ЕС подкрепя България и Чехия по повод действията на Русия

София изрази благодарност за подкрепата на върховния представител Жозеп Борел

Обратно в новината

Коментари - ЕС подкрепя България и Чехия по повод действията на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не гласувайте за Слугински на САЩ..про НАТОвски партии ! Те са Предатели и техни агенти. Пред два дни ИТН се самоОбявиха за такива също. За ГЕРБ и ДБ знаем отдавна че са роби на САЩ !

Българите сме за НАО и ЕС не сме за руската кочина.

Ами нали изпълняват техните заръки за да могат от еврогейския да се отчетът за изпълнението на краварите как да не ги подкрепят като им пазят техните задни части.

и бих воювал също само за нея. Тя е единствената страна, помагала на българският народ. А политиците в Българтя винаги са били предатели на националните интереси и крадци.

А ние българския народ както винаги сме на страната на братска Русия.

Подкрепяли ни били, те за 30г капитализъм ни сринаха държавата и съсипаха народа а сега ни подкрепяли. Вън България от сатаНАТО и еврогейския съюз.

Подкрепиха ни и преди като ни ограбиха и разградиха за да нямаме нищо и да им ядем храните 3то качество и им прибираме боклуците ! Примери много : от подкрепата на османската империя , Берлинският договор , Ньойският такъв и т.н.

ти тънеш в мизерия понеже си руски трол. боклук. България е НАТО и ЕС

Абе хора, толкова ли сте тъпи или да?! Колко още?! Или чакате Левски и Ботев да се възкресят и да ви отворят очите?! Виждате че с хубаво и мирно не става!!! Държавата потъва с часове! Вече сме почти врагове на тези, които са ни почти братя по религия, манталитет и душа! Затъваме в мизерия и беднотия! Колко още?! Едвам съществуваме!! Нека излезем, ВСИЧКИ! Aма този път да не е мирно, с мирна РАЯ не става! Спомнете си какво стана с Румъния и Чаушеску! А при нас трябва да е още по - твърдо! Хората трябва да решават, а не изродите в парламента! Никога не съм гласувал за никого! Защото за 20 години нямаше за кой да гласуваме! Ние сме силата! Хората...

Много правилно го написа....Ставаме врагове с държави с които имаме еднаква религия и говор но ставаме "приятелчета" на хората които са ни вкарали в робство 500 години... на 3 МАРТ БОРИСОВ ЦЕЛУВА РЪКА НА ЕРДОГАН......

3-и март е велика дата . На 3.3.1918г е подписан договора за капитулация на Русия от Царство България с помоща на турските войска . Когато руските окупатори се опитват да ни отнемат Добруджа ядат боя и после Украйна, Литва, Латвия , Естония и Финландия получават независимост от руско иго.

Stamate i imeto ti edno....

Като чета написаното от редакцията и коментарийте разбирам ,че идеологическата машина на НАТО е промила мозъците на еарода и ние сме станали заложници на криворазбраната "демокрация" .Какво ни даде НаТО за тези 25 години - нищо. Пълна деградация на промишлеността в Бьлгария и 2,5 милиона бьлгари навън . Это го резултата на интеграцията със запада. България о 25 икономика в Света през 1989 година стана на 75 място...сега единствения доход са парите които влизат тт близките които работят навън. Хора събудете се !Не ние нужна такава пропаганда и такива ценности които на противопоставят на Русия !

Ако нямаше виденовци и костовци, можеше и да няма 2.5 милиона имигранта. Нато какво общо има в това.

Руско Е Е Е Е Е ЕЕЕ Е ЕЕЕ

НАТО и ЕС, ако имаха сериозни и работещи "информационни" служби щяха да знаят добре що за "партнер" е Боко и шайката му. И постоянно го приемаха с почести!? Или са знаели и са си затваряли очите. или Нищо не са знаели. В първия случай са съучастници, във втория - просто безполезни. И в двата случая са жалки. Трети вариант НЯМА.

Както обикновено рашките хибридки и двете им наши подлоги страдат в безсилието си , че България вече не е шеснаЙста республика а свободна страна и те нищо не могат да направят ? Ами да си страдат , с това нищо не могат да променят !

И кога точно България е била шестнадесета република на СССР????? Че от историята не помня да е имало такъв период! Или и ти като макетата малко ще си измислиш, малко ще пооткраднеш и изфабрикуваш или ще поизфалшифицираш?????

Е от козяк така му казаха .

НАТО и ЕС (под) крепят ... не е ясно какво точно, т.к. присъда по повод коментираните евентуални случаи от български съд няма. Дори и на 1ва инстанция.

Доказателства йок, ама знаят, че Русия е виновна за всичко. Абе да ви ЕПМ еврогейска и реднешка !

Мале майко юнашка, То не са агенции на агенциите и отгоре върховен съвет...... Разглеждали били ситуацията в Мозамбик ?????? Абе тия плачат за Карлуково ако още съществува. И Бог не може да ви помогне

ЕС подкрепя в България да не идват руски туристи!

Никой не иска рашкая сволоч да мърси земята му тавариш !

