ЕС ще решава дали да пресява мигранти извън територията си

Съдбоносна лидерска среща на ЕС ще търси европейски консенсус за по-твърди мерки против нелегалната миграция

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще решава дали да пресява мигранти извън територията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го обмислят по-скоро, че много скоро ще се обезсмисли да се обмисля.

И защо чак сега - къде спаха дантелените европедали досега - три години минаваха всички, всеки терорист можеше да влезне в ЕС без проблем и вече са го направили, след дъж качулка, брюкселски некадърници с огромни заплати ...

Стига де спрете с неграмотността си. Няма дума "мигрант" в българският език.

Първо трябва да 'прецедят' водните таксита на разни псевдо-защитни организации.

за общ бюджет на еврозоната който да ги предпазва от кризи и да стимулира инвестициите в еврозоната......в същност Меркел отваря пътя за Европа на две скорости. Проблемите с мигрантите с политиката на Меркел няма да се решат,само в ЕС ще се прибави още един проблем....този на плана Маркон. Компромиосите между двамата лидери,които касят трети страни не водят до успокояване на страстите. Меркел трябва да понесе своята политическа отговорност,а не да си играе на договорки с Макрон.

една патка мислила обмисляла и я опънали мигрантити....

Хайде сега, обмисляли били центрове. Такива има на тариторията на Либия, но липсата на държава там досега беше пречка за развитието им. ЕС плащаше на племенните кланове по 800хил евро на всеки 3 месеца. И беше голямо боричкане за тях. Някой е надделял и вече гарантира присъствието на европейци в района на Бенгази. Сега ще разширят тези "центрове" които всъщност представляват филтрационни лагери. Ще се обследват внимателни всички и само до 10% от там ще се подават контролирано в Европа. Предимномлади и по възможност образовани хора, които да бачкат и издържат застарелите и лоясали евро-кръвопийци. Без тази свежа кръв ЕС е обречен!

Нищо ново под Слънцето! Концентрационаните лагери по принцип са създадени в 'Цивилизована' Европа. Остава да върнат и Инквизицията и всичко ще бъде таман ...

Още от пръв поглед е видно, че италианските власти, не искат нищо повече от спазването на законите. Защо тогава НПО отказват да го подпишат и спазват? Единственият възможен извод е, че те се поставят НАД закона и всъщност техните „спасителни операции“ не са нищо повече от своеобразна „фериботна връзка“ за мигранти, като при това те ги съгласуват не с Италия (където стоварват мигрантите), а с трафикантите на мигранти от Либия - без изобщо да се занимават с „дребни подробности“, като прекарването на терористи и криминални престъпници сред мигрантите, а също и с това, че реално стават съучастници в криминално престъпление – подпомагане на трафика на хора. Нека сега да видим, КОИ НПО отказаха да подпишат Кодекса: • Лекари без граници (Médecins Sans Frontières) • Open Arms (Испания) • SOS Mediterranee (Франция) • Jugend Rettet (Германия) • Sea – Eye (Германия) • Life Boat (Германия) • Sea Watch (Германия)

Преди шест дни Италия отказа да приеме кораба "Акуариус", нает от френско-германско-италианската организация "Ес О Ес Медитеране" и "хуманитарната" организация "Лекари без граници". Някой задавал ли си е въпросът кой е напълнил Южна и Северна Америка с чернокожи?? В 18-19 век негрите не са имали кораби. Пейзажът в Америките сега е известен на всеки-скоро Европа ще придобие същият облик. Който се интересува да прочете малко история и ще си намери отговорът.

Няма какво да ми обмислят тези двамата безмозъчни джендъри. Като толкова им се ще народите им да бъдат трепани и изнасилвани от тарамбуки, докато им плащат сметките да си ги водят в техните държави. Нека не се пънят да мислят вместо останалите държави в ЕС.

"Евролидерите обмислят планове да изпращат спасените в морето мигранти в центрове извън територията на ЕС" А защо просто не ги връщат там от където идват?Това отсяване на "икономическите мигранти" от "тези, които имат нужда от международна закрила" вече се прави във всяка страна и е изключително трудна и бавна процедура без особен успех в "отсяването".Пък и какво ще правим с икономическите мигранти които само ще се трупат и трупат?! Също така ако такива центрове Се построят за новите бежанци, какво ще правим със старите които се отсяват във всяка нация?Пък и къде точно ще ги построим като никоя нация не би искал огромен център за бежанци на територията си!

Имам абсолютно същото усещане както през 1988-ма, късния комунизъм. Илюзи и празни приказки за някаква перестройка, каквато никой не е виждал и не знае какво е, но се надяват да проработи. Това което стана е рухване на империя, вярваща че е вечна. Сега виждам същите бодри лидери, които са не само спокойни, но даже весели. Пълна неадекватност. Живот в паралелна вселена, напълно откъснат от реалния свят. Макрон щял да е лидер на либерализма. Горби навремето казваше, че перестройката била лечение на СССР с "повече социализъм". Сега ще гасят пожара, запален от либералите с "повече либерализъм". И искрено вярват, че единственото зло е някякъв митичен "популизъм", към който се отнасят с насмешка и снизхождение. Удивителна тъпота и невежество.

