го спасиха, и те ще му приключат сметката. Незабавно, след изграждането на петролопровода и АЕЦ.

С тези изказвания и портрети ,започва да ми прилича на Северна Корея....А ние се плашим от ислямска държава...

Този ще докара война. Агресивен,примитивен и влюбен в себе си "фюрер". Боже,пак американците сбъркаха като обявиха седемдесетте години,че Турция е приоритет за тях. Вложиха пари,технологи,оръжие и сега създадоха нов агресор насочен към Европа. А може би такава е била целтта ???? САЩ имат интерес от една война на Европа и Русия с Турция и мюсулманските държави. ЦРУ, цру,цру и пак ЦРУ

Какъв кръст и какъв полумесец бълнува този ненормалник,какъв поход.Става въпрос частните фирми да решават хората им дали да са облечени като пингвини или не .В Нова Зеландия маорите не ходят голи на работа.

просташки нагъл е лицето Ердоган с планове за нова Османия.....

Този луд човек ще излезе от НАТО, ще се прегърне с Русия и ще си поделят България без пиле да гъкне. Не са случайни похожденията на министрите му у нас и териториалните претенции за Родопите и Североизточна България. Не са случайни и изявленията на руските държавници, че ни владеят и ще ни изкупят, не е случайно и избирането на руски агент за президент, както и засилената антинационална пропаганда на русофилистиците и комунистите. България е беззащитна пред двойната агресия от североизток и югоизток, Европа няма да си мръдне пръста ако тези наши вечни врагове ни прегазят, както стана в Крим, Донбас и Кипър. Затова, гласувайте за РФ и НР, единствените които защитават българската национална кауза.

Абе кво ме интересуват "особеностите на етноса и религията" на мюсюлманите. Или се научават да живеят в 21-ви век или си седят в средновековието и най-0вече в Анадола ! Кат не ви изнасят тукашните порядки не идвайте. На никого няма да липсвате.

самите турци ще мхнат този вреден за Турция човек, който успя да ги скара с целия свят.

Тоя фес хептен е превъртял.

тоя за къф се има баси наглата чалмата! Европа неще забрадки, потури, фереджета и чалми! Хе иска да живее в първобитно общинния строй.

Може ли някой да изброи поне две "европейски ценности"? Подсказвам: едната е хомосексуализма, а другата коя е?

лицемерието или фобията от истината .

Нямаш представа какви глупости дрънкаш.

Тъпаците политици, начело с тлъстата симитлийска магнолия-27години експериментираха на тема ,, етнос....турция,,,, .... Е , ся се намери един грузинец, дето ще им я обЯсни!-----> --->той и на Доган доде в повече!

Аз имам приятели турци мюсюлмани,които изобщо не искат и да чуят за Ердоган,камо ли да му слушат малоумните призиви!!!! Този човек е психично болен!!!21 век сме,хората си живеят в мир и разбирателство и изведнъж се появява един откачен и започва да говори пълни небивалици с цел разделяне на хората и насъскването им един към друг! Този говори за война между религиите,въпреки,че в Европа хората от различни религии си живеят мирно и спокойно!!! Този човек се явява разделител на хората,а не обединител!!!! Този човек може единствено да прави конфликти,но не и да обединява хората!!! Правителството в Турция стои зад хилядите убийства на кюрди,зад хилядите издевателства и убийства в Сирия и Ирак и зад самата Ислямска държава!!!! Тези малоумници финансираха Ислямска държава и обучаваха терористи,тези хора са опасни за целия свят! Ердоган се скара първо с Русия,като мислеше,че ще постигне целите си и ще накара Запада да нападне Русия,но не му се получи,затова и обърна гръб на ЕС и САЩ за да се сближи с Русия,като сега крои други планове! Не вярвам и Путин да му има голямо доверие,но самият той ще го използва за свои цели преди да му бие шута,лошото е,че в тези цели може да е включена и България!Ердоган и хората около него мечтаят за възраждането на Османската империя и създаването на Ислямски халифат в Азия,северна Африка и Европа,но това никой няма да му го позволи,нито една от великите сили няма интерес Турция също да става велика сила!!!Но ние християните и мюсюлманите изобщо не трябва да се ловим на приказките на този малоумник и както сме живели досега в мир и разбирателство, така ще живеем и за напред!!!Този глупак единствено цели да раздели хората и да ги обърне един против друг,като предизвика конфликти,но с тези си деяния той ще съсипе Турция и ще я раздели на парчета!Бъдещето на Турция вече ще е атентати,срив на икономиката,хаос,гражданска война,война с кюрдите...

