ЕС налага санкции на тв канала на Руската православна църква

Обвиненията са в разпространяване на "прокремълска пропаганда и дезинформация за агресивната война срещу Украйна"

Обратно в новината

Коментари - ЕС налага санкции на тв канала на Руската православна църква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За щастие за всяка отрова има противоотрова! Библейския бог е мъртъв като пън от който ще направим дъски за ковчег за Религията! Религията е най-голямото зло! А зло това е да се убиват живи хора заради мъртъв бог (чак се раз ми риса)!

Нищо няма да направиш, Ами като ти изтекат годинките, ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ БОГ и ще пукнеш анонимен мишко.

То и ти нищо няма да направиш и твоя путин ще капутирате, И като ти изтекат годинките, И ТВОЯТ МЪРТЪВ БОГ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ и ще пукнеш анонимен мишко.

Евтин си като рублата, човек може да си избърше задницата с тебе!

Кремъл се управлява от сатанисти начело с антихриста кагебеец Путин член на сатанинската комунистическа партия която седемдесет години воюваше и унищожаваше християнството, събаряше църкви, убиваше истинските православни свещеници и ги подменяше с агенти на КГБ. Днес същите комунистически сатанисти отново управляват Кремъл. Затова русия е пръв приятел и съюзник на антихристиянски режими като китайския и иранския - смъртни врагове на православието! Или си с Христа или си в коалицията на Сатана - русия, китай, иран които воюват с Бога!

в русия няма православие още от 1917 година! Коя е истинска църква и коя не е църква?! По какво се познава истинската църква от фалшивата църква?! Истинската църква се управлява от Христос! руската православна църква не се управлява от Христос, а от КГБ, и до днес! Това прави руската църква нелегитимна! В русия няма православие а кагебеизъм !!!

Ислямофилът Путин е заплаха за християнството, защото е приятел и съюзник на китай и иран смъртни врагове на православието!

Ако в ЕС бяха сигурни, че говорят истината, нямаше да се притесняват от 'лъжата', която всъщност се оказва истина. ЕС не е във война и няма право да ограничава свободата на слвото, освен ако не е завзета от войнствен фашизъм, както изглежда да е. При това страхлив, защото не отиде да воюва, а пробута глупавите украинци да го направят вместо меките европейски китки. Меки, хитри и интригантски. Всъщност лидерите предатели са организаторите на фарса, след като си държаха ушите запушени с европейска ушна кал, когато Путин десетки пъти пледираше всички заедно да спрат убийствата на руснаци от нацитата.

в главата ти е пълна каша.. ходил ли си скоро на доктор..ха.ха ха ха Твърди се, че руските войски в Украйна са получили религиозни икони с образа на президента Путин за руската Коледа .Иконите изобразяват Путин в син костюм с червена вратовръзка и думите: "Всемогъщият Владимир Путин". Твърди се, че те са били изпратени от неговата управляваща партия "Единна Русия" до мобилизирани войски, служещи в Южна Украйна патриарх Кирил описа управлението на Путин като "Божие чудо". Кирил също нарече войната в Украйна битка срещу "тъмните сили", като същевременно твърди, че руските войски, които умрат в битка, ще бъдат "опростени". ИРКУТСК, СИБИРСКИ ФЕДЕРАЛЕН ОКРЪГ - Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи!Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване. ха ха ха ха

Евродебилите избиха рибата с простотията си.... а навсякъде нацвъкали билборди демокрация, право на глас у а жалки пумияри

Както е известно, който санкционира последен, най-добре санкционира... ;-) ...да го имат предвид ентусиастите.

Само антихристи могат да измислят това.

Атлантизма е против Православието Вижти България, откак сме тия от 9 мильона население до 4 мильона мангали. Гробищата са пълни.

Пише се МИЛИОН, а не "мильон" бе, коУега! :-D

На това му се вика свобода на словото, демокрация и евроатлантически ценности!

"Демократи" в действие. Тия отдавна доказаха,че за тях няма нищо свято.

Какво му е 'святото' на мракобесния Гундяев картел?

- за корумпираната и военнопрестъпна организция на Гундяев кавичките са абсолютно задължителни. Хага чака и Пундя и Гундя - който доживее.

Скоро ще наложим санкции на баба Яга и дядо Торбалан. После наред са санкции на дядо Мраз и Снежанка, защото ходят в Русия и носят подаръци на руските деца. Ееее колко много санкции ще наложа още.

Тебе Дарвин е 'санкционирал'..

отдавна трябваше да му затворят анала.

