ЕС приравнява нарушаването на санкциите към престъпление

Според действащите правила такива още са тероризмът, трафикът на хора и сексуалната експлоатация на жени и деца, прането на пари, корупцията и т.н.

Обратно в новината

Коментари - ЕС приравнява нарушаването на санкциите към престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам кога ще имат доблестта да се признаят за реални престъпници тия наврели се на аванта по върховете на ЕС поглеждайки реалността която се шири из Европа благодарение на тяхното ндупв... на сащ.

Интересен би бил коментара на шофьорът на яхта.

Е сега и АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЩЕ МИНЕ ПОД САНКЦИТЕ НА ЕС ТЕРОРИСТ С РУСКИ КАСЕТИ НИЩО ЧЕ 5,6.БЛОК ЩЕ БЛОКИРАТ ,, ВАЖНОТО ДА СА АМЕРИКАНСКИ

всеки който подкрепя Путин и Русия да се смята за терорист .

Забрави да кажешч це си педераст

Аз имам спомен, че като бях малък подобни изказвания се плякаха по талавизора и баща ми си хвърляше чехъла по него. Са ще е същото. Само дето ще хвърлям аз и сина ми, ма камъни по Парламента и масончетата в него. Тия задминаха и конгресите на БКП и простотиите на СИВ едновременно.

Съвсем изтрещяха

Това ли са либералните европейски ценности? Мирише по-скоро на некадърна диктатура, диктувана отвъд океана.

Честит да вие скапания ЕС!! КЪДЕ СЕ НАВРЯХТЕ БЕ БЪЛГАРИ И БОГ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ВАС??????

Sm3hurk0

Управляващите в евросъюза ли са тъпи или всички до един са ваксинирани.. Друго обяснение нямам.

Престъпленията на ЕС - колко точно е казано, това санкции и т.н. са престъпления на ЕС. А иначе, това което искат да кажат е, че заобикалянето на санкциите не е единичен случай а в големи размери, и санкции ще има не само за санкционираните, но и за тези които не го спазват. Това означава, че така нареченото единство, никак не е единно, а това значи още , че и доста държави са насилствено принудени да се включат в санкциите. Пример Сърбия, а и не само. А е известно че с насилие нищо добро не може да се постигне.

Чемодан-вокзал-москалия, чебурашки. Пък ние тук в гнилия ЕС нека страдаме. Същите глупости като вашите ги слушахме 45 години. Хайде сменяйте репертоара поне веднъж на век, а!

Аз съм си у дома бе смотан трол...и плащам пренсията на майка ти...щото нали знаеш че на един работещ се пада по един пенсионер... докато ти се гъзиш на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Шило

Мдааа, студът е довел до количествени и качествени изменения в главите на тези от Брюксел

Да.. Очевидно диктатурата се засилва.. ЕСсср - Четвъртия Райх в действие.. Един ден ще обявят че и дишането подлежи на данък(както в Османската Империя) и ще трябва да се плаща. Да видим и кога ще открият и първите Коцентрационни Лагери.

Си праат публично харакири от глупост

Всяка путинска пропаганда трябва да бъде заличена до изтребването и на последния продажен трол !

Чиба бе, пикльо!

ЕС е Фашиска Държава и е Време за закриване !

"Изключително си приличат. Руснаците почти успешно могат да достигнат до логично заключение. " Оксфордския Университет

Тоя пост ме кара да ида до Берьозката и да си купя 10 руски водки.

Направи го!!!

Идиоти ли са в този съвет?! Те преливат от пусто в празно по-безмислено и от нашите депутати, което си е направо дигноза!

Освен 1984, Джордж Оруел е бил далновиден и талантлив да напише и "Фермата на животните". Но ние си имаме един чудесен поет - Хр.Смирненски, който е бил също не по-малко далновиден и талантлив, да ни остави поучително и така звучащо в съвремието ни произведение "Приказка за стълбата"... Прочетете ги, заменете главните герои със съвременици - политици, държавници, политически деятели и ... воала, де жа ву един вид ;)

В ЕС упорито вървят от "1984" към "Животинска ферма", явно евробюрократите са съвсем изтрещели вече.

... от коментарите се вижда, че с изключение на дежурните 2-3 дебила, повечето хора започват да се събуждат и да проглеждат...

Дано да е така, слепите соросроби с разклатена психика от омраза по Русия, се превърнаха в едновремешните доносници:))))

Е ти нали си горд с доброто старо време. Сега изведнъж почна кусури да му намираш.

Ами вашия модерато е на смяна. Трие всичко антируско, което смогне. И остава само вашата плява.

А тъпкането по червените линии на другия и подстрекаването към война вместо към мир, даването на оръжия на по-слабия във войната и нейното продължаване вместо сядане на масата на преговорите не е ли престъпление към МИР-а? Някой да потърси сметка на клоуна че създаде повод за световна война с неговите ракети в Полша ?

Нарушаването на сакнкциите щяло да се гледа като престъпление еквивалент на тероризъм, трафик на хора и прочие? Тоест най-тежките за днешно време престъпления с еднакъв вид наказания. хахах Точно като при фашизма. Или си на правилната страна или си на страната на врагът. И ако си на страната на врагът се наказваш с най-тежкото наказание. А със задна дата от денят на първите санкции ли ще влезе в сила тази промяна? Защото Всяко правителство в ЕС ще трябва да бъде наказано за това! Най-вече покрай събития за уж отзали се от газът ама друг път. хахахаха

Ами то, фашисти управляват ЕС в момента... Назначени от през-атлантическите си господари, неизбрани от никой и налагащи какви ли не диктаторски методи, без одобрението на самите страни-членки... Ето, на т'ва му се вика образцова Демокрация в краварски стил!