Турците не искат Ердоган,защото той вече започна да избива и от собственото си население!!!! Толкова ли са малоумни те,че да дадат власт на Ердоган и той да им съсипе държавата?!?!?! Че има много голяма част от Турция,която е простолюдие,има,но все си мисля,че турците трябва да се вземат в ръце и да не позволят на този побеснял глупак да им съсипе държавата...

Султана е с пароидна шизофрения-в момента в пик! На 5--6 години са острите състояния!.... .... На тоя ще му мине, следва ремисия ... БАНКЯНСКАТА МАГНОЛИЯ, обаче-си е така нон стоп!:))) Ний-ко прайм?...

На всички снимки този Ердогон прави такива отвартителни физиономии, изглежда като отровен , имам чувството че е свиреп и всеки момент ще ме наръга или застреля. Сигурно не е добър човек!

Няма без Турция , но и няма без Запад . А на тези , които казват , Русия , какво ? Далеч. И колкото Българията се въоръжоравява , толкото се вдигне тревогата къде ? така че , чавдарче да си остане чавдариня , пече си рибката на турската киримида , нарадва се на беломорските рибки , осънчава турският полумесец .

Хайде , време е .

Трябва внимателно да следим противопоставянето на Ердоган с Европа. Когато конфликтът се нажежи до бяло - трябва да приключим с ДОСТ. ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ!!!

20% от населението на Турция са къзълбаши. 30% са кюрди. Общо колко стават - 50%. Ердоган е враг и на едните и на другите. Този човек ще докара гражданска война ако не го усмирят! 90% от нашите турци там не го харесват.

БАРНАХ СВИНКА ЗА ГЪЗА ТЯ СЕ РАЗКВИЧА :)

И вХанофер забраниха пронеждането митинга на турският Вици партиен шеф. За какво да се срамуваме, че обижда по турският си начин всички

Тук нямам занимавка за и/или с филозофия, а едни много опростени въпроси . Днес , вечерната маса , жената ми казва , хвърли на печка . Ние сме на смес Донбас и дърва . Печка , специализирана , Терма-45 , Тутракан (модел затвор, ТВУ, казарма, високото с горното горение) . Предвид 21-век , предвид руски , азербайджански , туркменски , другаде нефтени-газови , проучени залежи от времето на фашизмата , попитах аз , позволих се аз , похитрих се аз, да питам изгорялата ми вечна плама ,типов огонюк , какво мислиш ти , ако вместо Терма-45, Тутракан, просто изгорим всичко и се махваме ? Още сега .

слава тебе, Господи! Ердоган се скара с Европа! САЩ не могат да го траят. Сега е времето да се заемем сериозно с петата колона на Анкара в България - ДОСТ.

Ердоган, а къде е свободата на вероизповеданието в Турция? Да не говорим за другите мюсюлмански страни, покланящи се на бога на луната (Алах)? Не са ли избивани стотици християни всеки ден заради вярата си в Близкия Изток и Северна Африка? Дано не ми изтрие дир.бг коментара ми. Истината боли.

На върха на ятагана, освобождава главата от тялото.

Абе и мене ме дразни масовата забрана за пушене във фабриките,ама на... всеки с проблемите си :-)

Ердоган разделя, преди всичко самата Турция. Ако, станаха силни, то бе заради икономическите инвестиции на гяурите (САЩ, Израел и Е.С). Сега се палят мостове Ердоган изглежда като самозабравил се диктатор. В същото време възпитаваната в неолиберализъм Европа стой вцепенена от страх. Добре, че не се ероизгейчихме до толкова, че да не разбираме, за какво чудовище става дума. На 16 април се кани да става Султан, ще му позволят ли?

Аз пък останах с впечатление, че Европа му дърпа юздите на тоя малоумник - отрязаха го в Германия, Холандия, Австрия, скорто и други ще го направят.

Бяс, лекува ли се?

