Чехия отказва да приема мигранти от Турция

Чехия няма да приеме през 2016 година нито един мигрант, който в момента е в Турция, заради ситуацията в страната след проваления опит за държавен преврат.

Обратно в новината

Коментари - Чехия отказва да приема мигранти от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето това се казва достойоно и аргументирано държане на политици - а наш бойко отиде на масали в турция с реджеба да пие турско кафе - националната сигурност е по-важна в чехия от алабализмите на т. нар. европейоски съюз, койото по-скоро се явява за нас българите - антисъюз - от всички тези отрепки, дето уж бягат от войната не чакайте нищо добро - боищата в харманли са само началото на края - първо се бият помежду си, после ще бият нас, после децата ни и така докато ни довършат

Никс, само за момент се почувствайте на тяхното място и толкоз... питай патило... всички сме хора на този свят... и не всички хора са престъпници(идвайки от войната, все пак не идват за кеф и развлечение). идват от богати страни. а кой има желание да дойде в нашата бедна държава_ НИКОЙ. но зорът го изисква. все пак е война... затова е Бойко Борисов. Прави всичко по възможностите му...

Нямам нищо против да се приютят семейства бягащи от войната в Сирия. Но тук масово идват млади мъже от Афганистан и Ирак...

Ами, ЕВАЛА на чехите! Това е отговорна държавна политика и отстояване на твърда принципна позиция, а не както у нас и в някои други еврогейски страни...

Целият зор значи бил за визите.То е ясно-падат визите и всичкото кюрд бива натикано в европата доброзорлем.Така си решават два проблема,няма кюрди-няма проблеми,няма визи-има власт до живот.

Цените на имотите в Чехия ще скочат защото няма орки , в чистите държави ще се заселят богатите европейци и там ще има ред и нормален живот. Останалата част на ЕС която приема тъмни ще се превърне полека в едно огромно гето.

Като не искат да приемат ще приемат без да искат! Или край с германските инвестиции и с европейските пари. И тогава - обратно към комунизма!

А така - важното е демокрацията да е от възможно "най-демократичните"!

ЕС не е само Германия, Германия не е само Меркел ;)

Трябва незабавно да се въведе строго наказание за трафиканти, да се уволни цялото ръководтво на МВР, да се гласува вот на недоверие на Бойко. А никой не го прави. Бойко само говори, и се хвали с кой се целувал, кой го галил по главата. Толкова са му ценностите и възможностите.

На 100% заставам на позицията на Чехите. Трябва Българите да направят избор дали са със Султана в Ориента или със Западните славяни и християни. За съжаление политиците вече явно го направиха. Спомнете си думите на Вазов: Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха И твойто име само кат мълвяха,         умираха без страх.

Да, той ЕС това рекъл. То ако беше така и ние да ги спрем, ама ни задължават от Брюксел да ги взимаме!

дирчака пак пише ей

Бацe , това е , шефе ! Ножът опря в кокъла , помощ от евнусите от EU ще има в петък срещу четвъртък , затова заповядай на оня , президента , да обяви частично военно положение по границата ! И да мобилизира ловците - 120 000 души , това са 10 дивизии , пиле не може да мине през тях ! 10 пъти ти го пиша това , ти да не би да си малоумен ? Hямаш ли пиари да ти четат кореспонденцията ? И не ги наричай бежанци ! 90 процента млади мъже със смартфони , 90 процента от Афганистан , Пакистан , Иран , Ирак , Сомалия , Еритрея ! Къде са сирийците , къде са болните , дебелите , бабите , дядовците , инвалидите , жените , сестрите и децата ? И ти ли , Бруте , и ти ли си в конспирацията срещу християнска Европа.......

Само нашите политици нямат топки и дупе да кажат нещо на въпреки на ЕС. На всички сваляме гащи и се одупваме

Няма не искам ...

Браво! Човекът е съвсем прав и по трите пункта - мигранти, псевдо-държавен преврат и разчистване на сметките с кюрдите. Един от малкото политици, които виждат очевадното и смеят да го заявят.

Like USA!

БРАВО, АПЛОДИРАМ ЧЕХИТЕ! ДАНО ВСИЧКИ ГИ ПОСЛЕДВАТ!

