Коментари - ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна | Днес.dir.bg

ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна

Киев ще получи за отбраната на страната около 15-20 милиарда евро до 2027 година, първият транш е през юли

Обратно в новината

Коментари - ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

На руснаците не им трябват пари, те имат водка и пушки и им харесва да се бият и да бъдат убивани в името на някой плазмодий.

Че това новина ли е? От самото начало на санкциите се знаеше какво е тяхното предназначение.

РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти ! /// КАКВО Е ИНТЕРЕСНОТО В ТАЗИ гнусна ВОЙНА : Путин ще бъде победен със собствените си пари ОРКИТЕ ГИ ИЗБИВАТ със собствените им пари Ракетите , снарядите , които падат на главите им са предварително платени от путлер. КАКТО КАЗВА НАРОДА : Пито , Платено… Западът разреши въпроса с конфискацията на замразените руски активи. И че, изглежда, американците са намерили правно правилно решение на този проблем. Не е ли по-добре да похарчите пари за адвокати и да получите тези дворове за себе си под формата на огромни военни поръчки и за сметка на парите на Путин да извършите пълно превъоръжаване на американската армия? Какво, Вова! Не очаквахте ли такъв развой на събитията? Ще те прецакат за твоя сметка! ЖАЛКО и ЗА НАШИТЕ РУСОРОБИ - ЩЕ ИМ РЕЗНАТ ЖАЛКИТЕ КОПЕЙКИ.

Кой е строил и възстановявал Украйна след Втората световна война - може би фашистка Европа? Та и сега.

АХ КОЛКО СА ЛОШИ ТЕЗИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И АМЕРИКА. НИЕ САМО НАПАДНАХМЕ УКРАЙНА КАТО НАЦИСТКИ ЧАКАЛИ , без дори да им обявим война. РАЗРУШИХМЕ ИМ ГРАДОВЕТЕ, УБИХМЕ ИМ ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ , ПРЕВЗЕХМЕ ТЕРИТОРИИ… а те да вземат че да ни наложат санкции. АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО подобно на ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

АХ КОЛКО СА ЛОШИ ТЕЗИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И АМЕРИКА. НИЕ САМО НАПАДНАХМЕ УКРАЙНА КАТО НАЦИСТКИ ЧАКАЛИ , без дори да им обявим война. РАЗРУШИХМЕ ИМ ГРАДОВЕТЕ, УБИХМЕ ИМ ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ , ПРЕВЗЕХМЕ ТЕРИТОРИИ… а те да вземат че да ни наложат санкции. Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Ха ха ха! Путин го разкатаха

някой ме окраде така ще го убия, независимо дали ще ме съдят или застрелят. Атом и да се свършва с мършата на земята. Динозаврите са били по-дълго и явно по-свестни.

Какъв атом? Нали после точно РУСИЯ ще трябва да застроява пустеещите земи :))

Каквото остане от Русия.Те сега са по население колкото половин Индонезия ,50% алкохолици,които не могат да си подредят кочината,ще застрояват.Посегнат ли към ядрено оръжие и ги няма.При тях ще е лесно. 80% от руснаците живеят в 10 града.

Що за навик имат путиноидите - да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките АПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU /// Ватенките - които кой знае какъв глупак ги е нарекъл „голямата мечка“ се оказа (по собствено тяхно признание) проскубана, беззъба , слаба, сляпа стара и болна мечка… само една рошава врана, която не спира да грачи и да се показва на света! Не можете да направите нищо за просяци, изолирани ватници. Целият свят те мрази.

Сега ще чакаме руския отговор. Вече замразиха парите на две европейски банки. Евроклиър също ще бере ядове.

Руският отговор отдавна започна. Както се случва още от началото на СВО, Западът догонва Путин, а не обратното.

СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА НИЩО НЕ ОСТАНА. ВСИЧКИ СЕ ИЗНЕСОХА От началото на пълномащабната агресия повече от хиляда международни компании преустановиха дейността си в Русия, за да не попълват военния бюджет на агресора.

Тепърва ще си губят парите, кухите рашки нещастни. Даже вече корекомите им връщали, сиреч им предстои да чакат светлото комунистическо бъдеще - отново. хахахаххахахахахахаха

Абе така слушахме и като изкараха рашките от СУИФТ, а накрая какво стана? И то по инициатива на ЕСС :))

Основната банка на Китай спря всички транзакции с Русия https://youtu.be/4rh7cBiIYvU

Дръжте си парите в европейски и американски банки. И САЩ и Европа с това действие се гръмнаха със собствения пищов в топките. А с това на практика направиха услуга на путин. Заюото тия пари ще стигнат на украинците точно до наесен ... КОфтито е че ние пак сме от страната на булката...

Ибахти услугата а брят - да ти дам сметка да си прехвърлиш парите на мене, услуга да ти направя?

Ами то свършат активите?

БЛУМБЕРГ : Белият дом даде зелена светлина за конфискуването на замразените 300 млрд. на Руската федерация Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън подкрепи законодателство, което ще конфискува около 300 милиарда долара замразени руски активи в Украйна. Това пише БЛУМБЕРГ , позовавайки се на документи от Съвета за национална сигурност на САЩ. „Законопроектът ще предостави на изпълнителната власт правомощията, необходими за конфискуване на руски суверенни активи в полза на Украйна“, се казва в меморандума на НСЦ .

