Радев: Да бъда смятан за проруски президент е опростенчество

Румен Радев смята, че като проруски го определят тези политически сили в България, които подклаждат безпочвени страхове, че страната щяла да излезе от ЕС и НАТО

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да бъда смятан за проруски президент е опростенчество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СИ,НО ПО"АЛФА" ПОКАЗА КАК АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК ВЛИЗА НА"ПОЗИТАНО" ЛЯТОТО,НА СРЕЩА С РЪКОВОДСТВОТО НА БСП! ПОСЛЕ ПЪК СЕ РАЗБРА,ЧЕ НИНОВА СЕ СРЕЩАЛА С РЕШЕТНИКОВ И ОБСЪЖДАЛИ КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ! СТАВА ЛИ ВИ ЯСНО КАК СЕ ПОСОЧВАТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ У НАС?!

Съвсем скоро всички които гласуваха за теб ще разберат, че си и...психар;)

саното егупско

Ама "представителен" КАУН си избрахте, с тия ПРИСВИТИ УСТЕНЦА...ще берем ядове... Моля журналистите не му показвайте муцуната, спестете ни ПСУВНИТЕ...!

не ходи ли в Русия при Путин преди да предложи Цецка - всичко е ясно. Но може и да бъркам, ако бъркам поправете ме. Не ми е работат да го следя къде ходи и какво прави и говори.

едно му признавам - при преминаването на официални мероприятия пред строените войници и гвардейци ще си бъде гледка. Много хора не избраха Цачева, като си представяха нейното дефилиране - ха-ха. Ма той и Боко си я е представял, затова я предложи.

Ама,че гледка!...

избрахме си един лъжец от класа. Каквото каже - лъжа е. Чудя се дали има някои който да вярва, че за избирането му има заслуга БСП или някои друг, а не е изключително на Борисов.

откъде разбра. Може - добър летец - нали е учил в САЩ, а не слава Богу - нито веднъж в Русия, но акъл. Сигурно иска акъл да си добър летец, но не е само той. Абе Русия си го поиска и си го получи. Защо иначе Борисов ще му противопостави ама най-най-неизбираемата персона Цачева. Там е въпросът Дано някога се разкрие.

Бил е само случател-ушите му стават,за това!...

Радев да не бъде смятан за руска пионка е наивно !!!

Късно е, стадото го избра...

Дали наистина стадото (което няма спор че е такова) го избра или пък посочването на неизбираема "лелка" за кандидат президент от ГЕРБ не е ход целящ точно това !? Тези съмнения никога няма да се разсеят, защото се оказва че на пръв поглед случайни събития в бъласката политика , не са толкова случайни!

Губернатора Радев не про-руски. Той е про от където идват парите. Иначе, руснаците само го назначиха за кандидат на БСП, той иначе е независим. Да живей Губернатор Радев и неговите шефки Йотова и Нинова!

тези човекоподобни същества русолюбите- комунисти успяха да променят ''чипа'' на българина - това което османлиите не успяха да сторят за пет века , комунистите , с насилие , кръв и ''възпитание'', за петдесет години - успяха , черпейки опита на болшевиките

да се молим човечните османлиите да не ни сложат чепа отзад!

Ти май още имаш илюзии, че няма да се случи? Явно вярваш в дядо Коледа...

Избрахме го, дай сега да го оплюем! Ей така изминаха цели 27 години, а някой от някъде ни наблюдава и ще се случи това, което е станало преди 500 години!

Не сме го избрали !!!! НАЗНАЧИХА ГО! Дали посочването на неизбираем кандидат от ГЕРБ е случайно?! Едва ли ! .. Кремъл спуска - наще козируват и изпълняват, а сметката ... е тя ще остане за народа! Да има и за него нещо останало от "братушките" !!!

Много,много-руски!...

ОТ МНОГО ГОДИНИ НАСАМ СЕ Е ПОЯВИЛ ПОЛИТИК КОИТО Е С АКЪЛА СИ-ГОРЕ ДОЛУ.ПАЗЕТЕ ГО ДРУГ НЯМА МАЙ СКОРО ДА СЕ ПОЯВИ.