щом на агит-пропаганда и на билборди имаме Бойко , пазача на Татето с всички буркани по раменета и ламета по фуражката собствена лична му , абе ? Вместо да ни се занимават със собствените им лични изблизъци от тяхната непреодолена отношение майка-дете , да си ги осъществяват сънищата . Ние , като недораснал , неготов , недоумял , прост населник , жовек. Не ли сме готови ?

Mисля, че забраната не е правилна. По-добре да се забраждат, щот са много грозни и е добре да си слагат чувала като излизат на улицата.

Както се казва: помогни на мангала да живее нормално и после той ще ти се изведе пред вратата! Какви европейски ценности бе? А азиатските ценности на Турция какви са.... Или вие сте свикнали само да квичите и по цял ден като криете жените си по къщите... Защо ли ми се струва че искат първобитното общински строй в Турция?

Само тук в България турчулята си правят каквото си искат..

Знае ли някой точно колко смръдливи долари наля американския простак в тези животни през годините,за да се оформи нещо като франкещайн с фес?

не ни е срам нас, европейците време е вече и в Брюксел да се събудят и държат като уважавайки себе си европейци ...!!

срам за вашите забрадки. Сложете си некви други знаци...

Според корана мюсюлманинът винаги е в правото си, а гяурите са виновни за всичко, защото са най-гнусните създания и са омразни на аллах. Ердоган спазва корана, т.е винаги обвинява гяурите в това, което той сам е или върши. В случая крещи в лицето на европейците, че са фашисти, въпреки че фашистът е той. Стефан Герлах пише следното в дневника си през 1574 г.: На 14-и моят милостив господар (немският посланик в Константинопол) имаше два часа аудиенция при пашата и между многото други неща и оплаквания, че по границата, в Унгария и Хърватско турците са изгорили цели села, отвлекли са хора и са причинили големи щети...(и после) моят милостив господар каза също, че турците се подигравали с нас агнето винаги мътело водата на вълка и нашите винаги предизвиквали техните набези, грабежи и палежи и започвали всички размирици и нарушавали мира. Из Дневник на едно пътуване до Османската порта в Цариград

този е по-голям изрод и от Саддам, къде са ся краварите да се намесят?!

Затова твоят путин е с него черни европеецо, а междо другото и Ердоган е от черните турци.

Значи в мюсюлманските страни християнките трябва да се забулват, а в Европа мюсюлманките не трябва да се разбулват. А сега. В същност аз имам мое виждане защо се забулват мюсюлманките. Повечето от тях са толкова грозни че е по-добре да не ги гледаш.

хора които казват : аз съм Наполион или аз съм Господ или аз съм Павароти. Този другар сега се смята за АТАТЮРК /бащата на турците/. Че не е - не е, ама сега и другите са перчат: скоро ще дойде святата война в Европа. Хей хора, това са болни хора!

Султан Ердоган се мисли за новия халиф, на най-големия ислямски халифат - бившата Османска империя. Ердоган мрази Ататюрк. Ататюрк е забранил да се чува мюезин от джамите. Забранил е забрадките и мюсюлманското облекло. Наложил е светско образование. Наложил е латиницата.

Трябва да си изключително нагъл , или луд , за да приписваш на другите свои грехове !!!! ердогад е тиранин, ердогад е властолюбив, ердогад е лъжец, който лъже обикновените турци , ердогад е агресивен, ердогад е неук !!!!! И този психопат приписва всичко това на други ?????? И това как се нарча - ЛУДОСТ !!!! ЛУДОСТТА НА АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ !!!!

същото може да се каже и за меркел, юнкер, туск...

тоя издухан съвсем започна да говори като русофилка само остава да почне да говори против соросоидите :)))))))

ти пак последна разбра, че това е точно против соросоидите, които наричат всички, които не са носители на техните "ценности" - "ислямофоби", "ксенофоби" и "десни популисти", но се хванаха на най-евтината уловка.

Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,Ермангал.Леле тоя читак орева света,че хората не щат мангалски митинги в страните си.Фашисти били,нацисти били,не знам какви си били.Погледни първо себе си бре цървул.Ти щеше да вдигнеш война до небесата,ако на прокюрдски митинг ,например в Диарбекир се самопокани някой от бившите министри на Ирак,които са кюрди,или някой от лидерите на кюрдските бойци пешмерга от Сирия или Ирак.Щеше ли да ги допуснеш в Турция да присъстват на подобен митинг бе мискинин,че се правиш на такъв демократ.Ай сиктир от ефира бе грузински помак.И между другото кюрдите не са терористи,а борци за права и свободи.Няма случай кюрд да се е взривил в Мол,летище или метро,да убие невинни и случайни хора.Те взривяват и убиват само турски аскер,жандармерия и свине като тебе,защото вие вършите същото спрямо тях.Не ми се прави на ощипана мома,а се погледни в огледалото преди да се изхождаш по въпроси,които не са от компетенцията на плиткоумния ти мозък.И като не харесваш европейските ценности и култура и те дразнят,не се натискай за там,а се присъединявай към организацията за ислямско единство,живейте си там задружно в кочината и не гледай в канчето на цивилизования свят.Анадънму,Ердо.

Kalin

Нещо в образованието на Ердоган куца яко.Дали изобщо има такова?Ако имаше щеше да е ясно че кръстоносните походи са насочени срещу други държави или местности а в собствената си страна хората сами решават какво да става или не.Никой не им се бърка на турците ако ще и фереджета шалвари чалми фесове да сложат но да не ни дава акъл тоя малоумен психопат какво е да разрешаваме или не в собствените си страни!

Всичко, което са ни учили в училище за кръстоносните походи, е лъжа. Кръстоносните походи са късен и не особено ефикасен отговор на ИСЛЯМСКОТО нашествие в християнския свят. До първия кръстоносен поход (свикан 1095 г), орките са завладели около 70% от християнските земи. Между 1ви и 7ми век Близкият Изток, Египет и Северна Африка са били населени основно с християни, евреи и политеисти. Само напомням, че Близкият Изток е люлка на юдеохристиянската цивилизация. Иран е бил населен със зороастрийци, християни, политеисти и евреи. В Сирия е имало основно християни. В Афганистан е имало основно будисти и малко христяни. Ислямът започва джихад срещу неверниците през 622 г в Медина (Арабския полуостров) и от там с кланета превзема Йерусалим (636), цяла Сирия, Ирак, Иран, Египет плюс цяла Северна Африка сегашните Тунис, Алжир, Либия, Мароко. През 711 вече са натрупали актив в Испания и Португалия и са завладели почти целия Иберийски полуостров и част от Афганистан. Само за около 90 години орките вече са изклали, поробили и подпалили територии от Испания до Китай. Ообразно казано, папа Урбан се е събудил една сутрин през 1095 г. и е видял две трети от християнския свят поробен от меча на мирната религия. До преди него папите са дремали и са събирали оплаквания на поклонниците в Йерусалим, които са били редовно клани и обирани от кротките камилари. Няколко години преди 1095 г. поклонници от сегашна Германия 7000 души пристигат с кораби на брега на сегашната държава Израел на път за Йерусалим. Козо.бците избиват, поробват и обират около 5000 души. Та така с кръстоносните походи.

Няма смисъл ЕС да се репчи на Русия, повече от всичко сега ЕС трябва да е с Русия, че турските кр,етени могат да нападат само когато дадена страна и организация са слаби. Сега ако ЕС беше силен ердоган щеше да се моли на европейските лидери за прошка, както го направи с Путин.

Прав си, но нещо много ти е много правилен правописа. Наистина ли си руснак?

По етнос да. Учил съм в българско училище. Израснал съм в България.

Приятел, путин е диктатор, който иска да разруши Европейския съюз !!!ердогад също е диктатор, който иска да царува вечно , а приятелството на путин го кара да бъде нагъл !!!

не сакам акъл от тиква със зелено семе.

Аз още пък по-малко искам акъл от такива с циганско семе....

Мръсни пъчи.Отдaвнa трябвaше дa сте изтребени!Сaмо нов кръстоносен поход ще ви опрaви!

Предлагам да приемем турция в ЕС само до Истамбул. За България Одрин за Гърция Истамбул...........

Ердоган ликвидира американската и натовската агентури. Ще командува в Турция мин. 20 г. напред

Султана какво се перчи толкова. Единствения му съюзник е жужето от Кремъл. Друг не иска да се занимава с него. Така, че да си натиска парцалките.