Страните от Г-7 отказаха да върнат блокираните активи на Русия, докато не бъдат изплатени репарациите на Украйна Руските активи в страните от Групата на седемте (Г7) ще бъдат замразени, докато Москва не изплати компенсация на Украйна, се казва в изявление на групата във Вилнюс. НАКРАТКО – НИЩО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ – ВСИЧКО ЩЕ ОТИДЕ ЗА УКРАЙНА. Г7 включва САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Канада и Япония. Ръководителите на тези държави също изразиха необходимостта от създаване на международен механизъм за обезщетение за щети на Украйна и изразиха готовност да проучат възможностите за неговото развитие. Освен това страните от Г-7 се споразумяха допълнително да затегнат санкциите срещу Русия, да наблюдават спазването им и да подкрепят усилията на институции като Международния наказателен съд (МНС), който преди това издаде заповед за арест на президента Владимир Путин.

ЕС ще насочи 90% от приходите от замразените активи на Руската федерация за военните нужди на Украйна Общо от февруари 2022 г. страните от Г-7 са замразили около 300 милиарда евро валутни резерви на Централната банка на Руската федерация, от които приблизително 208 милиарда са в Европейския съюз, основно в белгийския депозитар ЕУРОКЛЕАР. През 2023 г. те са му донесли 4,33 млрд. евро печалба. А според резултатите от първото тримесечие на 2024 г. - 1,566 млрд. евро. Средствата се теглят в специална сметка. /// Експерт: Руската федерация ще купува оръжия за Украйна, като използва замразени активи 25.04.2024 г Сега Русия харчи поне два пъти повече от Украйна за войната, която отприщи. Руските замразени активи могат да бъдат използвани не само за възстановяване на Украйна, но и за закупуване на оръжия за отбранителните сили.

АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО КАТО ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

Идиоти ! Тези забравиха на какво се крепи капитализма ! Да вземат да прочетат Капиталът на Карл Маркс !

Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Всичко е предизборно ала-бала. Нищо такова няма да се случи на практика.

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

знаем, че вас - жълтопаветниците, ви раждат бащите ви. няма нужда да си го казваш и тук.

Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Ама това чак юли, но на 9ти юни след гласуванията в Европа може и да не се случи въобще.

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

съседите на Сенегал - управляваните от военни Буркина Фасо, Мали и Нигер - се обърнаха към Русия за помощ за сигурността след изтеглянето на френските войски. Трите западноафрикански държави обвиниха бившата колониална сила във вътрешна намеса и неуспех да се справят с джихадистите бунтове в района на Сахел след повече от десетилетие на операции. Уагадугу, Бамако и Ниамей също сформираха съюз от държави от Сахел и заедно обявиха оттеглянето си от Икономическата общност на западноафриканските държави през януари. Военните правителства на тези три държави обвиняват 15-членния регионален блок, който отдавна ги тласка да възстановят демократичното управление, че обслужва чужди интереси и представлява заплаха за техните страни. В речта си Сонко каза, че Сенегал ще задълбочи отношенията си с правителствата на Мали, Буркина Фасо и Нигер. „Няма да изоставим нашите братя в Сахел и ще направим всичко необходимо, за да укрепим нашите отношения“, каза премиерът

Сенегалският премиер Усман Сонко предложи да се затворят френските военни бази в страната, твърдейки, че дългосрочното присъствие на френските войски е несъвместимо с желанието на западноафриканската държава за пълен контрол върху нейните дела, както и че 1/3 от Дакар е под окупацията на чужди войски. Министър-председателят направи изказването си на съвместна конференция с френския ляв политик Жан-Люк Меланшон в столицата на Сенегал, Дакар. „Повече от 60 години след нашата независимост… трябва да поставим под въпрос причините, поради които френската армия например все още се възползва от няколко военни бази в нашата страна и въздействието на това присъствие върху националния ни суверенитет и стратегическата ни автономия“, каза Сонко, цитиран от Ройтерс.

Роберт Фицо открито се противопоставя на изпращането на оръжие в Украйна. Много словаци го подкрепят в това,но много не. Тези, които са против него, са допълнително „мотивирани” от натиска на медиитена ДД, които представят политиката на Фицо като опасност за цяла Европа. Заместникът на Фицо, Робърт Калиняк точно формулира проблема, който описа днес: „Ето до какво доведе неспособността да се приеме волята на част от обществото,която не устройва друга определена група“. Достатъчно е да си припомним заглавията на влиятелни медии в дните след победата на неговата партия: АП писа: „Тъй като доверието на Словакия в демокрацията намалява, нейният избран лидер води кампания срещу помощта за Украйна.“ Всички мнения водят до едно заключение: Фицо е заплаха за демокрацията. И защо? Защото не иска да помогне на Украйна. Георги Марков след покушението срещу Фицо:“Стрелбите ще продължат! Битката с неолибералните радикални комунисти на Сорос е на живот и смърт“. Похитителят Юрай Синтула хладнокръвно изстреля 5 патрона в тялото на премиера, признавайки хладнокръвно, че не е доволен от политиката му. Часове преди политическата екзекуция стрелецът и няколко души реват: „Да живее Украйна! Предатели! Стига Фицо!“

откъде вадиш този патос? Украйна изгуби повече от една пета от територията си, а и продължава и ще продължава да губи! На каква дрога си? Кажи честно!

