Станишев: Албания и Македония да започнат преговори за ЕС

Крайно време е Албания и Македония да започнат преговори за ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Албания и Македония да започнат преговори за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоя комунистически лалугер да вземе и да се скрие и да не се прави на "демократ", не че другите са такива....всички комунисти станаха най големите "демократи" и то крадливи!

Дреме ми на хойя за Албания и Македония, ние със или без ЕС сме си същите бедняци, ако желаят и те да са такива нека заповядат!

Тъй де , Албания ще я приемат а последствие като се разфърлят макетата на четири , между нас , абанци , гръци , сърби и тех . Макар че , на кой му требват баш па макетата ? Нямаме ли си достатъчно зеленокожи та и тия да ги зимаме ?

Голям страх ги тресе да не останат без албано- косовската мафия.

сергеиииииииииииии!!!!!!!!!1идиотъ лиси или дебил само шиптъри ни трябват тука в ес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и македонци които са 80% българи ама се мислят че са господ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нали Французинът категорично отказа и каза защо тези две страни още не стават за ЕС. Тази мисъл също не е ясна: тъй като ние сме изключително заинтересовани от стабилността и европейската интеграция на Балканите, Защо да сме заинтиресувани, ще правим Балканска федерация ли? На мен ЕС ми стига, помага ни. Каква помощ ще имаме от Албания?

Този съсипа държавата, партията си и сега иска да продължи да съсипва и ЕС. БРАВО!

ПедЮ позира!!!

Станишев е деветата дупка на кавала,кой го пита или се изказва да не го забравят че е там.Въпроса се решава от Берлин,Париж,Рим/без Токио!/ и Вашингтон, може и да съм объркал реда. Започнат! преговори- като турците вече 30г. преговарят. и накрая казаха ай сектир.Македонците ако са як народ да не влизат в нато, а направо в ЕС- да ама не.

Много добре, даже отлично се справяте, другарю Станишев! Започнахте с упорита подкрепа на соросоида Заев за да наложи властта на шиптърите и ислямизацията в Македония и сега действате за приключването на мисията си. Точ в точ според инструкциите на чичко Шорош! Бравос!

Споко бе, Станишев, и Косово ще влезе в ЕС. Цяла Европа разчита на Усмирителя на Балканите. Неслучайно Хашим Тачи ГО удостои с Ордена на независимостта за заслугите МУ за свободата и независимостта на страната... Дори ГО гласят за Нобелов лауреат...

Нашите мижави политици, напоследък гледам взеха да се изживяват като международни такива, и да си придават важност:) Толкова е забавно от първия ред:)

Ето ги и човека дето не е работил и ден от живота си. Дава съвети как другите да живеят. Жалък бюрократ и чиновник от най калпавите!!!

колкото по-скоро албания влезе в ЕС, толкова по-скоро той ще се разпадне

Акъл няма, акъл раздава! Що е то?

станалия шеф ! а грешка той е роден такъф !!!

Бойко Борисов или още познат като Тиквата и агента Буда!

Разменчика на имоти и плоския данък се взема за фактор.

"Крайно време е Албания и Македония да започнат преговори за ЕС"....а България за излизане от ЕС.

не сака с Русия,сите за ЕС ,станишевци,ниновици и радевци дори!

Интересното в случая е, че ние българите, много помагаме на албанците. Изглежда интересът към коридора от Адриатическо към Черно море не е малък. Присъединяването на Албания и Македония ще помогне за завършването на коридора от Адриатика към Черно море. Този коридор на практика осъществява интересите на италианците към другия край на Черно море и е най- прекия път до нас. За нас също има голяма полза, защото албанското крайбрежие е много красиво, изпълнено е с много заливи и плажове, което голям бонус. Дето се вика трябва да им се помогне на хората.

Не виждам нашата полза от албанското крайбрежие. Като искаш и сега можеш да ходиш там, виж на трафикантите, било албански било италиански, ще им е много удобно, т.ч. това са поредните тролски глупости.

По - скоро смърди на "Стратегическа дълбочина"!

как е възможно тоя в Брюксел да работи, и още да не е разбрал, че западните Балкани въобще не са на ред за приемане в ЕС, а само в НАТО.

тоя и бориов ще не се кандидатират за президенти в сърбия, албания или македония....избиха българите в българия да идат сега да избиват и на други бедни страни народите

А строго секретните документи намериха ли са!

Ама колко е умен тоя, а?

Овньо , овньооо , какво каза Макрон , ...ЗА СЕГА НЕ МОЖЕ . Какви ти подготовки , тоящ съсел още не е в час ?

Липсва му само Плевнелиев , голяма тандем ще бъдат , мнО дават акълЪ.

Те Македония и Албания като ни гледат на какъв хал се докарахме с членство в нато и в яловия евросъюз едва ли ще имат мерак да заприличат на България.

станишев, а и много такива като него платени посредственици, от чие име говори, като какъв се изказва, кого представлява и до кога

Как таки бе, нас ние представлява! Пидалити нали и те трибва да имат свои лоби в Брюксел.