ЕС потвърдиха подкрепата си за Израел, Чехия и Австрия издигнаха израелското знаме

Израелската операция срещу палестински групировки в ивицата Газа продължава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето никой не е питал хората наврени в тоя ЕС кого и какво подкрепят така че нека да спрът да говорят от името на хората големите глави в ев дето си гледат единствено интереса.

да сигнала е ясен подкрепяме едната страна другата, другата по заповед от другата страна на океяна да го ду.а? И ко от другата страна живеят маймуни ли? Разделяй и владей нищо ново като имперски мераци за управление на света.

Ами да, маймуни живеят. Кой започна обстрела? Маймуните-ислямисти от Хамаз. За маймуните само тояга и синджир.

Леле, това ако беше между Сърбия и Косово, примерно- НАТО, Мато, Оон, ЕС, ОССЕ, Плевнелиев и де що има джендър по света щеше да ревне в защита на онеправданаото Косово, нападнато от злите сърби. А тука- нищо. Срамежливо съобщаваме, че били загинали някакви си 100 палестинци, които обаче сами си били виновни, защото не искали еврейски окупатори в Палестина. Ето това са двойните стандарти и хибридната война.

Сръбско мекире ли си или любовникът ти е сърбин?

На джендър ли те засегна нещо-хахаха

Учудвам се колко русофили ислямисти има в България. Служат на Русия и целуват в уста ислямския фанатизъм.

Джендъри, човек! Да си чул за жени да говорят? Само Путин, Путин братя руснак... Бяло около устата.

Нито от русофилство разбирате нито от исляма ама добре се заблуждавате че сте ''поумнели'' след като тези думи използвате...

Цивилизацията трябва да се подкрепя. Иначе какво остава - след като прегазят Израел да почнат Европа по същият сценарии.

Те са я почнали. Колко милиона вечеживеят в Европа

Интересен феномен.ЕС постоянно се застъпва и дори приема хиляди палестински "мигранти" на своя територия като бежанци от война.Принуждава държавите да ги приемат, да им дават помощи и да си затварят очите когато извършват престъпления,забранявайки им да посочват дори имената на на извършителите от политическа коректност.Сега когато обаче Изсраел ги мачка в собствената им държава, ЕС подкрепя Изсраел и даже вее еврейски знамена. Това пак ли е "теория на конспирацията". Посочвам само фактите.

Коя е причината за избухването на тези вълнения?

Поредният случай на двуличие от страна на ЕС. Явно за политиците избиването на мирни палестинци е съвсем в реда на нещата

Мирни палестинци? Да, има и мирни палестинци сред жертвите, включително и деца. Но според елементарната логика, отговорността за тяхната смърт е на немирните палестинци, а не на Израел, понеже именно от немирните палестинци започна това!

Двама араби тръгнали със самолет от Вашингтон към Ню Йорк. Единият седял до прозореца, а другият до него. Преди самото излитане влязъл нисък дебел израелтянин и седнал до арабите. Свалил си обувките и си размърдал пръстите на краката. Когато арабинът на прозореца казал: - Искам кока-кола! Изряелтянинът отговорил: - Няма проблеми, ще ви донеса - и тръгнал. Докато го нямало арабинът плюл в обувката му. Когато израелтянинът се върнал вторият арабин му казал: - Аз също искам кола. Израелтянинът отново отишъл за кола и докато го нямало, вторият арабин плюл в другата обувка на израелтянина. След това израелтянина се върнал с колата и тримата спокойно се насладили на кротък полет до Ню Йорк. Когато самолета казал, израелтянина си обул обувките и веднага разбрал каква е работата. - Колко ще продължава това? - казал той - тази вражда... тази ненавист... колко дълго ще си плюем в обувките и ще пикаем в колата?

Добре, че всеки 2ри евреин в Израел е с американски паспорт. Та си докарват по някои и друг милиард американска помощ, че то в таз пустиня са обречени, дори биха били по-зле от палестинците

Ти като имаш европейски паспорт да не си цъфнал в тая кочина България! Колкото и пари да получите, самосъзнание на кенеф нищо не става!!