нещата никак не са розови и натиснаха копчето на идиота да копира и спами като за световно:))))))))))))))))Неуважаеми дираджии,за ваше огромно съжаление(и на тези,които ви командват) от това няма никакъв ефект:))))))))))))Защото първо-много е тъп,и второ-бързо се "изморява",като разбере,че обещаното не е като завещаното:))))))))))))))))))

Бившият офицер от швейцарското разузнаване полковник Жак Бо в интервю : " Западът се управлява от уникални дебили, те са причината за създаването на Евразийския блок (видео Войната, която САЩ започнаха да водят срещу Китай, само сближи Китай и Русия, а след това конфликтът в Украйна сдружи двете страни още повече. След началото на тази война и санкциите, които бяха наложени както върху Китай, така и върху Русия, тези две страни разбраха, че съдбите им са свързани и че те заедно трябва да се противопоставят на Запада. Виждаме, че в икономическите и в промишлените сфери тяхното сътрудничество се подобри, при това значително, а и в други области също, в това число с сферата на дипломацията. Виждаме, че тези две страни работят, така да се каже, в едно направление, особено в Близкия Изток. Какво се случи в резултат на действията на Запада спрямо Русия и Китай: създаде се евразийският блок. А той в момента е по-силен от всякога.

Голямо крадене ще падне от тези пари, бандеристан е бездънна яма без конторл :))) европейските политици, заедно с американските, се оказаха обикновени крадци и схемаджии.

ПАЗАРНА икономика ПО ЕВРОПЕЙСКИ.

Печалбата също принадлежи на собственика на актива - Русия. Безогледна кражба на движима собственост и се нуждае от наказателно процесуални мерки. Това са пладнешки крадци във властта на ЕУ.

Е да, ама орките си набраха тоалетни чинии хихихихихихихи

Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти ! АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО КАТО ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО

ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

САЩ притискат дебилна Европа да краде руски пари... и след това, ни лук яли, ни мирисали.

Само за сведение.Особено за този,който тиражира лъжи за руски загуби. Русия е сгънала укрофашистите в миша дупка.Сега изчаква да види какво ще направят европедалите. Ако не дай си боже тези олигофрени т.н.евроатлантици посегнат отговора ще бъде жална ни майка.

така е от 100км от собствената си граница е вече на 110км за 3 години . Е няма вече флот , загуби цели групи самолети за танкове да не говорим Заминаха си чеченците вагнеровците Вимпели Алфи и так дале генерали безчет замина си дори министъра на отбраната няма нито един генерал на поста си . Но напредват успехите са непрестанни хахахахахах

Интелигентите хора разбират какво става, за съжаление, паси, тагарев и прочие са псевдо интелткуалци, те са децата на комунистическия интелктуален елит и комунистическата буржоазия, която съспиа направеното от обикновените и много кадърни работници и селяни на България. В Украйна Порошенко КГБ агента, Кличко сина на Червения Генерал, Зеленски руския евреин слуга на Коломоиски продадоха народа си по болшевшки и по болшевишки го жертват

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

Всичко си има граници, руското търпение - също. Явно евроидиотите скоро ще завиждат на мъртвите, че и ние ще го отнесем покрай тях. Който е крал от руснаци не е прокопсал... А и давност при тях не върви.

И да не забравяме, че всичко това се дирижира от световния гросмайстор пОтин. хихихихихихих

170 милиарда за смърт в украина дава САЩ, а в същото време. Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетна, и тези хора Учат Украинците как да живеят по добре, не е учудващо че водеики се по акъла им Украинците днес имат съссипани семйства , убиства, раьделни деца от родителите си, живеещив окопите целогодишно, което ще се превърне в норма за Украинското насление, а не в изключение. просперитет по Американски налази Украина.... Харков от руски град стана Детроийт, Детройт и без война е по зле от Харков след война

Хахахаха, шегаджия.

и ще видиш с Раша какво ще се случи - като се върнат от фронта опердасаните 'пАбидители', вече без работа и 200к зарплати. Щото инфлацията и санкциите няма да спрат..

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

най фрапиращото в случая е че огромна част от помоща за украина директно отива към Русия по разни канали, първата година на войната търговията между Украинските военни и милиционери със руснаците кипеше... всичко доставено от НАТО може да бъде закупено и маскирано като опуцано, Руснаците даваха по милион за танк и Руснаците и Украинци си делкаха парите за да могат да обукат някой абрамс, като разбараха за това Американците си изтеглиха абрамсите

"Страните от Г-7 замразиха около 300 милиарда долара руски активи малко след инвазията на Москва през 2022 година" Колко странно! Помня как се спомена през 2022 г. за замразяването на основната сметка по която Европа превеждаше пари на Русия за руският газ. Която в последствие да послужи за Украйна. Но твърдението беше, че в сметката има запорирани около 500 млрд. евро!?! Сега пък били 300 млрд. Долара!? Утре да не се окажат само 100 млрд. лева? хахахахах "ЕС очаква активите да донесат печалба от около 15-20 милиарда евро до 2027 година" А до предполагаемите 600 млрд. евро необходими за възстановяването на Украйна по отчет през 2023? А ако войната приключи след 2032 г. колко ще са необходими? Трилион?

