ЕС декларира, че не признава анексирането на Крим

Върховният представител за външната политика Федерика Могерини призова Русия да освободи "незаконно задържаните в Керченския проток украински моряци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами добре, но аз я признавам!!!!

Аз пък не признавам анексията на Крим

Ами брюкселските зелки един ден може да не признаят и гравитацията. Това обаче не означава че тя ще престане да съществува

И какво от това че някакви дебили не признавали решението на хората в Крим къде да живеят???? Нали признават Косово дето никой никого не е питал от хората какво искат че зер имаче краварите ще им врътнат кранчето на еврогейските ''лидери'', Тия на 100% са шизофреници след всякакви такива приказки от рода че Русия трябвало да освободи престъпници нарушили границата и???? Още няколко месеца ще лапат тия и гледат всячески да угодят на менторите си та да продължарт да лапат с пълни шепи...

Изключително се зарадвах на европейската реклама да си намерят германците красиви домашни прислужници от Украйна точно веднага след демократичната революция. Гледайте ги филмите. Който не разбира немски и по картинките ще се ориентира за отношението на европейците към Украйна! Там има тема за нощния живот на тези жени...

И аз не признавам Косово, и не ми пука за Могерини.

Крим и руски от средата на 18 век. Тексас,Ново Мексико,Калифорния и Аризона от средата до края на 19 век. Да излезнат с декларация и за тях. Смешници.

ЕС да си види жълтите жилетки и мигрантите.

Когато чуя или видя че ЕС прави нещо което не го засяга ,както и нашите подлоги които подържат това нещо ,веднага си го прехвърлям в другия джоб и им тегля по възможност най-дългата Селгия и прехвърлям на нещо истинско и честно в НЕТА ! Да живее България !!! Македония и Украйна никога не са били близки на България по вяра и по език !!!!

Хвалиш ли се или се оплакваш?

А Косово? Всичко започна оттам. Няма връщане назад вече. Русия признава Крим, САЩ и ЕС признават Косово...

Къде беше Могерини когато Косово се отцепи от Сърбия? Къде беше ЕС когато самолети на НАТО бомбандираха Сърбия? Сега декларации и санкции, за пореден път ЕС мери с двоен аршин и за това се разпада. Не знам само какво още правим в този съюз. А на руснаците хич не им пука от санкции и декларации. Вместо да се конфронтират и да утежняват положението на украинските моряци, да се включат дипломатично в тяхна защита.

Всеки има право да живее както си иска и да прави със свободата си както желае , Крим пожелаха да са Свободни и станаха свободни ! В момента Крим са богати ,като никога до сега ! Крим трябва незабавно да бъде признат от България !

е па седи си у долго уйново и си трай

Още една хартия без никакво значение. Ето така се получават високи заплати за лаладжийство.Крим е руски и точка по въпроса.

Вопрос по Крыму закрит- Крым наш!

Интересно, в ЕС още си вярват, че от тях нещо зависи.... :)))

За момент да си представим, че Русия се захване и на инат изпълни абсолютно всичките искания на запада. Това ще направи западът доста нещастен. Няма да има повече поводи за антируска пропаганда, за санкции и за операции под чужд флаг. Това може директно да доведе до разпадането на Щатите и на ЕС. Като нямат външен враг такива съюзи се обезсмислят и загниват.

Да де, ама днес имаше статия за тези които навремето са живяли в Украйна и сега продължават да ръчкат там където някога са били...но скоро ще съжаляват за това. Та как беше...в Библията е описано как са били разпръснати па света.

А нещо за героя на Україна Надiя Савченко, която гние в затвора, хврлена по фалшифицирани обвинения, няма ли да декларираме?

А ние, като най-умни, първи признахме Македония.

Не прочетох Декларацията на "демократичните" глупци, наричащи РЕФЕРЕНДУМА анкесия.

Абе, Могерини - бивша крайно лява комунистка, възпитаничка на Ясер Арафат и в знак на почит го е наричала с уважителното в арабския свят "Чичо", купената от Сорос съпруга на италиански полковник... Аре - у лево, дето ти е мястото.

Това е само едно нещо. Навални, Немцов, Гейовете, Чечения... Повод винаги може да се намери. По-лошото е, че ЕС допусна постепенно се постави в пълна изолация, вместо партньори в Северна Африка и Близкия изток (като изключим Израел), на изток към Русия и Беларус, с Украина за изхранване, вместо за икономически партньор, декларира желание да прекрати преговорите с Турция и е на път да изхвърли Великобритания. На Север е ледовития океан и полюса, та още нямаме проблеми. Обаче, в момента в който Норвегия поприключи газа, нищо чудно и с тях да се скараме. Вместо всички тези територии да работят за нас и да ни служат като пазар за излишъците...

