17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛАВА НА ФАШИСТКА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА НА СЪЕДИНЕНИТЕ КРАВАРСКИ ЩАТИ!!!!!!! СЛАВА НА МИРИЗЛИВИТЕ АНГЛИЧАНИ !!!!!! СЛАВА НА. КУРВАР-КИРО!!!!!!!!!

България изнася въглища, а едно малкото положителни следствия от войната, е че удари пауза на затоплизма ковид истерията. Интересно ми е за кого това е лоша новина и защо? :)

Сам си ги намери,

И дума да не става ! да се ползва само зелена енергия от зелени акумулатори и зелени ветрогенератори за зелени човечета.

Надупи се да ти ги изкарам от миризливият гъъъъз

Зависи от гледната точка. За Европейския Съюз това е зле. За България обаче е добре - от чисто икономическа гледна точка, като най-бедната държава, повече ни изнася да горим кюмюр. Нищо че е мръсен и мирише. И най-важното: Няма да ни глобяват или да ни дърпат ушите.

ЕС се връща в каменната ера !

Е зелените точно ще подивеят от злоба !!! Грета тумбака къде е да писне по случаят!!!

И добра и лоша. Лоша се подразбира защо. Лицемерието на господарите ни си проличава ясно. Уж са за зелена енергия, обаче се връщат към въглищата, към миналия век. Вярно е, че все още повечето електрическа енергия в света се добива чрез изгарянате на въглища, но това беше тръгнало да си отива малко по малко. Добра, защото мнението ми за управниците в ЕС се затвърди. Всички са идиоти. Сами забиват нож в гърба на ЕС и от това ще страдат само гражданите. Никой няма да накажат. Нито Путин и Русия, нито някой друг. Ще платят обикновените хора - руснаци и тези от ЕС. Ще отбележа "Не"

добра новина е ,връщаме се в зората на индустриалната революция през 19 век.

Ще налагате санкции на Русия ,а мама ви мръсна . А,мрете сега .

че си се застрелял и след като в спешна помощ вече са потвърдили настъпването на смъртта, все пак някой реши да пробва с реанимацияата и дишане уста в уста.

Особено за зелените лицемери.

Грета се търкаля и рита с крачета!

по-голяма глупост не съм чувал. Никой не говори за атомните централи, а ще горим въглища като миналия век. Защо не възстановим поне 3 и 4 блок на АЕЦ-а? И още по просто ... сваляме санкциите на Русия, връщаме дипломатите, караме Кирчо да се извини и всичко е наред получаваме евтин газ като сърбите и унгарците

Всичко, което е добро и изгодно за гражданите е по-добро от зелено- чиновническите щуротии

щот нямаме части, а те са руски! Русия ни врътна и кранчето за ядрено гориво. Така че не само че нищо няма да възстановим, ами и блоковете, които работят в момента я изкарат още година я не. Капиш?

бая хора, дето веят едни сини знамена само и биха гласували пак за най-големия поддръжник на Зелените Сделки Тъпир Тъпиров от ПП-Посраните Покерковци, дето ни забиха в каменната ера, просто ми се повдига!

Путин директно стопира зелената сделка, плана за възстановяване, механизма за възстановяване, справедливия преход, устойчивото развитие и фит50. Посегна даже на най-милото-ковида. Сега се пробват пак с маските, плашат и с бустери, но я няма оная сила с КПП-тата между градовете и чувалите на механджийски.

ЕС са част от световният боклук ,който си играе със съдбите на българите както си иска според ситуацията,която е угодна специално за тях,запада!Не отговорих на въпроса защото това не е въпрос за отговор с ДА и НЕ!Тези са абсолютни манипулатори и мушеници,а наще са идиоти,че ги слушат като циркаджииски кученца!

ЗНАМ НЯКОЛКО НЕПРОМИШЛЕНИ ЗАЛЕЖИ НА ВЪГЛИЩА В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ... КЪДЕТО СЕЛЯНИТЕ СА СИ КОПАЛИ ВЪГЛИЩА ЧАК ДО 9-ТИ СЕПТЕМВРИ

ЕС така се олайняни в дебилното си управление и най-вече в хейта си към Русия, че съвсем изтрещя.

Въглищата може и да са добра новина за България, не знам. Но случката е показателна що за боклук е ЕС - кукли на конци и нищо повече.

Зелената сделка щеше да закрие АЕЦ Козлодуй и ТЕЦОВЕТЕ. Печелим време до затварянето им.

Супер новина :)

България има колосални залежи от въглища. Тока произведен от тях е евтин ,но въглеродните емисии оскъпяват производството. За американските Марици 1 и 3 емисиите се плащат от държавата.

А вие сигурно вече сте в Российская федерация и сте пред военкомата като истински российски патриот?

Грета Тунберг ще умре от злоба.

България изнася въглища защото Украйна спря износа. Руските въглища и въглищата от Донбас са недемократични

Дебилче недоклатено, ако ЕС хейтеше Педеруската педерация нямаше отдавна да купува суровини от нея, а границите му щяха да са затворени за россияни. Обратното е Чекиститите в Москва хейтят успешните и свободни европейски страни и затова яко им бърка отзад, че Украйна иска да се присъедини към ЕС. Всичко започна с един огромен подкуп, който Путин даде, за да започне Майдана и Украйна да бъде извадена от Европа.

Российски въглища в Донбас няма. Там се краде.

И добра е, и лоша. Лоша, че показва ясно провал и проблеми. Добра, защото показва, че са започнали да се усещат какви щети нанася зелената щуротия.

Според теб за колко време се пуска спрян реактор спрямо ТЕЦ? Това не е да дръпнеш шалтера и да тръгне. Освен това има и проблем с горивото- то ни е от Русия и точно за АЕЦ централата се строи за работа с точно определено гориво и при друго в добрия случай няма да работи, в лошия- бум. То и ТЕЦ няма да могат лесно да пуснат, ама нейсе. Ако вече примерно 5г хората от старата централа са били на друга работа, защо да се връщат? Съответно нямаш кадри. Неизползваното дълго оборудване трябва и то да се профилактира, да се възстановят вериги за доставка на въглищата, закрити мини и т.н. Реално може да отнеме и години цялото.

Мухаха. Великите ни военновъздушни сили са засекли и принудили да кацне учебен самолет, който се е движил на нормалите и разрешени за него скорост, височина и маршрут. Самолетът принадлежи на школа за летене, което е законна и спразва всички правила. Пак се издъниха тъпите ни военни

Соросче, недоклатено, мислиш, че хората са забравили???? Путин предложи подкуп за 2 милиарда, защото Янукович сериозно се замисли дали да продължава с кандидатстването за ЕС, но нищо не се получи, защото краварите вече бяха вложили в бъдещия майдан 5 милиарда долара и той се случи, защото щяха да испуснат Украйна и сегашната война нямаше да се случи... Ъндъстейн???

В предвид обстоятелствата е добре, няма кой знае какъв друг избор. Това обаче си е временно решение.

Това че ЕС стимулира рестарт на въглищните електроцентрали е добра новина за нас тъй като въглищните ни централи ше продължат да работят и няма да бъдат закрити според предишните изисквания на ЕС.

България има колосални залежи от лиглитни въглища, които могат да се използват само в електроцентралите но не и в металургията и промишлеността или директно за отопление, без да бъдат преработени в брикети