Кражбата продължава а? Малоумният европейски дебилитет не зацепи, че Русия си взима Украйна, САЩ си напълниха с поръчки ВПК то, а сметката е за вас драги гои затъпели.

Не важно кой забогатява, важно е кой ще бъде в каменната ера съвсем скоро и това ще е рузката кочинаааа

дали? хаха

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

Не излизат нещо сметките ти драги, бегай в училище да си доучиш... не те бива в математиката.

"Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън оказа натиск тази седмица на останалите страни от Г-7 да се съгласят" Така действат "демократите и борците за свобода и мир"Ако това го направи опозицията,в случая Русия,не искам да си мисля каква патърдия щеше да вдигне,как "тоталитарните лидери" карат "суверени" държави да вършат нещо насила....тази демокрация,която я практикува сащ в днешно време отдаван мина нивото на пошлост и диктатура комунистическият режим отпреди 30-на г......декокарацията остана само фасадата,вътре е пълно с изпр....я...

Ганчо се готви да поеме демократичният ток с 30 процента надценка, съответно логичното увеличение на всичко по магазините. Слава Кокаине.

Да бяхте купували рубли. Сега пиздец

От как сме в ЕС всичко ни е окрадено, разрушиха ни селското стопанство за да не конкурира, техните и да им освободим пазарите, а бяхме номер едно и ноемр две в света по куп показатели. После щото ни била много евтина енергията пък те искали да строят тецове в Турция и АЕЦ в Румъния трябвало да си затворим АЕЦ блковете, щото не било честно да продаваме на най ниските цени тока, после продадоха Девня, там сега има стена като Китайската и никой не може да прехвъркне ни полиция , ни президент, ни министър председател това е частна собственост където Българите са желани само като слугуващ персонал..... за 45 години в Соц Българи след дива окупация от СССР се построиха пътища, водопроводи, канализация най много язовири в Европа,и уникално енерго разпределение, централи и имахме най наситената нергиина мрежа, най много вътрешни полети в цяла Европа, най много павирани писти за самолети в Европа, най много тнакове в Европа след СССР, имахме само ние и Бритнаците от този тип ракети, имахме 6 място в света по износ на вино, бяхме 3тата сила в областта на компютрите и произвеждахме супер компютри които Франция копуваше за по милион долара, продадохме по спомени 160 000 Елки на Швейцария, защото нашата елка постави основите на микроелектрониката в Япония....... построиха се ЖП линии и се строяха кораби . В МОМНЕТА са минали 35 години от как сме Демокрация и то модерна, и гледам че всичко върви към по зле и в Европа, и в България

Добре бе глупчо, защо мнозинството живее много по-добре сега. Защо има много по-модерни и красиви сгради, защо имаме такъв износ, защо има къде да водим децата си да се развиват и забавляват, защо? Това че ти си посредствен скапаняк, не означава че трябва да лежиш на чужд гръб. Помияр.

имаш на заем, времено прода си бъдещето си и на децата си срещу напечатани пари ....има механизъм на напечатаните пари, а и минаха 35 години от тогава за тези 35 години по онова време хората пза пръв път пратиха човек в космоса за пръв път направиха супер самолети, в момента з апоследните 35 години почти нищо нова не е измислено нищо фундаментално само е оптимизирано

то това си е типична и нормална западна олигофрения. По-изгодно беше да дадат свои пари. Сега руснаците ще им удържат 1:2 до 1:5. Така стана скоро с американците, които им конфискуваха около 5-6 милиарда. Веднага се простиха с доста повече. Ако не се лъжа, май до 3 пъти, но може да греша. Ако му се търси на някой да гледа. Още в началото на тази санкционна война след блокирани руски активи за около 300 млрд, се оказа, че русия е блокирала западни активи за около 900 млрд. Да се сръвчиш в такава ситуация е меко казано тъпо и безмозъчно, щото е ясно какво ще се случи. От това действие ще пострада Европа в пъти повече. Сякаш това ЕС се управлява от някакви олигофрени.

Коментари - ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна | Днес.dir.bg

ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна

Киев ще получи за отбраната на страната около 15-20 милиарда евро до 2027 година, първият транш е през юли

Обратно в новината

Коментари - ЕС прие плана за печалбите на замразените руски активи - отиват за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

На руснаците не им трябват пари, те имат водка и пушки и им харесва да се бият и да бъдат убивани в името на някой плазмодий.

Че това новина ли е? От самото начало на санкциите се знаеше какво е тяхното предназначение.

РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти ! /// КАКВО Е ИНТЕРЕСНОТО В ТАЗИ гнусна ВОЙНА : Путин ще бъде победен със собствените си пари ОРКИТЕ ГИ ИЗБИВАТ със собствените им пари Ракетите , снарядите , които падат на главите им са предварително платени от путлер. КАКТО КАЗВА НАРОДА : Пито , Платено… Западът разреши въпроса с конфискацията на замразените руски активи. И че, изглежда, американците са намерили правно правилно решение на този проблем. Не е ли по-добре да похарчите пари за адвокати и да получите тези дворове за себе си под формата на огромни военни поръчки и за сметка на парите на Путин да извършите пълно превъоръжаване на американската армия? Какво, Вова! Не очаквахте ли такъв развой на събитията? Ще те прецакат за твоя сметка! ЖАЛКО и ЗА НАШИТЕ РУСОРОБИ - ЩЕ ИМ РЕЗНАТ ЖАЛКИТЕ КОПЕЙКИ.

