ЕС отзова посланика си в Куба, призовал Байдън да подобри отношенията на САЩ с Хавана

Известен кубински дисидент беше задържан, докато излежава присъда под домашен арест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Действието на ЕС спрямо посланика си в Куба, а също и срещу високопоставеното лице от ЕС посетило Москва показва че НАТО и ЕС се командват от една централа от Вашингтон.

Заради само 16 души,ще отзоват испанския представител в Куба.Ами останалите 689 депутата,ако са за подобряване отношенията между САЩ и Куба,какво правим?

"Ферер, който в момента изтърпява присъда домашен арест за срок от 4 години и половина " ИСКАМ ДА ВИДЯ НА КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ЩЕ ОСЪДЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ, участвали в щурма на Капитолия. И да сравним с домашния арест на този опозиционер в Куба.

Ако беше подписал писмо с искане да бъдат освободени арестуваните за щурма на Капитолия - направо щяха да го уволнят. Ако беше подписал писмо с искане да бъде снето обвиненията срещу Асандж или Сноудън - направо щяха да го уволнят. НО ако беше подписал писмо с искане да бъде освободен Навални - направо щяха да го наградят.

Добре де ЕС пак бърза да става слугиня на САЩ, нека да видим там какво ще правят, икономически ще ги бъде ли или не и тогава да се навеждат.

Ако беше спазвал законите на Куба и не беше се продал на ЦРУ, нямаше да те арестуват. Мястото на такиви ,,дисиденти" е в затвора с доживотни присъди.

Д а, РОЗОВИ РЕВОЛЮЦИИ, 10/20 ГОДИШНИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ, СМЪРТ, ГЛАД, МИЗЕРИЯ,КОНТРОЛ НАД ЧУЖДИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ, ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ В ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, ЯВНО ТОВА СА ЦЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННАТА ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНА ДИПЛОМАЦИЯ! А НЕ МИРНО РЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ, ЗА ТОВА СА ГО ОТЗОВАЛИ ИСПАНСКИЯТ ДИПЛОМАТ ЗАЩОТО НЕ СЛЕДВА ПРАВ3ЛАТА ЗА НОВИЯТ СВЕТОВЕН СОРОСОФИЛИСТИЧЕН РЕД НА РЕПТИЛИТЕ. ТРИЙ СЯ КЛЕСАВ НАРКОМАНСКИ КОПЕЛ.....АК

Цялият свят свободно си търгува с Куба и на първо място Европа! За кво ембарго става дума, кво и пушил тоя испанец?

Странно, излиза че ЕС е против подобряване на отношенията с Куба, не разбирам, това е една малка страна която не е заплаха за никого.

Ферер / Куба = Гуайдо / Венецуела = Навални / Русия. Все хора на ЦРУ, схемата една и съща.

Абе ЕС не може да договори едни ваксини, обаче се занимава с Навалин и Куба. Та не разбрах, какво му е лошото на призива за премахване на ембаргото? ОСТАВКА НА УРСУЛА!

ЕС изпълнява заповеди на САЩ. И не прави нищо друго.

И какво толкова укоримо е направил посланика, та го викат за обясненше в Брюксел? Тоя Борел ще излезе много подмолна личност, без собствено мнение и достойнство.

"личност, без собствено мнение и достойнство. " ТОВА Е ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ЕВРОЧИНОВНИК

Както и за български чиновник

Няма Логика да го гоните ! Посланика е призовавал за мир и добри отношеня с Куба ! Какво са 16 Депутата срещу 500 Депутата , или Сорос е влезнал в ЕП и раздава команди с кой да дружим и с кой врагове ?

Глупости на Таркалета ! С този Барозо ЕС няма да стигне до никъде във Външната политика , стана подлога на Байдън ! Време за подобряване на отношенията с Куба ! Кой го избра Борозо , никой , Група Соросоиди от ЕП ! Нали сте уж Демократи , защо искуствено оставате Кубинския Народ на гибел ! Това че Българите 230 дни протестират срещу един режим на Мафията мълчите и не помагате на този народ говори едно , че българите не ви интересуват !

Schilo

Че какво лошо има в такъв призив? Бах ти евродепутатите, бах ти евросъюза. Няма ли право на мнение този човек?

Пионките на САЩ в ЕС се активизираха. ЕС не знам да е налагала ембарго на Куба? По принцип право на такова има само ООН.

Ти, знаеш ло какво е това ООН ..?...НИЩО !! Имаш ПРАВА , ако имаш ПАРИ !!;) Демокрацията я правят хората с ПАРИ , а ТИ си купуваш СВОБОДАТА от ТЯХ ,..с МНОГО ПАРИ !!;) Това е врътката, в "НОВИЯТ, СВЕТОВЕН РЕД" !!;)

Пич ...просто идва време в което кораба на Глупците ще потъне - има такава работа на един як художник Оскар Ласке.Потъваме дружно ... е имахме държава - имахме - прододадохме ли се- продадохме се - в момента има хора които ходят по сред Бял ден с маски които ги предпазват от Вируси колкото мен ме предпазват дамските превръзки от .......Ако ги питаш няма даже да немерят смислен отговор но претендират че живеят в 21 -и век а не са мръднали от Средновековието.Впрочем добър тест.Ясно се вижда колко прости хора има и да не се извиняват с проблеми защото проблеми имат всички.Другата Събота Ви призовавам да се съберем на Жълтите павета и да започнем да се борим най накрая с този откровен Фашизъм!

Ясно видях колко прости хора има. Тези като теб. Некомпетентен, но се има за знаещ - типичен глупак.

Що Американците не си отзововат посланици А ???????

Тия 16 депутата в ЕС дето са против тази политика, не трябва ли те да бъдат изключени и заменени с по читави.

Просто нема начин нашио виден демокраД, изглеждащия отвсякъде еднакво, дебелият Сашко Юрданов да не е между тия 16 видни демокраДи...

Няма по гокям лаинар ир Сашко. Но той е аристократ Барон Фон Мазен газ.

Мръсни фашисти!

След тези истории с вируса е ясно, че на туризма като индустрия са му ударили ножа. Кубинците са умни хора и са видяли вече че няма какво да им обръщат внимание на европейците, все едно от тях туристи вече няма да има.

Не знаех, че има и такива посланици. ЕС не е държава.

Не е държава,но храним много нищоправци

Schilo

Пеерастка работа

Браво на испанеца Наваро опълчил се на диктатурата на ЕС и САЩ.

Защо го отзоваха? Нещо лошо ли е направил? Боклуци скапани!!!

Свалете си гащите пред Бай гън

Европейския парламент е сбирщина от дупедавци и гъзолизци.

Като началници,дават добър пример на нашенските гъзолизци Едно кретенче,дето не различаваше войник от старшина,вече иска да води военни учения срещу Русия в Черно море и копнее за американски бази на наша земя.Аман от мръсни продажници

E, додохме си на думата... Европейската политика е против добрите отношения и само си търси повод за да влоши отношенията с останалия свят;)

БРАВО това е посланик мисли за хората не да слугува на Америка -краварите.

Що за сбирток от теми е тази дописка?! Какво общо имат диалозите на някакъв дисидент с тиранична съдийка, и самосиндикалните пози пред Байдън на еврогейския посраник в Куба?

Явно такива са изискванията .За да мине нормална новина,трябва да се хвърли щипка политкоректност.