Помня, как всички се радвахме дружно, когато станахме част от ЕС... Но към днешна дата, вече не искам да бъда част от ТАКЪВ ЕС! …Пак се оказахме от грешната страна!

Когато влязохме в ЕС и НАТО, и двете организации все още симулираха добри отношения с Русия. Направо им се чудя на сърбите, че даже мераци показват да вризат в ЕС в наши дни.

Как пищят щатните ватенки, мамини сладки!

я си...! Нали се сещаш!

Като гледам, на къде се е запътил Запада и в частност тъпата Европа, която клекна и се надупи на САЩ, започвам да си мисля, че единствения изход е Русия да спечели тази война...

БулЕСекзит, булНАТОекзит, Козяк под денонощно наблюдение на ДАНС и ФСБ и си решаваме огромна част от проблемите. Соросоидите експулсирани в Щатите да мият кен.ефи.

Само да питам руските полковници с повече права от нашите ли ще бъдат? Как точно ще конвертираме чиновете? ФБС поканил сладура сладък и вика, "НЕЗАВИСИМОСТ!!!!" :)))

;)

Булекзит и тричане на Урсула гон Лайнанен!

Я, как изведнъж маса хора станаха престъпници!... "1984" на Оруел, вече се задава на хоризонта. Май Русия пак ще трябва да освобождава Европа от фашагите!

Хахахахахахахахахахахха

Ха ха, КПЕС реши да наказв авсички несъглсни с комунистическите кратуни в европейската комисия, която е марионетка на комунистическите кратуни в сащ... Да живее новият европейски комунистически ред!

Видяхте ли тероризмът с залепените плакати, който гласува против измамата срещу Русия! нацистите така са постъпвали.

Това е чиста фашистка диктатура. еврогейски неонацистки съюз.

Викате фашисти, искате фашисти - ето ви ги.

А скоро и подкрепата за Русия ще е престъпление.

Дори мисълта за Русия ще е престъпление. Едно време за виц срещу бай Тошо се влизаше в затвора, а сега ще е за виц в полза на Русия... Тоталитаризмът се завръща, ето цените се регулират няма свободен пазар, свободната търговия е престъпление, налагат се законови промени срещу пологащи се средства иначе се отказват, медийна цензура на руски новини и сайтове и т.н.

Нали за това се реве тука, да е както при СССР, както при соца. Ето, точно такова става, какъв е проблема сега?

Отчаян опит на брюкселските зелки от ЕК, начело с акушерката Фон Дер ЛайНен, за принудително въздържане и задържане на тези страни, които вече се питат, дали мястото им е в този пропадащ ЕС... Както и да е, Историята го е доказала многократно - когато започнат рестриктивните мерки, санкции, ограничения, съпроводени от истерия на крайностите и гола демагогия, това е ясен знак за назряваща Революция и последващ Рестарт... Кофти, но какво да се прави, Човечеството непрекъснато се върти в омагьосания цивилизационен исторически кръг!

Е той клаус шваб го е описал, какво желаят и какво искат да наложат с великия рестарт...

Европейските фашисти продължават със своите безумни решения, за които искат ние да плащаме ?! Да покажем на предстоящите избори за ЕП какво мислим за тях !!

Нарушаване правото на собственост/кражба на авоарите на Русия без санкции от ООН/ и правото на живот/Избиване на рускоговорящи в Украйна от Бандеровците и полицията, невероятна инфлация и налагане на студ в домовете и офисите/ това за затвор за предателство на народите от ЕС ли е?!

БРАВО! СТРАХОТНА НОВИНА! :)

Фатмака си е фатмак.

Това е много добра новина. Но нека нашите евродепутати попитат също дали стрелбата в центъра на един град, по помещение в което може да има хора, тероризъм ли е или вандализъм. За справка стрелабата по български културен клуб в Охрид, който според РСМ е вандалски акт.

Според действащите правила такива още са тероризмът, трафикът на хора и сексуалната експлоатация на жени и деца, прането на пари, корупцията и т.н. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Абе като гледам това не е спряло корупцията.... нито тероризма (питайте франсетата) или трафика на хора и наркотици

Путин си пази териториите, но що щат някои на хиляди километри да търсят - какво?

нямаше и по тоталитарно време!

Все по-близо и по-близо до "1984"..... колкото и тъжно да е

Това е диктатура и този филм вече сме го гледали. Колкото повече стискаш в шепите си пясъка, толкова повече той изтича. И с икономиката и с човеките ресурси в ЕС става същото.

Идиоти без граници!!!

Разбира се, осигуряването на огромните печалби на ваксинационната мафия от Урсуза фон дер Лайняна не е корупция, това е просто услуга.

Сър Джон

много правилно ,но трябва да обяват за престъпление и подкрепата за Путлер и рашизма

не си българин, а прост идиот

Насила хубост не става.

Ти да видиш, а няма ли да го приемат и със задна дата? Та да знам - престъпник ли съм вече, или ще стана такъв. Щото съм им срал на закона от висока камбанария....