мръсни червени боклуци...

"НАТО. Това е бандитска организация в услуга" ЛУМПИ необразовано! НАТО Е: 1. ДОГОВОР (не е организация) за военно сътрудничество 2. НАТО се базира на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН- признат и РАТИФИЦИРАН ДОРИ И ОТ СССР (днешна Русия) НАТО е бандитска организация само в атакистко-патриотичните ви русофилски чутори!

Радев, какво се оправдаваш. бъди български президент бе човек. Не се оправдавай,че си натовец , защото нато един ден ще бъде разпуснато и обявено за най срамната страница от историята на човечеството. Това е бандитска организация в услуга и защита интересите на бандити и престъпници. Не бързай да се отричаш от православието защото то е вечно и друго по хуманно няма.А т.н европейски съюз си отива, евроаншлуса се разпада ,това малоумие ще ни изостави на произвола на съдбата. България е сама на този свят и няма по близки от православните си братя. Бъди такъв какъвто си . Виж реалностите. Германия ни завлича към следващата национална катастрофа.

Радев президент ли ще бъде или резидент.

ГУБЕРНАТОР

"Румен Радев смята, че като проруски го определят тези политически сили в България, които подклаждат безпочвени страхове" РУСКИТЕ МЕДИИ ЗА ИЗБОРА НА РАДЕВ "Европа наша: В Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 ноября 2016 "МирНаш: пропутинские кандидаты близки к победе в Болгарии и Молдове. В Болгарии пророссийским кандидатом считается генерал Румен Радев" 13.11.2016 - 22:23 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 Ноября 2016 "Болгария и Молдавия: победа пророссийских кандидатов пощечина Западу" 14 ноября 2016 "В Болгарии и Молдавии будут пророссийские президенты" 14 ноября 2016 "Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 ноября 2016 "На выборах в Молдове и Болгарии побеждают пророссийские кандидаты" 14 ноября 2016

в рускит медии, а и във френските и швейцарските. Това показва, че не става дума за страхове, а за очевидни руски домогвания до властта на икономически слаби страни от Източна Европа.

Да де... То руските медии се побъркаха от радост и изписаха сума ти глупости за Тръмп. Е, истината се оказа малко по-различна... Ама то прекомерната употреба на долнопробен самогон води до такива видения :))) Ще се радвам, ако и с ген. Радев останат пак така излъгани.

със съгласуваната кандидатура с Русия, ще бъде следващият създател на Големия шлем от 3 руски проекта, заробващи България завинаги от Русия. Думите на Левски към приятеля му Стамболов '' Който ни освободи, той ще ни пороби''. Новият резидент ще работи по старата формула.

Скатавката Радев. Жал ми е за него... С такъв тътен ще се срине, че не ми се мисли.

Радев не е ваш Президент, а наш п-Резидент.

Радев е чист! Нека не го спъваме с безсмислени нападки. Въпрос. В коя партия няма корумпирани политици и четкаджии? Румен Радев поне говори каквото мисли. Иска ограда с Турция срещу иммигранти, иска добри отношения с Русия (аз също), иска да служи на България а не на чужди държави. Защо да не го подкрепя? Тръгне ли да слуша на Меркел или който и да е глупостите, аз ще спра подкрепата си веднага. Но за сега аз му желая успех в тази трудна работа "президент". Бог да му помага и пази от зли сили!

Радев е незаконен син от любовната връзка на Тодор Живков с Дража Вълчева,в последствие изоставен и осиновен от приемно семейство от село Славяново

Радев, аз доверие в институциите на ЕС, не съм загубил. Виж, дай да говорим за българските. Колко беше одобрението на Парламента, на Съдебната система, на МВР, на Армията, на БАН... На президента след 6 месеца. :)))

я си виж селската физиономия , кой става генерал в бг армия, само комунисти

кое му е сложното, ти си руски ДС КГБ генерал, щом си се хванал с БСП

Ще поживеем,ще видим дорогой ! Нали е под чехалите на ония двете фелфебелки!