Прецеждането трябваше да е факт преди 7 години! Не може сульо и пульо, чули че Еуропата приема талибани и се втурнат от Ирак и Афганистан щото в Сирия имало война

върви се прегледай, може пък да ти няма нищо... тръгнал да ми сравнява концлагерите с наплива на нелегални имигранти

Поне стана ясно що Еднокнижният клетник ставаше и лягаше със Западните Балкани на уста :)))) Пак е изпълнявам чужди , антиБълагрски и антиБалкански поръчки . Не мисля , че някоя страна от тази част на полуострова ще се съгласи на подобно самоубийствено безумие . Въпреки , че е кристално ясно , че ще се опитат да ни натресат пълчищата орки ... Тяхната няма да стане !!! Не само прекрасната ни Родина скоро ще стане тясна на треторазрядния козяшки служител , а целите Балкани . Тежка и кошмарна е съдбата на националните предатели . Погнуса и презрение , само това събуждат . Милост няма да има .

Ами да ги пращат извън ЕС на острова Албион при рижите пъпчивци дето си направиха Брекзит.Най-доброто решение за ЕС. Да ама рептилиите мислят обратното -извън ЕС ,но в ЕВРОПА....на Зап.Балкани..((( Така ,че се запасете с вазелин и сапун драги европейци((

Не само че никой от нас няма нищо да каже напреки, но и пак ще изберем Борисов. Единствената реална сила у нас е тази на платените протестъри. Обикновения българин тихо псува и то наум пред телевизора. Или пише във форумчета като този. И толкоз. Спокойно могат да ни наводнят с мигранти и никой от нас нищо няма и не може да направи. Ще се намерят либерални, които както и при ИК ще кажат да сме толерантни и да не говорим с "език на омразата". И сме дотам. Ще стане да не можеш кучето си да разходиш, защото няма да има къде, а и ще те изядат барабар с кучето. А за жените не ми се мисли. ББ ще каже, ъъъ, каквото можах направих, а ние пак ще си го изберем, защото е "по-малкото зло", пък и е "проевропейски".

1. Бабата ги покани сега ще търсят начин да се справят с тях! 2. Щели да правят лагери в Западните Балкани. Демек, нещо като концлагерите за евреи на Хитлер в Полша... - по-далеч от "лъскавата" Западна Европа, която вече не е толкова лъскава и благополучна. 3. Никой не назовава ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА и ИСТИНСКИЯТ ВИНОВНИК за миграцията и бежанците - ПАГУБНАТА ПОЛИТИКА на Запада и най-вече на САЩ в Бл.Изток, войните, които предизвикаха те, за да свалят "неудобни диктатори", да контролират петрола и да създават терористични зони в подстъпите на Русия.

Всички държави, от които идват бежанци (Ирак, Афганистан, Сирия и Либия), са окупирани или атакувани от САЩ и НАТО. 4. Никой не споменава за бежанците от Донбас! Защо така?! Вайната там пак е след намесата на САЩ - преврат и сваляне на законното правителство с Майдан, финансиран от Държ. департамент на САЩ. Лично Нуланд публично си призна, колко пари са изсипали в Украйна за "демокрация"// разбирай, "цветна революция"!

Абсолютно си прав. И както в късния соц, никой не вярва на техните фалшиви лозунги. Хората масова са недоволни от тяхната "либерална демагогия" и подкрепят т.нар. "популисти". Примерите вече са доста - Унгария, Австрия, Полша, Италия... скоро и в други страни.

То тез неща си ги имаше и си работеха. Амааа...

входа на ЕС къде е, на западната ни граница ли?

Искат на прескочат правителствата и да настаняват тези нашественици директно!

Настоящата стабиУлна коалиция е избрана с едва 12% от гласовете на Българите . Факт ! Всичко останало са " мъртви " души , наложен корпоративен вот , платени цигани и брутални фалшификации в стил цвък гуменетката . Номерата им повече няма да минат !

"Предложението извън ЕС да бъдат обособени миграционни лагери, в които желаещите закрила да бъдат предварително пресявани на направи председателят на Европейския съвет Доналд Туск." Но защо извън ЕС, по-добре в Марсилия и Мюнхен, там клетите мигранти ще се чувстват като у дома си.

Проверете от къде имат пари тия паразити да пътуват, кой им ги дава. Каква им е спедицията и логистиката по телефоните, които носят. Какви бежанци са разни афганистанци, мароканци, иракчани и т.н. като няма вече военен конфликт. Заселването на Европа с тия...е геноцид

нали бяха бежаци?! сега ги прекръстихте на имигранти :D