Прав е чехът. Добре, де, ако Чехия не приема повече араби, какво ще й направят? А, ако всички външни министри обявят, че няма да приемат, какво? Германия пак ще нападне Европа ли?! Този път, с либералката Меркел начело.

Чехия да обяви война на Германия.

фд филип димитров ли трябва да означава, или е ново съкращение на ек и бхк? според изказването със сигурност да.

Може да означава и Федосова, какво значение има? След като Германия натиска цяла Европа да им приема емигрантите, трябва да им се обяви война. А ти ако щеш и Петър Стоянов ми викай. :))

Не мога да разбера кое предизвиква възмущението на деконструкторите на европа. Чехите просто са една благородна нация, която се отказва доброволно от всички блага, които ще произведат поканените от дитер цетше и меркел тесни и широки специалисти (инженери, програмисти, академици, професори и социални антрополози), които ще доведат технологиите на германия на едно още по-високо ниво. Ето, дори най-новите дизайнери на мерцедес са вградили бурка на предното стъкло на последния модел наречен "Ал-лах а уакBAR SL", което е в крачка с най-новите тенденции на дрескод-интернешънъл. Нима някой иска германските технологии да затънат във мрак, оставени без специалисти по електро-автомобили и такива с водороден двигател? Не, разбира се! Никой не го иска! Аз много се надявам и други европейски народи да са поне толкова благородни, колкото чехите и да не допуснат развитието на мотора на технологиите да замлъкне, а с това европа да потъне в мрака на безплатните специалисти, поръчани от новия световен ред на безредието и анархията.

Това е Чехия, а не България с Бойко Борисов! Той, ако искат турците и ще им се надупи дори!

Той вече им се надупи

без визи през 3000 та година след брекзита,пък и не им трябват.за тях граници няма,но тудно издържат бой и трепанье!

Браво братя чехи,всички трябва да постъпят така.До един обратно в техните държави.И Меркел да им дава пари да построят това което е съборено.

На чехите им е лесно да се правят на интересни, защото са далече от конфликта. Лицемери!

Абсолютно точно.

точно че сме най-близо би трябвало да ни е основателна причина да се защитаваме превантивно най-много !! Ограда и въоръжени патрули денонощно, докато е необходимо. И без това имаме армия от бременни войнички и чалгари с БМВ-та, които освен да спът в опърдяното 'класно' друго не правят по цял ден и нощ (е тогава се забременяват войничките) Та така, не като БОКУ АГА БЪЛГАРОУБИЕЦ - I да ми ходи и да стиска ръце и да лиже гъзове на половината турски държавни малоумници

Чехите не се правят на интересни, а си защитават интереса! Това, че нашите политици не могат или не искат да направят същото, не прави чехите лицемери. Но ти като проста балканска сврака викаш, че ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО.

След като евреите нито един бежанец не взеха, и Чехия няма да вземе бежанци. Ти евреите за прости ли ги имаш?

А бе смотльо , не се ли замисляш , че на чехите им е още по-трудно да вземат решения в разрез с интересите на баба Меркел и Германия бе .... Те са толкова зависми от германия колкото вашия тъп Тиквеник - от Турция ... Ама на селяни от гетото какво да им се обяснява ???

А кои са "близко" - САЩ, Русия, Турция,Иран, СА и Катар ..

Абе ние нямаме ли Президент ? Няма ли да се изкаже по належащите проблеми ...

Недей, моля те! Нашият преЦЕдент казва само каквото му се нареди, трябва само да се радваме, че напоследък не му дават думата!

Баце, Гледай как се прави външна политика бе сладур. А сега кажи как ше изплащаме 167.000 евра лихва на ден, всеки ден.

В тази сложна и напрегната външно-политическа обстановка се питам България има ли външен министър?!? Не знам да ли си спомняте, ама имаше едно мазно и гелосано същество от среден род, което дапреди полвин година обикаляше телевизиите като цветарка. Къде се скри тоя плазмодий?!?

Не са му наредили "отвън" да говори и той няма мнение. Все пак не служи на България милата... Бе и Плювко се губи нещо...

Абе я не обиждай плазмодиите!

Браво на чехите.