наистина да си исра.елец е класно....

добре го боцна турското мекере

Преди години един познат евреин (мн образован) пусна лафа "всеки народ си заслужава собствените си евреи" Сиреч, българските евреи да точно толкова тъпи, колкото и българите...

За къде сте без Чешката подкрепа - Те си бяха известни ку..ви и тук по чернопморието - К..та си остава винаги К..ва !!

много можеш да са добереш до чехкиня миризлив бугарски мангооо

Израел е обкръжил газа по душа вода и въздух. Всяка тухла,цимент,литър бензин,чувал с брашно ...трябва да бъде одобрен и допуснат или спрян от Израел ,и тогава да влезе или не в Газа. Летището в Газа беше унищожено през 2007 година. Цялата територия на Газа е опасана с бетонни стени и бодлива тел. Израел е заселил 500 хиляди евреи в територии откраднати от и без това малката територия на Палестина. Откраднатите територии винаги са тези които имат много вода която е оскъдна по тези земи. Най големият концлагер на земята.

Невярно. - Районът Газа - Е част от Израел. ..и Е Единственото място където Палестинците - Имат Хляб !, и то - Осигурен от Държавата Израел.

Добре че дойдоха евреите, че да имат палестинците хляб ...

Това което правят арабите обаче е да копаят тунели в земята и прекарват в тях оръжие. Ако арабите не водеха непрестана война срещу Израел, това нямаше да е така. Това са мерки за сигурност срещу хора доказали че желаят да правят терористични актове навсякъде по света и с всички средства.

и всеки нормален по света се чуди "и това го правят тези, които ужким оцеляли от нацистки концлагер"? Не знам точно колко милиона са палестинците,/ 5-6 милиона, или повече? Но е ясно, че ционистите преварват нацистите по отн.на най-голям концлагер. Да получат Гинес!

Къде ни набутахте пак бе изроди долни. Значи осъждаме Русия че мести войски НА СВОЯ територия, а защитаваме ракетният обстрел от Израел.

ДъСъ мести. ...ама Изобщо в Сегашния си Безподобен вид. ...от ТазиПланета.

Израел има достатъчно ресурси за да обособи район където да живеят палестинците. Тяхната борба вече не е религиозна, с по-скоро за оцеляване. Друг е въпроса, че като дръпнат малко и пак ще почнат борбите.

Нищо не им пречи на палтестинците да оцеляват, стига да не си търсят белята с Израел.

Евреите напуснали тез (библейски?) земи преди около 2 хиляди години щото отишли да разтурят Рим и владеят Европа. А ние що не си поискаме земите от времето напр. на Калоян или Иван Асен? Ами тъй де, минали са има-няма само някакви си хиляда години от тогава. Щом за евреите може да се върнат след 2 хиляди години и изгонят заселниците там, що и ние да не можем?

И Георг Георгиев си е сложил бикините със същото знаме

така де - целувайте еврейските задници '' не че другите са стока'' но все пак целувайте задниците на безбожниците

НЕ бъркайте Отривисто Изказана Публично Подкрепа с товатам.

Арабските гости на Израел им е крайно време да си ходят, много се задържаха и станаха нахални. След като си тръгнат Ал-алкса издигната на мястото на автентичната израелска светиня предлагам да бъде стрита на дребно до пясък и помен да не остане че в земите на Иисус и Моисей е имало ислям.

не се учудвам, че Австрия и Чехия дават рамо на хазаро-ционисткия терор? Ами щото първият ционистки конгрес в Базел през 1897 г. е бил дело на австроунгарските хазари от днешна Австрия, и Чехия.

Всичко което правя израелтяните е на тяхна територия и не дължат за това обяснение на никого. Незнам защо трябва да съжалявате едни хора много подобни цигани, които след изгубиха няколко воини от Израел направиха терористични актове почти навсякъде по света.

като дойдат преселници в БеГето да те изгонят от дома ти, тва ли ни проповядваш?