Кой е строил и възстановявал Украйна след Втората световна война - може би фашистка Европа? Та и сега.

АХ КОЛКО СА ЛОШИ ТЕЗИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И АМЕРИКА. НИЕ САМО НАПАДНАХМЕ УКРАЙНА КАТО НАЦИСТКИ ЧАКАЛИ , без дори да им обявим война. РАЗРУШИХМЕ ИМ ГРАДОВЕТЕ, УБИХМЕ ИМ ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ , ПРЕВЗЕХМЕ ТЕРИТОРИИ… а те да вземат че да ни наложат санкции. АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО подобно на ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

АХ КОЛКО СА ЛОШИ ТЕЗИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И АМЕРИКА. НИЕ САМО НАПАДНАХМЕ УКРАЙНА КАТО НАЦИСТКИ ЧАКАЛИ , без дори да им обявим война. РАЗРУШИХМЕ ИМ ГРАДОВЕТЕ, УБИХМЕ ИМ ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ , ПРЕВЗЕХМЕ ТЕРИТОРИИ… а те да вземат че да ни наложат санкции. Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Ха ха ха! Путин го разкатаха

някой ме окраде така ще го убия, независимо дали ще ме съдят или застрелят. Атом и да се свършва с мършата на земята. Динозаврите са били по-дълго и явно по-свестни.

Какъв атом? Нали после точно РУСИЯ ще трябва да застроява пустеещите земи :))

Каквото остане от Русия.Те сега са по население колкото половин Индонезия ,50% алкохолици,които не могат да си подредят кочината,ще застрояват.Посегнат ли към ядрено оръжие и ги няма.При тях ще е лесно. 80% от руснаците живеят в 10 града.

Що за навик имат путиноидите - да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките АПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU /// Ватенките - които кой знае какъв глупак ги е нарекъл „голямата мечка“ се оказа (по собствено тяхно признание) проскубана, беззъба , слаба, сляпа стара и болна мечка… само една рошава врана, която не спира да грачи и да се показва на света! Не можете да направите нищо за просяци, изолирани ватници. Целият свят те мрази.

Сега ще чакаме руския отговор. Вече замразиха парите на две европейски банки. Евроклиър също ще бере ядове.

Руският отговор отдавна започна. Както се случва още от началото на СВО, Западът догонва Путин, а не обратното.

СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА НИЩО НЕ ОСТАНА. ВСИЧКИ СЕ ИЗНЕСОХА От началото на пълномащабната агресия повече от хиляда международни компании преустановиха дейността си в Русия, за да не попълват военния бюджет на агресора.

Тепърва ще си губят парите, кухите рашки нещастни. Даже вече корекомите им връщали, сиреч им предстои да чакат светлото комунистическо бъдеще - отново. хахахаххахахахахахаха

Абе така слушахме и като изкараха рашките от СУИФТ, а накрая какво стана? И то по инициатива на ЕСС :))

Основната банка на Китай спря всички транзакции с Русия https://youtu.be/4rh7cBiIYvU

Дръжте си парите в европейски и американски банки. И САЩ и Европа с това действие се гръмнаха със собствения пищов в топките. А с това на практика направиха услуга на путин. Заюото тия пари ще стигнат на украинците точно до наесен ... КОфтито е че ние пак сме от страната на булката...

Ибахти услугата а брят - да ти дам сметка да си прехвърлиш парите на мене, услуга да ти направя?

Ами то свършат активите?

БЛУМБЕРГ : Белият дом даде зелена светлина за конфискуването на замразените 300 млрд. на Руската федерация Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън подкрепи законодателство, което ще конфискува около 300 милиарда долара замразени руски активи в Украйна. Това пише БЛУМБЕРГ , позовавайки се на документи от Съвета за национална сигурност на САЩ. „Законопроектът ще предостави на изпълнителната власт правомощията, необходими за конфискуване на руски суверенни активи в полза на Украйна“, се казва в меморандума на НСЦ .

Страните от Г-7 отказаха да върнат блокираните активи на Русия, докато не бъдат изплатени репарациите на Украйна Руските активи в страните от Групата на седемте (Г7) ще бъдат замразени, докато Москва не изплати компенсация на Украйна, се казва в изявление на групата във Вилнюс. НАКРАТКО – НИЩО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ – ВСИЧКО ЩЕ ОТИДЕ ЗА УКРАЙНА. Г7 включва САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Канада и Япония. Ръководителите на тези държави също изразиха необходимостта от създаване на международен механизъм за обезщетение за щети на Украйна и изразиха готовност да проучат възможностите за неговото развитие. Освен това страните от Г-7 се споразумяха допълнително да затегнат санкциите срещу Русия, да наблюдават спазването им и да подкрепят усилията на институции като Международния наказателен съд (МНС), който преди това издаде заповед за арест на президента Владимир Путин.