Пропуснах да отбележа, че съм педераст и черни салами редовно масажират аналното ми отвърстие.

"ПРАВОСЛАВИЕТО" НА БЛЯДАВЕТЕ - КЛАНЕТО И РАЗЧЛЕНЯВАНЕТО В БУЧА, МАРИУПОЛ, ХАРКОВ, АВДЕЕВКА ! . А ТОЗИ БОКЛУК НА СНИМКАТА, БЕШЕ ДОШАЛ ТУК, ДА НИ ЗАПОВЯДВА - КОГО "ДА ЧЕСТВАМЕ" НА ТЕХНИЯТ 3 МАРТ И ПРАТИ АЗБУКАТА В "МАКЕДОНИЯ" ! . И АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ УЧУДВАМ, КАК МАФИЯТА ДЪРЖИ ВСЕ ОЩЕ КОНЯ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ! ЕДИНСТВЕНОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ...СТРАХ ! БЛЯДОВЕТЕ С НЕЩО ДЪРЖАТ, ТУКАШНИТЕ ШУМКАРИ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ЖАЛКА, НАВЕДЕНА И СМЕШНА !

Аз признавам само Украинската православна църква .. Руската е секта и пълна цигания. ... с икони на Путин..ха.ха Твърди се, че руските войски в Украйна са получили религиозни икони с образа на президента Путин за руската Коледа .Иконите изобразяват Путин в син костюм с червена вратовръзка и думите: "Всемогъщият Владимир Путин". Твърди се, че те са били изпратени от неговата управляваща партия "Единна Русия" до мобилизирани войски, служещи в Южна Украйна патриарх Кирил описа управлението на Путин като "Божие чудо". Кирил също нарече войната в Украйна битка срещу "тъмните сили", като същевременно твърди, че руските войски, които умрат в битка, ще бъдат "опростени". ИРКУТСК, СИБИРСКИ ФЕДЕРАЛЕН ОКРЪГ - Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи!Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване. ха ха ха ха

lu4ka

Буквар!

Видяхме как шепа безбожници и там и тук се опитват да унищожат православието.А такива неграмотници и безбожници би трябвало да замълчат . Нещо за Газа да кажеш ?

Мизерници безпомощни. Смешни сте ЕС

Ти па си мноо убаф!

Хахахах тия съвсем се забравиха и загубиха връзка с главния мозък.

А на Израел, които оправдаха навлизането си в Газа с цитат от Библията ще има ли санкции?

Няма...

по стара руска традиция руснаците се правят на бобаити.. като си изпросят боя се правят на жертви.. циганска му работа..ха.ха ха ха

Да така е прав си напомня на безкрайният анУс който гордо ползваш за уста

дойдохме си на думата ..ха ха хах Защо руснаци и русофили наричат аналния отвор- ВХОД? ха ха ха ха

това не е ли шефа на Румен и вецето дето правеше стойка- пирует оооо... ие..ха ха ха ха

Така или иначе укрофашизма е почти унищожен. Руснаците ще се оправят. Но еврофашистката сган сега набира сила.

ама верно ли ха ха ха ха

Хасане, не се обаждай

От 100 години все омразния США оправя руснаците. Нека сега се оправят сами.

крайно време е да се изгонят всички с руски паспорти от България и ЕС... Не искам утре да имаме руска народна република на българска територия. а и за тези с руските паспорти стига са се мъчили да живеят тук- по добре ще са в руския рай.

По-леко, дека сте от ПП/ДБ. 18 месеца. Руснак, турчин, канадец. Гласувахте си го. Леко и с мислене. "българин" бил той. Милия некъпан.

от де знаеш от дека съм.. може пък да съм фашист или соросоид..ха.ха както ви е удобно да са селектирате хората.. а за мен има два вида хора : човеци от България и Европа и руски свине и безродници..ха.ха ха ха

Не те селектирам. Излишна агресия. Все пак това с 18 м. ти харесва? Нека поддържаме умерен тон и аргументи. Радев вдигна юмруче на мутри?? Назначи Киро и Асен?? После Изчегъртване?? ДПС - токсични??? ГЕРБ - токсичнни-?? Няма принципи. Наситина може да не си от ПП/ДП, но все същото лай....о всички в парламата. Аре Костя е мекере. казах го. Сега кажи коя партия в НС подкрепяш!!!! И вярваш в принципите им? Кои идиоти???????

не подкрепям никой защото всички са част от Болшой театър. От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Правителства на Радев – партизанския юмрук Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?

Дори и не се крият в коментарите си тук.

