ЕС остава твърдо зад споразумението с Иран, обяви Екатерина Захариева

Иран, Македония, Ерусалим и Газа, Венецуела -по тези теми разговаряха външните министри на ЕС под председателството на Екатерина Захариева

Обратно в новината

Коментари - ЕС остава твърдо зад споразумението с Иран, обяви Екатерина Захариева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С обновяването на сайта си, Дир-а явно обнови и редактрите си. Вече на стилистичните грешки никой не обръща внимание, но за съжаление няма нито една статия без груби правописни грешки . . . . ! Срам и позор за журналистиката !

"За съжаление не мислим, че изобщо е възможна промяна в позицията на САЩ за оставане в споразумението. Иран не желае да седне на една маса за преговори с тях, добави тя" Само по ей това става ясно, какъв буламач се върти в главата й.

Що не говориш за Русия и Украйна, ма другарке, където вождовете ти въртят сега любовно очи и гъзове. Какво стана с Македония? Нали за това ги събра? За Венецуела говорела и тя, моля ти се, ми що не, като без това ще забрави до вечерта какво беше туй... Що не кажеш за вашите избори, как се избрахте? Че на следващите избори номера с чувалите бюлетини няма да ви мине и не ви виждам като до тогава ще сте до ушите в гувната.

Фалшива новина,Дир. Няма съгласие за името "Македония".Гърците не приемат изобщо "Македония"да присъства,като термин в името на сегашната република.Под наслов "Македония е Гърция",се организират мащабни пронести и демонстрации в Атина и Солун.Къде е съгласието?

заглавието е "има съгласие за името на Македония" - в експозето, заради което отворих тая манджа с грозде, никъде не се споменава какво е аджеба това име, за което има съгласие. да не е военна тайна? писна ми.

Милата ни Калинка Захариева. Неясно защо все още заемаща поста Външен министър на Република България Обърнете внимание колко е категорична. От нея струи решимост на талази. Тръпки да те полазят :) "ЕС остава твърдо зад ядреното споразумението с Иран" Твърдо, значи ! ама много твърдо ли ? От днес до утре или дори вдругиден ? Щом пък е толкова твърдо - ОК :) Обаче какво е това омекване ?! Направо си е позорно спихване ;) " България е на мнение, че трябва да водим близък диалог с Израел, защото е важен наш партньор, без да крием притесненията си за напрежението в ивицата Газа, добави вицепремиерът" Е , щом е за някакво си напрежение ?! Напрежение ли ? Масовите , системни убийства - напрежение ли е ? Не е ли случайно престъпление ? Престъпление срещу човечеството ! Държавен тероризъм ! Дива антисемитска политика ?! Не ще да е само напрежение , Калинке Захариева? И ако обичате бъдете все така твърда, само притеснения не стигат ! Радините вълнения в тази позоряща човешката цивилизация ситуация са неуместни

Кифлата не знае за какво "напрежение" говори, така нарича мисловните си напъни.

Новото име на съседите и дори и най малко да засегне интересите на България, то народа ще реагира и ще потърси отговорност от министрите и правителството.

"Има съгласие за името на Македония" - поредното фейк заглавие на Дира.

"Иран не желае да седне на една маса за преговори с тях, добави тя" Тази седнала ли е да прочете какво иска бай Дончо от Иран, та ги приказва такива!

която е готова да повтаря като папагал всичко казано от евролиберастките си началници е срам за БЪЛГАРИЯ

тука има, тука нема баджанак баджанак, и да има , пак си нема, баджанак баджанак!

до дупка :) за нищо не ставате, дирници прости! :)

Макестан !

Аз

ЕС седял зад споразумението с Иран. Няма да има споразумение с Иран. ЕС подкрепял идеята за Йерусалим - столица на две държави. Йерусалим е столица само на Израел. ЕС подкрепял споразумението за името на БЮРМ. Няма да има споразумение за името. ЕС, баси... Кой въобще ги бръсне тия за сливи?!

А кой те бръсне тебе, празноглавецо?

Цвинге, казвали ли са ти, че си обикновен пещерен комунист?:) Не?Ами ето, кавам ти го:) Уникален смешник, аналфабет и дегенерат:)

Kalin

нещо от написаното да не е вярно? САЩ си правят каквото искат и ЕС само показва мускулчета и в края ще клекне.

