Швейцария и ЕС подписаха споразумение за данъчна прозрачност

Швейцария и Европейският съюз подписаха споразумение за данъчна прозрачност, с което се слага край на швейцарската банкова тайна за европейски граждани.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария и ЕС подписаха споразумение за данъчна прозрачност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е вече на Малдивите Офшор Парадайз хахаха затова Бойко се усмихва и си трайка. Големите са предупредени предварително, да му мислят дребните с по стотина милиона.

вижте сега, в тези списъци попадат хора и животни, които не са достигнати от властите на швейцарците, като уруда птеродакел (извинявам се за мекия израз) сеп блатер - да бъдат предупредени, както е по закон. замазване на очите. защото никой идиот не държи в една сметка пари за припиране, дори и идил. или вие смятате, че само вие, "напредничавите" не подпомагате за "развитието на света", както идил- създаден от вас го прави. защо създаден от вас ли? ми кой разделя света на "добри" и "лоши"? сигурно аз, "наемния убиец" на избудалели цензураторни кретени от дира. хахахаааа

удар се казва когато измамника е откраднал нещо а когато се прави закон против това то той законът* просто трябва да се спазва особено от онези които са го направили

Какъв удар беее--ее!! те вече са ни взели за подигравка и тези по тв --тааа се правят на мушки или са такива за смях сме стъга беее--ее!! Еми болниците ще съществуват докат педери има като ББ дето дават пари за спорт ,който пък хич го няма и никой него интересива

TIREX

хахах удар..а в затвора само балъци...

В списъка на българите имало 6-9 души познати политици, използвали досегашното банково прикритие. Както съдебната система в България трябва да се яви отнов и за пореден път на изпит чрез 2-3 актуални знакови дела, така и Швейцарската банкова система трябва да отговори на очакванията. В противен случай всичко ще бъде познати до болка номера.

Ай сега и така наречените офшорни зони да се попремахнат, щото то си е жива кражба това нещо.

Чакам да гледам как тези които ограбиха България, и същевременно много прости хора ще бъдат изядени от по-големите риби. А това е незибежно и вече е започнало!

Като му чета името, то европейският комисар не е европейски, а еврейски

С подобни мерки купуват вярността на крадливите политици към задкулисните. Ако не съдействат се осветляват и се рекламира ефективната работа на полицията. Бандита винаги е роб на греховете си и е твърде зависими. Само честният човек може да има свободен дух и воля.

НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ, АКО "ПРЕДСКАЗАНИЕТО", ЧЕ БАТ БОЙКО щял да напуска политиката е свързано с ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА "ВЛОЖИТЕЛИТЕ" В ШВЕЙЦАРСКАТА БАНКА!?

:-) болен си

за компенсация до 2018 г. шв. франк 4,50 лв

Кой ли е с 150 милинa сигурно Доган или или някой от комунистите това ще се потули тук в БГ

Техни Величества Богатите имат цели три години културно да си преместят парите в друга офшорка или да ги вложат в имоти. Така че ни забавляват с детски приказки. Да е€а и европекския съюз измислен.

Не е точно така. Само на избраните, ще им бъде разрешено да си преместят парите. На неизбраните, парите ще бъдат конфикусвани, в полза на ..., не на народа, а на избраните! Мислете!

Нека предположа кои са? - Костов, Доган, Станишев и тн. Иначе решението е тъпо. До 2018 всички ще си преместят парите на друго място. Данъчни райове колкото искаш.

ли Костов е успял да ти го вкара,та още болиииии...

Костов вече 14-та година им е трън зад ника на някои, та карат мурзилките да пускат вентилатора зад ника:):)

Кой данъчен номер ще дават швейцарците? ДДС номера ли? А те от къде ще го имат, след като не са член на еврейския съюз?!?! Или НЯКОЙ им го е дал? Или швейцарския данъчен номер? Ако имат там регистрация може би. А ако нямат? Нещо много половинчата тази "новина". 'Истината и само истината, но никога цялата истина" е казал Гьобелс навремето.

Швейцарците си вкараха автогол.

Да, бе, да! Как ли пък не! Тези мошенници работят със 10-20 години напред.

и кво ще правят сега швейцарците ... часовниците се обезсмислиха ... остава само да пасат кравите ... арабите ще издържат ли на алпийският студ

Тези от ЕС смятат, че говорят в детската градина! Абе, джанъм, до 2018 г. от парите и помен няма да има! Ще се изхарчат или преведат в офшорни зони!А може би тъкмо за това? Пак метода на Пилат?

И какво сега мислят, че ще се случи ? Най-много някой да си го премести от единия крачол в другия и междувременно да се преориентира към островните дестинации в Атлантика и южния Пасифик :)))

Хм, а какво правим с ония сметки, дето не са поименни, а са шифровани? Има и такива - откриваш, като пишеш поредица от цифри и букви, а можеш да се разпореждаш с парите не след представяне на документ за самоличност, а след изписване на шифъра и сравняване на почерка...