той ОРБАН му дойде на крак помощ да ни дава.На сила хубост не стана. На арабски -може да заведеш коня до водата ,не може да го накараш да пие насила.

Чехите,за разлика от нас ,имат политици. Например и дума не може да става за някакво сравнение между техният вътрешен министър и нашият. Техният "има топки" . Е,при нас тази е женска,но например,ако трябва да сравняваме и външните ,и премиерите или президентите на двете страни ,разликата е същата (космическа) -ТЕХНИТЕ ИМАТ ТОПКИ -за разлика от нашите евтини подлоги като Роско,Бойко,Митов и т.н. Нашите са като ученички в пионерска организация. Например отпреди поне 10 години чехите са готови за въвеждане на еврото ,натискат ги от Запада,но те КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАТ. И затова и досега са донякъде независими държави.Защото еврото е ново робство.Но у нас например има ли политик,който може да тропне и да откаже такова нещо? Да ни защити от световната чифутска мафия? Нямаме такъв. Освен това,още преди,Чехия категорично обяви,че евентуално би приела само мигранти-християни. Словакия и Полша обявиха същото,като КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАТ да спазват какъвто и да е квотен принцип. А Унгария обяви,че НИКАКВИ мигранти няма да приеме,каквото и да я накарват. У нас имаме ли МЪЖ в политиката,който може да ни защити по същият начин? Ами нямаме. Ето затова сега пишем едни от най-черните и позорни страници в историята си. Въвеждат ни в Третата (и окончателна) национална катастрофа-:(((

Питаш дали има един МЪЖ у нас. Ами да, Президента ни се казва Плевнелиев, ама нещо го е закършил като мъж.

Е,по документи знам,че се води "мъж" ,но и той,а и другите са с много объркани полове нещо. Щом и Бойко му хареса да си сваля гащите в Анадола..съвсем я закършихме. Така Бойко стана единственият европейски политик,който ЛЕГИТИМИРА Ердоган и неговият режим. Защото иначе последният в момента е в международна изолация.

Да наистина, президентите на България и Чехия не могат да бъдат сравнявани. Техният Земан е гъзолизец на Кремъл и впиянчено комунде. BTW по глупостите, които си написал виждам, че халхабер си нямаш от Чехия и чехите.

Предлагам ти тогава ,да си устроим жива среща ,нека и други хора да има,и да видиш,как аз ще говоря на чешки език. И други неща ще си говорим,след това нека хората да кажат дали си имам или нямам хабер от Чехия. Бихме могли да заложим и някакви парични средства. Например,ако искаш по 20 хил. крони? За когото свидетели кажат,че има повече хабер от Чехия и чехите ,прибира парите-:)

Заради такива промити мозъци България страда и ще продължи страда. Ситуацията е изключително сериозна, а той само Русия бълнува ...

браво, ашкоусун, евала на чехите не кат нашия мушмурок! А Ве де гу чехльо скоро не е ръсил умнотии.

Ние нямаме сили да защитим Родината. Младите се изнесоха в лесни и уредени страни, старите си пием хаповете за кръвно. В това време гърменски махали никнат като гъби, предстои и вносни тъмнозелени да се нанесат, а и джамии ще вдигат. Който става все още за нещо, най-добре да учи чешки, полски, унгарски, руски. И дано ни вземат в някоя от тези страни, последни крепости на нормалното.

Чехите взеха думите от устата на Боби, само дето те го казват, а той не смее - хахахаха

Ето го доказателството- чехите са нетолерантни към чуждата болка. Знаят да ядат и да пият НО стане ли въпрос да помагат - няма ги никакви!

А у вас колко "мигранти" пребивават понастоящем?

Ти като си толкова толерантна колко от така наречените мигранти покани у вас? Чехите си гледат първо техните интереси,което псевдо съюза нарича с какви ли не глупости...нетолерантност,ксенофобия,рукола и други салати......

Абсолютно съгласен. От чехи толерантност и съпричастие не може да очакваш. Винаги са се завирали като мишки в тяхната си дупка.

В такива държави е надеждата.Те и Унгария ще са следващите,които ще напуснат този псевдо толерантен и фалшив съюз

Докато вземат повече пари от ЕС, отколкото внасят няма да го напуснат. ВЕрвай ми!