ЕС разположи полиция в населеното със сърби Северно Косово

Напрежението в района се повиши във връзка с поисканата от правителството пререгистрация на автобилите със стари сръбски табели

Обратно в новината

Коментари - ЕС разположи полиция в населеното със сърби Северно Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шиптърите си присвоиха територия благодарение на краварите, които имат най-голямата база в Европа - Бонстийл. Кръстена е на името на някакъв войник. С летище и всякакви екстри.

Що ве Ватя, пишеш че си Пипи?

Скоро и в България така. Ако продължавате безумците да не виждате какво прави Америка. Русия няма да ни вземе територията, парите и свободата. Но Америка вече го прави.

Пипи, ако беше прав сега щеше да носиш фес! Виж какво пише в Уйкипедия и сам си отговори, МОГАТ ЛИ 10% от населението да не се съобразяват с мнението на останалите 90%? "По приблизитлни данни мюсюлманите в Косово са около 90%,[24] а християните са около 7%. Сръбските граждани, които наброяват между 100 000 и 120 000 души са предимно православни християни. Част от населението (около 3, 5%) изповядва католическото християнство, сред които и албанци." Искат или не, сърбите НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО да налагат малцинственото си мнение. Който не у отърва - събира си багажа и в Сърбия!!! Казвам ти го от позицията на православен християнин, но за разлика от путинистичните ти възгледи, аз съм демократ!

Ами да си грабват багажа мюсулманите от Косово и да заминават в Албания, защото толкова време преди сащ да си направи своя територия там никой от сръбска страна не ги закачаше.. Тази територия е сръбска от много столетия, така, че кой от къде се е наврял там след това да се връща обратно.

За поредна статия ДИР.РУ кърти миФката....Товарищи, слово "табелтъ" е на турски език the word "sign".

ЕС продължава да сплашва сърбите е непризнатата от 50% суверенни страни тяхна ''държава''.. Направата на Косово по заръка на сащ с откъсване на територия от суверенна страна според ЕС е напълно ''демократично'' решение щом ментора го изисква

Косово е българска земя. Там още живеят българи. Мюсюлмани са но гордо заявяват че са БЪЛГАРИ. ИНТЕРТЕРОРИСТИТЕ на Георги Димитров бяха забранили да се споменава за българи в Косово и Македония! До падането на цар Самуил в Косово няма нито 1 сърбин. Сърбите идват от днешна Северна Чехия. Хърватите идват от Южна Полша - белите поляци.

Кой отне сръбска земя от православна Сърбия и провъзгласи този мюсюлмански анклав на Балканите за държава? Дъртата похотлива баба Мадлин Олбрайт, дето Хашим Тачи се прежали да си ляга с нея. И дъртият похотлив Клинтън, който се оскандали пред цял свят с дебелата стажантка Люински. Те ей такива изчадия я забъркаха тази кал. А на всичкото отгоре хамерите си цопнаха в Косово огромна военна база. Затова беше цялата пушилка. Дай Боже сърбите да удържат, защото падне ли Сърбия край с християнството на Балканите.

Кой отне турска земя от мюсюлманска Турция? Кой направи този български анклав независима държава? Човече, тотално си изтрещял! Там живеят 90% мюсюлмани и тези хора имат пълно право да искат европейски живот, различен от този на руската подметка Сърбия!

Млък еврейски биологичен отпадък...Косово е сръбско, а косоварите марш в мюсулманска Албания...И не си позволяваяй да наричаш древна България анклав. Българите сме на Балканите от векове, артефакти милиони...Турското безкултурно племе се е появило от нищото и е ислямизирало населението на Балканите. Благодарение на Русия турските мърши са изхвърлени..Малцинствените отрепки са като проказа...

Битката на Косово поле на 15 юни 1389 г.

КОСОВО.Е.СРБИЯ!!!

Родопите е Турция? Имаш ли акъл в главата?

Това е добър вариант и за България. След 5 години може и населението да се цивилизован. И без това се видя, че полицаите са често проблем а не решение, стигна се и до стрелба ма границата.

Не сме сменяле, защо така, поправете се

Дава свобода на действие, пък и пести много от бяджета за дрехи и разкладка. Освен това стресира враговете като се появят така. И трябва да бягат, иначе-е.....Когото хванат!

Много ме кефи формулировката "Сърбия претендира за територията на Косово"! Боже, все едно да кажем, че България претендира за територията на Странджа-Сакар или Родопите. Ама не може нещо дето си е било Сърбия отпреди 600 години, днес да се смята изконна територия на албанците. Хайде, моле ви се!

Сърболята или да спазват законите на страната, в която са натрапници, или да заминават за Сърбия! Иначе долу някакви едноклетъчни дебили са плюли по ЕС. Замятайте ватенките и марш в Руслямистан!

Хайде да прочетеш "сърболята" колко века са обитавали Косово и как албанците-гастарбайтери преди 90 години започват да се настаняват там.

Неграмотнико селски, Хайде да прочетеш кои протобългари са обитавали местността, още преди да има сърболя на картата! Трудно ти е мисленето, но опитай! Ако не стане, ще помагам. Обещавам!

То и българи са населявали и населяват части на Сърбия, пък не виждам да се пениш срещу тази държава да ни ги връща.

"Протобългари" няма в нито един учебник по история, първо се научи как се казват древните ни предци - общи за българи, сърби, румънци, македонци, албанци, хървати. На "селски" няма как да ме обидиш, отново ако прочетеш МАЛКО българска история, преди 100тина години 85% от населението на България е от селяни. Гражданите, срамуващи се от селския проузход на дедите си, сте сравнително скоро явление, "пази боже сляпо да прогледа" (по този повод, може да надникнеш и во учебник по литература).

Неграмотнико, първо видях, че се обиди, второ - не каза нищо смислено. Изглежда нямаш какво. Ако можеше и да разсъждаваш, щеше да знаеш какво е протобългари и че това е най-правилното им наименование. По исторически познания, а и въобще по образование съм доста над теб.

Косово албанска дума ли е?? питам само?

2022-11-18 08:18:44 Учителката Йовка ( Е как да ни ги върне, като там командват и твоите господари - ватниците? Нали българските русофили сте най-раболепните и най-лижещите, помолете се на господаря си да натисне сърболята и да ни върнат полагащото се. Или не искаш?

ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПСЕВДО ПОЛИЦЕЙСКИ СТРИЙПТИЗ , А ;) ПЪЛЕН ТАШ@К Е ЕС !!!!

в качеството на какъв влиза в Сърбия??? зашо не влезе и в Луганск 2014 след Минските споразумения?

ЕС Е ДИКТАТУРА НА ТЕРОРОСТИЧНИ СТРУКТУРИ !! ПАЧСВРИ КАТО ЛАЙЕН, ШАРЛ МИШЕЛ, БОРЕЛ И ПОДОБНИ ПЛАЗМОДИИ СА САМО МАША В РЪЦЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!! ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА НАЛИЦЕ, НО СЕ НАЛАГА НАСИЛСТВЕНО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ОСВЕТЛЯВАНЕТО ИМ !!!

Освен всичко това ,което сте написали и което е вярно,тия плазмодии са верни слуги на САЩ.

а няма ли да патрулират и в донбас, афганистан, либия, сирия и т.н., защо точно в косово ?

Първата голяма възможност пропуснаха във Виетнам!