ЕС и САЩ санкционираха военното крило на "Хамас", иранските заплахи срещу Израел били реални

Санкциите на Брюксел включват замразяване на активите на Бригадите "Изедин Ал Касам"

Обратно в новината

Коментари - ЕС и САЩ санкционираха военното крило на "Хамас", иранските заплахи срещу Израел били реални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако иран ударят израел от тяхна територия израел ще унищожи иран с ядрени ракети, просто да се знае

Рано на 13 април започва истинската война!

ги заливаха с пари, може ли да се сравнят 690 милиона евро от ЕС за 2023-а година със 100 милиона долара от Катар, па днес се сетили да се сетят че били терористи... които дори израелското правителство финансира, а Върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Жозеп Борел каза, че Израел е финансирал създаването на групировката Хамас, за да не допусне създаване на независима палестинска държава, абе, докога ще ни праят на луди, идеята на Нетаняху беше да разръчка евреите че да не влезе в затвора и да довърши лелеяният от поколения евреи геноцид над арабите, ма това че неговите хора от Хамас се престараха е друг въпрос.

"ЕС вече е признал "Хамас" и "Ислямски джихад" за терористични организации, припомня Ройтерс." А така хак да им е - сега ги призна за втори път за терористични организации. Шъ видат, те.

За Биби Ихуаху е жизненовьно да им отговор от Иран, защото отново зпочнаха протести среещу него и искне на оствката му, така че този човечец прави всичко възможно да остане на власт- болен мозък.

кой това, путин ли?

лгбт хемороид, ходи в усрайна да те спукат руснаците, че нещо си се възпалил.

Та толкова свойски го зовеш бе Педи недоклатено

Педи си ти, лгбт хемороид някакъв.

Тез ама баш нинджи тъй като ги гледаш чак страх те фаща

Иран каза че ще има умерен отговор. Няма да има ескалация.

Сирени звучат в цял Израел. Ракети и дронове летят към тази ничия държава, която няма място на тази Планета. Дано най после бъде унищожена.

Кувейт и Катар уведомиха САЩ, че няма да позволят използването на военни бази на своя територия за нанасяне на удари по Иран

Еврейската противовъздушна отбрана беше разтоварена. Следващата линия трябва да е по-масивна

Хизбула започна масиран обстрел на израелски цели. Изстреляни десетки ракети, които трябва да източат израелската ПВО преди Иран да нападне.

Когато цялата финансова система рухне имат само един ход......ВОЙНА!

Това, че ти пари нямаш не е наш проблем

Вярно е, пари нямам много,но имам много: злато/сребро/патрони/и храна за 1 година.

ми воювай бе кретен! ако нямаш с кого, върви в украина или газа!

Можеш ли да четеш бе, кретен?!

не, ама имам пиене за три години! бояришник, ще ти продам!

"Иранските заплахи срещу Израел са реални" Исраелските бяха по-реални за сега.

Реални са заплахите, защото това оправдание ни дава право да правим международен тероризъм. Ислямска Държава (под псевдонима АлКайда) взриви консулствата на САЩ в Кения и Танзания. Юдейска Държава взривява консулства в Ливан.

Санкции за евреите от Израел?

пачему санкции за евреите блять?

Убиха 20 000 деца. Досег. Още продължават с убийствата на деца.

А какъв процент деца 'спасиха' ватните пишман-антитерористи когато се наложи да покажат какво и как могат? В Беслан, в Дубровка?

Те и до Бългеристайн ще стигнат.

какви деца????

как е 'братството' с тия забулените ребята? Кремъл ако каже (той реално вече го е) и Сатаната ще харесате - 'силен лидер' на подземния свят, с голям рейтинг и традиционни ценности..колко му е !

А?

Смесени чувства. От една страна Израел трябва да изчезне от картата. От друга много евреи показаха, че са против геноцида над плаестинците и не заслужават да им се случи нищо лошо. Щеше да е най-добре ако може цялото правителство на Израел да бъде осъдено и затворено или разстреляно за престъпления срещу човечеството. Нооо не, моралния запад в лицето на жълтопаветните помиари осъжда само тези за които му плащат (Путин и т.н.). Морала им струва пари, нищо че те самите не струват и пукната пара.