САЩ и ЕС винаги ще намират поводи да нападат Русия. Ако не със сила, то със думи

А за Косово що е различно защо или вашата справедливост си е само ваша

От ЕС да прочетат историята и да научат повече за "анексирането" на Крим още при Екатерина Велика, когато повечето западни държави са "анексирали" острови и задокеански територии, които и сега са техни и никой не оспорва това. В Крим имаше референдум и хората казаха къде искат да живеят. Стига двойни стандарти!

PEYTSCH

Нечовешко е да няма тоалетни за различните...ненормалници!

Не просто ще вкарат техният флот в Крим и това ще е нормално според техните разбирания и ще си правят каквото искат

Наближават европейските избори. Конфигурацията на ЕП се очертава да се промени. От там и нови ръководни органи ... Могерини дава последен залп против Русия. В същото време официални делегации на Франция, Германия и Италия присъстват на тържествата в Крим, както и евродепутати ...

Цялата дандания е кой да плаща на Фашистите в Киев. Те почти са Фалирали, покопателната способност на обикновенния гражданине е на 106 място в света по Американскана класация по-доле виж интернет адреза. ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ на Руските граждани е №48 в световната листа (е същата като на Гърция и Латвия; по-висока от тази на Турция и Словения. Кредитната kолония-България -№ 61, дето според някой сме цъфнали и вързали е между Румъния и Белорусия). Няма разлика да ли долара е 20 рубли или 60 рубли това е тенденция от поне 20 години. Русия е Вторана икономика в ЕВРОПА. Те произвеждат почти всичко, а България НЕ. Русия е с голам вътрешен пазар и покупателната им способност много слабо е свързана с американския долар. Същето е и за Индия, Китай, Бразилия, Индонезия, Япония. Справка нета доле. https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP(PPP)per_capita

А кой го бръсне ес? Важно е какво казват кримчани. А ние знаем те като какви се чувстват.

" ЕС с декларация, че не признава анексирането на Крим" А Косово как, признават ли пак или не, вече. Щото дори и армия му рзрешиха в нарушение на приетите спогодби.

Ей демократите са по-нагли и от нашенските журналист-драскачи бе... Как ми писнаха с тия изтъркани лозунги

Сорос пак е развързал кесията...!!!

Руснаците трябва да подарят на Запада всичките си несметни природни богатства и тогава свободните западни демократи ще изгубят интерес към Русия. Нали от векове заради това е вечната конфронтация изток-запад.

А представяте ли си един ден Германия Русия съюзници от това ги е най страх американците а Китай си мълчи и в един момент лошо много лошо Седларов

Фалирали са, по-малко от нас 1997-ма. Гривната за няколко години не си е сменила курса с повече от 5%. Това е най-голямата чисто европейска държава и ще има какво да се краде още десетилетия. До тогава едва ли ще тръгнат по пътя на нормалното развитие.

Интересното е как Франция, която все още има най-много колонии по света, не се отказва от завзетите и ограбвани от нея територии.

Сигурно забелязвате, че няма коментари на нормални хора. Сами си бълвате пропагандата. Това трябва ясно да ви покаже и докаже, че вече никой не ви обръща внимание на идиотщините. Писнахте на всички с едни и същи тъпи фашистки опорни точки. Така че вие си дерзайте и си прибирайте копейките. Не пречите на никого.

Повече си представям едно обединение на англосаксонските държави от бившата Британска империя (плюс Индия и ЮАР), с гравитиращи към тях Япония и Южна Америка. И тогава не само Русия, ами и ЕС ще трябва да бие теманета до пода. Въпросът е само дали ще изберат Тръм за втори мандат.

питат две жени:къде е по-добре-в Русия или в Украйна... отговор: и на двете места е лошо,в Русия обаче сме си у дома... Прост и ясен отговор...

150+

Цел не е справедливостта, а пристанищата, където могат да се разположат военни кораби. Ако Русия се откаже от Крим, на другия ден Украйна ще е член на НАТО. За ЕС не се знае. И какво ще спечели народът? Каквото спечелихме ние.

Е така си е, обаче просто няма как да се допусне военна база на нато в крим. то е все едно да има база на русия на флорида или пък на гибралтар.

Различното е, че в Косово ФАЩ си създадоха най-голямата европейска военна база. Това е различното. И затова признават наркотърговците там, продавачите на човешки органи за свои васали.

много широка гравитация си представяте

Могерини, чао .... Ти си заминаваш, а Крим остава в РФ. С нова енергетика, с автономно водоснабдяване, с керченския мост и с възстановена икономика и туризъм. РФ се е погрижила с всичко необходимо, кринските граждани да са доволни

Въпросът с малоруските моряци сигурно ще бъде решен положително. Но за Крим мачът е свирен още през 1782 г. когато никой не бил и чувал за "Украйна". Украйна никога не е била държава в истинския смисъл, не е и сега и няма да я има в бъдеще. Така че ЕС да се занимава с по-практични въпроси.

Ти си третополов,за това...!