Стига бе, пич. някои неща са прекалени. Сети се за - не съм на твоето мнение, но ще се бора да имаш право да го кажеш /много приблизителен цитат/. Аз довечера ще покатя в р-т "Арбат", София две приятелски семейства. щото ще вземат да го затворят. Това ще смачка руснаците. Да знаеш. А аз съм русофил, ако отида на руски ресторант. Оня ден ядох дюнер. Сега пия "Джак Даниелс". Ба си. Не мога да се определя кой подкрепям. Вече не е смешно, а жалко.

Айдеее, пак се започна Голямото триене на коментари! Евалата бе, цензуратори от ДИР-а! Само доказвате, какво се сплува в същност!

Не съм Русофил или Русофоб но това е тъпо. Как един канал на руската църква се свързва с война или икономика?

Ако канала си предава проповедите, никой нямаше да се сети за него. Явно дават разни военни простотии. И сега рев.

руската православна църква е антихристиянска секта

ВЕрно ли бе, олигофрен?! А Ку-клукс-клан са Святата църква, а?! Кой те направи тебе бе, недоклатена утайко долна!

Мама разправя, че съм правен от муле. Но аз мисля, че съм от магаре. Сложен въпрос.

че вече е доказано.. Маймуната е произлязла от руснака..ха.ха

Току що промениха Конституцията. Как пропуснаха идеална възможност да запишат там нещо против Русия ???

Като и без това българите мразят Русия и в червата Безплатно

Следва забрана на партии печелещи все повече гласове, с цел защита на демокрацията. Или забрана на кандидати да се явяват на президентските избори в САЩ.

Самия факт, че русоробите квичат показва, че тази мярка е добра.

дори ги преброихме

Губите войната в Укрия, гейтак. И никакво ритуално кълчене по прашки на прайдове не може да ви помогне.

За това ли бункерното жуже забранил Прайда на най-голямаото ЛГБТ общество в света, което по една случайност е в Москва?

Това ли е причината православна русия да изпраща мюсолмани да убиват християни в Украйна?

Пък после квичи като недоклана руска свиня

изводът е само, че си отчайващо тъп и прост.

това е някакъв виц, нали?тв канал на руската православна църква?хахаха, тази църква, която всички попове са от кгб/фсб, а "шеф" е трафиканта на цигари, полковник от фсб?или тази църква, която благославя ракета, кръстена "сатана", или тази, която прави шествия с иконата на сталин, да сталин, който е убил повече руснаци в мирно време е "светец" на икона, отколко германската войска по време на война, като се има предвид, че германците са доста ефективни в нещата, които правят... по-скоро трябва да се нарича руска кгб-ейска църква.

Приятел, що се излагаш с тоя правопис ?

А нещо по темата?

Поне е полковник. А твоя патриарх агент Симеонов е най обикновен доносник. Погледни се в каква септична яма живееш и не коментирай другите.

Яка шизофрения и русофобия тресе Европа ! Абе тюфлеци, знаете ли какво стана по времето на сухия режим в Щатите ? Пак се пиеше , а търсенето и цената на уискито се увеличи ! Досега никой не знаеше, че съществува такъв канал, но сега от любопитство всички ще го търсят !

Щеше да е най-добре, но за жалост не може и тези санкции показват че други методи вече няма...

Нацизма и фашизма процъфтяват в гейропа. А те са смъртни врагове на православието. Руските братя ги унищожи 45-та, но явно са останали ракови клетки. Сега Вова трябва да чисти западния сатанизъм до чисто.

По тази логика, Евронюс трябва да е следващата. Както четем, целта на Евронюз е да представя новините от паневропейска перспектива. Заиграваме се със синоними, на едното му викат "перспектива" а на другото "пропаганда и дезинформация".

Скапаните католик-протестант-п.е.д.а.л.и ДГД под вода за да не се вдига пушилка. Нещастници недокл@тени ....

Църквата в Россия пгубно отива на съглашение протшвнж но Отца-неговия двехилядолетния договор с Партите. ЖАЛКО. По този начин се изключва всякакво обединение ан църквите.

Каналът разпространява "прокремълска пропаганда и дезинформация за агресивната война на Русия срещу Украйна", ----------- надали това е истинската причината. Причината е, че каналът разпространява и пропагандира християнски ценности. На Запад вече не искат такива. Ето, Нетфликс пусна анимационен филм за деца, в който момченце танцува в рокля, насърчавало от своите двама бащи - бял и цветнокож педал. Гей-пропагандата сред децата е забранена в Русия, но не и на Запад! Така че руският канал е против западните ценности. Затова ще бъде забранен. Който е гледал канал Спас знае, че там почти не ге говори за войната в Украйна. Виж, западните медии всеки ден говорят за тази война и дори вече признават, че Украйна я губи. Те говорят, че Киев трябва да се откаже от територии в замяна на мир. Това е предателство на хунтата в Киев, ама не ги санкционират от ЕС!

