ЕС отне мечтата на Борисов да свърже София с Кьолн през Скопие и Тирана

Страх от неефективно разширяване блокира началото на преговорите със Северна Македония и Албания

Обратно в новината

Коментари - ЕС отне мечтата на Борисов да свърже София с Кьолн през Скопие и Тирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Страх от неефективно разширяване.." Или горчив опит от НАШЕТО и на Румъния прибързано приемане в ЕС? Та в ЕК, ЕС, ЕП и т.н. все още на престанали да ни дават като пример за ПРИБЪРЗАНО РЕШЕНИЕ..

Бойко ... тия са Расисти ... веднага искай прекъсване на мача ... как така няма приемат шиптърите, арнаутите, фесовете и МакЛайните на Европата, а???? ... ааа, гадни Европейски Расисти, че то след Брекзита, кой ще остане??? ... без хубавите, бели, европейци - Стърлинг, Тайран Минкс, Стърджис ... Расисти с Расисти ниедни ...

Не е "непреодолима дистанция" а непреодолима преграда, която никога нмяа да изчезне. Ама може да е за добре, защото по този начин възможността за изграждането на резервати за мигранти по нашите земи може да изчезне . Първоначалната идея беше тук да има резервати и ЕС да идва да си подбира качествените мигранти, а това което не става тука оства. Всяко зло за добро!

мечтата на БОКо беше (и все още е) първо да мине през Анкара, а после в Кьолн...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

да свържеш софия с кьолн през скопие и тирана, е все едно да свържеш пловдив с букурещ през анкара! тоя лаф много прилича на ония лаф на виденов за европата до владивосток!

Заплашвахте Македония, заплашвахте Сърбия, ами сега кого ще плашите.

А нашия смешник се переше с успешно председателство, докато му се подиграват зад гърба!

Хи, хи.... Ще се научат западноевропейците да не проявяват телешки наивитет и да внимават кого пускат в къщата и на масата си!

През последните месеци, под нито една статия за "успехите" на Данчето, няма коментари ..., ма то при тия "успехи" ...

Ами к'во да пра'и, щом езика му е по-бърз от единствената "мисъл" за контрабандните канали, която се блъска постоянно в кратуната Му...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Вижте, крайно време е да разберете, че тиквата никой не го бръсне за слива в тоя ЕС! Не знам защо пишете тия гръмки заглавия, при положение че всеки разумен човек е наясно, че тиквата е най-обикновена марионетка с болни амбиции!

Ами к'во да пра'и, щом езика му е по-бърз от единствената "мисъл" за контрабандните канали, която се блъска постоянно в кратуната Му...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Горкия Бойко! Убиха детската Му мечта. Лоши лош ЕС!

ББ се скъса да се хвали с успешно европредседателство и приобщаване на Западните Балкани към ЕС. А то не било вярно ... Но ББ каквото и да направи, все е успех

Ама кво място има Албания в ЕC бе?!?!?! Тея талибани и терористи са още в първобитнообщинния строй. Измислената им държава се крепи на наркотрафик, проституция, търговия с органи и оръжие. тръгнали и те в ЕC?! Тея трябва да ги изолират с бодлива тел и eмбарго поне за още 1000 години.

Като гледам какви орки се мотаят на талази из Западна Европа ,ми се струва,че не са мислили кого пускат в старата Европа

двамата са несравними, а Виденов каза "обединени европейски щати", а не "европата" - и става въпрос за бялата раса всъщност, ама кой, кой да ти каже, и ако това стане нали се сещаш колко ще е мощно, но разбира се, няма да стане, щото нали трябва да си ги мерим..........

Днес явно е ден за хвабествия на ГЕРБ ! То не ЙФ не бе чудо, а сега и мечтите на ББ !

Щом планината не иска да иде при Мохамед, Мохамед ще иде при планината. Исляма не можа да превземе Европа с ятаган, сега ще го направи с "бежанци".

Ние сме изтърпели най-тежките условия на присъединяването. Македонците си пътували бе визи из Шенгенското пространстно...а ние едва когато ни приеха в ЕС.

Освен ЕС, и САЩ замислят нещо за Б.Б. В момента са привикани шефовете на всички служби на България в САЩ: главният прокурор Сотир Цацаров, шефът на специализираната прокуратура и вероятен бъдещ гл. прокурор Иван Гешев, председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев, председателят на Държавна агенция „Разузнаване“ Атанас Атанасов и изпълняващият длъжността директор на служба „Военна информация“ Велко Атанасов. И нито един политик! Мислете защо и какво следва?

