ЕК иска отмяна на визите за Украйна, Грузия и Косово

Европейската комисия препоръча на Европейския съвет да разгледа по бърза процедура възможността за въвеждане на безвизов режим с Грузия, Украйна и Косово.

Обратно в новината

Коментари - ЕК иска отмяна на визите за Украйна, Грузия и Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУСК Е АМЕРИКАНСКО КОПЕЛЕ! НАЗНАЧЕН Е ЧРЕЗ ПОЛША, ЗА ФАСАДА НА САЩ- СТРАТЕГИЯТА, ЕВРОПА БЕЗ ЕТНИЧЕСКИ И НАЦИОНАЛЕН ОБЛИК! СЛЕД АРАБСКО-ИСЛЯМИСТКОТО НАШЕСТВИ ИДВАТ УКРАИНЦИ, ГРУЗИНЦИ И КОСОВАРИ - КАКВО ЩЕ СТАНЕ С 10-20 МИЛИОНА "НОВИ" ЕВРОПЕЙЦИ? ТОГАВА НЯМА ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ, ЗА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА САЩ! А ЮНКЕР Е САМО ЕДНА ПИОНКА- ЗАВИСИМ. ЗА НЕГО ИМА ТУРСКИ, АЛБАНСКИ И АРАБСКИ ... ЕВРОПА НЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ /ДО 2020Г./, НО ЩЕ СЕ ВЗРИВИ КАТО БАЛОНА НА ПЛАНЕТАТА...МЕРКЕЛ ЩЕ СТЪРЧИ НАБОДЕНА НА ПИЛОН, ЗА ПОСЛЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ГЕРМАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА СА СМЪРТТА НА ЕВРОПА! "ПЕЙ ПЕСЕНТА НА АХИЛА-СИНЪТ ПЕЛЕЕВ, ЩО МЪКИ БЕЗБРОИ НА АХЕЙЦИ ДОНЕСЕ И...."ЧЕСТИТА-ВСЕ ОЩЕ- КОЛЕДА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИЖТЕ ЩО СТЕ ДОЖИВЯЛИ...! КЪСМЕТ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Изглежда че на ЕС им трябват нови роби, тези от източна Европа взеха да здават багажа.

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ В СЪЮЗ С СТРАНИ ПОДКРЕПЯЩИ ГЕНОЦИДА,СТРАНИ ОБЕЗЛИЧАВАЩИ СЕ ОТ ПРЕДНАМЕРЕНО ЛОШО РЪКОВОДСТВО,СТРАНИ ЗА КОИТО ПАРИТЕ СА НАД ХОРАТА!!!ЕС,ИМА ИНТЕРЕСИ,НО НЯМА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!!!

Тези на снимката и тези зад тях съсипаха европа и ЕС че покрай тях и нас. Косовари разбирай албанците на безвизов режим- най-голямата мафия,дори преди италианската.Явно искат да подобрят демографията и етноса със украинци и грузинци.

Ще има масов наплив за украински паспорти сред ДНР, Кримнаш и цяла путения

Какви точно реформи ще насърчи това - по-скоро ЕС ще се напълни с криминални елементи.

Ами аз не искам да съм в Европа вече - да се затварят границите и толкова!!!

Май най-лесният начин да унищожиш икономически една страна е да вируса троянски кон ...арабска пролет разсипа Либия,Ирак,Египет,Сирия,Украина...Плащаш на някой утрепки,регулярно и по малко,В България на протесна мрежа и те са готови на всякакви предателства..Имало ги е и ще ги има по всяко време..Икономичекските резултати са налице..0% икономически ръст за първите 9 месеца за 2015,минимална пенсия 73евро,18% неграмотни в 5 клас и в първите места по смъртност от сърдечни заболявания..

ЕК, нещо я карат като краварите, първо стрелят после мислят

Одобрявам, при липса на рускини и украинките стават

Много правилно! Албанците са най-старото население на Европа, "фърст нейшън" и трябва да могат свободно да пътуват. За украинците мисля, че още им е рано да ги пускат, те са наследници на чергари-скити от степите на Азия и е добре да си седят там.

Ореваха орталъка че 200/300 хиляди българи и румънци ще наводнят ЕС, а сега безвизово за 50 милиона гладници...

Вие луди ли сте бе,европедерасти?

Рзвитието на България минава през идейте на националсоциализма!В противен случай сламе чалмите.

