ГЕРБ: Станахме за смях заради другарките Нинова и Йотова

Нинова и Йотова ни направиха за смях в Брюксел, заяви Румяна Бъчварова относно €160-те млн. от ЕС за бежанците. Вече мислим за импийчмънт, добави депутат.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Станахме за смях заради другарките Нинова и Йотова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъчварова ти от постъпването в МВР стана за смях с неадекватното си поведение и некомпетентност,като министър.

Тази провокация срещу България легитимира комуниста провокатор- Комуноид- тип Нинова,йотова, винаги всичко, навсякде изопачава, безсъвестно знаят истината, но ма- нипулират лековерни пенсионери... Лично Юкер заяви, че ЕК осигурява 160милн в т.ч. 108милн веднага и 52 по-късно, а 108милн се усвоят за 2/две/ год. Другарките са смешни... Извода е Лустрация по чехски и Вън вечните провокатори от Властта...

Станах ме за смях заради вас госпожо Министър!!!!!!

На тази й се полага уклончив отговор, а именно: Що се не е..ш май...а, а? Два пъти подават оставка поради дивотиите, които направиха и сами се направиха за смях. А на всичкото отгоре и претенции да управляват пак. Лелее, Господи, не ни причинявай това!

Другарят Борисов направи куп гафове. Народа вече не го иска. Бойко задмина Тодор Живков - постави навсякъде хора които сляпо му се подчиняват и той управлява всичко. Но по времето на Тодор Живков ромите бяха интегрирани и нямаше безработица, нямаше и такава престъпност. Сега мафиотите управляват.

е яхната от дегенерати! Егоцентрици, хомоориентирани продажници и лакоми пачаври. Обикновено е в комбинация..

Твърденията на ББ и ГЕРБ за 160 милиона евра от Европа се оказаха космата лъжа. И както винаги, на ББ и компания са виновни другите. Е, ще ги видим на изборите !

А... не бъди толкова сигурен. Имат сланинки, тая работа така няма да я захвърлят, пара пада пък и власт...

АМИ ТИЯ ДВЕТЕ К.....И ДА СЕ МАХАТ ОТ ХОРИЗОНТА ЧЕ НЕ ГИ ПОНАСЯМ, ПОРЕДНИТЕ ДУПЕДАВКИ!

Ти си срам за държавата.Мислех те за по- интелигентна.

НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА БОГОМОЛКА?!?

ПРОТИВНА БАБИШКЕРА ПРОДАЖНА

Няма в историята на България по-слаб и смотан министър от тая лелка.

Най-страшното е да го говориш с амбициозни жени в менопауза.....

Мила,родна картинка!...

Не за смях, а за резил се направихте лъжливи и некомпетентни гербери. Бийте си шута сами жалки слуги на евротъпанарите, защото народния шут скоро ще ви изстреля в небитието.

Нема страшно.Още един месец и промяната идва другари

Бъчварова,в МВР не е имало никога такъв Министър като Вас. Помълчете поне,тогава с очилата изглеждате с 50% по-интелигентна. Човек може толкова колкото знае. какво знаете Вие за МВР. Та Вие терминологията сигурно не разбирате. Боже,боже колко много мъка има в МВР в днешния ден. Ако можеше да Ви види др. Димитър Стоянов,Шопов, ген. Савов,сигурно няма да повярват,че това е тяхното МВР в което толкова много вложиха и беше на ниво. А сега. Детска работа. Боже,боже предстие да платиме всички страшната сметка от разградената система и неработещата Държава,която просто отсъства. Дикси.

При 20 милиарда заеми трябваше да са ви пребили с камъни. Толкова нагла и бездарна пасмина, че няма накъде. От социализма махнахте само социалните придобивки на хората. Иначе всичко си е същата пародия.

Не са ги махнали съвсем, дадоха ги само на циганите, за да се размножават:(

Сега идва БСП - ще раздава на вола пари.Я на майки, я на татковци, я на пенсионери,я на безработни,я на внучета, на деца и на който се сетиш. след тях не 20 а 40 милиарда ще трябва да се теглят.

Вие отдавна сте не само за смях ами и за заплюване , но то като ви плюем вие си мислите че дъжд ви вали , хайде да се махате вече защото не можем да ви гледаме обирайте си крушите от властта , хората ви го казаха ясно с гласа си ама вие сте прекалено нагли и се правите че не сте чули!!

Ти си за смях, без друг да ти е виновен

Вие герберите и без това сте си за смях вече....взимате власта и дори не можете да я доизкарате до края! Но народа ви разбраха колко пари струвате и вие и за това ви изхвърли отново от власта!

Тук се води хибридна война срещу държавата ни . Престанете! Разбрахме ви какво представлявате. Нинова и Йотова, вие какви сте? Ненормалници!

малоумник, ти толкова ли не можеш да мислиш ами като папагал повтаряш каквото ти подадат откъм козяк? деба и сганта продажна и хибридна

Изсъхнал кладенец очакващ "маркуча" на Тиквата да угаси "пожара" !

Герберите и стриката Бъчварова с неадекватните си публични изяви изпълнени с лъжи и манипулации действа, като отрезвител за останалият малък % заблудени българи гласували за Герб и боса им Борисов.

може там да сте за смях,тука обаче, в България сте за бой,много бой и да ви одерат живи пред народното събрание за пример на следващите национални предатели!