Македонците ще имат още половин година да приемат българската история като своя. През май 2020 ББ няма да е премиер

Бойко, закривай тоя ЕС! Как така ти отнема мечтата????

ББ е проклятието на Б-я.

Нашите управници навреме се усетиха и успяха да хванат последният влак за ЕС и до сега са усвоили 30 милиарда от фондовете на ЕС,а онези държави от западналите Балкани все още си играят(крадат) с милиони!

Имам чувството, че в ЕС не се отнасят сериозно към Борисов и неговите усилия да укрепва евроатлантизма на Балканите

А колко сме дали като вноски а ?! Да не се окаже , че сме дали повече отколкото сме усвоили !

Те по принцип са я приели за своя. Заедно с езика и културата ни. Просто не искат да се наричат българи. То много българи от България също не искат да се наричат българи. Защо ли?

Към Захариева - също

ББ ще обяви, че това е пореден негов успех

Малко ли са й мигрантите, избягали от нашата територия и стигнали до Кьолн, за обогатяване на културния и генетичния фон?

_stankow

Няма нищо за ограбване там. Приеха ги в НАТО, ще им сложат по 2-3 бази и това ще им е "интеграцията".

Не, не сме дали повече. Много са ти плоски опитите за манипулация. Понял товарищ?

дааа... западните балкани във фризера.. за неопределено време. Боко, Боко...що ти трябваше да се изцепваш неподготвен? А? "ай хев а дрийм"...до Кьолн през Тирана...и след това? Да беше разгледал поне географската карта... малоумие някакво!

Свършихани нашата работа !

Цяла 2018 г.Бою се правеше на международник--с приоритет Западните Балкани!! ....всуе разнася шербетя,всуе измисли тъпото име "Северна Югозападна България!:)))))) Тотална издънка във външната политика на Бою и бандата му!:))))))

ББ магистрала ли беше замислил да строи до Кьолн, през Македония и Албания ???

За съжаление, ЕС е един проект за диктатура. Замислен като конфедерация от независими държави, които да стиковат политиката си, днес уверено се превръща в една чиста диктатура, от комунистически тип, но взело само най-лошото от това понятие. И се превръща просто в една явно планирана стъпка към Новия световен ред. Самият съюз е под външен контрол. Оставено е малко за маневриране, останалото е илюзия за масите. А интересът към този съюз е и ще си остане чисто финансов. Държавите получават фондове, хората получават възможност за работа в по-богати държави за други доходи. Изчезнат ли тези два компонента, интересът към този съюз ще бъде нулев. Нещо като съюз на парите и доходите. Останалото, за демокрацията, каквато я няма и свобода и ала бала, са просто опаковка. Но не и съдържание. Няма човешки елемент, няма ценности, няма какво друго да свързва всичките тези разнородни по националност и традиции народи. Което не е и нужно. За това е и вкарването на емигранти и унификацията на съществата като третополови, развъждани в епруветки. За да се постигне еднородна, подчинена маса. Чиито деца да бъдат поставяни на външен контрол и възпитание, за да бъдат форматирани правилно.

PEYTSCH

Защо ли се дърпат ? Отговорът който никога няма да чуете е ИСЛЯМ. Не го щем повече. И този е много за да пуснат още...

Споко, хора, те западняците още не са успели да ни преглътнат нас със Румъния, та сега и други бавноразвиващи се да им се трупнат!? Няма как да го приемат лековато!

Грешно радсъждение- магическата цифра е 28 и това няма да се промени.

Епичен провал на сагата на големия "геополитик" с приоритета "Западни Балкани".

Ню Йорк таймс написа, че Макрон свърши работата на Китай и Русия

изобщо, най-добре ще е да престанем да се правим на велики !

PEYTSCH

Молдова може да влезе ако се обедини с Румъния. Северномакедонците - с България. Косово - с Албания която някога влезе. Време е да се уедрят дребосъците....

Шкембе войводата печели точка

Не на велики, а на европеюци.

Правилно решение. Европа се напати от африканските страни в съюза.

Изглежда, че в ЕС има и разумни хора. А ББ се провали пред македонци и албанци като балкански обединител и геополитик от най-висока класа

Глупости на търкалета и тъп опит за манипулация. Пропусна и да напишеш, че ИСТИНАТА е в Евразийския съюз. Плохо товарищ...