интересно в кой момент им потрбвха визи на милион и половина новопристигнали престъпници..!? Трябва задължително да си тотален идиот за да вярваш, че седенките на шайката гламави клоуни имат каквото и да е значение за случващото се, по принцип.

Майка България ви чака. Тук е вярно ще ви посрешне неприятния живот на беззаконието и връзкарството но надявам се да се върнете за добро.

Недейте се връща тука е пълно с руски кавали национални предатели и агенти на рашките

А тъйййй! На наркотрафикантите от Косово, на фашагите от "десен сектор", на грузинските мафиоти, визи ОК, за нас, членовете на ЕС Шенген-НО! Е как да не ги разцелуваш новите ни братя! Завират ти онова с блага демократична усмивка!

Те хората знаят че сме руски кавали ве къв шинген

ЕС да го духа. В България винаги трябва да има визи за ДЖУГАПВИЛИ-та !!!

тИЯ ОЩИ УМРЯЛ ЧОВЕК У МАВЗОЛЕЙ ДЪРЖАТ ЧЕ тасс НЕМА ДА ИМАТ

Тази мумия в Мавзолея- е почти последното нещо на световния комунизъм!!! 1789- Парижка комуна! 1848 - германците също се ориентират към научния и практическия социализъм!! 1917 - пак германците пращат Ленин на руския Цар- той да му бере гайлето и да прави там Комунизъм!? При мужиците , "които още от раждането си" са закърмени с тези идеи!?!?... , бе те току що са преживели крепостничеството и..им е само до комунизъм! Всички велики идеи се раждат в Германия! Е сега и баба Меркел -Идвайте, има място за всички!

Браво , пич! Блестящ кратък анализ на 2 евровека!

И тези май са решили да правят Евразийски съюз, ама малко по-надолу - през Падишаха!?

Ще стане и то -доста бързо.

с косовски албанци. Особенно Австрия.През Сърбия в Унгария. Да отварят границите :))) Украйна ще залее ЕС с бандеровци, не по-малко жестоки от руската мафия, десетки милиони безработни, които ще съсипят пазара на работна ръка. Първи ще изгорят поляците в Англия, държащи строителният бизнес. Които през 2009 се върнаха от САЩ окон ч ателно (с фалити, изгърмени кредитни карти и неплатени къщи). Грузия е транзит за чеченците и ислямските терористите влизащи в Кавказ. Ползата ще бъде за руснаците- оградата , строящата се в Прибалтика, ще опази Русия от терористи.

Спете спокойно, деца. Радвайте се на гениалните хуманни решения на евро-олитата с разпрани от пълнене дирници.

Какво е това ТАСС.Някой може ли да каже какво означава

Съобщи ТАСС цитирана от БТА е БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ .Но какво е ТАСС НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

дЕ ДА ЗНАМ КВО ЗНАЧИ.Само е ясно че е на блядовете

питай, руската държавна информационна агенция същото като БТА

ТАСС-ОЗНАЧАВА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ НА СЪВЕЦКИЯ СЪЮЗ

Телеграфное агентство Советского Союза

Съвецки съюз нема от 25 години .

оставим темата за тероризма,основният извод е ,че българите работещи в Европа нищо хубаво не ги чака. Тя(Европа) има нужда от нови ,повече на брой и по - бедни роби.

Това ще бъде началото на края на ЕС !! Хиляди гладни и престъпници ще наводнят Европа и макар да са само за 90 дни в рамките на 6 месеца, КОЙ ще ги изпъди или ВЪРНЕ обратно ??????

голем майтап че настане и с тва сало навсякде....

можете да проверите , твърди се , че в косово са в действие няколко центъра за обучение на терористи , около 60 хиляди, но на тях сигурно не им трябват визи !

не, те се изнесоха за Европа с тълпите "бежанци" от сирия.... без документи и без да дават пръстови отпечатъци......

Хахахахах Кучките на Путлер се разгониха

ЕС ще отменя визите за Украйна, където има няколко въоръжени паравоенни батальона, с които нито полицията, нито армията могат да се справят .. и за Косово, където има няколко военни "Армии за освобождение" на разни територии на Балканите, които действат като наркомафии.... Тези в Брюксел или са тъпи или са много тъпи!

zeddd

Явно в Брюксел са много много тъпи...

Или имат за цел да унищожат Европа, за да може да продължат да лапат на аванта едни други пичове.