ЕС ще насочи 90% от приходите от замразените активи на Руската федерация за военните нужди на Украйна Общо от февруари 2022 г. страните от Г-7 са замразили около 300 милиарда евро валутни резерви на Централната банка на Руската федерация, от които приблизително 208 милиарда са в Европейския съюз, основно в белгийския депозитар ЕУРОКЛЕАР. През 2023 г. те са му донесли 4,33 млрд. евро печалба. А според резултатите от първото тримесечие на 2024 г. - 1,566 млрд. евро. Средствата се теглят в специална сметка. /// Експерт: Руската федерация ще купува оръжия за Украйна, като използва замразени активи 25.04.2024 г Сега Русия харчи поне два пъти повече от Украйна за войната, която отприщи. Руските замразени активи могат да бъдат използвани не само за възстановяване на Украйна, но и за закупуване на оръжия за отбранителните сили.

АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО КАТО ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

Идиоти ! Тези забравиха на какво се крепи капитализма ! Да вземат да прочетат Капиталът на Карл Маркс !

Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Всичко е предизборно ала-бала. Нищо такова няма да се случи на практика.

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

знаем, че вас - жълтопаветниците, ви раждат бащите ви. няма нужда да си го казваш и тук.

Не плачете русофили КЪСНО Е ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Путиновите фашисти А НЕ САЩ , ЕВРОПА, или Украйна нападнаха суверенната държава Украйна - Коварно ПО-ЛОШО ОТ ХИТЛЕР – БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА - КАТО ГНУСНИ ЧАКАЛИ и убиха: - Според ООН от началото на руската инвазия в Украйна са убити 6952 цивилни и 11 144 ранени. От тях 450 са деца. И сега хленчат - бият ни и ни ИЕБУТ на всички фронтове... Помогне. Спаси душите ни. Украйна има честта да погребе Русия. Знаете какво казват - Киев покръсти Русия, и Киев ще погребе Русия! Мисията на Украйна е да унищожи световния маниак youtube. com/watch?v=CU9HeC2jv2A В продължение на 24 месеца руско-фашистките УРОДИ бомбардират Украйна и недоумяват: „Защо по света не ни обичат?“

Ама това чак юли, но на 9ти юни след гласуванията в Европа може и да не се случи въобще.

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

съседите на Сенегал - управляваните от военни Буркина Фасо, Мали и Нигер - се обърнаха към Русия за помощ за сигурността след изтеглянето на френските войски. Трите западноафрикански държави обвиниха бившата колониална сила във вътрешна намеса и неуспех да се справят с джихадистите бунтове в района на Сахел след повече от десетилетие на операции. Уагадугу, Бамако и Ниамей също сформираха съюз от държави от Сахел и заедно обявиха оттеглянето си от Икономическата общност на западноафриканските държави през януари. Военните правителства на тези три държави обвиняват 15-членния регионален блок, който отдавна ги тласка да възстановят демократичното управление, че обслужва чужди интереси и представлява заплаха за техните страни. В речта си Сонко каза, че Сенегал ще задълбочи отношенията си с правителствата на Мали, Буркина Фасо и Нигер. „Няма да изоставим нашите братя в Сахел и ще направим всичко необходимо, за да укрепим нашите отношения“, каза премиерът

Сенегалският премиер Усман Сонко предложи да се затворят френските военни бази в страната, твърдейки, че дългосрочното присъствие на френските войски е несъвместимо с желанието на западноафриканската държава за пълен контрол върху нейните дела, както и че 1/3 от Дакар е под окупацията на чужди войски. Министър-председателят направи изказването си на съвместна конференция с френския ляв политик Жан-Люк Меланшон в столицата на Сенегал, Дакар. „Повече от 60 години след нашата независимост… трябва да поставим под въпрос причините, поради които френската армия например все още се възползва от няколко военни бази в нашата страна и въздействието на това присъствие върху националния ни суверенитет и стратегическата ни автономия“, каза Сонко, цитиран от Ройтерс.

Роберт Фицо открито се противопоставя на изпращането на оръжие в Украйна. Много словаци го подкрепят в това,но много не. Тези, които са против него, са допълнително „мотивирани” от натиска на медиитена ДД, които представят политиката на Фицо като опасност за цяла Европа. Заместникът на Фицо, Робърт Калиняк точно формулира проблема, който описа днес: „Ето до какво доведе неспособността да се приеме волята на част от обществото,която не устройва друга определена група“. Достатъчно е да си припомним заглавията на влиятелни медии в дните след победата на неговата партия: АП писа: „Тъй като доверието на Словакия в демокрацията намалява, нейният избран лидер води кампания срещу помощта за Украйна.“ Всички мнения водят до едно заключение: Фицо е заплаха за демокрацията. И защо? Защото не иска да помогне на Украйна. Георги Марков след покушението срещу Фицо:“Стрелбите ще продължат! Битката с неолибералните радикални комунисти на Сорос е на живот и смърт“. Похитителят Юрай Синтула хладнокръвно изстреля 5 патрона в тялото на премиера, признавайки хладнокръвно, че не е доволен от политиката му. Часове преди политическата екзекуция стрелецът и няколко души реват: „Да живее Украйна! Предатели! Стига Фицо!“

откъде вадиш този патос? Украйна изгуби повече от една пета от територията си, а и продължава и ще продължава да губи! На каква дрога си? Кажи честно!