Що ДъСъ “умувате” я, тов. Да Д. Е. ?! - ей го в на че Вси”наште” Ачик поканиха Баш Главорези от Хамас у Нас я ! ...или И това НЕ вспаминайтес ?

ЕС подкрепя държавният тероризъм на еврейската държава Израел, към Най-големият в историята Концлагер, създаден от Израел наречен Ивицата Газа. Там хората са напълно изолирани и нямат свободна връзка със света. Всичко в израелският Концлагер Газа е в ръцете на Израел и зависи от Израел. ЕС подкрепя това,а САЩ са част от това. Да живее демокрацията и свободата на хората...пфу !

Абе долен боклук и лъжец, кой спира тея от Газа, бе тъпак, Газа граничи с Египет примерно. Палестинците могат свободно да пътуват по цял свят. Това ли е концлагер? Ето Руслямска държава има огромна територия да им даде част, колкото 5 Изрела. А нали арабите подкрепят палестинците? Що не ги вземат при тях?

Чиста истина е (ако си ходил в Израел), че европейските ешкинази/хазари/ заселници недолюбват местните (библейски) евреи, даже дори ги малтретират, едва ли не като правят с палистинците, които са също семити, но под ислямска вяра.

Може, може. Ама никой не ги държи в концлагер, особено палестинците, напротив дават им храна, работа, медицинска помощ, а ония за благодарност ги замерят с ракети.

и ги гонят от домовете и земята им....

Империята на Хабсбургите се държеше столетия наред от австрийските и чешките евреи, но в крайна сметка беше разбита от славните унгарски хусари.

Израел е ядрена сила,има най-модерните безпилотни самолети и дронове, танкове,ПВО доста ефективно и най-вече дисциплинирана и добре обучена армия която се е справяла със всичките си съседи наведнъж,само арабите могат да вдигат гири и да се пъчат,какъвто им живота такава им войната ,война се печели в 21век с ум и технологии не с нефтени кладенци ,кич и полуграмотно население,Саладин е завладял Ерусалим с най-модерна и обучена армия за времето си,армия от инженери философи,математици,лекари и астрономи най-добрите учени за тогавашния свят,но сега не са си взели поука техните наследници.

Саладин е Кюрд, а кюрдите сега са против палестинците и турците.

Тревога и Подкрепа! На това са способни Европейските държави. А на война - дано не ни се налага, че ще е края.

секи знай кой купува акциите по трилиония заем на ЕЦБ. Нема как да не дадем едно политическо рамо на нашти по-стари братя от Авраамовата вяра /както им вика попът от Рим/...Нали те държат световния финансов капитал, хора сме все пак, шъ си помагаме...

Една изкуствено натрапена на чужди земи държава, подкрепена от модерния СССР.. каква изненада ;)

За Палестина говориш нали и Руслямска държава - Съвременния СССР.

Леле,колко си тъп

Най-обичам, га глобо-англо-цио меншивиките си намират аркадаши сред еурогеьовите

Проблема е ясен на всички по света и е описан в пасаж от статията: "Тази територия, окупирана от Израел от 1967 г"....

Сред убитите най-малко 122 палестинци са 31 деца и 20 жени от добрите антитерористи. От израелска страна убитите са шестима цивилни, включително две деца и възрастна жена. Израел прави грешка, като прекомерно прилага принципа от Стария завет "Зъб за зъб; око за око." Зъбите и очите на мюсюлманите са на милиард и половина мюсюлмани... Израел се самоубива. Идиотите начело на ЕС, Чехия, Австрия и Франция са съвършенно неадекватни.

И без това трябва населението да се намали. 1,5 милиарда терористи са добро начало. Деца се водят 12 до 18 годишните, а те се обучават от руслямски инструктори на тероризъм.

Който зло иска, зло получава. Пази си децата, да не бъдат от намалените.

Точно. Палестинците зло искат и зло получават. Е, надявам се вече сам схвана колко си прост.

Много хазар, много ешхиназита в Чехия и Австрия...