Баце Паисий. Ти верно ли мислиш, че точно тия Въоръжените досега са имали проблеми с влизането където и да е по Света. Визите са били за обикновените педераси.

очевадно е.Тези, които правят това не са глупаци.Явно изпълняват предначертания план.Не разбирам само защо форсираха изпълнението му?Или са много убедени в безнаказаността си, или пък нещо ги пришпорва.Ив двата случая обаче и бог няма да ни помогне.Амин!

ЕС се превръща в нещо средно между райх и османска империя.

ЕК иска отмяна на визите за Украйна, Грузия и Косово. За да могат косовските албанци и украинските фашистки банди, търговци на нелегални човешки органи, проститутки, дроги и оръжие спокойно да си шетат из Европа.

Ха,ха,ха баси елитарния съюз. Напълни се с всякаква съмнителна паплач.

Украйна и Грузия са големи и много бедни държави не вярвам толкова лесно да се случи подобна уговорка.

Ще стане. Няма кинти,инвестиции в колониите,с които началниците да залъгват колониите,и ще има дадат нещо,което са им промили мозъците,че е много елитарно. Като с римското гражданство по време на римската империя.

Ако на света има по-страшна и опасна паплач от шиптърите, то те са косовските шиптъри. Пред тях ИД изглежда като детска залъгалка. Свирепи наркомафии, брутални убийци, мюсюлмани естествено, при това природно радикални. Даже чеченците бледнеят пред това племе. Сурови кланови патриархални порядки, някакви мешерета, чиито фатви не губят давност стотици години. Преследват прапрапра внуците на прегрешили преди столетия. Ако мъж загине, братята му си присвояват жена му и я заплождат наред и подред. Множат се като мишки и така анексират територии, както завзеха Косово от Сърбия. Тази сган плъзне ли у нас, пишете ни приключили. Ни цигани, ни турци, ни догани, ни султани могат да се мерят с тези по злост. ЕС ни осъжда на смърт.

Споко бе пич, тук не става дума за постоянно пребиваване, а за безвизово пътуване до 90дни в рамките на 6 месеца. В Косово има и много сърби, а сърбите заедно със всички бивши Юго-републики отдавна са в безвизовия списък. Това че са безвизови страните , не значи, че не трябва да отговарят гражданите им на условията каквито са били преди премахването на визите. Проверката на тази категория лица е задължителна, пълна и се считат за чужди за ЕС граждани.

абе не бързаите толкова в публикацията се казва "възможноста да разгледа " ако си спомняте и миналата година щяха да им отменят визите и по миналата и те така ще е и с идущата

Номера!!! Сега Гърция или Люксембург ще са против и готово!:) Просто им дават надежди докато ги разграбят тотално!!! Ако това е било възможно навремето за Полша, за Украйна е ХИМЕРА!!!! ..............а и Турция е на полусъединител :)))) ЦИРК!!!!!!

браво много точно казано +

с визите ще минат тънко от ЕС- ще заместят инвестициите за година две, а после мъка безкрай

Отменете визите за руснаците и то незабавно,а не облекчен режим!

За блядовете визи до дупка.Не ни трябва тая пасмина тук

За една нощ рускоговорещите украинци за една нощ само ще се увеличат с милиони. ,,ни ми ли виярвати?"(-: Ай ши поживейм и ши видим. Никой не му се живее в путиновата Русия.Дето всичко е в бъдеще време.А цените на стоките в рубли в отчайващото настояще!

Да разбирам ли правилно, че искат отмяна на визите, за страна, с действащи на територията й няколко въоръжени до зъби паравоенни групировки, с които нито полицията, нито армията не могат (или не смеят) да се справят? 8(

Е, сега си е.а майката! Чалми, косовари, шиптъри, наакашвилчета, бандеровци... Горката Европа...

Е на това му се казва номер! Украинците са бетер циганорите от Африка, Ирак и Афганистан ... Каква пролет чака бюргерите, направо не е истина!

Хахахахахах ;)) Бежанският поток от 1 милион човека направо ще срине Европа. Като дойдат 20 милиона украинци - не знам ;))

Достатъчни са само и 1000 косовари.

Не мисля, че украинците биха правили проблеми. 10 милиона поляци, които се втурнаха из цяла Европа, при приемането на Полша и няколкото милиона българи и румънци, практически с нищо не промениха ЕС. Това не са фанатизирани талибани, търсещи келепир, за чужда сметка.

безвизов режим за Украйна ... ще има ..... на кукуво лято!

КУКУ.