нещата никак не са розови и натиснаха копчето на идиота да копира и спами като за световно:))))))))))))))))Неуважаеми дираджии,за ваше огромно съжаление(и на тези,които ви командват) от това няма никакъв ефект:))))))))))))Защото първо-много е тъп,и второ-бързо се "изморява",като разбере,че обещаното не е като завещаното:))))))))))))))))))

Бившият офицер от швейцарското разузнаване полковник Жак Бо в интервю : " Западът се управлява от уникални дебили, те са причината за създаването на Евразийския блок (видео Войната, която САЩ започнаха да водят срещу Китай, само сближи Китай и Русия, а след това конфликтът в Украйна сдружи двете страни още повече. След началото на тази война и санкциите, които бяха наложени както върху Китай, така и върху Русия, тези две страни разбраха, че съдбите им са свързани и че те заедно трябва да се противопоставят на Запада. Виждаме, че в икономическите и в промишлените сфери тяхното сътрудничество се подобри, при това значително, а и в други области също, в това число с сферата на дипломацията. Виждаме, че тези две страни работят, така да се каже, в едно направление, особено в Близкия Изток. Какво се случи в резултат на действията на Запада спрямо Русия и Китай: създаде се евразийският блок. А той в момента е по-силен от всякога.

Голямо крадене ще падне от тези пари, бандеристан е бездънна яма без конторл :))) европейските политици, заедно с американските, се оказаха обикновени крадци и схемаджии.

ПАЗАРНА икономика ПО ЕВРОПЕЙСКИ.

Печалбата също принадлежи на собственика на актива - Русия. Безогледна кражба на движима собственост и се нуждае от наказателно процесуални мерки. Това са пладнешки крадци във властта на ЕУ.

Е да, ама орките си набраха тоалетни чинии хихихихихихихи

Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти ! АКО русия НЕ БЕ НАПАДНАЛА ВЕРОЛОМНО КАТО ХИТЛЕР УКРАЙНА - ТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИПНЕ РУСКИТЕ ПАРИ. СВЕТЪТ СИ ЖИВЕЕШЕ НОРМАЛНО… Путлер - ДА БИ МИРНО ДЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО

ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА /// РУСОРОБИ добре запомнете моите думи ТЪПАТА агресивна руска ЗОМБИРАНА НАЦИЯ – ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ ДОЛАР ЗА РАЗРУШЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В УКРАЙНА . И СЛЕД И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ Скапани копелета, вие още не сте разбрали, че ДЕБЕЛиЯ ЧЕП е дошъл при вас. Вие останахте в средата на 20 век, но влакът замина! Никой вече не ви смята за хора , защото вие сте Нищожества и нацисти !

САЩ притискат дебилна Европа да краде руски пари... и след това, ни лук яли, ни мирисали.

Само за сведение.Особено за този,който тиражира лъжи за руски загуби. Русия е сгънала укрофашистите в миша дупка.Сега изчаква да види какво ще направят европедалите. Ако не дай си боже тези олигофрени т.н.евроатлантици посегнат отговора ще бъде жална ни майка.

така е от 100км от собствената си граница е вече на 110км за 3 години . Е няма вече флот , загуби цели групи самолети за танкове да не говорим Заминаха си чеченците вагнеровците Вимпели Алфи и так дале генерали безчет замина си дори министъра на отбраната няма нито един генерал на поста си . Но напредват успехите са непрестанни хахахахахах

Интелигентите хора разбират какво става, за съжаление, паси, тагарев и прочие са псевдо интелткуалци, те са децата на комунистическия интелктуален елит и комунистическата буржоазия, която съспиа направеното от обикновените и много кадърни работници и селяни на България. В Украйна Порошенко КГБ агента, Кличко сина на Червения Генерал, Зеленски руския евреин слуга на Коломоиски продадоха народа си по болшевшки и по болшевишки го жертват

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

Всичко си има граници, руското търпение - също. Явно евроидиотите скоро ще завиждат на мъртвите, че и ние ще го отнесем покрай тях. Който е крал от руснаци не е прокопсал... А и давност при тях не върви.

И да не забравяме, че всичко това се дирижира от световния гросмайстор пОтин. хихихихихихих

170 милиарда за смърт в украина дава САЩ, а в същото време. Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетна, и тези хора Учат Украинците как да живеят по добре, не е учудващо че водеики се по акъла им Украинците днес имат съссипани семйства , убиства, раьделни деца от родителите си, живеещив окопите целогодишно, което ще се превърне в норма за Украинското насление, а не в изключение. просперитет по Американски налази Украина.... Харков от руски град стана Детроийт, Детройт и без война е по зле от Харков след война

Хахахаха, шегаджия.

и ще видиш с Раша какво ще се случи - като се върнат от фронта опердасаните 'пАбидители', вече без работа и 200к зарплати. Щото инфлацията и санкциите няма да спрат..