Тази подкрепа да си я заврат където слънце не огравя. Защото на този свят сиренето е с пари. Продажните управляващи в България не се научиха че когато атовете се ритат, магаретата пасат на съседната поляна. Но когато си назначен, а не избран не те интересуват хората. Тях кучетата ги яли

В този материален Свят, където в магазина храната струва пари, духовната подкрепа от ЕС и САЩ да си я заврат там където не огравя слънцето. Сметка ТРЯБВА да се търси от продажниците от правителството в оставка и най-вече на обитателя на зайчарника в Банкя (най-големия продажник, измикяр, страхливец и предател).

РУсия е враг номер 1 на България, още от освобождението! Те никога не са искали нашата свобода, искали са да сме техни роби! Вън на всички агенти! Ако ще се простим с туристите им, така да бъде! Миризливци под диктат!

поредния малоумник

В огледалото ли го видя ?

Да вземе да поеме разходите за хотелите и персоналът им например. След като изгониха руснаците от Бг морето. Или да насочи към България количество туристи, компенсиращо загубените от Русия. Вместо това руснаците /богатите и средната класа/ вече се насочиха към други страни /Гърция, Франция, Италия, Испания/ . И естествено ЕвроГейският съюз си трае. Подкрепа само на приказки но не и с действия - типично за ЕвроГейския съюз.

че на кой хотелиер му трябват бедни дрипльовци ...руснаците са дошли да заработват в България.. хайде да не се лъжем.

Ей гей! С ума сашол?

на майка ти вустата пашол

така си е . По нашите хотели българи не ходят а само руснаци. ..защото канализацията от хотелите е директно до плажовете. А руснака нали идва от кочина обича свинщината..ха.ха

Щерев, ти като качествен контрол я опитваш и знаеш, а?

Гъзолизането продължава с нова дата.

Имаме и закон, че комунистите са престъпници. Подкрепят ни и партньорите. Значи всичко е ок

подкрепя оная ми работа..

Връзвай я на фльонга да не капе и бегай…

За първи път от години порше и джип скъп препускат през града... усещат... Че идва беззаконието ...

Слави пее "време е някой да изхвърли боклука"... за руския боклук се пее..

Слави по-добре да млъкне. Всички видяха какъв боклук е.

Боже, боже къде са ни намърдали и ни таковат както си искат, колкото си искат и както си искат. И то на обяд, платен от ахмаците с десетки милиарди ежегодно.

Жалък неверник

Подкрепя... С един среден пръст отзад.

със среден пръст отзад- куфар,гара, Сибир..

Не България и българите подкрепяте. Държите на власт крадливата и сервилна хунта на ГРОБ. С такива съюзници като вас скоро ще трябва да пасем трева.

Купони за хляб?... мутри с бухалки... И т.н.

И как ще напълни празните хотели? Сринаха ни заводите за да могат само германските да работят - носъс евтината работна ръка от по-бедните държави като България. Остана само туризма но и него закопаха скачайки и лаейки за атлантически ценности под чужда команда.

Абе смотан теб майка ти те изгони от къщи,ти ще гониш руснаци.Като ти харесва Америка,самолета и чао.

докато не изгоним всичката руска паплач с руски паспорти от България ще го има руския тероризъм и шпионаж... Не могат да ни окупират като Крим и Украйна ,Грузия,Чечня , Северните японски острови и Арктика защото сме в НАТО..ха.ха

По точно Борел подкрепя продажното българско правителство не народ,защото народа на България 75% е с Русия и Българския народ подкрепя населението и правителството на Каталуния.

мдаа с Русия сме защото сме в НАТО и рубладжииските партии не спечелиха нищо на изборите..ха.ха

С колко беше спечелен референдума за влизане в НАТО че не си спомням?

ами тъпако тогава какъв е проблема европа да подкрепи отцепване на делиормана и кържалииско

Подкрепихте ни да спрем АЕЦ Белене, подкрепихте ни да спрем южен поток Подкрепихте ни да изгоним руските туристи Сега ни подкрепете и да обявим война на русия и да умрем Благодарим за подкрепата

изброените от теб са в изгода на руснаците и във вреда на българския народ... Абе да те питам ти българин ли си или руснак .. ..

Източна Европа се освободи от руския ботуш, за падне под американски камшик А Западна Европа никога не е била свободна от края на втората световна война, диктуват им всичко от Вашингтон

Какви действия на Русия? Защо само ние изгонихме руски посланник. Не можахте ли и вие от сидарност да изгоните някой от техните посолства. Криете се зад страни като България.

И как ни подкрепят ?! С декларации които дори не стават за тоалетна хартия ли ?!

Ще мрем на руския фронт, натам ни тикат, към война с Русия

е вместо рускини ще додат чехкини, полякини, литовки, афроамериканки и еврокомпенсаци са нанесения шок барем 100 000 000 еврака тъй ами блаодарност за верните лакей

Гласувайте за ППВО, единствената партия против военни бази в България и ядрено оръжие на САЩ по черноморието ppvo.bg

Същото говореха и през 1939

Природата умира, скоро хората ще го почувстват тежко, а продължават да се конфронтират, кой кого да завладее. Европа също няма да се спаси

Хм, евромажоретките СА ЕДИННИ САМО спрямо Русия.

Как подкрепя, ще платят няколко милиарда за да покрият загубата на руските туристи и инвеститори?