Сега ще стане хит туристическата дестинация до Швейцария с цел.... прехвърляне на средства от една сметка в друга.... и кой ще да е "юнака" с 150млн.... крайно време е да научим кой е крал най-много у нас.... ако е нормален бизнесмен да ги беше инвестирал, но уви щом като крие значи е откраднато...

mladen mihalev

Сметка в Швейцария се прави не само за да скриеш пари от държавата, а и за да ги скриеш от местните "банкери" като Цв. Василев. Иначе в нашите банки я ги имаш, я друг ги харчи.

Мислех швейцарците за по далновидни(умни), а те сами си "вкарват вълка в кошарата".

статията беше озаглавена удар срещу данъчните измамници и изведнъж швейцарците ,в България как се укриват данъци и се точат в КТБ ,викам Бойко направил някой пиар за пред местните ,ама още рано

Интерсесно... Всички членове на Европейската Комисия (включително и Пиер Московиси) НЕ плащат данъци, защото са освободени от такива. Но аз, ако не плащам данъци, и изнеса собствените си пари някъде, съм престъпник... Също както политиците правят закони, от които те самите са освободени (защото имат имунитет). Имунизирани са срещу закони, данъци и всички други болести, които натрисат на нас. На Пиерчо искам да му кажа само 2 неща: Злато, Биткойни... Ще ме хванеш за дедовия, Пиере. Политиците може да сте подли и коварни, но сте и доста глуповати. Хората като мен винаги ще ви измислят.

Не плащаш данъци, но иначе искаш добре уреден живот и инфраструктура в България. КОЙ да осигурява средствата за това, ако не всички ние? Всички сте големи хитреци и мошеници. Да плащат баламите, ние сме за лапането ...

Що бе? Ей виж, човекът ти го казва - Пиер Московицки хем не плаща данъци, хем си му е добре уреден живота. Хем има сметчица в някой данъчен рай.

В Бългалия, тези които през живота си не са платили и една своя стотинка за социална осигуровка, вземат най-големите пенсии. Тези, от чиито данъци се плащат осигуровките им, а после я изкарат до пенсия, я не и те ли са балами? Ако вместо осигуровки на привилегировани, тези бюджетни пари се използват по-полезно, животът в България щеше да е доста по-уреден. Ама в европейския съюз е като при вица с портокала, дето го дали да го ядат българските младоженци.

"Данни на финансовите активи и наличните суми в сметките". Е това вече е прекалено! Та те това не го знаят за вложителите в страните си!!!

В рамките на подписаното днес споразумение ЕС и Швейцария ще обменят автоматично информация за банковите сметки на свои граждани от 2018 година. Добре ги предупреждавате бандитите, точно до коя дата трябва да си прехвърлят авоарите в офшорни зони. От 2018 г.всички сметки със сигурност ще бъдат изрядни, та ако ще и "два" автоматични обмена на информация да има.

Забранете офшорните зони и тогава ще имате реални резултати.

Кой и как да забрани офшорните зони? Наясно ли си какво е офшорна зона? Първо няма как изцяло да се забранят - някой трябва да владее целия свят, че да стане. Второ - силните, които биха могли да забраняват и налагат имат интерес от такива скрити места. Все едно да искаш партия, дошла на власт с купени гласове да се бори с корупцията по избори.

А тогава Пеевски и другите комунисти престъпници какво ще правят?

Мирише ми, че идва тотално унищожение на средната класа и намаляване със 70-80% на богатите. Няма да се учудя, ако ли след година-две не се пръкне нов вирис, способен да унищожи около 60% от населението на Земята, дори и избирателно по расов, полов или геномен признак. А глупостите, описващи случващото се, по световните медии, са направо великолепни!

Демоне, предполагам, че светът в който ти живееш е доста страшно и тъмно и самотно...

Времето ще ни разсъди. Нека да почакаме до 2024.

и нека трансферите започнат сега. голям глад ще ги гони швейцарците

сигурно някои хора вече са ги попревъртели през някои острови и едва ли ще разберем кой колко е имал от нашите политици, бизнесмени и т.н.

и затова им дават 2 години гратисен период да си оправят бакиите :)

И к'во от т'ва?... К'во ста'а с диска получен от ШФицарискУ или пУ негУ БОКо вършее сметките на "родните" "честни" милионери?... :::)))

Е, Кайманите са наши!

Това ми звучи като Руснаци?

до 2018 година......има и други офшорни местенца, ще ги прместим

Докога само от чужбина ще идват новини за реално предприети мерки за прозначност? Докога у нас само ще декларираме намерения за прозрачност, но на практика НИЩО!

Всичко в bitcoins... :) знае се

Америка Австралия Нова зеландия и други развити страни нямаше да са това което са в момента при разни уакани закони" но някой искат да са вечни и тогава им идва края просто...............

Ех, сега трябва да бягам извън Европа.

каже къде да си спретнеш малка, китна офшорка. С две три вилички отпред.

Няма нужда, Орешарски ще ми услужи с неговата и на черепа!

Местя парите в Ливан. Там е Боко, там съм аз.

При ИДИЛ ли ги местиш? Те само това чакат! ха ха!

Ще ни ги кажат бе, ще ни ги кажат.