това са 80 млн.турски граждани, 750 000 действаща армия, 500 000-в запас. Ако това са парцалки....

Парцалки са да. негранотни селени в дивотията, за какво ги броиш? неколко ракетки с радиацийка и сте до там, на нумберите ше разчитате..... Пък сте едни съсредоточени, точно на определени територии, точно с неколко попадения, 90% от вас ше литнат при девиците и аллаха. За какво се мислите не знам. Прадни меризливи, мрасни долни гащи осрани....

Разкрито ИЗКАЗВАНЕТО НА ЕРДОГАН ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ Е ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ЗАВИСТ.

Турция води перфектна дипломация. От една страна разиграва руската карта, а от друга американската. Фактът че в Анталия седнаха руски и американски генерали доказва този факт. ЕС въобще не беше поканен на разговорите.

А тези с които води ;перфектната; дипломация ,знаят ли. Ако знаят ,значи става въпрос за интереси , но не съм сигурен дали са в интерес на турският народ.

се пише с ДВЕ "Т". Пък и с главни букви крещиш колко си неграмотен!!!

Че съм неграмотен в правописа, си признавам. Но имам претенции ,че никога не бих си позволил да изкажа такива думи към ЕС. Думите говорят за личността от чиито уста излизат. Повече няма какво да кажа

Почна да си изтърва нервите и показа истинското си лице . Явно нещо му се обърка планът за плавна, но бърза ислямизация на Европа. Явно ще закъснее с изпълнението на плана, дай боже въобще да не успее. дано Европа не се огъне.

САЩ направиха бази в Турция и натресоха турците на своите измекяри зап.европейските страни. Турците нямат никаква вина. Причината е, че последният независим евроръководител беше Дьо Гол. След него всички се утвърждават във Вашингтон

Турците винаги са били първо с британците, после с американците, така че няма какво да ревеш. Не може само ползи и дивиденти, в някакъв момент трябва да се наведат и да го поемат.

Е как да нямат вина като поддържат Ердоган. Не могат един преврат на направят. Не говоря за тези "преврати" , които той си организира , с цел разбира се.

Бяха с британците до ВСВ, след това САЩ направиха базите в Турция. А Ататюрк победи британците на Дарданелите и направи за смях Чърчил. Поемаш ти от 8 г. черния вибратор на Маймуняка. За турците не бери грижа.

А джуджето чии поемасега?

Хаха! Я се осъзнай, заблудено помаче! Турците са нищо, ако не са се предложили на някоя от Великите сили и добре го осъзнават, колкото и да се правят на много големи. Цялата им армия е зависима от американските технологии. Много добре си се спогаждаха с Обама, като шебек с шебека.

Що ще полумесеца ти в Европа бе ердьо. Май има поход на полумесеца , а не кръстоносен поход. Прибирай си кървавия полумесец в анадола "защитнико" на мюсюлманите.

"Ердоган обвини ЕС в започването на кръстоносен поход". това очевидно се казва, за да бъде оправдано мюсулманското завоевание-нашествие поощрено от евро-глупците, които и днес си мислят, че тяхната толерастия към определени религии и унищожителното отношение към онези, които не са с тях щели били могли да се справят.. с нищо не могат да се справят. утре ще ги видите на колене пред султана, принасяйки му дарове и народни жертви, защищавайки толерастките си "ценности". :-)))

Ако рече, Ердоган ще превземе България за 24 часа. НАТО ще си замълчи по подобие на Кипър и точка. Всички български предатели унищожили Българската армия трябва да бъдат съдени. Не може България да е имала 300 самолета, а сега да има само три. Новите самолети ще бъдат стари американски щайги на огромни цени.

ами аз от кога го хортувам това? ценностите на ердоган са по-големи от ценностите на "територията" за толерастията безродна. ердоган направи меките европейски китки за пълно посмешище. и което е най-лошото, те продължават да не се осъзнават какво правят и какво им готвят. пълно безумие.

Първо голяма част ги унищожиха тук по нареждане на комунистическото командуване. Второ не бяха 300 и нямаше смисъл да снасяме на руснаците евро за ремонт и части като за гьола и патока.

Алоооо, Европаааа. Защо тъй срамно МЪЛЧИШ???? ДО КОГА ще търпиш тази наглост?????