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

най фрапиращото в случая е че огромна част от помоща за украина директно отива към Русия по разни канали, първата година на войната търговията между Украинските военни и милиционери със руснаците кипеше... всичко доставено от НАТО може да бъде закупено и маскирано като опуцано, Руснаците даваха по милион за танк и Руснаците и Украинци си делкаха парите за да могат да обукат някой абрамс, като разбараха за това Американците си изтеглиха абрамсите

"Страните от Г-7 замразиха около 300 милиарда долара руски активи малко след инвазията на Москва през 2022 година" Колко странно! Помня как се спомена през 2022 г. за замразяването на основната сметка по която Европа превеждаше пари на Русия за руският газ. Която в последствие да послужи за Украйна. Но твърдението беше, че в сметката има запорирани около 500 млрд. евро!?! Сега пък били 300 млрд. Долара!? Утре да не се окажат само 100 млрд. лева? хахахахах "ЕС очаква активите да донесат печалба от около 15-20 милиарда евро до 2027 година" А до предполагаемите 600 млрд. евро необходими за възстановяването на Украйна по отчет през 2023? А ако войната приключи след 2032 г. колко ще са необходими? Трилион?

Кражбата продължава а? Малоумният европейски дебилитет не зацепи, че Русия си взима Украйна, САЩ си напълниха с поръчки ВПК то, а сметката е за вас драги гои затъпели.

Не важно кой забогатява, важно е кой ще бъде в каменната ера съвсем скоро и това ще е рузката кочинаааа

дали? хаха

15 милиарда евро срещу цяла Крайна плюс конфискуваните западни активи в РУСИЯ, Владимир Владимирович отново направи добра сделка и остави ЕСС и ФАЩ с пръст в устата и в рецесия, га га га!

Не излизат нещо сметките ти драги, бегай в училище да си доучиш... не те бива в математиката.

"Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън оказа натиск тази седмица на останалите страни от Г-7 да се съгласят" Така действат "демократите и борците за свобода и мир"Ако това го направи опозицията,в случая Русия,не искам да си мисля каква патърдия щеше да вдигне,как "тоталитарните лидери" карат "суверени" държави да вършат нещо насила....тази демокрация,която я практикува сащ в днешно време отдаван мина нивото на пошлост и диктатура комунистическият режим отпреди 30-на г......декокарацията остана само фасадата,вътре е пълно с изпр....я...

Ганчо се готви да поеме демократичният ток с 30 процента надценка, съответно логичното увеличение на всичко по магазините. Слава Кокаине.

Да бяхте купували рубли. Сега пиздец

От как сме в ЕС всичко ни е окрадено, разрушиха ни селското стопанство за да не конкурира, техните и да им освободим пазарите, а бяхме номер едно и ноемр две в света по куп показатели. После щото ни била много евтина енергията пък те искали да строят тецове в Турция и АЕЦ в Румъния трябвало да си затворим АЕЦ блковете, щото не било честно да продаваме на най ниските цени тока, после продадоха Девня, там сега има стена като Китайската и никой не може да прехвъркне ни полиция , ни президент, ни министър председател това е частна собственост където Българите са желани само като слугуващ персонал..... за 45 години в Соц Българи след дива окупация от СССР се построиха пътища, водопроводи, канализация най много язовири в Европа,и уникално енерго разпределение, централи и имахме най наситената нергиина мрежа, най много вътрешни полети в цяла Европа, най много павирани писти за самолети в Европа, най много тнакове в Европа след СССР, имахме само ние и Бритнаците от този тип ракети, имахме 6 място в света по износ на вино, бяхме 3тата сила в областта на компютрите и произвеждахме супер компютри които Франция копуваше за по милион долара, продадохме по спомени 160 000 Елки на Швейцария, защото нашата елка постави основите на микроелектрониката в Япония....... построиха се ЖП линии и се строяха кораби . В МОМНЕТА са минали 35 години от как сме Демокрация и то модерна, и гледам че всичко върви към по зле и в Европа, и в България

Добре бе глупчо, защо мнозинството живее много по-добре сега. Защо има много по-модерни и красиви сгради, защо имаме такъв износ, защо има къде да водим децата си да се развиват и забавляват, защо? Това че ти си посредствен скапаняк, не означава че трябва да лежиш на чужд гръб. Помияр.

имаш на заем, времено прода си бъдещето си и на децата си срещу напечатани пари ....има механизъм на напечатаните пари, а и минаха 35 години от тогава за тези 35 години по онова време хората пза пръв път пратиха човек в космоса за пръв път направиха супер самолети, в момента з апоследните 35 години почти нищо нова не е измислено нищо фундаментално само е оптимизирано

то това си е типична и нормална западна олигофрения. По-изгодно беше да дадат свои пари. Сега руснаците ще им удържат 1:2 до 1:5. Така стана скоро с американците, които им конфискуваха около 5-6 милиарда. Веднага се простиха с доста повече. Ако не се лъжа, май до 3 пъти, но може да греша. Ако му се търси на някой да гледа. Още в началото на тази санкционна война след блокирани руски активи за около 300 млрд, се оказа, че русия е блокирала западни активи за около 900 млрд. Да се сръвчиш в такава ситуация е меко казано тъпо и безмозъчно, щото е ясно какво ще се случи. От това действие ще пострада Европа в пъти повече. Сякаш това ЕС се управлява от някакви олигофрени.