ЕС праща мисия в Армения за мир с Азербайджан, историческа среща на Ердоган с Пашинян

Илхан Алиев каза, че е възможно до края на годината Баку да се споразумее с Ереван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

границата с Турция.... Доста е нелогично на фона , че 1 милион арменци живеят и работят в Истанбул и са над средната класа.

Да бе, от век се колят и сегащеюи да се помиряват, така става това. Истината е че тия райони минават под турска опека, нито ес нито Русия имат влияние там и затова става така. Ние да си гледаме нащо, да бутаме към ес, че иначе или Турция или Русия. Дано ни пуснат в шенген, това ще е добър знак, че устискваме положението и сме равноправни. Иначе учете руски или турски. Като пашинян

Как така праща мисия... не трябва ли да се слагат санкции.... кви са тия двойни стандарти...

Тия верно ли пратиха Веса там? Все едно да пратят вълка д сговори с овцете....

Знаем ги мисиите на ЕС, всички са ялови

Европа по-добре да се погрижи за предотвратяване на конфликта между Гърция и Турция. Че пламне ли.....

Те първо да си избършат насраните дупета. Видяхме как докараха мира 2014, съмнявам се, че някой все още ги приема на сериозно. Извратеняци (бабоеб и педал) ще носели мир по света.

Айде, още един бивш съюзник на СССРАССИЯ минава на страната на Запада. Една по една държавите се отърват от хомота на руското вековно иго

Още малко им остава. Като се отърват от "руското иго" , и ще престанат да съществуват като държава. Не че им е за първи път.

Сега е момента ЕС да помогне и на Боркина Фасо защото сме си решили всички вътрешни проблеми.

Че в последните дни в Буркина Фасо едни негри развяват руски знамена

Отсвириха путин. А уж той беше най-големия фактор в региона.

Какво общо има ЕС със случая та се навира в конфликта?

Помирисват "демократично" кървавите пари, които могат да изцоцат от Армения. Само не са си формулирали предлога, все още.

Както виждате воините решават проблеми! Гордите арменци пропиляха успехите си преди години и сега ще ходят на килимчето пред Султана. Воините може да са неприятни и болезнени но решават иначе нерешими проблеми.

ЕС го играе игри, да се набута в Кавказ, за мръсно на руснаците. За това е номера. Пашинянчо е глупавия. В момента гарант на съществуването на Армения е Русия. Войната спря, защото има руски войски, като нито Азърбейджан, нито Турция имат желание да влязат в Конфликт. Щото ще последва и неизбежната намеса на руския съюзник Иран. Пашинянчо почна да го играе много векторен и прозападен. И руския отговор - не намеса и половин Нагорни Карабах си замина. Ако продължава пак западняшки и мераци да превърне Армения в западна колония, ще последва мълчаливо бездействие и съгласие на Русия и останалата половина на Нагорни Карабах ще стане азърбейджанска. В момента това се случва заради мераците на Алиев да завземе изцяло каквото може от руските пазари на газ. И поради това играе на хорото на ЕС.

Напълно грешно.Русия не се намеси защото си има други проблеми и не иска разправии с Турция.Азербейджан ще доставя газ на Европа.А Армения няма нищо.Всъщност Франция и САЩ отидоха в Армения и посланието за Турция беше:спирате дотук.Та затова има преговори.Русия изостави Армения още от началото на войната с Украйна.Просто не могат да се занимават с нея.Казахстан им е много по голям проблем.

Правилно отбелязваш, напълно ти е погрешно :))). Тъй като Русия не се намеси, някак не става ясно какво търсят ненамесилите се руски войски в Нагорни карабах? В момента те са между местните карабахски войски, дефакто арменски и азърбейджанските и са гарант, че няма да има сблъсъци. Имаше няколко, но ги спряха руските военни. А последният, който започна, спря го Путин с разговори на срещата на ШОС. Един разговор и конфликтът беше уреден. В Армения отиде онази шматка Пелоси, когато нямаше военни действия. За да демонстрирала подкрепа. А когато имаше реално нападение, то САЩ и Франция НИЩО НЕ НАПРАВИХА. Съвсем нищо, освен че "осъдиха остро" действията на Азърбейджан. Реално, конфликтът спря, когато каза Москва и когато влязоха техни войски там. Простичко казано, за да разбереш, едните спряха да стрелят и спряха, където са. И другите направиха същото. А не когато някой от другия край на света "бил казал нещо". Явно коментираш случки и събития от Американския виртуален свят. Който няма много общо с реалния. Драги ми тролчо.

Вижте ги само - арменецът с брада и мустаци, турчинът без брада. Даже май мустаците си е обръснал като гледам. Имаше доколкото си спомням преди някакви рехави мустачки ала Хитлер?

А защо не им изпратят оръжия и боеприпаси както за Украйна? Двоен стандарт?

Защото явно не правиш разлика между двата конфликта, които са съвсем различни. Защото Азърбайджан не смята че арменците са всъщност азърбайджанци, защото Азърбайджан не смята, че цялата Армения е азърбайджанска територия, защото имат спор само за определена гранична територия, и не на последно място защото Азърбайджан не заплашва НАТО и целия свят с ядрени оръжия, най-малкото защото не разполага с такива и дори да иска да заплашва няма с какво!!! Не знам защо изобщо ти обяснявам нещо при положение че съм сигурен че не искаш да го разбереш...

Ника Не е истина е изключително правилно подбран и отразява съдържанието

КОГАТО ,МЕДИЯ ВЗИМА ПАРИ от "С О Р О С О И Д Н И" ГРАНТОВЕ и ЧУЖДИ НПО-ТА НЯМА КАК, ДА БЪДЕ ОБЕКТИВНА и ПРОФЕСИОНАЛНА. РАБОТИ "САМО" ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТОЗИ КОЙТО, ПЛАЩА.

Само риа новости е обективна нали?

И към колко часа казвате Путин ще ни заличи?

Чехите са му приготвили подарък по случай рождения му ден! Танка "Томаш", закупен с доброволни дарения за украинската армия!

Танк, който всъщност е руско производство

ЕСТЕСТВЕНО СОРОСОИДНИТЕ ПЕДАЛИ- СА ПРЕДАТЕЛИ НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО СЕ НАМИРАТ. РЕЗУЛТАТА ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ, СТРАДАНИЕ И УНИЩОЖАВАНЕ НА СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД.

Много интересно как свободомислещите арменци ще имат реление на този грозен проблем,при положение,че шеф на държавата им е Паша,който по нищо друго не се отличава от Ердоган,освен,че му е подчинен.Защото какво друго да рече фамилното име Пашинян,освен същото,което на Българсни означава Пашов,тоест потомък на Пашите.

Абе ти не давай акъл на арменците, че те са по тия земи преди още да дойдем българите където сме сега. България е най-старата държава, ама в Европа, това там не е Европа

Ма как така бе? НАли Путлер изпрати там руски миротворци и всичко приключи? Къде е могъщата руска армия? А да, вярно унищожена е в Украйна...

и се срещат

Трябва да си много отвеян за да твърдиш това. В момента когато Русия е изритана от Южен Кавказ като мръсно коте. Пашинян ходи на поклон при новия регионален хегемон Турция.

Дано наистина успеят да се помирят трайно!

Армения не беше ли в руския Мир и Ердоган не беше ли приятел на Путин. Защо се срещат в EU.

е Руска периферия/Оноре дьо Балзак/