ЕС отправи първото си предупреждение към Борис Джонсън

Брекзит без сделка няма да бъде компенсиран от никаква форма на споразумение или от миниспоразумение между Общността и Великобритания, заявиха евродепутатите

Обратно в новината

Коментари - ЕС отправи първото си предупреждение към Борис Джонсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе аз четох, че при излизане без сделка, Британците ще премахнат всякакви мита за 95% от вноса от която и да е страна. Европейския интерес е твърд Брекзит. Това е ясно.

Съмнявам се. Едва ли ще искат да се превърнат в голям китайски пазар.

Няма какво да се съмняваш: https://www.bbc.com/news/business-47551266

ЕС е като мафията. Оттам се излиза само с краката напред!

Кмета на Лондон пакистанец, премиера луд турчин, кралица с памперс ….! Ега ти британците!

Много хубаво че се махат тия прости англичани.

Майтап плашат наркомана с трева и куче с кремвирш

Сега е момента букмейкърите да разиграят 31октомври и да спечелят 100милярда Евро Приемам само 1Евро на залог по сметка в инфо.НАП

голямо писане за борката и то от хора в ЕС, които са от зле по-зле ама не гледат себе си и как да се спасят от примката на толерастите, а тръгнали за Борко да пишат. Алоо, глейте си себе си, а борко с вас без вас ще се опрай, той вече е свободен човек, ами вие останалите в ЕС му мислете.

ай, ай, размахват пръстче,а? А че си отивате не сте разбрали още, а? а на бас че ЕС в този вид ще се разпадне до 2-3г, ще останат германия и франция да си го д'ухат една друга, гнусни либерасти, заврели сте се навсякъде чак и Бети вкара либерастка от сащ в кралския двор.

Със сделка или не, Брекзит трябва да има. Ясно е, че в началото ще е пълна каша, но си струва в средносрочен план да се види резултата. Ще стане ли в UK по-добре, по-зле или ще е пак същото както в ЕС. Нека да изчакаме и да видим. Някои много ги е страх да не се разбие теорията за липсата на алтернатива на ЕС. Не им дайте сделка, те пък ще ви ударят с данъчен дъмпинг и това ще е добре за всички. Какви са тия луди данъци дето ги събирате срещу едното нищо ?

Б. Дж. е измамник и шарлатанин, политически хитрец и толкова! Тий няма идеи, само ще задълбочи кризата и скоро ще хукне при Тръмп да иска пари.

аха, щото ЕС са умници,а? едни нагъзени слуги на демократско либерастката паплач от сащ, дето бай Дони мачка и ония квичат.

Давай Борка. Тегли им една майна на педалите от ЕС, изхвърли от страната си мангалите от Румъния и Бг, които са дошли да ви джебчийстват, изхвърли арабеските, които са дошли да правят атентати и си живейте цивилизовано далече от източните аборигени.

BONZO, ти от кои "мангали" си - от тъпите?

Не аз съм от МУРзилките. Те са найНаЩТе.

А ти защо използваш аборигенски сайт и език? Ще ти отнемем социалните помощи и ще трябва да работиш !

Ей тоя че докара на кралицата фаталния удар.. и край на уиндзор..

По стара традиция премиерът го зазидват жив в гробницата на кралицата за да и служи и на ония свят.

Като гледам какви клоуни ръководят САЩ и Великобритания, направо се хващам за главата. То и нашия Бойко е малко комедиант, ама чак толкова изтрещял като двамата братя близнаци Тръмп и Джонсън не е.

Нашият си е откровено тъп. Неподправен и натурален.

Нещата са повече от неприятни.Двама откровени идоти начело на двете най-големи английско говорящи държави.Това че безумието наречено брекзит ше се плаща от "обикновените" хора е повече от ясно.Нали знаете че побеснявам когато някой каже "обикновени хора". Друго е наистина "интересно".И за слепите е ясно че ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ, това начело на америка и англия да се откровени идиоти,са в настъпление.С тези двамата идиота,тези заинтересованите могат да си правят каквото си искат.Те за това са наредили нещата така.Ииии не се лъжете.Заинтересованите НЕ ЖИВЕЯТ В МОСКВА или околностите и.Там в кремъл пребивават само пионките на заинтересованите.След като си собственик на русия, на теб ти трябват пионки които живеят там и правят квото им наредиш.Разбира се в твой интерес.Пионката няма интереси.Тя е само една бедна пионка.Това е, въпросните заинтересовани живеят в европа и америка.Вече 100г те причиняват безбройни злини на човечеството.И честно казано не разбирам каква е голямата им цел.Освен господство,но господство което не носи нищо добро на господстваните.Когато властваш над някой,все пак е по-добре и той да се чувства човек в някаква степен.Така е по-добре и за самия теб.Но явно на заинтересованите това не им е приоритет.Изглежда че са твърдо убедени в своята неуязвимост.А такова убеждение винаги е подвеждащо

Не зная какъв и на какво си ценител, но си спретнал такава каламбуреста боза, че не мога да те оценя......

Може би ти трябва да го прочетеш неколко пъти.Но не повече от 10.Ако и тогава си на същия хал, няма смисъл да се мориш.Просто за да разбереш некои неща ти требва предварителна подготовка.А що се отнася до твойта оценка-не ме интересува.Тва е...

"познавачът" ... прост си, и туй то!

що така съ тъ изпуснали от лудницата бре, шъ пратя линейката да тъ прибере че си в яка криза.

Спомням си една комедия - "От глупав по-глупав", та Борката ми прилича визуално на единия от идиотите в комедията :)))

Времето за популизъм и майтапчета стил Боко отмина, мойто момче, сега трябва да се работи. Ха да видим дали ще остане верен на досегашните си изблици за брекзит без сделка и ощети населението си или ще омекне и ще се превърне в тези, срещу които сега вряка. Никога не съм се съмнявал в безгръбначността му, така че вярвам ще се случи второто, защото само недобре в главата човек може да настоява за излизане без сделка.

То и Ципрас навремето много скачаше, но след това го избраха и засвири друга музика . Сега и аз очаквам същото.