А какви са руските "православни" "ценности" ?! Ето ги: руската империя втора в Европа декримина лиз ира зо офи лията още през ранната 1903 година, хихихи! (Temeline of zoofilia). Според руския семеен кодекс (приет от Държавната Дума на 8 декември 1995 година и подписан от Елцин на 29 декември 1995 година и влязъл в сила на 1 март 1996 година) интимните отношения между роднини не се преследват от закона, забранено им е единствено да сключват официален брак, хихихи! А какво да кажем за иран, хихихи?! Бях потресен от това което гледах за иран в The Clashers "50 Невероятни ФАКТА за НАЙ-СТРАХОВИТАТА държава - ИРАН" Оказа се че в иран зо офили ята не е съвсем незаконна, хихихи! иранското законодателство забранява интимните отношения на човек с диво животно, но тази забрана не важи за домашните любимци, хихихи! Кажи ми какви са ти приятелите, за да ти кажа какъв си" Това са приятелите на русия - иранските педоф или и з ооф или, хихихи! Прави впечатление че русофилите са срещу европейските ЛГБТ, изглежда обаче че русофилите нямат нищо против руските и иранските пед офили, ин цестаджии и зо офили, хихихи! Какъв е тоя двойнствен морал у русофилите, хихихи!

Комунизъм по Европейски

А това, което разпространява Кремъл какво е нова тоталитарна идеология от нов тип.

Бижута за костюми Историята с яхтата натрупва измислени истории върху съществуващите опасения относно корупцията, която е дългогодишен проблем в Украйна. Справянето с него е един от тестовете, които страната трябва да премине, за да се присъедини към западни институции като Европейския съюз. Според индекса за възприятие на корупцията на Transparency International Украйна е на 116-то място от 180 страни, въпреки че усилията през последните години показват значително подобряване на позицията ѝ. Но вниманието, отделено на реалните и продължаващи проблеми с корупцията в страната, е леко в сравнение с онлайн бърборенето за фалшиви истории, подкрепени с фалшиви документи и сенчести акаунти в социалните медии. През октомври широко разпространено твърдение в социалните медии гласи, че съпругата на президента Зеленски е похарчила цяло състояние за бижута в Ню Йорк, докато украинският президент е бил в града, говорейки пред ООН. Подобно на слуховете за яхтите, това твърдение произхожда от канал в YouTube с много малко последователи и само един видеоклип. Видеото показва жена, която казва, че е от Бенин. Тя твърдеше, че работи в Cartier на Пето авеню в Ню Йорк. Жената показа разписка от 22 септември с името на г-жа Зеленски върху нея и сметка за 1,1 милиона долара за гривна, обеци и колие. Инструментите за лицево разпознаване извадиха близко съответствие между жената във видеото и снимки от профили в социалните медии на жена, която живее в Санкт Петербург, Русия. Когато погледнахме снимките на жената, изглеждаше, че е същият човек като този във видеото в YouTube. Историята стана вирусна във Facebook, TikTok и Telegram. Акаунтът X на руското посолство в Обединеното кралство го сподели с коментара: „Най-доброто използване на парите на британските данъкоплатци досега“. Но касовата бележка е явен фалшификат. До 21 септември г-н и г-жа Зеленски напуснаха Ню Йорк и заминаха за Канада. Един англоезичен сайт допринесе за разпространението на слуха - DC Weekly.

lu4ka

Е, все пак трябва да има подобаващ отговор на твърденията на американската пропаганда, че руснаците са изнасилвали деца при навлизането си в Украйна. За видеата с безчинаствата на Бандера легоин от 2015 г. няма нужда от потвърждение, видяхме ги по btv, NOVA tv и БНТ, даже слушахме по раддиото. А както се знае в България няма цензура и фалшифициране на новини. Фактчекърите бдят.

Аз не знам за женин от Бенин и лицево разпознаване ама имаше снимки на речта и пред ЕС и коментари по въпроса за костюма на Гучи за 35 000 евра. А в колуарите при снимките я бяха снимали в цял ръст и продължиха с коментарите за обувки и чанта за още толкова. Ама сигурно и там е била някой рускиня от Москва. Вероятно по това време Зеленска е била на фронта и е превързвала рани на войниците.

Ех, Урсула, Урсула...