Да си евреин и да си фен на Юдейска Държава - ЮД са две ама различни неща. ЮД са терористи.

Има три страни в този конфликт от религиозна гледна точка, християнска, юдейска и мюсулманска. Вие сте на страната най-фанатизираните от трите мюсулманите. Съзнавате ли колко нелепо е това. .

бе? Израел има атом. Кой луд скача срещу атома??? Иран могат да се пеняват ама не са самоубийци. Колко пъти САЩ и Израел най-показно им взиряват я генерали, я консули …… и нищо. Два три фишека от Иран, без жертви. Я да пробват ловната дружинка тез провокации на бай Ким да видим ще минат ли.

Въпроса е дали Иран има атом, и дали са готови да го използват.

За геноцида пореден кога ще ги санкЦИОНират? УБИХА 20 000 ДЕЦА. Толкова и по- малко етнически българчета се раждат в България за една година.

Израелската армия е като часовник! Включително и жените им се бият като лъвици!

Срещу палестинчета под 16 годишни армията на Юдейска Държава е най- ефикасна. 2 точни авио бомби срещу деца! Да им еба и армията и всичкото!

евреите са единствения народ победил два пъти римската империя! и хората с най високо ай кю на тази планета! путанин неможе да наеме 100 000 алкаша за войната в украина, 150 000 евреи от цял свят се стекоха доброволно когато полухората нападнаха израел!

Ко? Не!

Да се наденеш на мой.

Българите са единствените победили Чингиз Хан и Монголия два пъти. На река Кама и на река Дунав. Ама до ден днешен Дидо Пеевския плаче на гроба на Тюркян. Докато Юдейска Държава - ЮД изби 20 000 деца и пъти повече цивилни. А също така ЮД е на Олимпиада, Евровизия...

Олее и сега какво ще правят Хамас. Иран, Корея, Русия, Китай и други санкционирани вече ги затриха чрез санкции... Все едно не си говориш със съседа. По- точно съседа не ти говори, защото си настанил в къщата му юдейска държава - ЮД от седемдесет години. И ти излизаш на мегданя и го санкционираш, каквото и да значи това между съседи, които не си говорят от 70 години. Виж ЮД одобрява.

"сексуално насилие и насилие, основано на пола" - да ви имам определенията и начина на изразяване, изглежда всяко друго насилие от Хамас е позволено срещу еврейте, само това основано на пола сексуално насилие е проблем. Аз виждам хора варвари от Хамас готови да потъпкат всяка норма и право и също готови на всякакво насилие, не само сексуално. Иран дълбоко се замисля преди да нападне отново Израел и така трябва, всеки трябва дълбоко да се замисля ако не му се дават жертви 10:1. Исляма е е религия на мира, поне на теория и е хубаово от Иран да разберат, че с лошо няма да стане, по-добре да изберат пътя на мира.

С две думи да оставят евреите да си колят и бесят, и да си мълчат? Това ли е пътят на мира, копелдак скапан?

"копелдак скапан?" - "бой който наранява и достига до вътрешни те органи очиства злото" - Библията Всичко което правят еврейте е на тяхна земя, земята дадена им от Бог, на предците им, на техните майки и бащи. Израел е спечелил всяка война срещу арабите, но проклетия инат и фанатизъм на тези хора ги връща отново към война с Израел за да страдат неимоверно, те не желят мир, колко и да губят.

Всъщност си личи, че не си копелдак а чифут. Добре, че доста евреи не са като теб.

Мненията ти нарушават правилата на сайта. Човек който защитава принципна позиция и е прав не се крие зад няколко ника.

Като си взриви консулството в Ливан. САЩ навремето нападнаха АлКайда като си взриви а консулствата в Кения и Танзания. Юдейска Държава - ЮД и Ислямска Държава - ИД имат подобни методи.

Хуйлимпийските игри на Макроня и Баха.