Макрон бивш слуга -инвестиЦИОНен банкер във Френския клон на Ротшилд и синове През 1948 год хазарина Ротшилд е спонсор и основател на изкуствената държава Израел сбирщайн от хазари ,сефаради,мизрахи,етиопски черни евреи Австрийския външен министър Шаленберг с чудна ЕВРЕЙСКА хазарска фамилия е нормално да подкрепя роднините си в Израел

Аз не заемам позицията на никой....особенно без ясни доказателства. Та Чехите сега защо се подмазват на чифутите не знам.

За чешките евреи хазари от Прага и глинения Голем не си ли чел

Мда... Случайно или НЕ, руслямистките тролове отново подкрепят ислямистките екстремисти... Нормалните неща... Остава само нормалните хора да се ориентират правилно и на време!

V !

евролидерите били осъдили безразборните атаки на "Хамас" срещу Израел и убийството на цивилни граждани. Не защитавам Хамас, ОБАЧЕ Израел убива повече цивилни, отколкото "Хамас"! Вече има над 150 убити в Газа, включително деца, докато на израелска територия жертвите са около 10.

"в ивицата Газа бяха убити най-малко 122 човека, сред които 31 деца и 20 жени. " Тези 31 деца и 20 жени дали са военни или са цивилни?

Тъпунгер, деца са и 12-18 годишни, каквито се обучават в тероризъм и извършват убиства. Деца има загинали и от евреите. Гнусните арабели са изстреляли 2000 ракети и само заради Железния купол жертвите не са хиляди.

Израел ще изчезне от картата в близките (най-много) 5 години. Изкуствената държава е направена на най-неподходящото място и мюсюлманите няма да простят това на Израелците и най-вече на американците. Със сила хубост не става е казал народа и това ще разберат еврейте и техните подръжници. А тия путъовци чехите ще отнесат няколко атентата в най-скоро време и това ще бъде съвсем справедливо от арабска гледна точка.

Имате Кански късмет че на задунайкаю Няма интернетРегистрар.

Лицемери! Макрон е най-големият лицемер. Подкрепят Израел да окупира и изселва палестинци- християни и мюсюлмани. Много заблуден народ тук във форума. Говорят за ислямистите, но не знаят, че ционистите са като тях- мразят всички и си правят каквото си поискат в окупираните територии. Няма мюсюлмани, няма християни. Дори евреите, които изявяват подкрепа за Палестина са заклеймявани. Това не е от вчера или онзи ден. Това е дори отпреди Хамас да дойдат на власт в Газа. Изселване на християни и мюсюлмани, колонизация в 20- 21ви век. Само Ирландия казва нещата такива, каквото са. Останалите лицемери в ЕС са боклуци. Или ги е страх, че ционистите ще ги почнат и тях. Както те самите казват- когато месията ни дойде, всички които са друга религия, а не еврейска, ще са ни роби, по 2000 роби ще има всеки един от нас; сега работят за нас като ни правят коли, къщи и храна; после няма да им плащаме, а ще ни слугуват. НЕ на Ционизма. НЕ на изселването на християни и мюсюлмани от Палестина.

Първо - НЕ ми “изчезвайте” Коментара с Потвърждение Данните за Свинства на Палестинците, тавариш Спетц Натц Интернетишеский ! ..и второ - Се ли усещате че ръсите “мозък” ?

Дървосекачо, така и не се научи да се изразяваш, че да ти се разбира. Никакъв словоред и течение на мисъл у тебе. А за заклеймяването- каквото почукало, такова се обадило. Ислямистите от месец призоваваха ционистите да спрат с изселванията в Източен Йерусалим. Имаше и дата да спрат. И призоваваха ОН и разните му там кьорфишеци да се намесят. Ти сега ми разбираш от новините в дира, че Хамас изстрелял 2000 ракети. Я потърси със задна дата международните новини от Февруари насам. Как пред очите на комисия от ЕС израелската армия разтурват палатки на изгонени веднъж вече палестинци. И тези палатки са били дадени от ЕС като благотворителност. И колко палестници са били убити от полицаи, ционисти и военни в Източен Йерусалим. А да, теоя мозък не може да чете чужди езици. Чакаш само на българските журналя.