Ало, по-полека! Баща ми е бил царски офицер и ти и твоите роднини от село не можете да се намажете на малкия му пръст. А всеки ден като се връщах от работа и като гледах социалистическите военни на спирката на ГУСВ разпасани, ниски и дебели, с щръкнали косми от коремите през необхващащите ги ризи, нискочели и полупияни, с козирки, килнати на темето и с лъстиви погледи - пфу, отврат! А царските офицери ги са ги избирали и и по образование. и по възпитание, и по ръст, минавали са специални школи за обучение. Прегледай стари албуми и ще видиш сам с очите си за какво става дума. А и простите войници в царска България са знаели максимата "За Бог, цар и отечество!" А какво знаеха тези след 9-ти септември? "За КПСС и БКП! За Ленин, Сталин, Димитров" Хвани единия, удари другия. Кой от кой по-голям нещастник - я сифилистик, я незаконен озлобен син, я безпросветен пияница с първи клас образование.

симо

Точно така-ъло!!!!!Царски речник.

В деня, Когато царския офицер Списаревски проявява невиждан героизъм да спаси софиянци, в Ястребино друг офицер прави невиждана жестокост. Трябват ни не етикети, царски или комунистически, а конкретна преценка за човека и неговите дела.

това с Ястребино са измислици, никога бг царски офицер не би убил деца

симо

ФОБИЯТА/всякаква/ е простотия...Генерале,не спори с простака,защото той ще те смъкне на своето ниво и ТАМ ще те бие като специалист.

В случая простака е бивш генерал. Последните дни бившия генерал шизофренично се изказва по всяка тема......направо мирише на медицинска диагноза.

ТОЙ Е! РЕЗИДЕНТ!...мръсни червени боклуци...

Дано да е така, господин Радев. Скоро ще се уверим в истинността на думите Ви.. Но моля Ви не ходете като палиш подир Нинова и сие по БСП конгреси и сбирки, защото това опровергава твърденията Ви.

Надценявате моралните качества на Радев. Опитен летец и още по-опитен кариерист, но нищо повече. Не си правете илюзии, за да успокоите съвеста си , че сте гласували за него.

Чисто и просто - руска свиня след баня

те на циганите дет гласуваха за него толко ясна им го каза че повече няма накъде

Прави впечатление, че не отрича да е проруски президент и това го прави от страх от външните си и вътрешни господари. Курнелия вече трепери за това, че нарече господаря си, Решетников лъжец.

Този ако знае в какво се забърква..накрая ще бъде омерзен и изоставен без да се чуе гък за него, както станишев,орешарски и сякаква псевдо-соц измет, измислени кукли на конци! Един генерал ТРЯБВА да има чест и достойнсво, а не да е подлога и слуга!!! Този може някога да е бил генерал..но вече е поредната одупена подлога! Сто пъти по добре Цецка тя поне открито си казваше че партийно обвързана. А тоя палячо само върви напред назад и говори че независим бил а кой го издигна? И кой е вицето му? Много гнусна история. Най е жалко за балъците гласували за тва посмешище явно наистина са много.

Помислете преди да говорите. Ако Румен Радев спомогне на Българския бизнес и на България, какво от това, че не е Русофоб? А Русофобията да не бе да е добродетел, че непременно трябва да се има като качество от политик за да е той "добър политик"? Аз мисля, че всеки политик трябва да върши добро на България. Румен Радев нищо зло не е направил срещу България, за разлика от Русофобите Борисов, Плевнелие, Костов, Филип Димитров, Ненчев мин. на отбраната и т.н. наричащи се още "анти-комунисти". Те са анти-комунисти и русофоби защото егоистичните им интереси им диктуват да бъдат такива. Така, че важното е какво добро може да направи политика за Българския народ. Румен Радев не е виновен за нищо в момента и които плюят по него се излагат като плюят по невинен човек. Дайте му време да си прояви възможностите и да видим резултатите от делата му. Ако може да прокара Южния Поток, това ще е отлично! Също и атомната централа Белене.

Ха ха. С последните две изречения показа къде те стяга чепика. Май си от тия, които очакват да си намажат джобовете от ЮП и Белене. Двата проекта с доказано корупционни параметри. Ясен си ми. :)

Ципрас казва на Обама, че няма да забрани руски кораби в гръцките пристанища, защото Русия не е враг, а приятел. Обичам Гърция и гърците, защото си знаят интересите и затова ще си давам парите за почивка там.