Мър ЛЕЛЯ толкуз си ПРОДАЖНА! Колко коремни правиш като "шеф" на силово министерство, ква физическа подготовка имаш за там? Какъв опит и ценз имаш - ОСВЕН ПОЛИТ-ПАРАШУТИЗЪМ? Да оставим БСП И РУСИЯ - СТАВА ВЪПРОС ЧЕ СТЕ КРАЙНО НЕКОМПЕТЕНТНА И НЕПОДХОДЯЩА, НЕОБРАЗОВАНА, НЕКВАЛИФИЦИРАНА ЗА ПОСТА МИНИСТЪР НА МВР...

поддържат вота на народа жив, че той бързо забравя и след 6 месеца може да сгреши

Май с глупостта в която се забъркваш,замазваш некомпетентността си, както и факта,че преди един ден бяхме заплашени от афганистански тероризъм. Е кой е за смях...бъчво!?

че Вие станахте за смех. Лошото е, че е за наша сметка

Тази от снимката отдавна е станала за смях,ама не се отквзва от кокала

Наистина станахте за смях.

КУРнелио,гласувах за Радев,не за тебе,не се намествай на софрата. Не може политбюро от милионери да са ръководители на социалнослабите...? Мръсна сволач!

Ти още ли не схващаш, че като си гласувал за Радев, си гласувал за нея??????и още по-страшно -за простакесата Йотова!?

Наказателен вот за Нинова.Отвратителна женка... БСП мъже няма ли?

Мъжете си свършиха работата и сега са евродепутати.

Всички комунистки се изложиха тотално!Като се започне старшините в поли от БСП/БКП и се стигне ... Нинова и Йотова приличат на партийни секретарки преди 89год.Заради вас няма да гласувам за БСП,а за Марешки!

от, Дреме ми за кого ще гласуваш. Защото не знаеш, че за когото и да гласуваш все тая. Преместих го.

скоро ще станете и храна за червеите. обираите си крушите нещастници - идва цунами и ще ви отнесе

Чудна работа,колкото повече ги плюе народът,те повече се опитват да се правят на божи кравички мръсната гробарска хайдушка крадлива пасмина!Сега и тази шипченска циганка се прави на умница,нищо,че главата и е празна,като лотариен билет! Тази по простотията си се равнява само на банкевския тарикат Винету Магнолиев!За тези само АК-47 и до стената,като Чаушеску,без съд и присъда! За такива изроди съд не е нужен!

дърта тъпа кранта

заради другарите от ГРОБ - Тиквона и Цвъ.Цвъ., които постояно ходиха и консултираха ту в САЩ, ту при Меркел, които продадоха една хубава страна като кошче за боклук - да се пълни с мигранти, които не се знае откъде и защо налазват като хлебарки. Какво правят тука афганци и африканци??? А всякакви бъчварови и цачеви ка грозни, безкрупулни и лъжливи бабишкери.

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ПРОДАЖНИЦИ. А ТРЯБВА ВИЕ МНОГО ДА СЕ СРАМУВАТЕ ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ ТОЗИ НАРОД.МОШЕННИЦИ,ТЪПАНАРИ

на снимката!Скръстила ръце в молитва!За какво ли се моли? "" боже господи дай ми още мигранти ние си ги купуваме" Дано господ не я чуе защото ще я накаже!

за смях сте НО трябва да се смеете през сълзи защото народа ви намрази.Никого неможете да заблудите.Политиката ви е прожажна и антинародна. Извъртате истината, небило така а онака.ЕЕЕЕ до кога!!

Много е важно колко точно са парите. Важно е кои фирми ще ги вземат, че комисионната е 50%.

МНОГО МОЛИМ ДРУГАРКО БЪЧВАРОВА! АМА ГРЕШИТЕ! ТО ОТ БЕСЕПЕТО НИЩО НЕ СТАВА, АМА ВСЕ ТЕ СА ВИ ВИНОВНИ! А ЗАТОВА ,ЧЕ С БОКОВА-СТАЛИНКА И ЦЕЦКА, СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ НИЩО НЕ КАЗВАТЕ!ЦИРК БАЛКАНСКИ ТРЯБВА ДА ВИ НАЕМЕ ЦЕЛИО ЩАБ НА ГЕРБ ЗА КЛОУНИ!!

ЛАЙНАТА В ЦЕЛОФАНИ ЗАМИРИСАХА,ЗАВОНЯХА УЖАСЯВАЩО

Туеж

Неее, г-жо Бъчварова - станахте за смях заради себе си... На Вас специално никой не Ви е виновен, че сте смешна... хъм... след като превърнахте МВР дори не в "Лебедово езеро", ами в "Патешка тиня". За съжаление, това е смях през сълзи.

Госпожата си изпуска нервите, защото явно въпросът със скъпите на сърцето ѝ имигранти няма да се реши както ѝ се иска.

Забавно: Бъдещата вице, маи ще е активната в това "семейство"! Само една йена може да направи един мъж истински генерал! Хахаха, Йотова да си стяга по добре педикюра, че ще трябват нокти за пагони!

A вие какво сте очаквали от две червени коври ?!?

И едните, и другите уж се карате, а заедно после бъркате в меда! Осъдени няма, защото се прикривате един друг! Изобщо не ви вярвам.