Невероятни “данни” “творите”... ——- Кремъл. ...оттам Тръгна тази “изненада”. ...а Вениамин - НЕ се шегува.

Какъв Кремъл бе Дървосекачо? Ирландия, Полша, Франция и т.н. са били на място. Новините са от европейските журналисти. https://www.irishtimes.com/news/world/europe/israel-destroys-irish-aid-to-palestinian-village-community-1.4489881?mode=amp

Говоря отн. Ачик изтапанчването на Късака

Съжалявате хора които смятат че или трябва да приемете исляма или да умрете. Това е идеологията на религиозната война обявена от Хамас, Ислямски джихад и други терористични организации. Искам да ви попитам с какво Ислямски джихад са толкова скъпи. Това което прави Израел е на тяхна територия и първата реакция на него е на Хамас и Ислямски джихад, за мен израелтяните са напипали някой нерв на арабите за такава реакция, защото всяка надежда Йерусалим да бъде арабски умира все по-осезателно от ден на ден след като САЩ и други държави преместиха посолствата си там.

Браво на Европа ! - #NeverForget ! ...а “наште” “държавници” - Спят ли ?! ..или Вече жопопацелуват Късака !

Фанатик

САНКЦИИИИИ....... ЗА РУСИЯ БУХАТЕ САНКЦИИ А КОРВИ СПОНСОРИРАТЕ БАНДЕРОВСКИТЕ НАЦИСТИ А.........

Кремъл - Е Пътник, тавариш Задунайтц...

И двете страни са ми неприятни. Израел са гадняри, а Палестина - измекяри.

Леле За 1000 ракети 6 убити Еврейте Напалниха Герчания С Чалми и Си Върнаха За Холокоста !!!

Турски дронове са нападнали израелски позиции.

мистър резаков това нее сирия или армения!!!!

Ебати лицемерите

Няма такъв цирк !!!

Ще издигнем руското

Вие ? ..ама Лична, ил Наред Вси”наште” задунайГаулайтеря ?

Алахакбарите заслужават само бой по тиквити! Мислите ще се спрат с Израел ли? Нима не помните 500г им "присъствие" на Балканите. Да не би да са дошли с покани и да не са убивали жени, деца и да не са присвоявали чужди домове?! Най святата църква на православното христянство превърнаха в джамия, и не само се гордеят с това, но го смятат и за едно от най важните неща в исляма. Еврейте им стъпили в 3-тата най свята джамия и оелеле...какво безобразие и нехумано поведение! Аре бе! Бой по тези боклуци! Колкото повече, толкова по добре! Не изпитвам грам съчуствие към жертвите им, били деца..жени. Не ме интересува! Нека им се върне малко!!!

Чехия като изразява такава подкрепа да вземе да предостави територията си на евреите. Защото проблемът е, че държавата Израел не си е на правилното място.

Точно така, това е открадната територия, ако ще в Библията да пише, че им е обещаната земя.

Е на Правилното, Колега. ...а “въпросът” Тук (в Този форум) е за #Кой бие Камбаната.

А чия е, бе тъпак, на измислената Палестина ли?

Ми изгонете ги ако можете, но неможете. Щото аз виждам едни нагли ислямисти и незнам защото са ви толкова скъпи, но си спомням че покрай покрепата си арабите и СССР яде бой от Израел.

Vsichki podkrepqt edna izkustveno sazdadena darjava.

Коя държава не е "изкуствена"? Може би тюркие?!

Палестина е изкуствено творение.

Образовай се и прочети няколко учебника по история преди да пишеш такива глупави коментари.

абе тия чехкини се превърнаха на големите курви на зяпада

и що така турско-руски ибрикчиеццц

Аз пък изразявам подкрепата си за Палестина !

Аргументите Ви, Колега ?

Смешници.

Мъка, мъкааа

Нима съм излъгал че хитлер е австрийки евреин че ми изтъркахте коментара,все пак това го знае целия свят