ПОМИСЛИ ТИ КОЙ СВАЛИ ЖИВКОВ ОТ ВЛАСТ И ЗАЩО????? СПОМНИ СИ ЛУКАНОВА И ВИДЕНОВА ЗИМИ - КУПОНИ, СТУД, ГЛАД И МИЗЕРИЯ ..... ВИДЯХА КОМУНЕТАТА, ЧЕ УТОПИЯТА КОМУНИЗЪМ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ И СИ СВАЛИХА ЖИВКОВ, ВНЕДРИХА ДС В СДС И ЛЕПНАХА ВСИЧКО НА СДС. КОСТОВ ТА КОСТОВ БИЛ ВИНОВЕН, ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ ПОВТАРЯТ ТЕЗИ ОПОРНИ ТОЧКИ А ЗА ЛУКАНОВ НИ ДУМА ....ДОКАРАХА ДОРИ ЦАРЯ САМО И САМО ДА НЕ Е КОСТОВ, МРЪСНИЦИТЕ И НАРОДА НИ ТЪП, ПОВЯРВА И ТАКА ВЕЧЕ 20-30 ГОДИНИ, ВСЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА И ВСЕ НЕ СА ВИНОВНИ. ТО НЕ БЯХА ЦЕЛУВКИ С МЕСТАН ТО НЕ БЯХА МЕТАНИ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО, ЧУДЯТ СЕ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ ДА ВИ ЗАЛЪЖАТ. А ИСТИНАТА Е, ЧЕ НЯМАТ КАДЪРНИ, МОЖЕЩИ КАДРИ Р.ОВЧ., ГЕРГОВ, КИРИЛ ДОБРЕВ, СТ.ДАНАИЛОВ СА КРЪГЛИ НУЛИ .... А ДРУГИ НЯМА .....

комунист да мисли???

Радев е много по-качествен от всички царски генерали, повечето пасивни хомосексуалисти на Фердинад, както и Джуровските неграмотници!

..избран от мъжкари като Станишев?

така е мили

Един виц за бащата на Радев Другарю Живков, вие имате ли си хоби? Да, колекционирам политически вицове. И много ли сте събрали? Три-четири лагера.

Опростенчество и опростачване е да вярваш, че издигнат от БСП човек може да е свестен. Радев е чалгата в политиката.

Гласуваш за Радев - получаваш Решетников. На печелившите -честито!

Получаваш Гергов, Масларова, Овчаров, Станишев и Доган

Радев е незаконен син от любовната връзка на Тодор Живков с Дража Вълчева,в последствие изоставен и осиновен от приемно семейство от село Славяново

абе тоя верно прилича на бай тошо....

Неразпространявай долни измишльотини,защото съдбата ти няма как да е добра.Има сила,която дава заслуженото на подлеците-рано или късно-но сигурно!

Кастро доживя до 90... Нещо тая сила не бачка. :)) И преди да кажеш, че е бил праведник, Че що си замина такъв млад? :))

Ако не беше протестния вот срещу Бойко Борисов, тоя никога нямаше да помирише Дондуков 2,нищо че е незаконен син на Тошо правешкия каскет

Ей колко е умен тоя Радев , цъ, цъ, цъ. Той ша доди по-умен от бай Тошо. Само той може да оправи целия народ. Не само царя е можел да ни оправи за 800 дена. Той ша ни оправи и за 80 дена , само всички трябва бързо да научите руски.

Соросоидната сган отново е оцвъкала форума с антибългарските си лозунги, преписани от списание "Козя мисъл".

16:27 Графоманията трябва да има поне малко опит за оригиналност и смисленост. Уви, едно си баба знае и едно си бае. Съчувствам Ви, другарю!

Типичен представител на Правешката партиина школа

какво искаме? BULEXIT! Кога го искаме? СЕГА!

Ми щом го искате и то сега, кой ви спира? Стягайте си чемоданчиките и си заминавайте в Масква!

А ти що не си заминеш за Брюксел?