Страните от Сахел искат €50 млн. от ЕС за антиислямски сили

Страните от западноафриканския район Сахел искат 50 млн. евро от ЕС за подпомагане на създаването на многонационални сили, които да се борят срещу ИД.

Обратно в новината

Коментари - Страните от Сахел искат €50 млн. от ЕС за антиислямски сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мога да се справя с цялата паплач ислямисти, но Сталин, Хитлер, Чърчил ще ви се сторят като миротворците на 2рата световна война.

какво са петдесет милиона пари за пенсионерите на меркел? куцото все ще ги събере от гоите! :-)))

Наше величество тъй да са кажи цар Кирчо / не сме баджанаци с другия Киро не му вервайте / предлагам да правим ромски антиислямски сили. Българите ша плащат ний ша ги пазим. 5 мильона шъ стигнат - на мойта сметка ги платете.

Като вземат парите , ще намалят мигрантите или ще ги увеличат? Може и сто милиона , но за презервативи и противозачатъчни.

ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ИЗВЪН ЕВРОПА ТАЗИ ИЗМЕТ!!!

"трансграничната заплаха на местни джихадистки групировки" не е чак такава заплаха за света, както транссексуалните неолиберал-фашисти, които просто подкрепят морално, финансово и медийно войната на живот и смърт с нормалното и най-висшите ценности, между които не са алчността и цената на парите. благодарим за вниманието.

Никакви пари не трябва да се дават на неггрите, щото са станали прекалено много на брой.. Като брой Китайци и индийци са нарастнали 5 пъти за последните 50 години.. Арабите, неггрите , китайците и индийците са станали повече от мравките и скакалците на Земята.... Затова трябва да ги намалим като брой.... САЩ и Русия трябва да почнат да ги бомбардират и избиват НАРЕД, докато спрат да нападат към съседни страни.

да си окичат с пари и злато жените и дъщерите

Защо искат от ЕС, а не от благоденстваща русия ?!?

за ЕС е просто смешна! Както заяви финансовият м-ър на Германия миналия месец-Германия се къпе в пари! Естествено, че трябва да им се помогне, искането им е повече от скромно, дори е тъжно....

Виж ся, такива въпроси не се задават така ! :) Иначе 50 милиона за 6 държави е нищо... То един изтребител струва двапъти повече.

Защото ИД е творение на Запада...

Днес ще ги въоръжаваме против ИДИЛ и тн. ислямисти а утре като станат наистина войници ще отидат наемници срещу по-добро заплащане или ще им промият мозъците и ще ни ги пращат на гости.

вай,вай....не требва да се побеждава идил - бързо. щот ше требва нов враг да си измислят у щатите. така си е най-дообре. маломощен враг осигуряващ трилионно финансиране.(ИДИЛ, БЛАГОДАРИМ И ПОКЛОН.

А ЩО НЕ ИСКАТ ОТ АМЕРИКА???? СТРАННО......

Там като са ИСКАТ, търчат тука и ПАК искат - и тъй докога?!

Добре е да съберем по 1 лев на човек, както беше навремето за Бузлуджа.