Аз

Брееей... Лекенцата направо са ме разбили с аргументи... Ма то щото абитуренти, таквос... Друго си е демократи

Тази е компетентна по всичко-строителство,правосъдие,външна политика,администрация и още, още...Втората е Миглена Кунева,другата е Габриел.Тези фръцли срам нямат.

тая е супер тъпа и е жалко за България че такива патки са стигнали до ниво да определят политиката ни .....преди всичко за или не иранското споразумение е незаконно подписано от слугата на сатаниста сорос обама защото няма ратификация от конгреса на щатите ...всичко останало е една голяма пръдня а парите на европейските данъкоплатци по това нелегитимно споразумение отиват директно за финансиране на терористите и ислямофашистите от иран

То, като в ГАЛИЧЕ!!!

тоя джендър да не е говорител на ЕС?!

...тази е за Модния подиум! ..дайте грозна - да върти политиката...!?

И да плаши външните..още преди срещите, бе!

Като гледам западната граница на Ръшата -твърдо стоите! Всички противоракетни системи на краварите и НАТОто там са насочени ,,против Иран,,!? А сега заставате и ...зад..?

тъпа пиеска! тръмпи внедрява свои агенти в русия....

Още един гениален геополитик политик родом от БГ - мъдрото Кате Захева. Винаги съм се възхищавал от мъдрите и рационални виждания на тази жена в областта на политиката. Особено прозрениие и далновидност прояви, защитавайки ИК и давайки съгласието си за ратификацията й. Между другото опитите за натрапване на джендърската конвенция все още не са прекъснати и вървят с пълна сила.

Според мен това е единствената правилна позиция, САЩ също бяха на масата за преговори тогава и подписаха споразумението. Малко по-късно рещиха, че не е достатъчно добро и се отказаха едностранно.. Самият Путин казваше по телевизията - добре де, защо тогава го подписахте?! Световна политика не се прави с "дай си ми куклите, на си ти парцалките". Вече никоя държава на света не вярва, че САЩ ще се придържат към някое споразумение, днес подписват, утре се отмятат. Гадафи им повярва, остави да му изнесат и унищожат всичко свързано с ядрената му програма...и всички знаем какъв му беше краят... Ким в Северна Корея си е научил урока и неговите ядрени бомби са му буквално "застраховка живот". Тъжна работа.

Коя е Е.Захариева да се изказва за ядрената програма на Иран и за изборите във Венецуела? Пълна пародия.

ТАЗИ СИ ЗАБРАВИ ДА ОБЛЕЧЕ РОКЛЯТА С ГЕРБЕРИТЕ ПОДАРЪКА ОТ АГА БОИКО

това е пряк сблъсък с уса, ще им стигне ли на ес-то мъжество при цялата еврогейщина напоследък

ЕС да остави безобидния Иран и да се съсредоточи върху ядрено споразумение със САЩ. Че в кравефермата са луди за връзване и опасни не само за себе си, но и за света. Разоръжават се от ядрените си играчки и атомът вече само за мирни цели. Ей за това трябва да мисли ЕС, а не за Иран.

В Нова война..няма такова нещо като тактически ядрени заряди! Май тато Тръмп ще докара Меланито до пак , както стори Горби с кака Раиса?!

Само тъп русофилистичен мозък от Добрич може да роди подобна уникална олигофрения:"безобидния Иран":)))) Явно е от двойната обремененост - хем русофилистик, хем от Добрич:))))

Екатерина З. го каза

КАКВИ ПЕТ ЛЕВА МА?! ВИЖ КАКВО СТАВА В ИТАЛИЯ , ИСПАНИЯ , ГЪРЦИЯ!! Питам се още колко време ще съществува това раково образование наречено ЕС. Скоро чичо ДОНЧО и ВОВАТА ШАЛОМОВ ще му дръпнат шалтера. Колко смешни и жалки същества са тези джендъри

какво става в Испания, Италиа и Гърция? Я, ни светни, че нещо ....:)

Захариева ти си абсолютен профан в областта на външната политика и не се сещам какви смислени разговори си в състояние да водиш на това поле.Тъжна истина но за съжаление това е действителността.

Защо ЕС си мисли, че САЩ и Русия се съобразяват с неговите виждания в геополитиката?

Е как и с какво ощеда се съобразяват, след като единствената политика на ЕС е за кривите краставици и щастливите кокошки? А, и за педалите!